tthdd Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ironic n`am fost cand am zis ce`am zis despre thade ... e un lucru care sunt sigur ca marea majoritate de`aici l`a realizat si e deacord cu mine in privinta lui. De certat se cearta singur , pentru ca spre deosebire de el , eu stiu sa ma abtin si sa nu aduc insulte tipice , stupide si nefondate , unui pusti la pubertate [ aici nu ma refer la varsta lui reala care n`o cunosc .. spre deosebire de el , eu nu ma leg de lucrurile care nu le cunosc, ci de cele evidente. Cazul nostru : comportamentul si atitudinea pe net ] iar tu ma? ai ramas cu sechele de la revelion? iar transferul de bani se poate face si altfel, trebuie doar sa va puneti putin creieru' la gandit Quote
logikal Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 multumesc pentru raspunsuri ! #tthdd cu mail numai merge Quote
a1urea Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 multumesc pentru raspunsuri ! #tthdd cu mail numai merge Poti pune niste verzituri de lvl 60+ la un pret derizoriu. :D Quote
virus_ro Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 iar tu ma? ai ramas cu sechele de la revelion? Nu sti tu unde am facut eu revelionul si nici nu cred ca ar trebui sa te intereseze .. dar se pare ca tu ai o fixatie cu tema "revelion cu parintii", asa ca ma duce cu gandul la varianta 2 : e o frustrare a ta care te`a afectat asa de mult incat o folosesti ca insulta pe net ... e trist ... A , apropo .... mersi de spam PMs cu insulte si amenintari ... se vede cata minte ai. Quote
[omegga] Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Daca folosesc paid character transfer pot sa ii schimb race`ul ? sau se poate cumva schimba race`ul ?? Quote
Stalk3r Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 vezi ca ai in optiunile contului , ai acolo o lista de facilitati Quote
mmc Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ' date='Jan 9 2009, 15:23' post='3368589']Daca folosesc paid character transfer pot sa ii schimb race`ul ? sau se poate cumva schimba race`ul ??Race nu ai cum sa schimbi, doar sexul caracterului impreuna cu diferite visual effects. si/sau numele acestuia. Quote
Shuriken Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ceva leveling guide 71-80 ? Am un prieten care-i prea robot ca sa faca singur >_< (si nu, nu`i vorba de mine am trecut de 71 de ceva timp ^^)ti-am pus pe acest link un leveling guide care dupa parerea mea e bun,are instructiuni pentru 70-80+are si leveling guide pentru DK de la 55 pana la 80,sper sa-ti fie de folos.P.S acesta e leveling guide pentru Horde.http://rapidshare.com/files/181347397/joan...cluded.rar.html Quote
MontBlank Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mai usor e daca folosesti Quest Helper. Arata ca la prosti unde sa te duci. Quote
[omegga] Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ti-am pus pe acest link un leveling guide care dupa parerea mea e bun,are instructiuni pentru 70-80+are si leveling guide pentru DK de la 55 pana la 80,sper sa-ti fie de folos.P.S acesta e leveling guide pentru Horde.http://rapidshare.com/files/181347397/joan...cluded.rar.htmlSunt pe Maghteridon :D shaman Mclubi nume :) :beer: Quote
tthdd Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nu sti tu unde am facut eu revelionul si nici nu cred ca ar trebui sa te intereseze .. dar se pare ca tu ai o fixatie cu tema "revelion cu parintii", asa ca ma duce cu gandul la varianta 2 : e o frustrare a ta care te`a afectat asa de mult incat o folosesti ca insulta pe net ... e trist ...A , apropo .... mersi de spam PMs cu insulte si amenintari ... se vede cata minte ai.bla bla bla, eu ti-am zis sa ne intalnim, esti cam dubios, ce crezi, ca la 22 de ani stau sa ma iau la bataie din cauza unui forum? omg mai iesi din casaot: cum ar fi sa ma fac female dwarf? HAWT A? :Dhint: cum intrati in Northrend faceti questurile si din Borean si din Howling Fjord, o sa fie mult mai usor prin zu l drak de exemplu care e un caca de area :P Quote
Stalk3r Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Mai usor e daca folosesti Quest Helper. Arata ca la prosti unde sa te duci.da , dar ... de obicei un guide ii facut in asa fel ca sa fie cat mai eficiente questurile, eu folosesc si si, ca sa stiu direct unde sa merg , citesc doar ce quest sa urmez sa-l finalizez sau sa-l torn Quote
ratseloP Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ti-am pus pe acest link un leveling guide care dupa parerea mea e bun,are instructiuni pentru 70-80+are si leveling guide pentru DK de la 55 pana la 80,sper sa-ti fie de folos.P.S acesta e leveling guide pentru Horde.http://rapidshare.com/files/181347397/joan...cluded.rar.htmlMersi frumos :D#Dinged 77 :> Quote
tthdd Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 acum urmeaza partea grea daca nu ai mount epic :) Quote
ratseloP Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Astept sa intre un prieten sa-mi dea goldul datorie de pe ex-realm :D, deocamdata am 2.6k [nu am toate spellurile invatate, doar cele pe care le folosesc as in : chain heal, lesser, light bolt, etc] si epic land mount.O sa ma coste 800 trainul pt 225, 5k pt 300, si 1k pt trainul de fly in Northrend, nu ?Trebuie sa mai primesc 5k deci imi ajunge :D Quote
Guest Mordred Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Zilele astea m-am apucat de joc pe blizz .. M-am bagat pe Emersis la hoarda . Mai joaca cineav acolo ? Quote
MontBlank Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Oh yeah, careva pe Hellscream ? S'ar putea sa ma mut acolo...when i'll get the cash. Quote
Guest Mordred Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Garlicc. Sunt be rogue, dar cred ca o sa imi fac si un hunter .Btw cum fac rost de bani la lvl mai mici . Ca profesii am skinning si leatherworking . Am auzit ca si cu mining se fac multi bani . Quote
[omegga] Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cum cresc cel mai usor un shaman ? pe enchntcement ? Quote
MontBlank Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ' date='Jan 9 2009, 20:01' post='3369404'] Cum cresc cel mai usor un shaman ? pe enchntcement ? shaman pe enhancement poate. Killing mobs si questuri. Quote
Mamut Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Garlicc. Sunt be rogue, dar cred ca o sa imi fac si un hunter . Btw cum fac rost de bani la lvl mai mici . Ca profesii am skinning si leatherworking . Am auzit ca si cu mining se fac multi bani . pe emeriss e supra pret la mining asta e sigur si ramai cu skining ca sa ai 2 gatherer si asa poti face bani destul de repede. eu am avut bulan ca m-am bagat cand a inceput winter veil si am stat sa farmez small egg si le vindeam cu 15 gold pe ah Quote
alex_01 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 vreun server k-lumea stie careva?orice xp Quote
Shuriken Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 daca te referi la servere oficiale,adica ce realm sa alegi,iti sugerez oricare cu populatie High,daca insa te referi la servere private,nu prea te putem ajuta caci noi jucam toti pe servere oficiale,insa poti incerca sa cauti aicea un server privat, http://www.wowstatus.net/serverlist.php Quote