Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

io am un warrior de lvl 31 (almost 32) si tre sa trag tare, ca n-am cu cine juca. toti is mari.

eu am fost solo majoritatea timpului. cautam ajutoare pe la questuri grele si faceam grupuri cand era sa fac instante. if i can do it, you can.

Posted

Skadi si Loken sunt cei mai grei bossi din 5 men, nu pentru ca ar avea ceva deosbit de oferit ci doar ca lumea nu e atenta la abilitatile lor si-n plus mai vin si undergeared in versiunile heroice.

Skadi ? Primu boss din Pinnacle ? Easy mode ...

Cei mai grei bossi ar fi :

1. Loken

2. Eregos

3. Anub'arak/Volazj ( anub'arak cica e greu desi eu l-am one shotted, iar Volazj mie imi cam pune probleme, nu pot omori clonele pe heroic :P )

Posted

unde fac enchanting 100+ ? unde e un trainer ?XD am 125 si ca sa urc in skill trebuie sa cumpar de la AH retete...dar banuiesc [adica sunt sigur] ca exista un trainer care sa-mi dea si alte retete...

Posted

Trainer...in orasul principal. Creste'ti skill'ul si de obicei din 5 in 5, trainerul iti da inca 2-3 retete noi.

mda , sunt prost , am umblat eu la chestia aia cu skillurile cu "Filter...already known / available / unavailable " :))

Posted

Cei mai grei bossi ar fi :

1. Loken

2. Eregos

3. Anub'arak/Volazj ( anub'arak cica e greu desi eu l-am one shotted, iar Volazj mie imi cam pune probleme, nu pot omori clonele pe heroic :P )

1. Sa-si puna tank-ul un condom deasupra capului si fugiti toti dupa el imediat cum incepe emote.

2. Eregos e super usor (mai ales cu 2 healer-i).

3. Anub'arak daca nu ai dps bun ramane healer-ul oom. Volazj, primul lucru care il faci trebuie sa omori healer-ul; e mai nasol daca ai rogues in grup. Mie mi se pare mai grea Jedoga.

P.s.: Not pointing at anyone. :D

@Nyuu: http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...21383&sid=1

Poate iti e de folos.

Posted

inca 800k exp si hop si eu cu 80'ul , ma gandesc sa trec de la retribution pe holy sau protection , ce ziceti ?

ce vrei sa fi tank / healer / dps ?

tank = protection

dps = retribution

healer = holy

GZ celor care au facut lvl 80 :)

Posted

Cred c-afost vina mea in mare parte, nu am inteles inca probabil cum trebuie sa ma folosesc de Riptide si talentele noi (am healuit SWP and shit cu talentele vechi :-j), oricum si tanku' era inapt, am avut 2 packuri de trash (@ first boss) pe noi.

Posted

@logikal , nu's chiar asa bota :) , ma refeream direct la ce considerati voi ca e mai ok, pt ca si tank si healear sunt cautati ca aurul , ce`l putin pe sylvanas la hoarda , si nu stiu ce sa aleg, pe holy am auzit ca te plictisesti in PvP cand te bati cu un druid , ca poate dura si o ora pana se termina. Iar ca tank .. inafara ca are armura multa nu stiu ce avantaje mai sunt , de exemplu in PvP ?

Posted

Cred c-afost vina mea in mare parte, nu am inteles inca probabil cum trebuie sa ma folosesc de Riptide si talentele noi (am healuit SWP and shit cu talentele vechi :-j), oricum si tanku' era inapt, am avut 2 packuri de trash (@ first boss) pe noi.

Riptide se casteaza ori de cate ori are CD up, adica la 6 secunde.

In felul asta ai casting mai mic la HW si LHW plus cand castezi CH pe cel care are Riptide primeste un pic mai mult heal :)

Posted

@logikal , nu's chiar asa bota :) , ma refeream direct la ce considerati voi ca e mai ok, pt ca si tank si healear sunt cautati ca aurul , ce`l putin pe sylvanas la hoarda , si nu stiu ce sa aleg, pe holy am auzit ca te plictisesti in PvP cand te bati cu un druid , ca poate dura si o ora pana se termina. Iar ca tank .. inafara ca are armura multa nu stiu ce avantaje mai sunt , de exemplu in PvP ?

in arena nu prea ai ce cauta cu protection, eu zic sa te pui pe holy,

Posted

holy pally m-as baga in locul tau, de departe cei mai cautati in arena unde e cea mai multa distractie. si ca healer poti sa faci o oarecare diferenta in bgs, deci ++ sanse la mai multe marks. singura chestie naspa e ca aoe healing sucks, deci n-o sa fii cel mai bun healer de instanta.

ah, si wb monty, long time no hear! ... :) gz tuturor pt 80

Posted

inca 800k exp si hop si eu cu 80'ul , ma gandesc sa trec de la retribution pe holy sau protection , ce ziceti ?

daca doresti pve eu mas duce pe protection caci pana la urma lipsa de tanks e mai mare ca lipsa de healeri,iar daca doresti pvp fate pe holy,orice ai alege nu te du pe retribution.