Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

:naughty:

am 15 dc?

mai e o problema (((nu gasesc realmurile dar leam gasit la altcineva)))cand nu eram acasa

Pentru a juca un joc gen wow iti trebuie totusi un pic de inteligenta ......

S-a ajuns ca niste albastrele sa fie mai bune ca legendary-le de lvl 70 :|.

Inca oleaka si fac 80 de Dk :crazy:

Btw : Warlocks oveoveroveroveroveroverrpower clar.

Posted

Pentru a juca un joc gen wow iti trebuie totusi un pic de inteligenta ......

un copil de 6 ani a dus un char pana la 45 .

bineinteles ca familia lui erau wowalcholic's

Posted

Si mie. si nici nu m-am atins de Icecrown. :D

Btw, cum mai e pe Eonar? Tot TLC bat tot?

Cum a mers raidu in seara asta? N-am putut intra, sper ca v-ati descurcat :D.

@Ding 75 :D

Mi se pare din ce in ce mai nasol.

70-72 a fost cam naspa

72-74 ez-mode

74-75 mi-a luat cat 70-72 :|

Posted

' date='Jan 7 2009, 15:41' post='3363656']

joaca cineva pe maghteridon H ? am dat reroll si merg cu niste friends acolo :D ? ce clasa sa aleg ?

eu joc pe magtheridon,alegeti orice clasa care poate lua mai multe roluri nu doar dps,gen shaman,warrior,paladin,druid etc.

Posted

77-80 mi s-a parut mai rapid decat 70-73 :P Probabil datorita questurile epice din icecrown :)

aha,deci sa inteleg ca eu fiind 77.5 aprox , imi pierd vremea in grizzly hills nu ?

Posted

MINCINOSILOR doamne cica la voi nu lasa pe numele Andrei.. Ma puneti sa ii contactez pe GM aia si insfarsit am aflat ca aia primesc salariu... Ce aveti ma ati innebunit??? si numi pasa ca iau warn dak imi spun parerea.So o sa merg pe cont propiu nu mai postez in topicul asta cica warn dak iti spui parerea

Posted

MINCINOSILOR doamne cica la voi nu lasa pe numele Andrei.. Ma puneti sa ii contactez pe GM aia si insfarsit am aflat ca aia primesc salariu... Ce aveti ma ati innebunit??? si numi pasa ca iau warn dak imi spun parerea.So o sa merg pe cont propiu nu mai postez in topicul asta cica warn dak iti spui parerea

citesc sectiunea asta de ff mult timp, de la ultimele 2 pagini nu mai pot de ras,Andrei_mistake vezi ca cica aia de la blizzard iti dau lvl maxim si full s5/t7 (depinde ce alegi tu) daca faci un clip cum sari de la etajul 10 cu pcu legat de tine, (baaa glumesc sa nu incerci asta)

ON: vreau sa dau reroll horde, ce realm sa aleg dintre maght/sylvanas/ sau ce imi propuneti voi?

Posted

citeste ma http://www.wowvillage.com/ si invata ceva despre jocul asta, cine te-ar vrea la el pe server daca nici macar nu incerci sa nu pari prea batut de vant?

@Steff : Grim Batol, Kazzak..

Le: de ce te-ai duce pe maghteridon cand sunt 99% horde, sau pe sylvanas cand sunt 99% romani retardati?;o

Posted

Ca mag, pe ce ar fi bine sa ma axez ? Pana acuma am umblat pe arcane/frost (pentru regen extrem de bun / dps acceptabil). Pana la 77 asa am jucat si a mers foarte greu. Mi'a luat vreo 2-3 saptamani sa fac 7 lvle. Bine, nu jucam non stop. Cateva ore pe zi. Dar am decis sa ma fac full fire. Mana regen'ul este de 2 acuma, comparativ cu >300. Not good. Dar dps, very good now.

In concluzie, what tree should i try out ?

Posted

Ca mag, pe ce ar fi bine sa ma axez ? Pana acuma am umblat pe arcane/frost (pentru regen extrem de bun / dps acceptabil). Pana la 77 asa am jucat si a mers foarte greu. Mi'a luat vreo 2-3 saptamani sa fac 7 lvle. Bine, nu jucam non stop. Cateva ore pe zi. Dar am decis sa ma fac full fire. Mana regen'ul este de 2 acuma, comparativ cu >300. Not good. Dar dps, very good now.

eu am un prieten care a lvl-uit frost si i-a mers foarte bine. cu brain freeze instant fireball no mana cost, ai si cateva talents de pvp, ca sa nu te faca A/H praf din 2 shot.

stiu ca a facut destul de repede lvl. zic sa incerci si frost.

Posted

Try this

http://www.wowhead.com/?talent=oZfVcfoMhzbZVI0cs0uhfdg0s