Deadman007 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Aici nu se vorbesc despre servere private. :> Quote
Nemuritor(GOD) Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 (edited) edited, ai grija la limbaj Edited January 5, 2009 by Regenesis Quote
Stalk3r Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Instante care vo`r implica si prezenta lui Arthas , presupun ca si final boss , in ce patch va aparea ? Eu am auzit de 3.0.8 , e adevarat ? Stiti cumva vre-un release date ? Quote
WhiteWolf Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Instante care vo`r implica si prezenta lui Arthas , presupun ca si final boss , in ce patch va aparea ? Eu am auzit de 3.0.8 , e adevarat ? Stiti cumva vre-un release date ? Care implica prezenta lui sunt deja, dar apare doar pentru niste questuri. Probabil in vreo 2 pathcuri apare si raidu din Icecrown. @Aldguth, GG Quote
tthdd Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 eu zic ca peste vreo 2 luni asa o sa vina Ulduar, deci in vreo juma de an si Icecrown, poate mai mult Quote
Guest Mordred Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Deci azi am cumparat si eu wow+tbc+wotlk fara gamecard ... si nu pot sa imi fac cont pe blizzard . Dupa ce bag cdkeyul imi cere si payment method si trebuei sa bag codul de la gamecard pe care nu il am inca ... Am incercat sa im fac si un account trial si cu guest pass dar si acolo imi cere payment method si imi cere numar de card ... nu am asa ceva . Ce sa fac ca sa imi creez cont si sa am 30 de zile pe blizz ? Help please Quote
Stef Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 arthas nu va final boss din joc, probabil final boss din wotlk, dar nici de asta nu sunt sigur, eu cred ca sargeras ar fi final boss. Quote
Guest Mordred Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Am reusit sa fac cont, de fapt aveam unul trial si l-am upgradat la cu activation key de la wow, apoi am dat upgrade la burning crusade, am abgat cd key mi-a zis ca l-a activat si acum la account management imi arata : Account Type: World of Warcraft - no expansion si nu mai pot folosi cd keyul sa il activez iar ..Nu stiu ce sa fac..sunt confuz, ma gandesc sa scriu un mail . Imi zice cineva adresa de la blizzard pls Quote
ratseloP Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 In joc ai Upgrade-ul facut? Adica poti sa creezi char Belf / Draenei ?Btw, incearca aici : http://www.wow-europe.com/en/support/accountbilling.html Quote
Guest Mordred Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Am trimis mail . In joc nu stiu, acum instalez Lich King si dupaia vad daca pot sa fac be sau dreaenei .Btw voi pe ce realm jucati ? Quote
ratseloP Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Eh, nu jucam toti pe acelasi realm.Sunt cativa pe Grim Batol - Ally.Emeriss (sau cum se scrie xD) - Horde.Spinebreaker - HordeLaughing Skull (Eu si Wolf) - Hordeprobabil ca mai sunt, dar nu-i stiu pe toti :P Quote
tthdd Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Am trimis mail . In joc nu stiu, acum instalez Lich King si dupaia vad daca pot sa fac be sau dreaenei .Btw voi pe ce realm jucati ?hint: alege realm PvP cu populatie destul de mare :) Quote
ratseloP Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Daca te bagi cu mine pe realm (Laughing Skull) da-mi whisper @ Tonkee, sau lui Wolfy, Rhaeghal :) Quote
Shade Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Eh, nu jucam toti pe acelasi realm.Sunt cativa pe Grim Batol - Ally.Emeriss (sau cum se scrie xD) - Horde.Spinebreaker - HordeLaughing Skull (Eu si Wolf) - Hordeprobabil ca mai sunt, dar nu-i stiu pe toti :Psunt o gramada si pe Draenor, adusi in mare parte de mine. Mai sunt si alti cativa romani pe care nu-i cunosc asa bine (ex: un hunter "ampoolea")hint: alege realm PvP cu populatie destul de marepffffffffpve realm daca vrei sa faci lvl in liniste fara idioti de lvl 80 care vin si iti dau omoru' Quote
mmc Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 pffffffffpve realm daca vrei sa faci lvl in liniste fara idioti de lvl 80 care vin si iti dau omoru'Asta e si frumustea, o mai iei, o mai dai si tu, oricum foarte rar mi s-a intamplat sa fiu gankat cand faceam level si mai mult de catre paladini ca deh se cred zeii pvp-ului acum.Enervant e in zonele de dailies ca acolo ti-o poti lua la greu dar si asa se poate evita.PVE server cred ca e terrible boring. Quote
Stalk3r Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 in lista aia ati uitat sa includeti si Sylvanas .. , plin de romani, ce`l putin la hoarda Quote
virus_ro Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 PVE server cred ca e terrible boring.you got that right .. Am jucat pe Nordrassil[Normal] inainte sa dau reroll pe pvp si era ... frustrat de plictisitor. Picatura care a umplut paharu a fost cand am mers la 59 in crossroads si un rogue 67 dadea spam taunt, chicken si spit emotes cat eu omoram pe`acolo guarzi si el statea neflagat .. Quote
a1urea Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Asta e si frumustea, o mai iei, o mai dai si tu, oricum foarte rar mi s-a intamplat sa fiu gankat cand faceam level si mai mult de catre paladini ca deh se cred zeii pvp-ului acum.Enervant e in zonele de dailies ca acolo ti-o poti lua la greu dar si asa se poate evita.PVE server cred ca e terrible boring.World pve must be terribly stupid din moment ce jocul asta nu a fost ever facut ptr 1 vs 1. Quote
Lasher_ro Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Isi alege ce-i place. Daca nu il intereseaza open pvp si nu vrea sa fie ganked, PvE all the way. Quote
tthdd Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 toti care joaca pe servere de PvE cred ca-s incontinuu omorati pe serverele de PvP, that's bullshit, nu poti spune asta daca n-ai un char de cel putin 70 pe server de PvP. Quote
Stalk3r Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 pve mie mii se pare un minus nu un beneficiu Quote
Shuriken Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 serverele de pve personal mi se pare nepotrivite jocului,caci pana la urma jocul se numeste "World of WARcraft" nu "World of PEACEcraft",pana la urma cand vezi un inamic mi se pare normal sal ataci,nu sa-i dai /wave /hug /love etc+ ca mi se pare foarte amuzant,sa se intalneasca 2 raiduri de factiuni opuse in drum spre o instanta,si sa se macelareasca intre ei :D Quote
Aldguth Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 sa se intalneasca 2 raiduri de factiuni opuse in drum spre o instanta,si sa se macelareasca intre eiThat hasnt happened since like summoning stones were added ^_^Lol@ shamans from the other faction @ naxx entrance. Mass force push :P Quote
zetulescu Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 care ma primeste si pe mine pe un realm.?...jucator serios numai ca mi-a fost acc hacked si tre sa o iau de la 0 ...multumesc Quote