Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

primul meu raid de 10 persoane: OS. a mers perfect, privind faptul ca a fost un pug. A picat bagul de 22, trinketul cu spirit , bag of goodies (cu 5 emblem of heroism) si manusa t7 pentru mag, dk etc etc. Desigur nu am castigat. Roll 20 si celalalt a dat 66 :P lucky bastard.

nice raid though.

Posted

dar mage cu imp WE nu e mana battery?

ba da, dar e slab si nu e constant.

@montblank: loken e considerat cel mai greu dintre heroic bosses, care majoritatea sunt easy deci iti dai seama care-s standardele :)

Posted

loken nu e asa greu cu un healer bun pe aoe (holy priest or druid). ca disci priest nu am reusit niciodata (3 tries) sa il bat. ultima oara chiar am avut gear bun pot sa zic. e mult prea greu sa ii healuiesti pe toti cand ai aoe-ul praf, sa nu mai zic ca 1 din ei daca isi ia un nova are sanse mari sa moara instant.

Posted

gz!

PS: in icecrown cam incep sa finalizez toate questurile , si mai am doar daylies , storm peaks e la fel de ok ca si icecrown la questing ? , mi-a dat senzatia ca merge mult mai repede levelingul in icecrown fata de alte locatii

Posted

mi-a dat senzatia ca merge mult mai repede levelingul in icecrown fata de alte locatii

Pentru mine a mers mai greu. Storm Peaks are questuri rapide si interesante.
Posted

loken nu e asa greu cu un healer bun pe aoe (holy priest or druid). ca disci priest nu am reusit niciodata (3 tries) sa il bat. ultima oara chiar am avut gear bun pot sa zic. e mult prea greu sa ii healuiesti pe toti cand ai aoe-ul praf, sa nu mai zic ca 1 din ei daca isi ia un nova are sanse mari sa moara instant.

Eu stau si ma intreb cum o reusi un healadin sa dea dea heal acolo. =))

Posted

Eu stau si ma intreb cum o reusi un healadin sa dea dea heal acolo. =))

Ete ca un prieten de-al meu a reusit (are champion of the frozen wastes) si n-a fost niciodata altceva decat healadin.

Skill, bra'

Posted

Ete ca un prieten de-al meu a reusit (are champion of the frozen wastes) si n-a fost niciodata altceva decat healadin.

Skill, bra'

Nu-mi explica mie, explica-i la "ca disci priest nu am reusit niciodata (3 tries) sa il bat".

Posted

eu ca shaman cum am reusit sa bat loken pe hc ? o_O Skill ?

Ca shaman e simplu ca spamezi CH si daca ai Glyph dai in 4 de o data, ii atinge pe toti ca stati close unul de altul.

Ca paladin e mai greu ca nu are aoe healing, dar e doable.