Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Ironic n`am fost cand am zis ce`am zis despre thade ... e un lucru care sunt sigur ca marea majoritate de`aici l`a realizat si e deacord cu mine in privinta lui. De certat se cearta singur , pentru ca spre deosebire de el , eu stiu sa ma abtin si sa nu aduc insulte tipice , stupide si nefondate , unui pusti la pubertate [ aici nu ma refer la varsta lui reala care n`o cunosc .. spre deosebire de el , eu nu ma leg de lucrurile care nu le cunosc, ci de cele evidente. Cazul nostru : comportamentul si atitudinea pe net ]

iar tu ma? ai ramas cu sechele de la revelion? =))

iar transferul de bani se poate face si altfel, trebuie doar sa va puneti putin creieru' la gandit

Posted

iar tu ma? ai ramas cu sechele de la revelion? =))

Nu sti tu unde am facut eu revelionul si nici nu cred ca ar trebui sa te intereseze .. dar se pare ca tu ai o fixatie cu tema "revelion cu parintii", asa ca ma duce cu gandul la varianta 2 : e o frustrare a ta care te`a afectat asa de mult incat o folosesti ca insulta pe net ... e trist ...

A , apropo .... mersi de spam PMs cu insulte si amenintari ... se vede cata minte ai.

Posted

' date='Jan 9 2009, 15:23' post='3368589']

Daca folosesc paid character transfer pot sa ii schimb race`ul ? sau se poate cumva schimba race`ul ??

Race nu ai cum sa schimbi, doar sexul caracterului impreuna cu diferite visual effects. si/sau numele acestuia.

Posted

Ceva leveling guide 71-80 ? Am un prieten care-i prea robot ca sa faca singur >_< (si nu, nu`i vorba de mine am trecut de 71 de ceva timp ^^)

ti-am pus pe acest link un leveling guide care dupa parerea mea e bun,are instructiuni pentru 70-80+are si leveling guide pentru DK de la 55 pana la 80,sper sa-ti fie de folos.

P.S acesta e leveling guide pentru Horde.

http://rapidshare.com/files/181347397/joan...cluded.rar.html

Posted

Nu sti tu unde am facut eu revelionul si nici nu cred ca ar trebui sa te intereseze .. dar se pare ca tu ai o fixatie cu tema "revelion cu parintii", asa ca ma duce cu gandul la varianta 2 : e o frustrare a ta care te`a afectat asa de mult incat o folosesti ca insulta pe net ... e trist ...

A , apropo .... mersi de spam PMs cu insulte si amenintari ... se vede cata minte ai.

bla bla bla, eu ti-am zis sa ne intalnim, esti cam dubios, ce crezi, ca la 22 de ani stau sa ma iau la bataie din cauza unui forum? omg mai iesi din casa

ot: cum ar fi sa ma fac female dwarf? HAWT A? :D

hint: cum intrati in Northrend faceti questurile si din Borean si din Howling Fjord, o sa fie mult mai usor prin zu l drak de exemplu care e un caca de area :P

Posted

Mai usor e daca folosesti Quest Helper. Arata ca la prosti unde sa te duci.

da , dar ... de obicei un guide ii facut in asa fel ca sa fie cat mai eficiente questurile, eu folosesc si si, ca sa stiu direct unde sa merg , citesc doar ce quest sa urmez sa-l finalizez sau sa-l torn

Posted

Astept sa intre un prieten sa-mi dea goldul datorie de pe ex-realm :D, deocamdata am 2.6k [nu am toate spellurile invatate, doar cele pe care le folosesc as in : chain heal, lesser, light bolt, etc] si epic land mount.

O sa ma coste 800 trainul pt 225, 5k pt 300, si 1k pt trainul de fly in Northrend, nu ?

Trebuie sa mai primesc 5k deci imi ajunge :D

Guest Mordred
Posted

Zilele astea m-am apucat de joc pe blizz .. M-am bagat pe Emersis la hoarda . Mai joaca cineav acolo ?

Guest Mordred
Posted

Garlicc. Sunt be rogue, dar cred ca o sa imi fac si un hunter .

Btw cum fac rost de bani la lvl mai mici . Ca profesii am skinning si leatherworking . Am auzit ca si cu mining se fac multi bani .

Posted

Garlicc. Sunt be rogue, dar cred ca o sa imi fac si un hunter .

Btw cum fac rost de bani la lvl mai mici . Ca profesii am skinning si leatherworking . Am auzit ca si cu mining se fac multi bani .

pe emeriss e supra pret la mining asta e sigur

si ramai cu skining ca sa ai 2 gatherer si asa poti face bani destul de repede.

eu am avut bulan ca m-am bagat cand a inceput winter veil si am stat sa farmez small egg si le vindeam cu 15 gold pe ah :))