Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Cred c-afost vina mea in mare parte, nu am inteles inca probabil cum trebuie sa ma folosesc de Riptide si talentele noi (am healuit SWP and shit cu talentele vechi :-j), oricum si tanku' era inapt, am avut 2 packuri de trash (@ first boss) pe noi.

Nu cred ca e de vina healer-ul acolo. Nu si daca grupul habar nu are cu ce mobi are de-a face, as pune pariu ca primul mob care il vroiau mort era caster-ul. :) Singura ta vina ar fi daca nu ai da heal/dispell la infected bite (abilitate castata de watchers). Plus ca trebuie omorat fiecare grup cam intr-un min si jumatate.

@Stalk3r: Un retrinab il vrea oricine intr-un raid. retridin = mana batery.

Btw, http://www.wowwiki.com/Shockadin

Desi nu stiu cat de valabila mei e chestiunea aia.

Posted

wrong , eu abia prind loc in party`uri, bine .. raid`ul e raid , oricum tot pe holy cred ca merg :) , thx de link , o sa ma uit mai atent peste el cand ajung acasa

O sa ti se para oribil sa dai heal intr-un heroic. O sa-ti fie usor numai daca ai sa ai imba grup cu peste 2k dps. Nu exista "abia prind loc in party-uri". :P

L.E.: Eu ca healer as vrea sa am mereu in gr un retrinab, sa vezi ce fain e sa nu mai stai in fund. :D

Posted

ce vrei sa fi tank / healer / dps ?

tank = protection

dps = retribution

healer = holy

GZ celor care au facut lvl 80 :)

:blink: da el e asa de robot sa isi dea seama ce inseamna prot, holy si retri ?

bv astia cu 80 :) acu incepe fun`ul :happy1:

de ce ziceti 'nu merge pe retri' e cool sa bati la dps playeri overgeareds si dupa ce termina instanta sa zica "sorry i was so laggy !"

Posted

dupa 1h a gasit un party member un tank. vorba lui despot: varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. a murit de ceva ori, a lasat heal'arul sa crape, m'am enervat si'am iesit. nici un hc n'am facut pana acuma.

Posted

Sal cine imi poate recomanda un server bun pt. ca pe ce lcare sunt acum sa ales praful din populatie medium mai are putin si ajunge under low:)).

Mi-se pare mie sau decand a aparut woltk clasele pur dps au de suferit?(ma refer ca nu prea se gasesc lucuri in party de hc si raiduri, de 2 saptamani caut group pt hv hc, pt nenorocita de trinketa cu hit ratting).

Posted

@logikal , nu's chiar asa bota :) , ma refeream direct la ce considerati voi ca e mai ok, pt ca si tank si healear sunt cautati ca aurul , ce`l putin pe sylvanas la hoarda , si nu stiu ce sa aleg, pe holy am auzit ca te plictisesti in PvP cand te bati cu un druid , ca poate dura si o ora pana se termina. Iar ca tank .. inafara ca are armura multa nu stiu ce avantaje mai sunt , de exemplu in PvP ?

man nu te fac bota depinde ce alegi tu sa faci ca sa te relaxezi sa dai heal sau sa incasezi dmg ^.^

incearca si holy si protection si vezi ce iti place mai mult :P #si protection si holy este foarte cautat in HC

imposibil sa nu gasesti grop de HC indeferent de ce esti ... trebuie sa cauti si sa ai rabdare ;D

btw pt un undead rogue lvl 26 halfway to 27 unde sa omori npc si sa fac quest's to ding fast :D ?

aiurea cu zonele de lvlat la horde O_X parca e mai usor la alliance X_T

Posted

btw pt un undead rogue lvl 26 halfway to 27 unde sa omori npc si sa fac quest's to ding fast :D ?

aiurea cu zonele de lvlat la horde O_X parca e mai usor la alliance X_T

Totul e mai usor la Alliance. Pana dai de Horde. Incearca asta pentru leveling.

Posted

exact ala l-am folosit si eu :) , doar ca eu am lalait`o mult de tot .. chiar foarte mult ^^ , thx pt advice , de indata ce fac rost de niste iteme , trec pe holy

thx si de faza cu heroics ,totusi .. pacat :) imi aranjam niste iteme frumoase pt un char mai mic ^^

Posted
@Stalk3r: Un retrinab il vrea oricine intr-un raid. retridin = mana batery.
Wrong, shadowpriest si surv hunter au acelasi tip de replenishment. Atata timp cat ai suficienti paladini nu te doare ca n-ai rets.