Aldguth Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ResilieceTiers=raid armor sets.HasteFTW=For teh win.Nerf Quote
ReneGade Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 m-au depasit anumite aspecte la WoW , si nu prea inteleg lumea cu prescuratrile lor, poate ma ajutati voiResilience .. la ce foloseste ?Tier 1-2-3-4-5... in functie de ce apare si ce reprezinta fiecare tier (stiu ca sunt full gear'uri dar mai explicit)Haste rating .. se refera la viteza de atac ?FTW .. "for the win" ? nerf .. overpowerd ? Mai revin daca imi aduc aminte de altele , mersi in avans !resillience = x % sa nu iei crit - for pvptiers = in fiecare raid nou de 25 man. T1 < T2 < T3 < ... (nu inteleg la ce te-ai ref cand ai zis ce inseamna fiecare T)haste rating = '' haste = rapid '' => cat de rapid castezi acel spellftw = for the winnerf = e debuff . adica l-a facut mai slab . Quote
Deadman007 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 SalutAm si eu o intrebare legat de wow.Daca imi cumpar battlechest (wow+tbc+ cv guide sau ce era) primesc zile de joc sau trebuie sa mai cumpar si card pre-paid? Quote
Shadow_striker Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Resilience: reduce sansa sa primesti un critical hit, reduce dmg primit din crit hit si DoT effects (dak nu ma insel ) Nerf= reducerea eficientei unui spell / clase etc Tier 1;2; 2,5; 3 erau seturi specifice WoW picau in raiduri de dificultati diferite de unde si nr de tier-uri; la fel cu 4;5;6 si 6,5 din tbc iar 7 and so on vor fi in wotlk Hunteru p ce spec creste cel mai rpd? :-/ nam mai jukt hunter pana aq Nu e doar recolorat, sunt diferente clare daca le compari stats am vazut ca difera, dar modelele sunt aproape la fel..mici diferente doar...inteleg ca t3 a fost cel mai apreciat tier (k design)dar sa il pui iar in joc e exagerat...asa si t5 d shammy/t6 d warr sau popa aratau super, ar fi ceva sa le reediteze si p alea Quote
[omegga] Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ' date='Dec 8 2008, 15:09' post='3289507']/w Andreyx :P Eu zic sa iti cumperi Wow Classic , sa iti faci un trial , apoi il upgradezi (daca il upgradezi merge traid , wisper , mailbox etc ) la WoW si ai 40 de zile gratis in loc de 30 , si cand faci 58-60 iti cumperi Si Tbc , si la fel si la 68-70 iti iei Wotlk sau le iei pe toate :P dar zile gratis primesti doar cand iti faci contul..@ Dead_man .. deci priemsti zile numaic and iti faci contul chiar daca pui si bc pe el atunciD*ng 80 btw Quote
Deadman007 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Deci joc 10 zile trial, dau upgrade la wow simplu si aici primesc 30 zile gratis?Apoi...dupa alea 30 zile...sper sa fac 60, fac trialu de la tbc si dupa trial trec pe tbc unde iar primesc 30 de zile?Defapt intrebarea ar trbui sa sune asa...daca eu cumpar wow original am 30 de zile free doar pt joc? fara game card..? Quote
Potyike Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Terokkar 10/08 CET PVE EN Ally :6,980 (81%) H:1,623 (19%) 1 : 1.4 8,603 nu e de mirare ca toate battlegrounduriile sunt castigate de Ally ps: me human priest lvl 37 Quote
[omegga] Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Raspuns DA! si la Bc nu este trial deci nu primesti zile :)@potylike este ceva site unde gasesc asa ceva ? Quote
Deadman007 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 la bc deloc nu primesc? raman daor cu cele 30 de la pre-tbc? Quote
Stalk3r Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 resillience = x % sa nu iei crit - for pvptiers = in fiecare raid nou de 25 man. T1 < T2 < T3 < ... (nu inteleg la ce te-ai ref cand ai zis ce inseamna fiecare T)haste rating = '' haste = rapid '' => cat de rapid castezi acel spellftw = for the winnerf = e debuff . adica l-a facut mai slab .am inteles , mersi ! Quote
[omegga] Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 la bc deloc nu primesc? raman daor cu cele 30 de la pre-tbc?Nu primesti Pe ce server mergi ? nu vi pe server cu mine WizzX , Alyn xD ? suntem 3 de pe LinkMania :P Trialul il poti face chiar acum dar in trial nu poti sa dai wisper , sa dai trade , sa trimiti mailbox sau sa faci mai mult de level 20 .. Eu zic sa cumperi Wow , sa iti faci un trial pe care il upgradezila Wow si o sa ai 40 de zile gratis in care poti sa trimiti mail , sa faci lvl mai mare de 20 , sa dai trade etc.. Intelegi :D ? Quote
