MontBlank Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 vreun server k-lumea stie careva?orice xp daca poti, incearca originalul. nu se compara. Quote
pizza200 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 am si io o intrebare am jocu warcraft original si vreau sa ma apuc da nu mai vreau sa iau si cele 2 expansion ,merge sa ma joc asa pe oficial cu unu de ex care le are pe amandoua expansion-uri ....pls help Quote
Shuriken Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 pai po-ti juca dar accountu tau nu va fi deschis facilitatilor ce le ofera acele 2 expansiuni,adica mai pe scurt vei putea face lvl 60 maxim,nu vei avea acces in Outland si Northrend etc etc.Dupa parerea mea daca nu ai de gand sa ei acele 2 expansiuni nu are rost sa te apuci sa joci,pentru ca toata lumea de la 58 merge in Outland,instantele inainte de BC se fac doar in pug,si atuncea se cere sa fi minim 75+ sau 80. Quote
Aldguth Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pre TBC AV! The most fun part of teh game! Level to 60 and join epic battles for the defence of Alterac Valley. Nimic nu se compara. NIMIC! Quote
mmc Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pre TBC AV! The most fun part of teh game! Level to 60 and join epic battles for the defence of Alterac Valley. Nimic nu se compara. NIMIC!Cum sa nu, se gasea cate un warrior care facea end game content, isi lua 3-4 healeri in spate si rupea tot ce prindea in AV, foarte fun! Quote
Aldguth Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 I enjoyed it, and still am. 60 mag pastrat strict pentru asta. Quote
ratseloP Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Si eu am un priest pt AV la 60 ^^, pacat ca-s undergeared astia care o ard prin AV acum (cel putin la mine in battlegroup) Quote
iReaLRauL Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=262396 Quote
Guest Mordred Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ce build sa folosesc pt rogue ? Sunt lvl 24 si am dps in jur de 50 . Am 2 mace ca arme dmg 30-58 . Cred ca ma bag pe combat pentru level, dar imi place si assasination, iar subtely cred ca o sa pun la lvl mai mare pt ca face cel mai repede combo points si da crit ambush . Voi ce build ziceti sa pun ? Quote
Stef Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 build la level 24? neh, combat si abea pe la 40+ te gandesti la un build anume. Quote
Stalk3r Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 iar incepem pe sylvanas cu statu la coada X(, 600+ queue position la ora asta.. Quote
MontBlank Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Fratilor, mi'a luat 3 ore, sau chiar mult, sa fac U. Pinacle (normal). Grupul era asa de bun incat am murit de vreo 6-7 ori la Skadi. Ati dat si voi de grupuri dintr'astea ? Quote
ratseloP Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Imi aduc aminte un run de 2 ore jumatate in mechanar (cu 4 wipeuri la fufa de sus, am uitat numele + 3 la pantheon sau cum se scrie >_<), dar 3 ore niciodata. N-am fost inca in UP, am facut UK totusi :P PS: i has gets povverlevel from un prietene care s-ar supara daca i-as mentiona numele Quote
MontBlank Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Update: dupa ce l'am omorat pe Skudi (Thank GoD), 2 din party s'au dus sa se repare. Ce sa vezi la intrare ? Repawn ! All the way to fuckin' Skudi. In fine. Inca vreo 20 min pierdute pe mobi. Ma mir ca l'am one shot'at pe ultimu' boss, si ma mir ca mi'a picat sabia. Inca juma de bar si imi schimb prefixul. Quote
Lasher_ro Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Odata am stat cateva ore bune in HoL la Loken ... si as mai fi stat daca nu ingheta serveru' ^^ Quote
