MontBlank Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 io am un warrior de lvl 31 (almost 32) si tre sa trag tare, ca n-am cu cine juca. toti is mari. eu am fost solo majoritatea timpului. cautam ajutoare pe la questuri grele si faceam grupuri cand era sa fac instante. if i can do it, you can. Quote
Lasher_ro Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Skadi si Loken sunt cei mai grei bossi din 5 men, nu pentru ca ar avea ceva deosbit de oferit ci doar ca lumea nu e atenta la abilitatile lor si-n plus mai vin si undergeared in versiunile heroice.Skadi ? Primu boss din Pinnacle ? Easy mode ... Cei mai grei bossi ar fi :1. Loken2. Eregos3. Anub'arak/Volazj ( anub'arak cica e greu desi eu l-am one shotted, iar Volazj mie imi cam pune probleme, nu pot omori clonele pe heroic :P ) Quote
MontBlank Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Skadi e al 3'lea boss. Cel cu proto drake'ul. E usor. Da. Trebuie sa te feresti de whirlwind'ul lui. Dar grupul era incompetent. Quote
Aenon Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 unde fac enchanting 100+ ? unde e un trainer ?XD am 125 si ca sa urc in skill trebuie sa cumpar de la AH retete...dar banuiesc [adica sunt sigur] ca exista un trainer care sa-mi dea si alte retete... Quote
MontBlank Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Trainer...in orasul principal. Creste'ti skill'ul si de obicei din 5 in 5, trainerul iti da inca 2-3 retete noi. Quote
Aenon Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Trainer...in orasul principal. Creste'ti skill'ul si de obicei din 5 in 5, trainerul iti da inca 2-3 retete noi. mda , sunt prost , am umblat eu la chestia aia cu skillurile cu "Filter...already known / available / unavailable " Quote
[omegga] Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cel mai greu boss > Loken that bitch gave us 3 wipes :) acu 1 luna juma :D Quote
a1urea Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cei mai grei bossi ar fi :1. Loken2. Eregos3. Anub'arak/Volazj ( anub'arak cica e greu desi eu l-am one shotted, iar Volazj mie imi cam pune probleme, nu pot omori clonele pe heroic :P )1. Sa-si puna tank-ul un condom deasupra capului si fugiti toti dupa el imediat cum incepe emote.2. Eregos e super usor (mai ales cu 2 healer-i).3. Anub'arak daca nu ai dps bun ramane healer-ul oom. Volazj, primul lucru care il faci trebuie sa omori healer-ul; e mai nasol daca ai rogues in grup. Mie mi se pare mai grea Jedoga. P.s.: Not pointing at anyone. :D @Nyuu: http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...21383&sid=1Poate iti e de folos. Quote
ratseloP Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 my fist hc turned up as a fail, epic one.wipe de 3 ori la trashu din AN, pro ? Quote
virus_ro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 pro idd :P se mai intampla .. nu e neaparat vina ta [ sau este? ]. Gz pt 80 Quote
Mamut Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ding 80 ! :>Gz. ramai healer? sau te faci dps? Quote
Stalk3r Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 inca 800k exp si hop si eu cu 80'ul , ma gandesc sa trec de la retribution pe holy sau protection , ce ziceti ? Quote
logikal Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 inca 800k exp si hop si eu cu 80'ul , ma gandesc sa trec de la retribution pe holy sau protection , ce ziceti ?ce vrei sa fi tank / healer / dps ? tank = protectiondps = retributionhealer = holyGZ celor care au facut lvl 80 :) Quote
ratseloP Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cred c-afost vina mea in mare parte, nu am inteles inca probabil cum trebuie sa ma folosesc de Riptide si talentele noi (am healuit SWP and shit cu talentele vechi :-j), oricum si tanku' era inapt, am avut 2 packuri de trash (@ first boss) pe noi. Quote
Lasher_ro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Poata vroia sa faca achievementul sa omoare bossu' fara sa omoare mini bossi aia intai si s-a razgandit :P Quote
Stalk3r Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 @logikal , nu's chiar asa bota :) , ma refeream direct la ce considerati voi ca e mai ok, pt ca si tank si healear sunt cautati ca aurul , ce`l putin pe sylvanas la hoarda , si nu stiu ce sa aleg, pe holy am auzit ca te plictisesti in PvP cand te bati cu un druid , ca poate dura si o ora pana se termina. Iar ca tank .. inafara ca are armura multa nu stiu ce avantaje mai sunt , de exemplu in PvP ? Quote
mmc Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cred c-afost vina mea in mare parte, nu am inteles inca probabil cum trebuie sa ma folosesc de Riptide si talentele noi (am healuit SWP and shit cu talentele vechi :-j), oricum si tanku' era inapt, am avut 2 packuri de trash (@ first boss) pe noi.Riptide se casteaza ori de cate ori are CD up, adica la 6 secunde.In felul asta ai casting mai mic la HW si LHW plus cand castezi CH pe cel care are Riptide primeste un pic mai mult heal :) Quote
Stef Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 @logikal , nu's chiar asa bota :) , ma refeream direct la ce considerati voi ca e mai ok, pt ca si tank si healear sunt cautati ca aurul , ce`l putin pe sylvanas la hoarda , si nu stiu ce sa aleg, pe holy am auzit ca te plictisesti in PvP cand te bati cu un druid , ca poate dura si o ora pana se termina. Iar ca tank .. inafara ca are armura multa nu stiu ce avantaje mai sunt , de exemplu in PvP ?in arena nu prea ai ce cauta cu protection, eu zic sa te pui pe holy, Quote
Zeal Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 holy pally m-as baga in locul tau, de departe cei mai cautati in arena unde e cea mai multa distractie. si ca healer poti sa faci o oarecare diferenta in bgs, deci ++ sanse la mai multe marks. singura chestie naspa e ca aoe healing sucks, deci n-o sa fii cel mai bun healer de instanta.ah, si wb monty, long time no hear! ... :) gz tuturor pt 80 Quote
Shuriken Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 inca 800k exp si hop si eu cu 80'ul , ma gandesc sa trec de la retribution pe holy sau protection , ce ziceti ?daca doresti pve eu mas duce pe protection caci pana la urma lipsa de tanks e mai mare ca lipsa de healeri,iar daca doresti pvp fate pe holy,orice ai alege nu te du pe retribution. Quote
Stalk3r Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ok , deci holy sa fie , recomandati vre-un build ? E prima oara pe Holy , habar nu am vre-un build eficient :) Quote