Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

La mine pe realm a ajuns Memories pe locu' 2 <3333333.

Oricum, e oarecum trist sa vezi cum guilde care erau.. Epice pre-bc au ajuns pe locul 3, and so on.

Realmul Ravenholdt a fost probabil cel mai trist realm, in total (H&A) erau 4 guilde cu progress BT (Clear) si 1 singura cu SWP clear... Daca asta nu-i trist, atunci ce e? :))

#PS, a durat cel mai mult sa se construiasca alchemy lab (Europe)

Posted

Ok, hai sa fac historyul.

Am instalat de pe DVD [Retail] Wow Classic + TBC.

M-a dus la versiunea 2.0 bineinteles.

Am intrat cu launcher.exe si mi-a downloadat un patch pana la 2.4.3 [Destul de mare ~2gb or smth].

De la 2.4.3 am intrat iarasi in launcher.exe, neputand sa-mi instalez WOTLK de pe DVD [am dat Buy Wrath Online, deci nu am dvd], mi-a tras un patch de 900 mb, pana la 3.0.1; Am instalat patchul respectiv, intru iarasi in launcher, alt patch : pana la 3.0.2 (de 300 mb), il iau, il instalez.

Intru din nou in launcher.exe, inca un patch de downloadat, pana la 3.0.3. de 20 mb, l-am downloadat si pe ala si dupa am incercat sa ma loghez.

Contul nu a avut Trial WOTLK activat.

De pe alte pcuri m-am putut loga.

Conturi fara WOTLK pot sa folosesc.

Sper ca v-am lamurit :D

LE :

Am downloadat de pe site-ul blizzardului WOTLK, am sters ce aveam eu WoW prin pc.

Acum am versiunea 3.0.1. (daca sunt incoerent, asta e, e tarziu si sunt obosit :D)

Posted

intrebare .. , cu Stone Keeper Shards am vazut ca poti cumpara iteme legendare , si sunt account bound, asta inseamna ca pot sa le trimit si la restu characterelor ? .. Asta ar face imba char`ul de level mic , itemele alea nu cer level , am si vazut pe un hunter de 40 parca un axe legendar.

Posted

Nu-s legendare si da, se pot trimite oricarui caracter de pe cont dar se scaleaza cu nivelul acestuia. De exemplu un axe care are 100 agility la level 80, va avea doar 20 agility la level 40.

Posted

intrebare .. , cu Stone Keeper Shards am vazut ca poti cumpara iteme legendare , si sunt account bound, asta inseamna ca pot sa le trimit si la restu characterelor ? .. Asta ar face imba char`ul de level mic , itemele alea nu cer level , am si vazut pe un hunter de 40 parca un axe legendar.

Da,poti sa trimiti la toate caracterele tale. Acuma sa nu crezi ca are aceleasi stats la level 1 cu cele de la level 80. Statsurile cresc odata cu caracterul.

Posted

upgrade la expansion e gresit la mine>>

upgrade la expansion e gresit la mine>>

cum se poate

sau .. care cod trebuie? upgrade la cont se face primadata la burning crusade dupa aceea la Wrath lich king si am pus codul de la burning crusade de 10000 de ori nu se poate :|

Posted (edited)

Asa domnilor moderatori, mai spuneti ca sunt nesimtit cand ii fac prosti :|

Ce zici de: noprivateserversallowed.de ?

Incearca sa nu mai fii ironic

Edited by Regenesis