Deadman007 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 *ding* 60 :Dhttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...;n=Darkrevenger Quote
virus_ro Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 sa clarific situatia fara certuri aiurea :Topic oficial = nu vorbim despre private aici. De`aia s`a luat de tine , Andrei. Quote
zazone- Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Lol gearu Deadman,cum poti sa mai faci lvl? Quote
Potyike Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Si eu am gear mai bun si sunt lvl 46 ! Vezi asta se intampla cand lumea fuge spre lvl 80! Quote
Avzar Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 @Deadman007, gz pentru 60, acum plz fa 62 doar din instante, ai nevoie muuuuuulta de gear 60+. Omg, am vazut de iteme de 35. Quote
a1urea Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 @Deadman007, gz pentru 60, acum plz fa 62 doar din instante, ai nevoie muuuuuulta de gear 60+. Omg, am vazut de iteme de 35.Nushj de ce, dar se pare ca el nu are, inca, tbc sau nu stie sa ajunga in OT. :) Quote
Shuriken Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 @Deadman007, gz pentru 60, acum plz fa 62 doar din instante, ai nevoie muuuuuulta de gear 60+. Omg, am vazut de iteme de 35.daca are BC (desi nu cred),nar fi asa mare problema poate sa puna quest itemele pe el de la primele questuri din Hellfire care nu sunt chiar rele,un sfat ptr viitor,daca faci lvl mai foloseste LFG system pentru o instanta doua,si mai pune si tu un item pe tine macar de lvlu la care faci instanta. Quote
ChoWdeR Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 @pureevil, ce te bagi in seama degeaba ... altu cu visele altundeva nu in cap. @ shuriken, da joaca si el .. la 40 de ani ii arde de paladin @andrei, ce e asa greu de inteles ca doar de official wow vorbim? @deadman, daca ai bani destui, cumparati de pe AH ceva iteme, dar schimbale pe alea sub lvl 50. Quote
Deadman007 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Acum am ajuns si eu in hellfire, am mai terminat niste questuri in azeroth :P. Stiu ca am multe iteme nasoale... dar de cand ma joc am facut doar 2 instante scholomance sau cum se numeste si scarlet monasetry...am mai cumparat si din AH dar is cam scumpe.Cateva iteme mai "noi" :) Instante nu prea am cu cine face, in guild sunt on vreo 4-5 in cel mai bun caz, iar pe lfg nu vreau sa ma rog de tot serveru sa ma duca in instante.PS: am cont tbc :) Quote
Phyxyon Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cea mai mare prostie e sa cumperi iteme cand faci leveling . Acel item pe care ai dat banii aiurea va fi schimbat peste cateva levele. Fa vreo 2 questuri si 2 sau 3 runnuri in niste instante si vei avea iteme pentru leveling . Fa Hellfire Ramparts pentru stafful acela blue , am uitat cum se numea insa eu facusem Ramps de vreo 30 de ori si nu mi-a cazut - nu aveam TBC si cu 10 de trial numai ramps am facut dar noroc ioc . Nu stiu cum faceti voi insa eu aveam o panarama de addon si la questuri luam numai cele mai scumpe iteme pe care apoi le dadeam la ventor . Cand am facut level 70 aveam 3000g pe care in 2 zile i-am cheltuit pe gear . Insa acum cu atatea daily quests banii pot fi facut cu foarte mare usurinta . Apropo Deadman bravo in sfarsit ca isi mai face si romanu cate un lock ici si colo nu numai rogue si warrior . Ma gandeam sa ma reapuc de WoW insa cred ca voi astepta expansionul urmator . Quote