Andrei_mistake Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 in lakeshire lvl se face rapid pt toti e o alegere buna level 18-31 sau o alegere de exemplu cu party ..dar jucatorii trebuie sa fie 16 minim PS:pt toti care nu stiu unde sa faca lvl .(Lakeshire in stanga pe harta de Goldshire o iei pe strada din dreapta )Nu stiu de ce nu sunt jucatori pe acolo..in loc sa stai in northshire la lvl 20 sa faci XP (defapt nu se face xp acolo) mai bine te duci in westfall ...Zic asta pt ca am vazut oameni de lvl 17 in grup omorand in northshire o altfel de prostie nu sa mai vazut mai ales ca acolo nu se face XP IU: Daca sunteti noi si ati facut lvl 15 ducetiva in lakeshire cu un prieten de acelas level si faceti XP. Quote
tthdd Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 in lakeshire lvl se face rapid pt toti e o alegere buna level 18-31 sau o alegere de exemplu cu party ..dar jucatorii trebuie sa fie 16 minim PS:pt toti care nu stiu unde sa faca lvl .(Lakeshire in stanga pe harta de Goldshire o iei pe strada din dreapta ) Nu stiu de ce nu sunt jucatori pe acolo..in loc sa stai in northshire la lvl 20 sa faci XP (defapt nu se face xp acolo) mai bine te duci in westfall ...Zic asta pt ca am vazut oameni de lvl 17 in grup omorand in northshire o altfel de prostie nu sa mai vazut mai ales ca acolo nu se face XP IU: Daca sunteti noi si ati facut lvl 15 ducetiva in lakeshire cu un prieten de acelas level si faceti XP. criminal ma nu mai scrie ca te faci de ras, sincer... nici macar nu sunt atatea questuri pentru 18-31 in Lakeshire amice, pe la lvl 24 te cari in Duskwood. Ce NORTHSHIRE tot zici tu acolo ma? in Northshire faci maxim lvl 6, apoi te trimit aia in Goldshire pentru questuri pana la lvl 12-14, dupa asta te duci in Westfall, apoi in Redridge, apoi in Duskwood. Invata macar zonele ca te faci de ras p-aici aiurea, ala Nortshire de zici tu e de fapt Elwynn Forest (acolo unde tre' sa-l omori pe Forest Gump, elita aia de lvl 16 din padurea din Sud-Nord). PS: daca asta vede un hordac prin Elwynn forest se duce in SW si incepe cu yell: ALIEN IN NORTSHIRE ALIEN IN NORTHSHIRE Quote
Guest RamoneS Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 am si io o intrebare am jocu warcraft original si vreau sa ma apuc da nu mai vreau sa iau si cele 2 expansion ,merge sa ma joc asa pe oficial cu unu de ex care le are pe amandoua expansion-uri ....pls helpDaca ai World of Warcraft original, instaleaza`l, scoate dupa net TBC si WotLK, vezi sa fie toate 3 la fel ca versiuni (EnUS sau EnGB, depinde cum ai WoW`ul, de obicei e EnUS), instalezi TBC, WotLK, faci patchurile, si poti juca pe orignal...doar sa ai cont :P ....sper ca te`am lamurit .... Quote
ratseloP Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ^Daca e original luat din Romania, putin probabil sa fie enUS (totusi am reusit sa cumpar, by mistake ofc, o versiune pe CDuri a wowului, enUS, sunt 4 cduri Quote
mmc Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Skadi si Loken sunt cei mai grei bossi din 5 men, nu pentru ca ar avea ceva deosbit de oferit ci doar ca lumea nu e atenta la abilitatile lor si-n plus mai vin si undergeared in versiunile heroice.Practic daca nu-i cunosti pe cei cu care esti in grup ori te pregatesti sa pierzi ceva timp cu wipes ori nu te duci in instantele respective. Quote
Stalk3r Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 PS: daca asta vede un hordac prin Elwynn forest se duce in SW si incepe cu yell: ALIEN IN NORTSHIRE ALIEN IN NORTHSHIRE foarte tare ))))) ) , am crezut ca mor de ras, good one thdd! Quote
MontBlank Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Andrei, tu cumva ai urmat sfatul celor din South Park si ai hotarat sa omori porci pana la level 70 ? Quote
Lancelot Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Noroc cu Andrei asta ca ne ofera golden stupid mommentslevel 47 prin feralas vanez nu stiu ce ogre :D de cand mi-am adjudecat Stoneslayer din Uld mi-am imbunatatit si viata :D Quote
Mister Sinister Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 io am un warrior de lvl 31 (almost 32) si tre sa trag tare, ca n-am cu cine juca. toti is mari. Quote