Deadman007 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 acum am downloadat trial dar cel tarziu peste o saptamana cumpar wow battlechest de la un coleg:)pe ce server jucati? normal,pvp,rp sau rppvp? Quote
[omegga] Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Normal , Darkspear , Ally daca vrei , hai aici te ajutam cu gold , ceva instante , questuri group :) Quote
a1urea Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Hunteru p ce spec creste cel mai rpd? :-/ nam mai jukt hunter pana aq BM este solutia. @Stalk3r: www.wowwiki.com Afli raspunsurile acolo. Quote
DarkAngel Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Alta zi in care nu a ajuns WoW-ul, prost am fost ca l-am lasat pe tata sa comande -.-". In fine, astept sa sune cnv acuma sa vad daca mi-a facut rost de cont :X..LE: Am pus mana pe un Rogue lvl 38 full albastre..Ma duc maine sa-mi iau card :P. Mai fac rost de inca un cont + jocu :D Quote
WhiteWolf Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Alta zi in care nu a ajuns WoW-ul, prost am fost ca l-am lasat pe tata sa comande -.-". In fine, astept sa sune cnv acuma sa vad daca mi-a facut rost de cont :X..LE: Am pus mana pe un Rogue lvl 38 full albastre..Ma duc maine sa-mi iau card :P. Mai fac rost de inca un cont + jocu :DMiroase a nopti nedormite. Primele levele sunt cele mai fun ^_^ Quote
[omegga] Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Alta zi in care nu a ajuns WoW-ul, prost am fost ca l-am lasat pe tata sa comande -.-". In fine, astept sa sune cnv acuma sa vad daca mi-a facut rost de cont :X..LE: Am pus mana pe un Rogue lvl 38 full albastre..Ma duc maine sa-mi iau card :P. Mai fac rost de inca un cont + jocu :Dvi pe Darkspear :) ? Quote
DarkAngel Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Pai vine vacanta,dracu mai doarme ^^. Da vin pe Darkspear..App rogu e pe kara, asa mia zis tipul. Pot sal mut pe alt realm, sau tre sa fac altu. Oricum o sa-mi fac warlock..Cu rogue am jucat destul pe priv ^^.Scz pentru gramatica chinuita, dar sunt obosit, scoala ma termina (aka drain life xD ). Quote
[omegga] Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Costa euro sa transferi 20 paremise .. Te asteptam :P Quote
DarkAngel Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 E da-l draq de rogue.. mai am o intrebare. Daca ma mut pe alt realm si nu o sa-mi dea caracterul. Dar daca ma intorc pe kara, o sa mai am rogul? Quote
WhiteWolf Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 E da-l draq de rogue.. mai am o intrebare. Daca ma mut pe alt realm si nu o sa-mi dea caracterul. Dar daca ma intorc pe kara, o sa mai am rogul?Da, rougeul ramane pa Karazhan. Quote
Shadow_striker Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Am pikt azi in wsg in echipa cu un multiboxer care juk p 5 hunteri deodata....bazat omu ,navea treaba, luase steagu d ally si statea in mijlocu hartii si ciuruia p acolo din cauza lui am pierdut 15-20 minute , apoi a capat si sa hotarat sa stea sa apere steagu nostru...si am ramas doar ktiva imprastiati sa incercam sa mai capam 2 steaguri cand ally s aparau aproape toti... noroc ca p la jumate a zis omu "gtg 5v5 arena" ...si a plecat si neau mai intrat niste rogues twink, ca altfel imbatraneam in wsg Cum o fi sa intri in wsg si sa tw trezesti cu o ploaie d sageti pe tine? mai ales k am vazt ca unii hunteri trag si prin peretzi Sunt curios...cand moare "mainu" p care joaca multiboxeru...ceilalti ce fac? ca doar nu mor si ei? :-?, asta nu murise deloc Quote
Shadow_striker Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 probabil p alt char ca doar nu juca cu low level-urile ;)) Quote
ReneGade Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ' date='Dec 9 2008, 17:09' post='3293370']@ Dead_man .. deci priemsti zile numaic and iti faci contul chiar daca pui si bc pe el atunciD*ng 80 btwgz for lvl Quote