Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

' date='Jan 1 2009, 04:38' post='3348374']

Omule tu vrei sa ne convingi ca ai vazut un game master care avea DK si era invincibil pt. ca avea un spell de 5 min de invicibilitate :| ? OMFG omule e ca si cum ai zice in RL ca procuroru are o nava spatiala cu 3 arme laser si omoara orice :| .

asta a fost tare =))

@andrei puteai foarte usor sa ne dovedesti facand un print

Posted

am pe alt realm lvl 70 si habarnam cum de avea crezi ca lam spionat sa vad cine nu si cine da ia dat immunity si invincible???defapt nu e boss e un jucator lam intrebat in persoana dar ma omorat si am plecat si cand mam intors nu mai era era doar un Simplu jucator nu putea sa stea pe post de boss dar ma mirat cum a avut asa de multe chestii avea vreo 10 spelluri puse pe el de protectie nu e de mirare ca nici un paladin nu ia luat 1k e DOVADA:Era codat sunt sigur ca lam mai vazut la alianta cu lvl 6 si na putut sa faca la hoarda asa rapid deci asta e dovada realmul era PUBLIC

avea OGC sa moara mama

Posted

Zimi ce nu intelegi din scrisul meu si o sa corectez xd ...Sa terminam treaba

si tu brokenlord mai taci din gura ca ma enervezi cn esti tu sa comentezi la mn ? admin? dak esti admin poate da ..initiezi SPAM numai ca sa critici Nici nu te pricepi la WoW si comentezi la mn faci si tu lvl 15 si te lauzi incontinuu ..ma enervezi cu privatele tale si NU MAI COMENTA LA MINE ca tio iei rau de tot.Dak mai vad un post in care comentezi poti sa iti iei adio

What the ...?

GTFO from this topic. kthxbai.

@Legacy: Dupa mine, http://www.wowhead.com/?talent=bVzbZcxZG0fiRckfiqczA merge mai bine. Acolo ai pus cateva talente de PvP.

Posted

OGC codul? nam auzit de vreun cod la WoW pana acum dar stiu ca exista pt lvl pt bani si sa nu tise vada numele

mama frate #-o . mai bine du-te langa pomu tau de craciun , mai fa 2-3 poze si canta colinde si lasa-ne-n pace , pupici :-*

Posted

Andrei, daca ai sig cu Lich King, nu inseamna ca joci wow =)). Cred ca erai putin beat si ai intrat pe CS =))

btw, nice BRAD la avatar =)))

La multi ani baieti(si fete) ! :)

Posted

Om, om, eu te sfatuiesc sa nu mai postezi ceva timp pe aici...cel putin pana nu inveti cate ceva despre joc ca altfel o sa ne cam batem joc de tine. Nu te supara, asa suntem noi, mai speciali.

Asa si La multi ani tuturor wowistilor, activi si inactivi ce viziteaza acest forum!

Posted

merge specc asta ptr lvling 71-80? si sa mai apuc o instanta , doua

in leg cu speccu tau, nu iti trebuie silence si nici improved pshychic scream pt lvling, as baga in veiled shadows pt cooldownul la shadowfiend + ca te ajuta si in instante. pe langa asta, as merge pana la capat pe shadow, dispersionul e f bun pt ca iti regenereaza 36% mana odata la 3 min. cu el, shadowfiend si spirit tap n-o sa folosesti apa niciodata, omori mobii pe banda rulanta. ti-ar mai trebui si un punct macar la pain and suffering daca vrei sa nu-ti consumi toata mana in instante. eu unul foloseam si improved shadowform, iti reduce cu mult pushbackul cand castezi, deci poti sa dai mindflay cu mob langa tine chiar si fara shield, 2 tickuri tot il lovesti.

cu alte cuvinte, as merge pe un spec ceva de genul :

http://www.wowhead.com/?talent=bVcbhZfZGxfMRrzfiqbzqo

punctele de pe shadow fiind prioritare.

