Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

eu mai joc pe priest pe SH,nick Clemenza

am vazut ca ai postat si pe cg

Dap, am vb aseara cu leader-ul de la ' MEAN " ( guild-ul de romani ) .. dar majoritatea sunt 75+ , a zis sa am si eu macar 60 si dupaia ma baga :>

Guest Mordred
Posted

Salut . Am jucat cam 1 luna wotw, de cand a aparut Wotlk pe pirat (toxic wow) si acum vreau sa trec pe original . Problema este ca sunt cam derutat ...

Nu aveam Wow si nici TBC instalat, si am downloadat o versiune de 7 gb de wotlk care avea si wow simplu si tbc, varianta find enGB .

Deci daca cumpar Wotlk de la magazin, folosesc serialul pentru a activa contul pe blizzard ...si imi da 30 de zile de joc parca . Ce gamecard trebuie sa cumpar . Si inca ceva : gasesc versiunea enGb in Romania ? Sau daca cumpar wotlk e addon sau standalone ?

Nu sunt sigur ce trebuie sa fac .. rog indrumari :D .

Multumesc frumos

Posted

cumperi orice gamecard lol, nu sunt gamecard-uri pe expansions, indiferent de ce expansion joci platesti la fel

in romania se vinde enGB, adica serverele din europa. Wotlk e addon deci (cred) tre sa cumperi si wow si tbc inainte.

Guest Mordred
Posted

Pai nu intentionam sa il mai instalez odata, decat sa folosesc serialul ca sa activez contul . Merge asa ?

Posted

iti trebuie si CD-Keyu de la wow simplu/TBc/wotlk .. tre sa le upgradezi treptat

deci :1.iti trebuie wow simplu original, deoarece ai un CD-Key pt crearea contului

2.iti trebuie si wow TBC deoarece, cand il instalezi iti cere inca un CD-key pt Upgradarea contului

3.iti trebuie si WOTLK original, deoarece si el contine la randul sau un CD-key pt upgradarea contului

degeaba ai wotlk daca nu ai tbc sau daca nu ai wow simplu

daca iti iei doar wotlk poti juca doar pe private, cea ce nu iti sugerez :-j

Guest Mordred
Posted

Ok thanks a lot . Zilele astea o sa le cumpar pe toate de la diverta . Apropo primesc alea 30 de zile dupa activare ?

Posted

cred ca assasination a crescut lasher.

eu cresc combat, ca multi mi-au recomandat combat + ca se vede daca te uiti un pic peste talente ca, combat e de lvl-uit si de pve-uit.

LE: ce are de nu pot sa-mi schimb avataru??ca vreau altul.

Posted

Pana in level 40-ish ceva de genul asta ( cu mentiunea ca asta se intampla in 2.4.x si erau altfel talentele )

40+ ceva de genul asta ( aceeasi mentiune ). La asta adaug ca pentru leveling, Improved Slice and Dice nu prea are rost, Improved Gouge poate e de mai mult ajutor, in functie de ce otravuri folosesti.

Posted

bestial, bravo ! pacat ca nu zice thanks to: si sa enumere raid members... era blacka,turage...tu? erau in raidul acela?:D, frumos raid :)

da, toti 3, ca niste cai frumosh =))

@Adguth : n-am facut eu video-ul ma ;p

Posted

first song: skillet- whispers in the dark

second: Rise Against - Ready to fall

t7? a luat vreunu din voi? ce a picat?:D

T7 este useless pentru majoritatea claselor, din punct de vedere al statsurilor. Mai scoate ceva la bonus dar in rest...