Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Am si eu o intrebare...pentru un combat rogue (nu am inca 2 daggere bune sa merg pe mutilate pve build) care sunt cele mai bune poisons de folosit? Instant are 20% proc, Deadly 30% si Wound 50%. In ultima vreme am folosit in 5 man doar Wound Poison pe ambele weapons. E mai bine deadly?

Wound pe MH , deadly pe OH.

@Chowder / Omegga - nu. S-a discutat mai demult, in principiu e ceva legat de legi.

Posted

Mi se pare mie sau PVEul a ajuns cam pentru copii de 13 ani . in PreBC sau BC pentru un killshot intr-un raid trebuia putina munca . Exceptand Lurker / Void Reaver in t5 si RW / Supremus in t6 pentru ceilalti era putin challenge cand incepeai instanta . Acum observ in WotLk ca se fac killurile in 25 man raid instance de parca se duc si omoara "pigs in barrens" .

Posted

Mi se pare mie sau PVEul a ajuns cam pentru copii de 13 ani . in PreBC sau BC pentru un killshot intr-un raid trebuia putina munca . Exceptand Lurker / Void Reaver in t5 si RW / Supremus in t6 pentru ceilalti era putin challenge cand incepeai instanta . Acum observ in WotLk ca se fac killurile in 25 man raid instance de parca se duc si omoara "pigs in barrens" .

Pai si bosses de T4 erau mai usor de abordat. Naxx ar trebui sa fie echivalentul KZ.

Posted

Mda , e cam usor PvE`ul si tot acei nubi au dat reroll la DK .. si dk`ul e overpowered..mie mi`a luat ceva timp sa ma prind cum functioneaza paladinu :) si acu imi pare bine ca am ales pala xD pala rullz :P

Posted

Ok in 3-4 zile imi iau si eu WoW-ul..ma bag pe Sylvanas cred (sau cum so numi realmul). Vreau sa-mi fac un rogue si un lock, dar nu stiu sigur pe ce se creste warlockul..demonology?

Posted

Ok in 3-4 zile imi iau si eu WoW-ul..ma bag pe Sylvanas cred (sau cum so numi realmul). Vreau sa-mi fac un rogue si un lock, dar nu stiu sigur pe ce se creste warlockul..demonology?

cresti pe ce iti place tie, dar este recomandat demo sau affliction.

destro e cam naspa ca tre sa dai spam shadow bolt....si ti se termina mana foarte repede.

Posted

Eh nu`ti recomand Sylvanas :P .. 7 din 10 oameni sunt romani si toti sunt increzuti , toti se cred zeii Wow-ului .. Cat despre crescut affli cu unpic de demo merge destul de bine..Eu te invit sa vi pe Darkspear daca vrei e si wizzX :P

Nu stiti cumva ceva magazin on`line ce vinde chestii gen : T-shirt Wow , maus pad ? tastatura etc ? am vazut pe site`ul oficial .. Si nu stiti oare daca vreau sa cumpar de pe oficial store de la blizz e neaparat sa platesc cu cardul ?

Posted

Ok guys! Darkspear is mine =)). Acum astept wow-ul :P Sa vezi lvl de revelion..dau party si am 3 obsedati de wow invitati :)) (din gask). LA MUNCA II PUN :P

In cred ca maxim 4 zile ne vedem..oricum sa vina wow-ul mai intai!

Am o intrebare totusi: dak iau wow normal si-mi fac cont si am si wotlk..pot intra in north?Sau tre sa cumpar wow+tbc+wotlk ca ma cam saraceste :)) asa luam niste carduri in + si jucam mai mult.

Posted

de ce zici tu asta?

Pentru ca asa e ... pe langa ca a aparut si intr-un articol dp wowinsider, am reusit sa omoram pe anub'arak in 19 oameni din prima, in timp ce 10 man a luat 2 wipeuri.

