Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

da ma, asta am si incercat sa facem. doar ca toti iau dmg maricel simultan, ca healer e greu sa ii tin pe toti cu viata max mereu si daca intarzii 0.5 secunde sa fugi de nova te loveste si MORI (face 10k dmg, pana la 16k critical) ca are range mare. sa nu mai zic ca daca fugi prea mult iara mori, pt ca se departeaza bossu de tine si se mareste dmgul primit. Tre in pana mea tot partyul sa aibe reflexe perfecte, pe langa tactica. Mi se pare pe cuvant cel mai greu boss care l-am incercat pana acum, si am facut si sartharion si naxx 25 (doar vreo 7 bosi)

Posted

da ma, asta am si incercat sa facem. doar ca toti iau dmg maricel simultan, ca healer e greu sa ii tin pe toti cu viata max mereu si daca intarzii 0.5 secunde sa fugi de nova te loveste si MORI (face 10k dmg, pana la 16k critical) ca are range mare. sa nu mai zic ca daca fugi prea mult iara mori, pt ca se departeaza bossu de tine si se mareste dmgul primit. Tre in pana mea tot partyul sa aibe reflexe perfecte, pe langa tactica. Mi se pare pe cuvant cel mai greu boss care l-am incercat pana acum, si am facut si sartharion si naxx 25 (doar vreo 7 bosi)

Hai sa-ti zic ceva.

Cand fugi de nova, pune camera asa incat sa il vezi, nova se termina foarte repede si o mare parte din damageul primit e pentru ca nu esti langa el. Cum termina nova fugitit toti repede inapoi.

Posted

da ma, asta si fac. am control destul de bun si stiu sa ma misc sau sa fiu atent, dar e greu, da vreo 8-10 novas pana moare de tot, 1 din ele daca loveste macar pe 1 din party, e deja wipe.

Posted

Ca priest doar trebuie sa spamezi CoH acolo si nu ar fi probleme si-n rest doar sa se miste fiecare imediat ce incepe se casteze. De doua ori jos, o data sus si repeat.

Oricum s-a si spus, Loken e cel mai greu boss :)

@virus . Da inteleg naxxul e kara din TBC . Dar Malygos? Sarth? au cazut cam mult prea repede. Ei din cate vad ar trebui sa fie echivalentul e Mag si Gruul din TBC insa Maggy si Gruul erau cat de cat mai grei la inceput , hai gruul poate nu insa mag a fost destul de "interesant" . Stiu ca eram la 5/6 SSC si 3/4 TK si tot mai faceam cate un wipe la Maggy din cazua cuburilor .

Sarth cu 3 drakes up e mai greu decat Maggy+Gruul impreuna, necesita mai multa coordonare si e intr-adevar ceva challenge in WotLK.

In plus de asta, WotLK a adus achievementuri care au destul challenge in ele, incepand de la cele de 5 men si terminand cu 25.

Posted

eu am vazut adevaratul boss in peninsula si hellfire avea lvl 80 si nu lam putut omora si asta e ca am decat lvl 70 la un realm si sunt mag iar el era death knight doamne ce vraji facea ..era de la hoarda doamne si nu putea nimeni sa il invinga au venit unii din alianta de ai mei cu lvl 80 si fiecare era paladin si nimic frate nimic nici sa ii ia 1k din viata

Posted

eu am vazut adevaratul boss in peninsula si hellfire avea lvl 80 si nu lam putut omora si asta e ca am decat lvl 70 la un realm si sunt mag iar el era death knight doamne ce vraji facea ..era de la hoarda doamne si nu putea nimeni sa il invinga au venit unii din alianta de ai mei cu lvl 80 si fiecare era paladin si nimic frate nimic nici sa ii ia 1k din viata

Exagerezi, DK nu-s invincibili.

Posted

sau poate era un GM care se plictisea pentru ca el joaca pe private

@ priest: sa trec pe shadow ptr lvl ? (71-80) am specc de holy / discp , mai apuc si eu cateva instante dar pana fac un quest trece ora

Posted

nici sa ii ia 1k din viata

nu cred asta e imposibil sa nu poti lua unui adversar 1k din viata si el sa te omoare,cum a zis si Shade dk nu-s invincibili doar ca ai mai mult de furca cu ei.

Posted

nu era privat si era death knight de lvl 80 cum am mai zis avea spell immun avea invincibility pt 5 minute si avea un axe de nu mai stiu cat dmg

1.daca nu era privat, ce era ?

2.vrei sa zici ca tu de la lvl 5, intr`o zi ai facut 70 ?

3."spell immun" 5 minute ? care`i spellu ala ?:<

Posted

sau poate era un GM care se plictisea pentru ca el joaca pe private

@ priest: sa trec pe shadow ptr lvl ? (71-80) am specc de holy / discp , mai apuc si eu cateva instante dar pana fac un quest trece ora

Da, shadow ftw. Poti healui si ca shadow in instante.