Dr.Oetker Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Acum am ajuns si eu in hellfire, am mai terminat niste questuri in azeroth :P. Stiu ca am multe iteme nasoale... dar de cand ma joc am facut doar 2 instante scholomance sau cum se numeste si scarlet monasetry...am mai cumparat si din AH dar is cam scumpe.Cateva iteme mai "noi" :) Instante nu prea am cu cine face, in guild sunt on vreo 4-5 in cel mai bun caz, iar pe lfg nu vreau sa ma rog de tot serveru sa ma duca in instante.PS: am cont tbc :)Asta din cauza ca pana acum ai jucat pe privat :) Iti spun eu.De acea nu esti obsnuit cu instantele la lvl mic.@phy,abia este WOTLK si tu astepti noul expansion.Mai ai de asteptat mult si bine :) Quote
Phyxyon Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Stiu dar am bacul anu' asta si nici nu m-ai am chef sa ma apuc din nou de joc . Nu stiu , mi-am pierdut apetitul de jucat in TBC si Wotlk nu a adus nimic nou si interesant pentru mine . Quote
Phyxyon Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 zomg Noob, come back! Bulane how do you do?) ma mai mult mi-e dor de Abcnet decat de blizzard :P . Era misto cand eram 3 hordaci in BB contra vreo 10 aliati , cu Deadman printre noi si cu Black Arrow ) Crima si pedeapsa ! Quote
logikal Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Acum am ajuns si eu in hellfire, am mai terminat niste questuri in azeroth :P. Stiu ca am multe iteme nasoale... dar de cand ma joc am facut doar 2 instante scholomance sau cum se numeste si scarlet monasetry...am mai cumparat si din AH dar is cam scumpe.Cateva iteme mai "noi" :) Instante nu prea am cu cine face, in guild sunt on vreo 4-5 in cel mai bun caz, iar pe lfg nu vreau sa ma rog de tot serveru sa ma duca in instante.PS: am cont tbc :)verifica in fiecare zi piata! Este imposibil ca intr-o zi sa nu fie un item de 57-62 mai bun decat ce ai tu la mai mult de 4 gold . Te sfatuiesc sa schimbi cat mai curand : necku' /wristu'/ringu' +12 stam/ciubotele;d/pantaloni / manusile;d/waistu' / chestu /umerii ;d bafta ;d aa si vezi incearca demonology la lvling daca iti schimbi gearul si ajungi la 4-5k hp /5~6k mana si 340spell dmg cu armura ta , atunci poti face un trickshot ;d pui felguardu pe 5 mobi . iei si tu cu curse vreo 2~5 folosesti Meta si imolation aura in caz ca ai nevoie si de ceva portiuni si in ~10 sec ai omorat 7 mobi ;d recordul meu este de 13 mobi la lvl 62 ;d Quote
Phyxyon Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 E interesant insa treb sa folosesti potiuni in continuu si vei avea un downtime destul de mare cu FG dupa tine . Pentru leveling cu warlock prefer intotdeauna affliction . Cu impul langa tine pentru blood pact si dark pact nu ai aproape downtime deloc . Iti faci first aid si dai dark pact pentru mana si pentru hp folosesti bandaje / siphon life / drain life uneori . Trebuie doar sa iti stabilesti un dot rotation . Eu mergeam pe CoA-Corr-Siph apoi schimbam tinta si tot asa , mai foloseam SB cand intram in nightfall . Totusi cel mai usor de facut level este druidul dupa parerea mea . Pe feral bineinteles . Nu am jucat decat pana la level 60 insa nu am cumparat aproape deloc mancare . Luam cate 3 moobi in cat form si dupa ce ii terminam , un heal usor si un hot si apoi iar pe ei . Era frumos . Apropo dead ce profesii ai? Nu stiu cum e acum cu Wotlk insa pe TBC tailoring era destul de bun pentru inceput - Frozen Shadoweave a fost destul de bun pana am luat ceva t4 si t5 . Si enchanting e bun si pentru tine si pentru bani insa numai daca ai timp sa stai in capitale si sa faci enchanturi - e bun si pentru farming ca dai disenchant la toate greenurile care iti mai cad . LW a fost si el bun insa numai pentru high level raiding - drums of war insa vad ca au fost nerfuite de ceva vreme . Quote
Lasher_ro Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Drums nu mai merg la lvl 80 din cate inteleg eu din descrierea lor.WTB new drums :P Quote
