Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

ok..dar cea mai din dreapta e una mare ....din ultima parcare a barcilor..si e in constructie..... prima parcare e libera....apoi urmatoarea e cu o barca asemanaoare cu cele din darnasus-darkshore ,urmatoarea e una noua....maricica apoi parcare libera...si apoi una mare..cu niste creaturi ciudate in parti..mare ..dar cred eu ca e in contrctie dupa cu arata..deci care e?

Posted

interesant.

da , am inteles :P

Si ca sa vezi ce eficienta e. Azi facusem un boost prin BF si mai aveam 15min cd la HS. Am intrat prin Honor Hold sa ma distrez putin. Bineinteles ca s-au gasit 2 DK destepti care sa-mi arate cat de uber pro sunt ei. In bubble de abia le dadeam 1000 dmg/wrath. Cum au iesit din bubble au murit.

Posted

poti juca fara sa iti upgradezi contu la wotlk, numai jocu trebuie sa aiba ultimul patch(3.0.3) :)

si eu am contul doar wow+tbc

Si poti sa treci de lvl 70?Daca nu ai upgrade la cont ?

Posted

Magic resistance shell. Sper ca ti-am raspuns. :)

http://www.wowhead.com/?spell=48707

ce uameni;) 21.gif greseste omu' si hai toti pe el...ce nesimtiti:)) da..ms pt cei care mi-au raspuns
Bai nene, in timpul in care asteptai un raspuns de la noi te duceai binemersi si incercai toate barcile, una din ele TREBUIA sa te duca in northrend eventual...

da ce sa-i faci, prea mare filosofie pentru unele persoane

Posted

http://www.wowhead.com/?spell=48707

Bai nene, in timpul in care asteptai un raspuns de la noi te duceai binemersi si incercai toate barcile, una din ele TREBUIA sa te duca in northrend eventual...

da ce sa-i faci, prea mare filosofie pentru unele persoane

Sau ..

USE GOOGLE ! Trebuie sa scri doar cuvinte cheie cum ar fi : Boat from Stormwind to Northrend .. sau ce vroiai tu, nu a existat pana acum ceva sa nu gasesc.

Posted

scz ca intrerup bataia :) , dupa voi care e ce-a mai buna metoda de a face .. 6000 gold ? :) , ca profesii am mining si blacksmithing , si sunt paladin pe retribution de level 73

Posted

pai la ce iti trebe tie bani acuma .. ? epic flying mount cred ..

pai frate .. fa` doar lvl pana la 80 .. pana atunci strangi cat strangi si dupa daca vrei bani, fa` professions` la maxim ( Mining/BS) si vinzi tot ce craftezi` cu BS .. sau ores` cu mining .. o sa ramai uimit sa vezi ce bine va merge cu vanzarea din astea ;)

Posted

Eu cand mi-am luat mount la 70, ca sa fac bani am facut dailies ... in fiecare zi, pentru vreo ~20 de zile. Sunt multe dailies si in wotlk, deci inca se poate. Nu e nici pe departe cea mai rapida metoda, dar merge.

Posted

ce inseamna daca imi dispare dintr`o data de la subscription type credit card-ul si nu apare nici un payment method , iar la account status frozen din data de 25.dec.2008 dar culmea eu ma pot juca ..