Aldguth Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ok este cineva de aici care are o guilda de romani? Low level guild? Daca da as vrea si eu sa ma alatur cu un char nou.....alianta, hoarda...nu conteaza!De ce:1. Quite frankly my rogue starts to bug me.2. Tipii de la mine din guild au adoptat niste reguli care nu prea ma avantajaza, si astfel m-am suparat pe ei.3. Mi-ar placea sa joc impreuna cu compatrioti. Quote
mad_eye Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 printe care si al meu si nu stiu dak am facut rank 12 maine imi expira acountu si nu am bani pana poimaine sa platesc deci :crybaby: :crybaby: :crybaby: aaa?daca iti expira e sters contul?si al meu e cazut si aveam un human mage lvl 32 pe el,da acu ca tot nam ce face joc cu un night elf duid lvl 10 care il am pe alt server. Presupun ca o sa apara soon Burning Crusade :dance: Quote
alexandru1 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 aaa?daca iti expira e sters contul?si al meu e cazut si aveam un human mage lvl 32 pe el,da acu ca tot nam ce face joc cu un night elf duid lvl 10 care il am pe alt server.Presupun ca o sa apara soon Burning Crusade :dance:deci tre sa ne punem sa strangem bani Quote
challenge Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ok este cineva de aici care are o guilda de romani? Low level guild? Daca da as vrea si eu sa ma alatur cu un char nou.....alianta, hoarda...nu conteaza!De ce:1. Quite frankly my rogue starts to bug me.2. Tipii de la mine din guild au adoptat niste reguli care nu prea ma avantajaza, si astfel m-am suparat pe ei.3. Mi-ar placea sa joc impreuna cu compatrioti.Sal :)Daca joci pe SkullCrushers, avem o guilda unde suntem mai multi romani, "Against The World", Alianta, inca suntem lvl mic 30-43, si deobicei facem dungeonuri, bguri, q impreuna. :) Cu cat mai multi cu atat mai bine.PS. daca esti interesat contacteaza`ma in joc pe Chall sau BuggyPPS. Daca mai sunt alti romani care joaca pe skull si sunt interesati, sau o alta guilda sa "unim" ar fi belea :) cu cat mai multi cu atat mai bine. Quote
Aldguth Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Din cate am observat mai sunt 2 guilde de romani pe Skullcrusher...Vlad Dracul si Politia Judiciara....Talk to ya ingame. Quote
mad_eye Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Eu as vrea sa shtiu daca e vreo guilda de Romani pe Darkspear ca am un night elf druid cu care mai joc din cand in cand daca cade celalalt server pe care joc eu. Quote
Guest larutu Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 sal 2 all as trea si yo un link de unde pot download patch 1.8.0-1.8.2 Plz in afara de DC++ va rog mult am cautat peste tot posibil plz.....shi nu am gasit :angry1: Quote
Aldguth Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Serverul pe care vrei sa joci nu are vreun link? 1.8.2= old as my grandfather. Quote
Guest larutu Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 stiu ca e vechi dar e singurul care imi mere am shi 1.11.1 dar nu imi mai mere nici un sv shi de aia am nevoie asa ca plz datimi un link Quote
Sephiroth Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 nush daca ati jucat pe demonic gamers dar... mie nu imi place deloc ~X( aia de lvl mare se dau si ei mari deia si ma enerveaza erau vreo 2-3 deia de lvl 254 si eu eram lvl 82 si incercam sa vb cu ei da nici unu nu raspundea :sef: am inceput sa urlu la ei da nimic pana la urma am abandonat srv Quote
Aldguth Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Ce tampita e faza cu level maxim 250 Nu pot sa lase si ei doar 60? Vor sa faca playerii MC si BWL de unii singuri?? Quote
VArtaN Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 nush daca ati jucat pe demonic gamers dar... mie nu imi place deloc ~X( aia de lvl mare se dau si ei mari deia si ma enerveaza erau vreo 2-3 deia de lvl 254 si eu eram lvl 82 si incercam sa vb cu ei da nici unu nu raspundea :sef: am inceput sa urlu la ei da nimic pana la urma am abandonat srvProbabil cerseai gold...si apropo ce dracu inseamna "deia" :blink: Quote
Guest larutu Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 aideti mah imi ziceti shi mie de unde pot lua patch 1.8.2 plz cer de o zii intreaga PLZZZZZZZZZZ Quote
