Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Ok, ms de lamurire :P. Pai sa vad daca pot face rost de un cont TBC activat. Daca nu le cumpar (wow+tbc). Vreau TBC sa-mi fac un BE Warlock :P

Cat costa WoW+tbc in caz ca nu fac rost de cont..?

Posted

Ok o sa cumpar pentru moment WoW-ul normal si o "cartela". Aceste carduri pentru a juca in continuare sunt doar pentru TBC/Wotlk sau merg pe orice tip de WoW? Si am auzit ceva.. daca iei un cont activat de la cineva (ex cont TBC) pot juca pe blizz cu TBC de pe net.

Ms

Cardul e universal ( pt orice varianta d wow ai).

Daca cumperi un cont care e upgradat la TBC sau chiar pana la WotLK poti juca direct TBC/WotLK (iei clientu de pe site-ul lor) ,dar tre sa platesti tu subscriptia in continuare

WoW+TBC= 110 Ron

___

Pe ce se creste cel mai usor un warrior acum? deocamdata joc pe arms cu un 2handed sword :-?

M-am gandit ca voi face si BGs pe parcurs si in pvp stiu ca arms e mai bun si nu vreau sa dau nspe respec-uri, e eficient arms pt lvl up? :-/

Posted

Ok, ms de lamurire :P. Pai sa vad daca pot face rost de un cont TBC activat. Daca nu le cumpar (wow+tbc). Vreau TBC sa-mi fac un BE Warlock :P

Noi jucam Alianta pe Darkspear :) , deci daca vi vei fi A nu ? :dooh:

Posted

' date='Dec 8 2008, 20:15' post='3290516']

Noi jucam Alianta pe Darkspear :) , deci daca vi vei fi A nu ? :dooh:

A ok ma fac ally, Gnome ftw :)). Si pentru rogue cred ca imi fac NE. App sper ca nu mori aici din 5 in 5 minute daca esti ally (@ nr mare de h)

Posted

cum aflu daca anachronos e 50% ally / 50% horde :D ?

www.wowstatus.net daca tin bine minte.

@Rene: Ai si helmul de la Anomalus, nici ala nu imi pica :<

#LE: Acuma imi dau seama ce prostie am scris. Era tot ceva in genul. Wow something care arata situatia pe toate realmurile...

Posted

www.wowstatus.net daca tin bine minte.

omg...Is working...wowstatus is back in business :>

Care stie sigur daca iau dat in judecata blizz pentru content-ul de pe site?Pe site la ei scrie ca au fost atacati..

"We are also working on the Malware problems. Sorry for that, but we were attacked again."

Posted

Nu stiu, dar vad ca priv isi bat joc de ei..adica scape e up xD

LE: Am si yo o intrebare..Manca unu rahat aq 10 min ca in WotLK a aparut T7 si S5. Wtf am lipsit cam mult..E adevarat? :-/ Precizez ca ala joaca pe priv si e o sansa sa fie adaugate de serv respectiv!

Posted

Nu stiu, dar vad ca priv isi bat joc de ei..adica scape e up xD

LE: Am si yo o intrebare..Manca unu rahat aq 10 min ca in WotLK a aparut T7 si S5. Wtf am lipsit cam mult..E adevarat? :-/ Precizez ca ala joaca pe priv si e o sansa sa fie adaugate de serv respectiv!

T7 este in Naxxramas.T8 o sa apara in urmatorul patch.T9 odata cu Arthas.

Posted

How how how :X:X. Oricum cu T9 o sa ajungi cre ca la 40k viata :)) . Apropo in WotLK "bossul final" e LichKing-Arthas nu? Cum in TBC era Illidan.. Cu patchul curent poti sa-l rupi pe Lich?Nu am jucat de aceea pun intrebari...da nu cumpar yo wow-u. O sa sperii DarkSpear :)).

Atentie : Gnom rau
xD

LE: Are cnv vreo poza cu T7 :-/ Sau macar date, ca pe WoWWiki nu am gasit nimic, pe head din nou nimic!

Posted

Dohh..imi bag unghia in gat! Maine ma duc sa-mi iau WoW...numai asptept nici un cont ~X(. Am o pofta de WoW mai tare decat de f**** :))

Fac si eu cum facea varmiu cand citea pe LM inainte sa-si ia WoW-ul.. : "bah daca mai citesc mult o sa am or***m" :))

Posted

ShockandAwe

http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/...hockandawe.aspx

ShockAndAwe displays timer bars for Shocks, Stormstrike, Windfury (internal CD), Maelstrom Weapon, Lava Lash, Feral Spirits, and your shield. It optionally shows number of orbs on left shield, stacks of MW, advises of next shock in rotation. It also shows a user configurable priority icon frame to advise you of what the highest damage ability available is. Using the priority frame ensures you always use the highest damage ability to maximise your DPS.

Posted

Ce au hunterii? am intrat ieri in wsg si trageau in mine prin peretii caselor sau de dupa garduri+ ca petu' zici ca are cliff walk hack :| s urca dupa tine oriunde , pe cele mai abrupte movile, in loc sa ocoleasca ... X(

Btw nu arata atlas loot bn sau T7 chiar arata la fel cu t3 numa k e altfel colorat? :o

Posted

Btw nu arata atlas loot bn sau T7 chiar arata la fel cu t3 numa k e altfel colorat? :o

Nu e doar recolorat, sunt diferente clare daca le compari :) Dar intr-adevar, T7 este un T3 modificat.

Posted

m-au depasit anumite aspecte la WoW , si nu prea inteleg lumea cu prescuratrile lor, poate ma ajutati voi

Resilience .. la ce foloseste ?

Tier 1-2-3-4-5... in functie de ce apare si ce reprezinta fiecare tier (stiu ca sunt full gear'uri dar mai explicit)

Haste rating .. se refera la viteza de atac ?

FTW .. "for the win" ?

nerf .. overpowerd ?

Mai revin daca imi aduc aminte de altele , mersi in avans !