Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Instante care vo`r implica si prezenta lui Arthas , presupun ca si final boss , in ce patch va aparea ? Eu am auzit de 3.0.8 , e adevarat ? Stiti cumva vre-un release date ?

Posted

Instante care vo`r implica si prezenta lui Arthas , presupun ca si final boss , in ce patch va aparea ? Eu am auzit de 3.0.8 , e adevarat ? Stiti cumva vre-un release date ?

Care implica prezenta lui sunt deja, dar apare doar pentru niste questuri. Probabil in vreo 2 pathcuri apare si raidu din Icecrown.

@Aldguth, GG =))

Guest Mordred
Posted

Deci azi am cumparat si eu wow+tbc+wotlk fara gamecard ... si nu pot sa imi fac cont pe blizzard . Dupa ce bag cdkeyul imi cere si payment method si trebuei sa bag codul de la gamecard pe care nu il am inca ... Am incercat sa im fac si un account trial si cu guest pass dar si acolo imi cere payment method si imi cere numar de card ... nu am asa ceva .

Ce sa fac ca sa imi creez cont si sa am 30 de zile pe blizz ? Help please

Guest Mordred
Posted

Am reusit sa fac cont, de fapt aveam unul trial si l-am upgradat la cu activation key de la wow, apoi am dat upgrade la burning crusade, am abgat cd key mi-a zis ca l-a activat si acum la account management imi arata : Account Type: World of Warcraft - no expansion si nu mai pot folosi cd keyul sa il activez iar ..

Nu stiu ce sa fac..sunt confuz, ma gandesc sa scriu un mail . Imi zice cineva adresa de la blizzard pls

Guest Mordred
Posted

Am trimis mail . In joc nu stiu, acum instalez Lich King si dupaia vad daca pot sa fac be sau dreaenei .

Btw voi pe ce realm jucati ?

Posted

Eh, nu jucam toti pe acelasi realm.

Sunt cativa pe Grim Batol - Ally.

Emeriss (sau cum se scrie xD) - Horde.

Spinebreaker - Horde

Laughing Skull (Eu si Wolf) - Horde

probabil ca mai sunt, dar nu-i stiu pe toti :P

Posted

Am trimis mail . In joc nu stiu, acum instalez Lich King si dupaia vad daca pot sa fac be sau dreaenei .

Btw voi pe ce realm jucati ?

hint: alege realm PvP cu populatie destul de mare :)

Posted

Eh, nu jucam toti pe acelasi realm.

Sunt cativa pe Grim Batol - Ally.

Emeriss (sau cum se scrie xD) - Horde.

Spinebreaker - Horde

Laughing Skull (Eu si Wolf) - Horde

probabil ca mai sunt, dar nu-i stiu pe toti :P

sunt o gramada si pe Draenor, adusi in mare parte de mine. Mai sunt si alti cativa romani pe care nu-i cunosc asa bine (ex: un hunter "ampoolea")

hint: alege realm PvP cu populatie destul de mare
pffffffff

pve realm daca vrei sa faci lvl in liniste fara idioti de lvl 80 care vin si iti dau omoru'

Posted

pffffffff

pve realm daca vrei sa faci lvl in liniste fara idioti de lvl 80 care vin si iti dau omoru'

Asta e si frumustea, o mai iei, o mai dai si tu, oricum foarte rar mi s-a intamplat sa fiu gankat cand faceam level si mai mult de catre paladini ca deh se cred zeii pvp-ului acum.

Enervant e in zonele de dailies ca acolo ti-o poti lua la greu dar si asa se poate evita.

PVE server cred ca e terrible boring.

Posted

you got that right .. Am jucat pe Nordrassil[Normal] inainte sa dau reroll pe pvp si era ... frustrat de plictisitor. Picatura care a umplut paharu a fost cand am mers la 59 in crossroads si un rogue 67 dadea spam taunt, chicken si spit emotes cat eu omoram pe`acolo guarzi si el statea neflagat ..

Posted

Asta e si frumustea, o mai iei, o mai dai si tu, oricum foarte rar mi s-a intamplat sa fiu gankat cand faceam level si mai mult de catre paladini ca deh se cred zeii pvp-ului acum.

Enervant e in zonele de dailies ca acolo ti-o poti lua la greu dar si asa se poate evita.

World pve must be terribly stupid din moment ce jocul asta nu a fost ever facut ptr 1 vs 1.

Posted

toti care joaca pe servere de PvE cred ca-s incontinuu omorati pe serverele de PvP, that's bullshit, nu poti spune asta daca n-ai un char de cel putin 70 pe server de PvP.

Posted

serverele de pve personal mi se pare nepotrivite jocului,caci pana la urma jocul se numeste "World of WARcraft" nu "World of PEACEcraft",pana la urma cand vezi un inamic mi se pare normal sal ataci,nu sa-i dai /wave /hug /love etc+ ca mi se pare foarte amuzant,sa se intalneasca 2 raiduri de factiuni opuse in drum spre o instanta,si sa se macelareasca intre ei :D

Posted

sa se intalneasca 2 raiduri de factiuni opuse in drum spre o instanta,si sa se macelareasca intre ei

That hasnt happened since like summoning stones were added ^_^

Lol@ shamans from the other faction @ naxx entrance. Mass force push :P