Posted

am pe alt realm lvl 70 si habarnam cum de avea crezi ca lam spionat sa vad cine nu si cine da ia dat immunity si invincible???defapt nu e boss e un jucator lam intrebat in persoana dar ma omorat si am plecat si cand mam intors nu mai era era doar un Simplu jucator nu putea sa stea pe post de boss dar ma mirat cum a avut asa de multe chestii avea vreo 10 spelluri puse pe el de protectie nu e de mirare ca nici un paladin nu ia luat 1k e DOVADA:Era codat sunt sigur ca lam mai vazut la alianta cu lvl 6 si na putut sa faca la hoarda asa rapid deci asta e dovada realmul era PUBLIC

Posted

care vrea sa face niste questuri cu mn? pe realmul Scarshield Legion RPPVP si numele meu e Bugzor sa mile ziceti si pe ale voastre dak jucati si poate vin pe realmurile voastre dak le ziceti !!! ATENTIE INTAI ZICETI CINE VINE SI ZICETI NUMELE SI HOARDA SAU ALIANTA MAG WARLOCK WARRIOR etc.

Posted

care vrea sa face niste questuri cu mn? pe realmul Scarshield Legion RPPVP si numele meu e Bugzor sa mile ziceti si pe ale voastre dak jucati si poate vin pe realmurile voastre dak le ziceti !!! ATENTIE INTAI ZICETI CINE VINE SI ZICETI NUMELE SI HOARDA SAU ALIANTA MAG WARLOCK WARRIOR etc.

dute si arunca cu petarde <_<

Posted

@virus . Da inteleg naxxul e kara din TBC . Dar Malygos? Sarth? au cazut cam mult prea repede. Ei din cate vad ar trebui sa fie echivalentul e Mag si Gruul din TBC insa Maggy si Gruul erau cat de cat mai grei la inceput , hai gruul poate nu insa mag a fost destul de "interesant" . Stiu ca eram la 5/6 SSC si 3/4 TK si tot mai faceam cate un wipe la Maggy din cazua cuburilor .

Incearca 3adds sarth 10men si dupa aia mai vorbim de dificultate :P E considerat cel mai greu encounter ingame atm.

Pe langa asta ... ai achievements daca te plictisesti .. si unele sunt chiar challenging si amuzante :)

dute si arunca cu petarde <_<

word.

Posted

legacy sa te bata bunica

Nu intelegi ca nu ne duci cu prostiile tale?Cine sa te creada ca iti da mamica bani sa joci pe official?

Si cum am spus scrie omule CORECT!Fa un sacrificiu cat de mic si incearca sa nu mai scri asa repede si sa scri corect sa ne dovedesti ca poti.

Posted

Tipu` asta e chiar haios ))) :dance:

Posted

E interesant insa treb sa folosesti potiuni in continuu si vei avea un downtime destul de mare cu FG dupa tine . Pentru leveling cu warlock prefer intotdeauna affliction . Cu impul langa tine pentru blood pact si dark pact nu ai aproape downtime deloc . Iti faci first aid si dai dark pact pentru mana si pentru hp folosesti bandaje / siphon life / drain life uneori . Trebuie doar sa iti stabilesti un dot rotation . Eu mergeam pe CoA-Corr-Siph apoi schimbam tinta si tot asa , mai foloseam SB cand intram in nightfall .

Totusi cel mai usor de facut level este druidul dupa parerea mea . Pe feral bineinteles . Nu am jucat decat pana la level 60 insa nu am cumparat aproape deloc mancare . Luam cate 3 moobi in cat form si dupa ce ii terminam , un heal usor si un hot si apoi iar pe ei . Era frumos .

Apropo dead ce profesii ai? Nu stiu cum e acum cu Wotlk insa pe TBC tailoring era destul de bun pentru inceput - Frozen Shadoweave a fost destul de bun pana am luat ceva t4 si t5 . Si enchanting e bun si pentru tine si pentru bani insa numai daca ai timp sa stai in capitale si sa faci enchanturi - e bun si pentru farming ca dai disenchant la toate greenurile care iti mai cad . LW a fost si el bun insa numai pentru high level raiding - drums of war insa vad ca au fost nerfuite de ceva vreme .

da druid pe feral e foarte frumos ;d sa vezi ce dragut farmez honor in AV /AB /WSG/EOS ... pounce ...mangle / tiger fury / main / 3 gheare si e jos ;d =)) e funny ^.^

btw un rogue aprox " twink " ca nu dau 100 gold pentru un fiery weapon ... pe ce talent tree sa ma catar pt lvling ? :D ?

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Foxtail

vreau mere si pere... perele sunt pe cealalta ramura ce spune-ti ? :D

Posted

Zimi ce nu intelegi din scrisul meu si o sa corectez xd ...Sa terminam treaba

si tu brokenlord mai taci din gura ca ma enervezi cn esti tu sa comentezi la mn ? admin? dak esti admin poate da ..initiezi SPAM numai ca sa critici Nici nu te pricepi la WoW si comentezi la mn faci si tu lvl 15 si te lauzi incontinuu ..ma enervezi cu privatele tale si NU MAI COMENTA LA MINE ca tio iei rau de tot.Dak mai vad un post in care comentezi poti sa iti iei adio

Posted

Omule tu vrei sa ne convingi ca ai vazut un game master care avea DK si era invincibil pt. ca avea un spell de 5 min de invicibilitate :| ? OMFG omule e ca si cum ai zice in RL ca procuroru are o nava spatiala cu 3 arme laser si omoara orice :| .