morTy Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Un addon bun pt dps/damage done(grup/raid) stie cineva ? thx Quote
mmc Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Recount:http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/...ls/recount.aspx Quote
ChoWdeR Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ce inseamna daca imi dispare dintr`o data de la subscription type credit card-ul si nu apare nici un payment method , iar la account status frozen din data de 25.dec.2008 dar culmea eu ma pot juca ..si mie mi se intampla deastea cu frozen account dar eu fac questuri :)intarzie ei sa iti blocheze contu`:)odata mi-a luat frozen accountu` intr-o sambata si m-am jucat pana miercuri gratis :D Quote
Stalk3r Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 da .. nu mai aveam bani pe card , bancile sunt in concediu .. tre sa iau game card .. dar e aiurea ca mai dai 20 lei in plus pe langa valoare X(Si inca ceva .. am incercat sa ma loghez pe forum la blizz , ce-l european. . , si nu pot , imi zice Loggin Error Quote
mmc Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nu chiar, un game card e 110, iar doua luni platite prin card, la cursul actual euro, ar veni cam 102.Vezi ca e posibil sa nu gasesti game carduri prin magazine daca esti din Bucuresti, eu am cautat de saptamana trecuta si mai toate care obisnuiau sa aiba aveau stoc zero :( Quote
Injured Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nu chiar, un game card e 110, iar doua luni platite prin card, la cursul actual euro, ar veni cam 102.Vezi ca e posibil sa nu gasesti game carduri prin magazine daca esti din Bucuresti, eu am cautat de saptamana trecuta si mai toate care obisnuiau sa aiba aveau stoc zero :(Aceeasi situatie si in Constanta Quote
WhiteWolf Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Aceeasi situatie si in ConstantaSi in Timisoara. Luati GC de pe GameShop. Vin prin curier destul de repede si ai 2 la 198 RON. Quote
Stalk3r Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 am gasit la media-galaxy , sunt din oradea , dar diverta , real , flamingo , flanco etc nu aveau , diverta avea 100x WotlK , burning crusade si vre`o 50xWoW , dar game card la anu'... Quote
MontBlank Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Aceeasi situatie si in Constanta Glumesti ? Gasesti la Diverta din City Park / Diverta din Tomis Mall / Altex de langa Tomis Mall si Media Galaxy din Carrefour. Si inca ceva .. am incercat sa ma loghez pe forum la blizz , ce-l european. . , si nu pot , imi zice Loggin ErrorDeoarece ti s'a terminat luna. Quote
reNNe Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Pentru cei care au facut OC H ce drakesc ati folosit ? noi am avut 2 healeri , 2 tanks si 1 DPS . de la ora 18 pana la 20 si ceva numa wipes . Quote
WhiteWolf Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Pentru cei care au facut OC H ce drakesc ati folosit ? noi am avut 2 healeri , 2 tanks si 1 DPS . de la ora 18 pana la 20 si ceva numa wipes .2 emerald, 2 red si 1 bronze, deci e bine. Inseamna ca cineva nu-si face treaba. Quote
virus_ro Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pentru cei care au facut OC H ce drakesc ati folosit ? noi am avut 2 healeri , 2 tanks si 1 DPS . de la ora 18 pana la 20 si ceva numa wipes .In general se foloseste 1 ruby , 1 emerald si 3 ambers [ executie decenta .. ]. Insa in cazul in care sunt failures in party , merge mult mai usor [ dar dureaza mai mult ] cu 2 ruby , 2 emerald si 1 amber.Iti dai seama daca se face bossu cu 5 emeralds , e mai mult decat posibil si normal sa`l faci usor cu un combo din toti , insa trebuie sa`si stie fiecare rolul Quote
logikal Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nu chiar, un game card e 110, iar doua luni platite prin card, la cursul actual euro, ar veni cam 102.Vezi ca e posibil sa nu gasesti game carduri prin magazine daca esti din Bucuresti, eu am cautat de saptamana trecuta si mai toate care obisnuiau sa aiba aveau stoc zero :(In Bucuresti in Plaza la diverta sunt 50x GameCarduri! Ieri cand am fost in mall am trecut pe la diverta. Quote
ChoWdeR Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Joaca cineva pe Twilight's Hammer?stiu eu un roman acolo, Tornado il cheama ... inainte de wotlk era printre primii dp` server Quote
Aldguth Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Primii la gear....ciudat concept. Ce server uitat de lume mai e si twilights hammer? Quote
ChoWdeR Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Primii la gear....ciudat concept. Ce server uitat de lume mai e si twilights hammer? dc nu te documentezi inainte sa comentezi aiurea ? http://wowjutsu.com/eu/twilightshammer/ Quote
Avzar Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Chill, te-ai exprimat gresit si tu, adica "primii la gear" -wtf??Puteai sa zici ca e intr-o guilda buna :) Quote
a1urea Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pentru cei care au facut OC H ce drakesc ati folosit ? noi am avut 2 healeri , 2 tanks si 1 DPS . de la ora 18 pana la 20 si ceva numa wipes .Tineti mereu Touch of Nightmare si 3 poisons pe Eregos (ii reduce dmg cu 25%), luati-o la fuga cand casteaza aoe-ul ala si folositi time stop la greu mai ales cand devine enraged. Daca nu aveti tank bun sa omoare si adds degeaba va duceti acolo. Quote
forT Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 In Bucuresti in Plaza la diverta sunt 50x GameCarduri! Ieri cand am fost in mall am trecut pe la diverta.In Constanta numai e niciun Gamecard Quote
logikal Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Voua va merge http://thottbot.com/ sau wowhead.com ? Quote
Injured Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Voua va merge http://thottbot.com/ sau wowhead.com ?dap Quote
Andrei_mistake Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 sal si eu sunt nou la WoW am toate versiunile de wow deci sa incer sunt in stormwind si sunt mag de lvl 5 ink 40 xp pana la lvl 6 si am avea nevoie de niste ajutor ...am vazut un portal lam deschis si am intrat in ironforge(sunt alianta) si nush cum sa ma intorc inapoi ...deschisa unu un portal dinala si il deschisai si ma teleportai e gheata in jurul ironforge si nu scapi foarte usor de acolo dak vreti va spun pe ce realm sunt Quote