Guest No1Cares Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 pentru cei interesati, deja se poate face precomanda pentru burning crusade la www.gameshop.ro, costa 120 ron. Quote
Aldguth Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Zetulescu daca mai cauti HUD-ul cu dragonasi, il gasesti aici http://www.nurfedui.net/ Quote
Guest Quartz Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Noroc. ... vreau sa stiu si io ce sa fac ca sa porte humen tigru ... ms anticipa Quote
Japan Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 frumos ,ala oare juca pe oficial?mda ciudata faza cu dragonii,da e tareDa joaca pe oficial ceea ce vezi tu bolturile de peste 5000 damage sunt vechiexista inainte un macro care avea un button I win!Care faceau ca magul sa foloseasca presence of mind arcane power + trinketele de+280 spell power toate odata facand urmatorul spell sa fie instant cast si imens in damageFaza cu dragonii este un simplu addon cum e si CTRA, multi de la mine din guilda au tampenia aia cu dragoni pe ecran ce mi se pare o prostie ca ocupa spatiu anyway .Quartz: Devii exalted cu darnassus, winterspring sau rank 11 in pvp ! Exalted cu darnassus - Swift stormsaber / exalted cu winterspring - swift winterspring mount / rank 11 - black-white war tiger ! Quote
kadafi2pac Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 sal ... vreau sa stiu si eu de unded pot lua wow ?? ca vreau sa incerc sa vad cum e .. ms Quote
mad_eye Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 sal ... vreau sa stiu si eu de unded pot lua wow ?? ca vreau sa incerc sa vad cum e .. msiti recomand sal iei de pe odc,sau torrenti,si daca iti place cumpara originalul sa jocipe oficial unde e cel mai tare sau mi se pare ca era trial de11zilepe ign.com de undeil poti lua ca sa testezi,nu mai shtiu.Da eu joc pe oficial si zic ca merita banii. Quote
The Connection Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 dragi linkmaniaciva anunt ca maine imi voi procura jocul World of Warcraft si voi juca pe server cu Arrowsper sa mai gasesc linkmaniaci pe blizzard care sa joace . :beer: Quote
The Connection Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Stimate client,La data 09 oct 2006 ora 20:51:58 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO urmatoarele produse:1 buc. X World of Warcraft : EURO 21.12 Platforma PC (precomanda)1 buc. X World of Warcraft 60 days Prepaid card : EURO 23.24 Platforma PC Waiting for ya' in Defias BrotherhoodGona be an elf and gona' kiil orcs and hords of orcs waiting for ya...just for fun..wana kiil ya :P Quote
MisterDevil Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 omg ... mor am gasit pe you tube south park and WoW Quote
Guest andreic74 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Super server privat WoW:http://www.wingdemon.comCam putini useri in comparatie cu vremurile lui bune ....dar l-au relansat .. Quote
mmc Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 acum....tu ori esti prost ori esti prostdin doua, trei Quote
Wagram Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 hai sa vb frumosHai sa ne facem treaba ca admini si sa curatam forumul de warez/pirat, pe urma mai vorbim. Super server privat WoW:http://www.wingdemon.comHai sictir. Quote
MisterDevil Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 imediat ce un admin e on il voi atentiona :D Quote
mad_eye Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 acum....tu ori esti prost ori esti prostdin doua, treice vorbesti urat?eu joc pe oficial si zic ca e marfa,da asta nu inseamna ca trebuie sa-i injuram,pe ce-i care joaca pe pirat,bravo celor care fac servere pirat daca se priocep ,se pricep ce mai.omul ti-a prezentat una din alternativa serverelor oficiale.In definitiv nu mai fiti asa impotriva ca e alegerea celui care joaca daca vrea sa deabanipe oficial sau nu.Nu aveti ce face,doar umpleti forumul cu posturi inutile.Ontopic Are cineva un human mage ?Ca eu am si am pus punctele talents la fire,dar poate o sa dau unlearn, pe ce ma sfatuiti sa pun arcane sau frost? Quote
BlueEnergy Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Eu am ramas fara guilda pe serverul unde jucam si m-am apucat sa lvl un rogue pana una alta. Unde ar trebui sa-mi bag punctele din talente si ceva mici hinturi ptr un newbie rogue!:) Quote
mmc Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 depinde de build, uite aici o colectiehttp://forums.wow-europe.com/thread.html?t...51720&sid=1 Quote
NoNamed Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 ce vorbesti urat?eu joc pe oficial si zic ca e marfa,da asta nu inseamna ca trebuie sa-i injuram,pe ce-i care joaca pe pirat,bravo celor care fac servere pirat daca se priocep ,se pricep ce mai.omul ti-a prezentat una din alternativa serverelor oficiale.In definitiv nu mai fiti asa impotriva ca e alegerea celui care joaca daca vrea sa deabanipe oficial sau nu.Nu aveti ce face,doar umpleti forumul cu posturi inutile.Ontopic Are cineva un human mage ?Ca eu am si am pus punctele talents la fire,dar poate o sa dau unlearn, pe ce ma sfatuiti sa pun arcane sau frost?frost/arcane respectiv 31/20 asta e cel mai folosit si cel mai bun in pvp si pve. Mage are deja un dmg mare iar multi mobi si playeri au rezist la fire asa ca nu prea are rost sa folosesti fire. Quote
Thade Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Eu joc pe Haomarush PvP, am acum un dwarf hunter aproape lvl 24, dati un PM la Daudor daca jucati acolo Quote
hw_rares Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 rares- lvl 56 paladin ....proud memeber of KoTT guild -Skullcrasher=) Quote
The Connection Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 voi avea jocul cel tarziu miercuri si asi vrea sa stiu pe ce server is cei mai multi romani...si ce fel ce charuri au ..hoarda sau alianta...pe ce server de la blizzard sunt cei mai multi romani din alianta?....dak stiti pe ce server au jucat cei din echipa south park ? pe acel sever asi vrea sa joc :) Quote
Shade Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Pentru cei care se pricep: care ar fi cel mai bun duo (2-man combo) din world of warcraft? S-ar putea sa joc in viitor cu cineva. Ma refer mostly la grind/farm and stuff...Si daca nu exista "cel mai bun", atunci spuneti cam ce s-ar apropia de asta. Quote
mmc Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 io as spune un warrior si un priest, unul tank si unul healer, oricum in instante nu va puteti duce numai voi doi, decat in cele cu mult sub nivelul vostru.sau 2 hunteri :Dcred ca sunt multe combinatii, conteaza si cat de bine stie fiecare sa scoata cat mai mult de la caracter Quote