Posted

Ce a ales Legacy se numeste spec de shadow healing. Silence e mai folositor in instante decat improved shadow form (talent carui utilitate e buna doar in pvp si nu uita ca a ales martyrdom care e cam acelasi lucru daca vorbim de lvl). Improved shield nu te ajuta cu nimic la lvl; is puncte pierdute. Inner focus e mai folositor decat veiled shadows din moment ce poti obtine un crit pe orice spell. Iar meditation + spirit tap si cu acest trink (http://www.wowhead.com/?item=38763) te ajuta mai mult decat -2 min cd la shadow fiend. Ca sa nu mai pun la socoteala hymn of hope. Specc-ul ales de el e foarte bun in 3 situatii: solo lvl, dungeon healer, offhealer.

L.E.: Daca tu ca priest, pe orice specc ales de tine renunti la meditation si te bazezi pe shadowfiend, parerea mea sincera ca nu-ti stii clasa.

L.E.2: @Legacy: mai exista si specc asta http://www.wowhead.com/?talent=bVIbuh0tbxoZfxt0bbVb

Este un specc de lvl 70 (smiter specc) cele 10 puncte lipsa le poti baga in orice tier din holy tree.

Posted

Ce a ales Legacy se numeste spec de shadow healing. Silence e mai folositor in instante decat improved shadow form (talent carui utilitate e buna doar in pvp si nu uita ca a ales martyrdom care e cam acelasi lucru daca vorbim de lvl). Improved shield nu te ajuta cu nimic la lvl; is puncte pierdute. Inner focus e mai folositor decat veiled shadows din moment ce poti obtine un crit pe orice spell. Iar meditation + spirit tap si cu acest trink (http://www.wowhead.com/?item=38763) te ajuta mai mult decat -2 min cd la shadow fiend. Ca sa nu mai pun la socoteala hymn of hope. Specc-ul ales de el e foarte bun in 3 situatii: solo lvl, dungeon healer, offhealer.

L.E.: Daca tu ca priest, pe orice specc ales de tine renunti la meditation si te bazezi pe shadowfiend, parerea mea sincera ca nu-ti stii clasa.

L.E.2: @Legacy: mai exista si specc asta http://www.wowhead.com/?talent=bVIbuh0tbxoZfxt0bbVb

Este un specc de lvl 70 (smiter specc) cele 10 puncte lipsa le poti baga in orice tier din holy tree.

pff, nu serios ca esti praf. silence o fi putin folositor in instante, dar tre sa bagi puncte si in improved pshychic scream, pentru care chiar n-ai folos atata timp cat faci lvl. inner focus chiar ca e numai pt pvp, in mare parte te pisi pe el de 25% crit chance, odata la 3 minute sa ai si tu 40% sanse sa dai crit pe un mindblast?daca ar fi sa il folosesti pt ceva, il folosesti pt no mana cost, dand un sw:p cu inner focus. aleg sincer shadowfiendul peste meditation, shadow fiendul iti face aprox 40% mana in 15 secunde + ceva dmg (care ar acoperi oricum criticalu ala de mindblast btw). cat faci level, crede-ma pe cuvant ca iti ajunge dispersion+shadowfiend odata la 3 min. daca ar fi cu gear acceptabil mana ti se termina in mai mult de atat.

shieldul te ajuta ca il dai atunci cand te bati cu mobi, sa nu ti-l scoata asa de repede, avand posibilitatea deci de a casta cu mob langa tine, salvand cateva secunde din "batalie"

Posted

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Belcebut asta e gear care il am ptr shadow (char crescut de sp33dman)momentan sunt pe trial si joc doar ptr instante.. ca nu prea vad rostul pvp, s-a decalat mult dupa parerea mea

initial luasem specc ala ptr shadow healer ... merge bine la lvling , insa am incercat sa fiu heal in nexus, si nu am facut mai nimic,scade mana prea rpd.

vruiam sa cresc pana la 77 dupa care urma sa trec iar pe holy/discp.