Posted

o intrebare ..dupa o pauza destul de lunga de wow....as vrea sa ma reapuc....bine si gagica vrea sa joace :)) ..asa intrebarea mea este...eu in acest moment am 4 caractere de lvl 70 : rogue , mage , shaman , druid....cu care din ele pot continua....ori ca dps ori ca healer...ori sa fac un dk...ori nu stiu..astept un sfat ....pe unde am si eu loc ? un server ceva....ms

Posted

Ok guys! Darkspear is mine =)). Acum astept wow-ul :P Sa vezi lvl de revelion..dau party si am 3 obsedati de wow invitati :)) (din gask). LA MUNCA II PUN :P

In cred ca maxim 4 zile ne vedem..oricum sa vina wow-ul mai intai!

Am o intrebare totusi: dak iau wow normal si-mi fac cont si am si wotlk..pot intra in north?Sau tre sa cumpar wow+tbc+wotlk ca ma cam saraceste :)) asa luam niste carduri in + si jucam mai mult.

/w Andreyx :P Eu zic sa iti cumperi Wow Classic , sa iti faci un trial , apoi il upgradezi (daca il upgradezi merge traid , wisper , mailbox etc ) la WoW si ai 40 de zile gratis in loc de 30 , si cand faci 58-60 iti cumperi Si Tbc , si la fel si la 68-70 iti iei Wotlk sau le iei pe toate :P dar zile gratis primesti doar cand iti faci contul..

Posted

o intrebare ..dupa o pauza destul de lunga de wow....as vrea sa ma reapuc....bine si gagica vrea sa joace :)) ..asa intrebarea mea este...eu in acest moment am 4 caractere de lvl 70 : rogue , mage , shaman , druid....cu care din ele pot continua....ori ca dps ori ca healer...ori sa fac un dk...ori nu stiu..astept un sfat ....pe unde am si eu loc ? un server ceva....ms

Dintre caracterele tale am jucat mage/shaman/druid. I'd say druid :D

A dracu mace din Nexus heroic, nu vrea sa pice.

Posted

o intrebare de noob

vreau sa ma apuc sa joc wow pe blizz, ma intereseaza de unde se iau acele 'cartele' care iti dau voie sa joci, am inteles ca sunt lunare, daca imi puteti spune cat costa si de unde se face rost.... a, si am nevoie de wotlk original? caci nah...stiti cum e romanu...

Posted

110 ron -> pre paid 60 zile, sau poti plati prin card

pre paid gasesti la diverta/gameshop/ alt magazin de genu

Iti trebuiesc WoW + burning crusade + Wrath originale (care fac in jur de 240 Ron si ai 30 zile gratis, apoi intervine un pre paid card la 2 luni)

Posted

' date='Dec 8 2008, 15:09' post='3289507']

/w Andreyx :P Eu zic sa iti cumperi Wow Classic , sa iti faci un trial , apoi il upgradezi (daca il upgradezi merge traid , wisper , mailbox etc ) la WoW si ai 40 de zile gratis in loc de 30 , si cand faci 58-60 iti cumperi Si Tbc , si la fel si la 68-70 iti iei Wotlk sau le iei pe toate :P dar zile gratis primesti doar cand iti faci contul..

Ok o sa cumpar pentru moment WoW-ul normal si o "cartela". Aceste carduri pentru a juca in continuare sunt doar pentru TBC/Wotlk sau merg pe orice tip de WoW? Si am auzit ceva.. daca iei un cont activat de la cineva (ex cont TBC) pot juca pe blizz cu TBC de pe net. Daca merge poate sa imi faca rost cineva de un cont daca nu le cumpar ^^

Ms

Posted

Dintre caracterele tale am jucat mage/shaman/druid. I'd say druid :D

A dracu mace din Nexus heroic, nu vrea sa pice.

ye same for me :P . acuma 3 zile mi-a picat si mie :) yay xD

o intrebare de noob

vreau sa ma apuc sa joc wow pe blizz, ma intereseaza de unde se iau acele 'cartele' care iti dau voie sa joci, am inteles ca sunt lunare, daca imi puteti spune cat costa si de unde se face rost.... a, si am nevoie de wotlk original? caci nah...stiti cum e romanu...

vezi la diverta din mall le gasesti pe toate 3 + cardurile . Mai le gasesti si la media galaxy .

le : tu jocul il cumperi ca sa ai noul content + CD KEY . deci daca iei de pe net clientu ai noul content . asa ca ramane doar cd key . daca e un cont activate de TBC / Wotlk poti lua de pe net linistit clientele :) .