Aldguth Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 deia=de aceea@larutu: Nu ti-a raspuns nimeni pentru ca nu stie nimeni!Puteti sa faceti si voi un efort sa scrieti corect? Nu e chiar asa greu.... Chestii de genul shi, mah, bah, tzaran sa zicem ca merg, dar ortografia este necesar sa fie curata si ordonata. Pun pariu ca daca a-ti scrie asa la scoala nu primiti un zece. Verificati o data ce a-ti scris inainte de a da "Add Reply"!Multumesc. Quote
mmc Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 aideti mah imi ziceti shi mie de unde pot lua patch 1.8.2 plz cer de o zii intreaga PLZZZZZZZZZZin caz ca nu stii, asta e un topic facut numai pt serverele oficiale gazduite de blizzard pe care acum e versiunea 1.12.1 Quote
Wagram Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 =de aceeaPun pariu ca daca a-ti scrie asa la scoala nu primiti un zece. Verificati o data ce a-ti scris inainte de a da "Add Reply"!Corect e "ati". Dar sunt de acord cu tine. Puteti termina cu discutiile despre servere private? Macar din bun-simt? Quote
zetulescu Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...raft+mage+powerVA rog sa priviti acest videoclip.....ceea ce ma intereseaza este cum se numeste addonul folosit...as dori si eu acei 2 dragonasi...repezentand mana si life...mersi. Quote
mad_eye Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...raft+mage+powerVA rog sa priviti acest videoclip.....ceea ce ma intereseaza este cum se numeste addonul folosit...as dori si eu acei 2 dragonasi...repezentand mana si life...mersi. frumos ,ala oare juca pe oficial?mda ciudata faza cu dragonii,da e tareoFftopic vad ca in ultima vreme au cam fost unele posturi inutile in acest topic,nici un moderator nu se mai uita la el?exempluCorect e "ati". Dar sunt de acord cu tine.Puteti termina cu discutiile despre servere private? Macar din bun-simt?Wagram aici discutam wow nu gramatica.aideti mah imi ziceti shi mie de unde pot lua patch 1.8.2 plz cer de o zii intreaga PLZZZZZZZZZZinsistenta inutila Quote
Aldguth Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...raft+mage+powerVA rog sa priviti acest videoclip.....ceea ce ma intereseaza este cum se numeste addonul folosit...as dori si eu acei 2 dragonasi...repezentand mana si life...mersi.Poti sa cauti aici: http://www.curse-gaming.com/en/wow/section-11-1-compil.htmlSunt foarte multe UI-uri, unele aratand destul de bine. Eu nu am gasit nimic asemanator celei din filmulet, dar poate ai noroc. Quote
Wagram Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 oFftopic vad ca in ultima vreme au cam fost unele posturi inutile in acest topic,nici un moderator nu se mai uita la el?exempluWagram aici discutam wow nu gramatica.Baiete, ia si te uita la postul caruia m-am adresat, si pe urma deschizi gura. Nu imi spune tu mie ce se discuta aici , sunt sanse sa stiu mai bine ca tine despre ce se discuta. Nu ma face sa ma iau de posturile tale si sa te demontez bucata cu bucata. Quote
musthyzz Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 aham... :) ... now playing > South Park 1008 - Make Love, Not Warcraft.avi:rolfl: Quote
Japan Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 sa ma lamureasca si pe mine careva care e faza cu expira month playtime iti iei account erase? sau ce??ca tocmai mi-a expirat play timeul si abia luni ma duc dupa card ? Quote
BlueEnergy Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Salutare din nou! M-am mutat si pana mi-am deschis linia noua de internet a durat 2 luni si jumatate! :( Am jucat WoW atat pe serverele pirat la inceput si pe urma am trecut pe original si pot sa zic ca nu se compara unul cu altul. In 5 saptamani mi-am facut un paladin lvl 60 pe oficial si pe urma am ramas fara net. Ieri seara am intrat iar in WoW. Ceva schimbari? Cand apare Burning Crusade? Eu joc pe Kul Tiras. Quote
Thade Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 BACK in WoW!@#!!@$%#Am facut o pauza de 1 an din cauza BAC-ului, acum o sa incep iar sa joc, d-abia astept sa ajung in buc sa-l instalez, o sa incep cu un NE druid cel mai probabil, care mai joaca pe Haomarush PVP? Quote
Japan Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 eu ma gandeam sa fac reroll un druid pe Haomarush ! acum sa ma gandesc .....daca si acolo e etichetat serverul PVP si 99% din guilde sunt pve ma las pagubas de asa ceva! Quote