Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

m-au depasit anumite aspecte la WoW , si nu prea inteleg lumea cu prescuratrile lor, poate ma ajutati voi

Resilience .. la ce foloseste ?

Tier 1-2-3-4-5... in functie de ce apare si ce reprezinta fiecare tier (stiu ca sunt full gear'uri dar mai explicit)

Haste rating .. se refera la viteza de atac ?

FTW .. "for the win" ?

nerf .. overpowerd ?

Mai revin daca imi aduc aminte de altele , mersi in avans !

resillience = x % sa nu iei crit - for pvp

tiers = in fiecare raid nou de 25 man. T1 < T2 < T3 < ... (nu inteleg la ce te-ai ref cand ai zis ce inseamna fiecare T)

haste rating = '' haste = rapid '' => cat de rapid castezi acel spell

ftw = for the win

nerf = e debuff . adica l-a facut mai slab .

Posted

Resilience: reduce sansa sa primesti un critical hit, reduce dmg primit din crit hit si DoT effects (dak nu ma insel )

Nerf= reducerea eficientei unui spell / clase etc

Tier 1;2; 2,5; 3 erau seturi specifice WoW picau in raiduri de dificultati diferite de unde si nr de tier-uri; la fel cu 4;5;6 si 6,5 din tbc iar 7 and so on vor fi in wotlk

Hunteru p ce spec creste cel mai rpd? :-/ nam mai jukt hunter pana aq :-??

Nu e doar recolorat, sunt diferente clare daca le compari

stats am vazut ca difera, dar modelele sunt aproape la fel..mici diferente doar...inteleg ca t3 a fost cel mai apreciat tier (k design)dar sa il pui iar in joc e exagerat...asa si t5 d shammy/t6 d warr sau popa aratau super, ar fi ceva sa le reediteze si p alea =))

Posted

' date='Dec 8 2008, 15:09' post='3289507']

/w Andreyx :P Eu zic sa iti cumperi Wow Classic , sa iti faci un trial , apoi il upgradezi (daca il upgradezi merge traid , wisper , mailbox etc ) la WoW si ai 40 de zile gratis in loc de 30 , si cand faci 58-60 iti cumperi Si Tbc , si la fel si la 68-70 iti iei Wotlk sau le iei pe toate :P dar zile gratis primesti doar cand iti faci contul..

@ Dead_man .. deci priemsti zile numaic and iti faci contul chiar daca pui si bc pe el atunci

D*ng 80 btw

Posted

Deci joc 10 zile trial, dau upgrade la wow simplu si aici primesc 30 zile gratis?

Apoi...dupa alea 30 zile...sper sa fac 60, fac trialu de la tbc si dupa trial trec pe tbc unde iar primesc 30 de zile?

Defapt intrebarea ar trbui sa sune asa...daca eu cumpar wow original am 30 de zile free doar pt joc? fara game card..?

Posted

resillience = x % sa nu iei crit - for pvp

tiers = in fiecare raid nou de 25 man. T1 < T2 < T3 < ... (nu inteleg la ce te-ai ref cand ai zis ce inseamna fiecare T)

haste rating = '' haste = rapid '' => cat de rapid castezi acel spell

ftw = for the win

nerf = e debuff . adica l-a facut mai slab .

am inteles , mersi !

Posted

la bc deloc nu primesc? raman daor cu cele 30 de la pre-tbc?

Nu primesti

Pe ce server mergi ? nu vi pe server cu mine WizzX , Alyn xD ? suntem 3 de pe LinkMania :P

Trialul il poti face chiar acum dar in trial nu poti sa dai wisper , sa dai trade , sa trimiti mailbox sau sa faci mai mult de level 20 .. Eu zic sa cumperi Wow , sa iti faci un trial pe care il upgradezila Wow si o sa ai 40 de zile gratis in care poti sa trimiti mail , sa faci lvl mai mare de 20 , sa dai trade etc.. Intelegi :D ?

Posted

Alta zi in care nu a ajuns WoW-ul, prost am fost ca l-am lasat pe tata sa comande -.-". In fine, astept sa sune cnv acuma sa vad daca mi-a facut rost de cont :X..

LE: Am pus mana pe un Rogue lvl 38 full albastre..Ma duc maine sa-mi iau card :P. Mai fac rost de inca un cont + jocu :D

Posted

Alta zi in care nu a ajuns WoW-ul, prost am fost ca l-am lasat pe tata sa comande -.-". In fine, astept sa sune cnv acuma sa vad daca mi-a facut rost de cont :X..

LE: Am pus mana pe un Rogue lvl 38 full albastre..Ma duc maine sa-mi iau card :P. Mai fac rost de inca un cont + jocu :D

Miroase a nopti nedormite. Primele levele sunt cele mai fun ^_^

Posted

vi pe Darkspear :) ?

Posted

Pai vine vacanta,dracu mai doarme ^^. Da vin pe Darkspear..App rogu e pe kara, asa mia zis tipul. Pot sal mut pe alt realm, sau tre sa fac altu. Oricum o sa-mi fac warlock..Cu rogue am jucat destul pe priv ^^.

Scz pentru gramatica chinuita, dar sunt obosit, scoala ma termina (aka drain life xD ).

Posted

Am pikt azi in wsg in echipa cu un multiboxer care juk p 5 hunteri deodata....bazat omu ,navea treaba, luase steagu d ally si statea in mijlocu hartii si ciuruia p acolo :| din cauza lui am pierdut 15-20 minute , apoi a capat si sa hotarat sa stea sa apere steagu nostru...si am ramas doar ktiva imprastiati sa incercam sa mai capam 2 steaguri cand ally s aparau aproape toti... noroc ca p la jumate a zis omu "gtg 5v5 arena" ...si a plecat si neau mai intrat niste rogues twink, ca altfel imbatraneam in wsg

Cum o fi sa intri in wsg si sa tw trezesti cu o ploaie d sageti pe tine? :)) mai ales k am vazt ca unii hunteri trag si prin peretzi :|

Sunt curios...cand moare "mainu" p care joaca multiboxeru...ceilalti ce fac? ca doar nu mor si ei? :-?, asta nu murise deloc :))