Bulan69 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 pai mai Phyxyon - all content clear de acum vreo luna de zile, ne chinuim la Sart cu 3 drakes, am full T7, cele mai bune 2 arme din joc, o duc binisor oO Quote
Phyxyon Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 pai mai Phyxyon - all content clear de acum vreo luna de zile, ne chinuim la Sart cu 3 drakes, am full T7, cele mai bune 2 arme din joc, o duc binisor oOati ajuns in Wotlk sa vorbiti de all content parca ai vorbi de kara ... nu stiu dar parca e ciudat sa termini contentul asa de repede .. parca in TBC au fost mai "challenging"- nu gasesc un termen similar acum - encounterurile .. parerea mea . Quote
Deadman007 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Acum am tailoring si mining. Tailoring pentru iteme pe care sa le fac mai incolo si sunt bunicele iar mining pentru gold :) Quote
Stalk3r Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 @andrei , vezi ca pe cutia jocului scrie 12+ , stii ce inseamna aia ? ca tu nu te califici sa poti juca jocul asta. Quote
virus_ro Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ati ajuns in Wotlk sa vorbiti de all content parca ai vorbi de kara ... nu stiu dar parca e ciudat sa termini contentul asa de repede .. parca in TBC au fost mai "challenging"- nu gasesc un termen similar acum - encounterurile .. parerea mea .Pai chiar vorbim de "kara" ... Naxx e echivalentul kara in LK ca dificultate si se vor mai adauga altele in timp asa cum a fost adaugat si BT`ul si SWP.@Bulan - cum merge 3 drakes 10men ? :P Noi acuma am facut tot HC si au ramas decat 3 drakes 10men de facut , insa e chiar aiurea sa`ti strice un void zone un try perfect pentru ca iesi din portal direct in void zone .. waves se pot evita ca sunt decat 2 variante si se anunta pe vent , insa void zones mereu ne`au cam stricat try`urile si moralul ... Quote
Zeal Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Intrebare : ati reusit careva sa-l bateti pe loken in Halls of Lightning heroic?mi se pare cel mai greu boss din joc, pe cuvant. Am incercat instanta de 3 ori, ceilalti bossi din instanta sunt usori, loken 5 wipes si se strica party. Ceva sfaturi? sau un party build perfect or smth? Quote
Phyxyon Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 @virus . Da inteleg naxxul e kara din TBC . Dar Malygos? Sarth? au cazut cam mult prea repede. Ei din cate vad ar trebui sa fie echivalentul e Mag si Gruul din TBC insa Maggy si Gruul erau cat de cat mai grei la inceput , hai gruul poate nu insa mag a fost destul de "interesant" . Stiu ca eram la 5/6 SSC si 3/4 TK si tot mai faceam cate un wipe la Maggy din cazua cuburilor . Quote
Avzar Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Nu e greu deloc Loken, trebuie sa te....MISTI ! :)It's quite easy: -teoretic trebuie sa fugiti pe linia aceea luminata de pe jos, in SUS si in JOS. (n-ai cum sa no-o vezi) Asta e miscarea, trebuie sa va miscati grupati si simultan.-practic, ar fi 3 spoturi de tankat A. Langa tron in cercul ala B. La mijlocul liniei C. la sfaristul liniei -si tot asa, up down, up down up down.O a doua tactica ar fi sa ramaneti toti langa boss si cand casteaza nova sa fiti toti toped cu HP si sa aveti 1 Main Healer + unul offspec. Deci aici trebuie sa stati doar pe loc si sa luati dmg-ul, in timp ce healerii va tin cu hp-ul sus.A doua tactica e mai ushoara dar necesita multa multa atentie din partea healerului. Prima mi se mare f buna, pui un SKULL pe tank si il urmariti in continuu, bineinteles stati si cu un ochi pe bara de casting a bosului si lucrati in echipa. Quote