Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Pinging wow-europe.com [80.239.186.22] with 32 bytes of data:

Request timed out.
Request timed out.

Doar eu ? -_-

conteaza sau ce? are vreo treaba cu topicul asta?

Posted

Nu, n-are treaba cu topicul... [<-- sarcasm]

Eu am intrebat daca e de la providerul meu sau iarasi se joaca cu cablu. T_T

#Lava burst > all :x

vai tu, primesc din partea ta sarcasm, oh oh sigh, fugi ma d-aici

Posted

Thade, asta e un topic in care sa vorbim despre WoW si sa ne ajutam intre noi. Chiar nu poti sa nu mai ataci lumea care trece pe aici? I mean, rly, ce ti-au facut?

esti dobitoc? eu ce-am spus in ultimele 2 posturi de mai sus? tocmai am spus sa se vorbeasca despre WoW nu despre pingul lui la nush ce IP... tu esti d-ala care vede ce vrea harhar

Posted

care npc si cum procedez ca nu inteleg >.<

In Booty Bay exista un Auction House la care au acces si Horde si Alliance. Sa zicem ca vrei sa transferi 100g. Pui un item la pretul de 125g, si il cumperi cu caracterul de pe care vrei sa transferi bani.

Posted

esti dobitoc? eu ce-am spus in ultimele 2 posturi de mai sus? tocmai am spus sa se vorbeasca despre WoW nu despre pingul lui la nush ce IP... tu esti d-ala care vede ce vrea harhar

Ai probleme acolo sus ? Era ping catre wow-europe, unde nu ma puteam conecta (era blocat din port de la provider).

@Ding 76 ;>

Posted

' date='Jan 8 2009, 22:05' post='3367385']

:-?? eu am incercat sa transfer dar zicea ca nu pot , doar daca cumpar item`ul de pe alt cont..In fine asta era acu 1 an si ceva ..

Ideea era de transfer de gold H>A sau A>H pe un server PvP din cate am inteles.

Posted

Nu mai merge sa transferi bani de pe hoarda > alianta sau alianta > hoarda. Am incercat. Try askin' a friend. Asa am facut eu. Si nu neaparat in Booty Bay. Exista neutral AH si in Tanaris.

Posted

Ca mag, pe ce ar fi bine sa ma axez ? Pana acuma am umblat pe arcane/frost (pentru regen extrem de bun / dps acceptabil). Pana la 77 asa am jucat si a mers foarte greu. Mi'a luat vreo 2-3 saptamani sa fac 7 lvle. Bine, nu jucam non stop. Cateva ore pe zi. Dar am decis sa ma fac full fire. Mana regen'ul este de 2 acuma, comparativ cu >300. Not good. Dar dps, very good now.

In concluzie, what tree should i try out ?

http://www.youtube.com/watch?v=u-jHePE6m1Y...re=channel_page - 0:43-0:47 ! Ai acolo mana reg tips

Ai probleme acolo sus ? Era ping catre wow-europe, unde nu ma puteam conecta (era blocat din port de la provider).

Thade mereu a avut un obicei bolnav de a cauta cearta in orice ... cu motive stupide de cele mai multe ori. Nu`l baga in seama .. isi exprima frustrarile aici pe forum sa nu innebuneasca de tot

Posted

Thade mereu a avut un obicei bolnav de a cauta cearta in orice ... cu motive stupide de cele mai multe ori. Nu`l baga in seama .. isi exprima frustrarile aici pe forum sa nu innebuneasca de tot

=)) PARCA TU ERAI ALA CARE FACEA REVELIONUL ACASA, hi.

Posted

Il stiu pe Thade de ceva timp, poate prea mult, si la CS mi-a dat ban degeaba, T_T.

@Wolf, pana la urma cum ramane cu guilda? Faci AS sau ramane GYCO ?

Ceva leveling guide 71-80 ? Am un prieten care-i prea robot ca sa faca singur >_< (si nu, nu`i vorba de mine am trecut de 71 de ceva timp ^^)

Posted

Ironic n`am fost cand am zis ce`am zis despre thade ... e un lucru care sunt sigur ca marea majoritate de`aici l`a realizat si e deacord cu mine in privinta lui. De certat se cearta singur , pentru ca spre deosebire de el , eu stiu sa ma abtin si sa nu aduc insulte tipice , stupide si nefondate , unui pusti la pubertate [ aici nu ma refer la varsta lui reala care n`o cunosc .. spre deosebire de el , eu nu ma leg de lucrurile care nu le cunosc, ci de cele evidente. Cazul nostru : comportamentul si atitudinea pe net ]

ontopic - Daca vrei sa transferi bani , iti vor trebui 2 accounturi [ fie ele ale tale sau un prieten care te ajuta ] .. nu poti da bid pe propriile licitatii. Inca o chestie , daca faci asta frecvent [ pve realm , chars si ally , si horde ... ] , incearca sa faci reputatie cu booty bay sa iti ia cut mai mic :)