Injured Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 eu mai joc pe priest pe SH,nick Clemenzaam vazut ca ai postat si pe cgDap, am vb aseara cu leader-ul de la ' MEAN " ( guild-ul de romani ) .. dar majoritatea sunt 75+ , a zis sa am si eu macar 60 si dupaia ma baga :> Quote
Shade Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 nice, gza cata guilda sunteti pe server? Quote
tthdd Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 4th parca, celelalte guilde au vrut sa fie top, nu prea ne-a interesat asta si n-am avut multe incercari Quote
Aldguth Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Oi Thade, Skillet? Nu suna rau, dar wtf!? Quote
Shadow_striker Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Exiled vs Sartharion 3 Drakes njoyCum s numeste melodia de la inceput? :D Quote
Guest Mordred Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Salut . Am jucat cam 1 luna wotw, de cand a aparut Wotlk pe pirat (toxic wow) si acum vreau sa trec pe original . Problema este ca sunt cam derutat ...Nu aveam Wow si nici TBC instalat, si am downloadat o versiune de 7 gb de wotlk care avea si wow simplu si tbc, varianta find enGB .Deci daca cumpar Wotlk de la magazin, folosesc serialul pentru a activa contul pe blizzard ...si imi da 30 de zile de joc parca . Ce gamecard trebuie sa cumpar . Si inca ceva : gasesc versiunea enGb in Romania ? Sau daca cumpar wotlk e addon sau standalone ?Nu sunt sigur ce trebuie sa fac .. rog indrumari :D .Multumesc frumos Quote
Shade Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 cumperi orice gamecard lol, nu sunt gamecard-uri pe expansions, indiferent de ce expansion joci platesti la felin romania se vinde enGB, adica serverele din europa. Wotlk e addon deci (cred) tre sa cumperi si wow si tbc inainte. Quote
Guest Mordred Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pai nu intentionam sa il mai instalez odata, decat sa folosesc serialul ca sa activez contul . Merge asa ? Quote
Life Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 iti trebuie si CD-Keyu de la wow simplu/TBc/wotlk .. tre sa le upgradezi treptatdeci :1.iti trebuie wow simplu original, deoarece ai un CD-Key pt crearea contului 2.iti trebuie si wow TBC deoarece, cand il instalezi iti cere inca un CD-key pt Upgradarea contului 3.iti trebuie si WOTLK original, deoarece si el contine la randul sau un CD-key pt upgradarea contuluidegeaba ai wotlk daca nu ai tbc sau daca nu ai wow simpludaca iti iei doar wotlk poti juca doar pe private, cea ce nu iti sugerez :-j Quote
Guest Mordred Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ok thanks a lot . Zilele astea o sa le cumpar pe toate de la diverta . Apropo primesc alea 30 de zile dupa activare ? Quote
Lasher_ro Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Le primesti cand faci contul si alegi un subscription method ( adica gametimecard sau card de credit ). Quote
Injured Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Le primesti cand faci contul si alegi un subscription method ( adica gametimecard sau card de credit ). Ce build ai folosit pentru lvl-ing ? Multumesc anticipat Quote
Mamut Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 cred ca assasination a crescut lasher. eu cresc combat, ca multi mi-au recomandat combat + ca se vede daca te uiti un pic peste talente ca, combat e de lvl-uit si de pve-uit.LE: ce are de nu pot sa-mi schimb avataru??ca vreau altul. Quote
Lasher_ro Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pana in level 40-ish ceva de genul asta ( cu mentiunea ca asta se intampla in 2.4.x si erau altfel talentele )40+ ceva de genul asta ( aceeasi mentiune ). La asta adaug ca pentru leveling, Improved Slice and Dice nu prea are rost, Improved Gouge poate e de mai mult ajutor, in functie de ce otravuri folosesti. Quote
andrew` Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Exiled vs Sartharion 3 Drakes njoybestial, bravo ! pacat ca nu zice thanks to: si sa enumere raid members... era blacka,turage...tu? erau in raidul acela?:D, frumos raid :)@Shadowstalker dak te uitai pana la sfarsit vedeai :) Quote
tthdd Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 bestial, bravo ! pacat ca nu zice thanks to: si sa enumere raid members... era blacka,turage...tu? erau in raidul acela?:D, frumos raid :) da, toti 3, ca niste cai frumosh @Adguth : n-am facut eu video-ul ma ;p Quote
Lancelot Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 gz thadeus :D Ati facut questul de Craciun?:D ce e in pachetelul de la mosu? Quote
logikal Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Thadeus poti afla cum se numesti prima melodia a videoul :D? superb raid ;d gz ! Quote
andrew` Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 first song: skillet- whispers in the darksecond: Rise Against - Ready to fallt7? a luat vreunu din voi? ce a picat?:D Quote
WhiteWolf Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 first song: skillet- whispers in the darksecond: Rise Against - Ready to fallt7? a luat vreunu din voi? ce a picat?:DT7 este useless pentru majoritatea claselor, din punct de vedere al statsurilor. Mai scoate ceva la bonus dar in rest... Quote