Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest No1Cares
Posted

pentru cei interesati, deja se poate face precomanda pentru burning crusade la www.gameshop.ro, costa 120 ron.

Guest Quartz
Posted

Noroc. ... vreau sa stiu si io ce sa fac ca sa porte humen tigru ... ms anticipa

Posted

frumos ,ala oare juca pe oficial?mda ciudata faza cu dragonii,da e tare

Da joaca pe oficial ceea ce vezi tu bolturile de peste 5000 damage sunt vechi

exista inainte un macro care avea un button I win!

Care faceau ca magul sa foloseasca presence of mind arcane power + trinketele de+280 spell power toate odata facand urmatorul spell sa fie instant cast si imens in damage

Faza cu dragonii este un simplu addon cum e si CTRA, multi de la mine din guilda au tampenia aia cu dragoni pe ecran ce mi se pare o prostie ca ocupa spatiu anyway .

Quartz: Devii exalted cu darnassus, winterspring sau rank 11 in pvp ! Exalted cu darnassus - Swift stormsaber / exalted cu winterspring - swift winterspring mount / rank 11 - black-white war tiger !

Posted

sal ... vreau sa stiu si eu de unded pot lua wow ?? ca vreau sa incerc sa vad cum e .. ms

iti recomand sal iei de pe odc,sau torrenti,si daca iti place cumpara originalul sa jocipe oficial unde e cel mai tare sau mi se pare ca era trial de11zilepe ign.com de undeil poti lua ca sa testezi,nu mai shtiu.Da eu joc pe oficial si zic ca merita banii.

Posted

Stimate client,

La data 09 oct 2006 ora 20:51:58 ati achizitionat de la WWW.GAMESHOP.RO

urmatoarele produse:

1 buc. X World of Warcraft : EURO 21.12 Platforma PC (precomanda)

1 buc. X World of Warcraft 60 days Prepaid card : EURO 23.24 Platforma

PC

Waiting for ya' in Defias Brotherhood

Gona be an elf and gona' kiil orcs and hords of orcs

waiting for ya...just for fun..wana kiil ya :P

Posted

acum....

tu ori esti prost ori esti prost

din doua, trei

ce vorbesti urat?eu joc pe oficial si zic ca e marfa,da asta nu inseamna ca trebuie sa-i injuram,pe ce-i care joaca pe pirat,bravo celor care fac servere pirat daca se priocep ,se pricep ce mai.omul ti-a prezentat una din alternativa serverelor oficiale.In definitiv nu mai fiti asa impotriva ca e alegerea celui care joaca daca vrea sa deabanipe oficial sau nu.Nu aveti ce face,doar umpleti forumul cu posturi inutile.

Ontopic Are cineva un human mage ?Ca eu am si am pus punctele talents la fire,dar poate o sa dau unlearn, pe ce ma sfatuiti sa pun arcane sau frost?

Posted

ce vorbesti urat?eu joc pe oficial si zic ca e marfa,da asta nu inseamna ca trebuie sa-i injuram,pe ce-i care joaca pe pirat,bravo celor care fac servere pirat daca se priocep ,se pricep ce mai.omul ti-a prezentat una din alternativa serverelor oficiale.In definitiv nu mai fiti asa impotriva ca e alegerea celui care joaca daca vrea sa deabanipe oficial sau nu.Nu aveti ce face,doar umpleti forumul cu posturi inutile.

Ontopic Are cineva un human mage ?Ca eu am si am pus punctele talents la fire,dar poate o sa dau unlearn, pe ce ma sfatuiti sa pun arcane sau frost?

frost/arcane respectiv 31/20 asta e cel mai folosit si cel mai bun in pvp si pve. Mage are deja un dmg mare iar multi mobi si playeri au rezist la fire asa ca nu prea are rost sa folosesti fire.

Posted

voi avea jocul cel tarziu miercuri si asi vrea sa stiu pe ce server is cei mai multi romani...si ce fel ce charuri au ..hoarda sau alianta...

pe ce server de la blizzard sunt cei mai multi romani din alianta?

....dak stiti pe ce server au jucat cei din echipa south park ? pe acel sever asi vrea sa joc :)

Posted

Pentru cei care se pricep: care ar fi cel mai bun duo (2-man combo) din world of warcraft? S-ar putea sa joc in viitor cu cineva. Ma refer mostly la grind/farm and stuff...

Si daca nu exista "cel mai bun", atunci spuneti cam ce s-ar apropia de asta.

Posted

io as spune un warrior si un priest, unul tank si unul healer, oricum in instante nu va puteti duce numai voi doi, decat in cele cu mult sub nivelul vostru.

sau 2 hunteri :D

cred ca sunt multe combinatii, conteaza si cat de bine stie fiecare sa scoata cat mai mult de la caracter