Speedy[XVI-Hasdeu] Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Pai ideea era sa mergi pe feral, pentru ca ceea ce alegi ca talente din feral tree iti folosesc in proportie foarte mare si pentru cat si pentru bear. Dar in general la lvl-up lupti cu 1 mob de nivelul tau +/- 2-3 nivele. In cazul asta cat form e mai indicat pentru ca ai damage mai mare il omori mai rapid deci castigi mai multa experienta. Dar normal fiind un hibrid in timpul luptei poti sa iti alegi in ce forma sa fii, druidul moare foarte greu:) doar trebuie sa schimbi din cat in human form, pui un healing over time spell pe tine si mergi pe bear daca lucrurile stau rau de ex sau folosesti roots/war stomp ca tot esti taureen si te vindeci apoi treci din nou in cat sau bear. Quote
mad_eye Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nu inteleg cu ce te-ar incalzi sa iti faci Bloodelf shaman cand la hoarda iti poti face si acum shaman! daca ar fi ceva nou ti-ai face bloodelf paladin sau draenei shaman ! but hey .....tu esti cu decizia :)Kirk: personal n-as putea sa joc pe crackuite dupa ce am jucat pe oficial! cam atat e tot ce pot sa iti zic ....Ups ,vroiam sa zic bloodelf paladin ,nu shaman,ca bine zici Quote
mad_eye Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hmm,iarasi sunt cazute toate serverele WoW pentru intretinere pan la 12:00 ce nasol. Quote
alexandru1 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hmm,iarasi sunt cazute toate serverele WoW pentru intretinere pan la 12:00 ce nasol.dap in fiecare marti pe miercuri de la ora 4 pana la ora 12 cateodata da drumu mai rpd cateodata mai tarziu faza e cu intretinerea e vrajala cateodata ca nu fac nimik e pusa faza sa mai doarma si chijezi sa nu mai dea coltu :D glumeam acushi ii da drumu tot timpu mii se intampla asha miercurea cand e inchis ma trezesc devreme si nu am somn si cand merge serveru ma trezesc la 3 la pranz Quote
mad_eye Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 dap in fiecare marti pe miercuri de la ora 4 pana la ora 12 cateodata da drumu mai rpd cateodata mai tarziu faza e cu intretinerea e vrajala cateodata ca nu fac nimik e pusa faza sa mai doarma si chijezi sa nu mai dea coltu :D glumeam acushi ii da drumu tot timpu mii se intampla asha miercurea cand e inchis ma trezesc devreme si nu am somn si cand merge serveru ma trezesc la 3 la pranzMda stiu ca asa e in fiecare miercuri,da cum zici tu cateodata nu fac nimica,da probabil le opresc sa se mai racoreasca serverele sa nu arda.Eu cel putin zic ca fac ceva atunci cand te conectezi si e lantency mai mic decat deobicei sau cand mai scot un patch. :clap: da dc naiba fac restarturi de la 6 la 12 nu stiu,adica nu puteau sa le opreasca si ei de la 1:00Am pana la 9-10,le opresc in mijlocul zilei. :error: Oricum faza cea mai tare de la ultimul lor patch e ca acum pe battleground poti juca si cu playeri de pe alte realmuri deci astepti mai putin ca sa intri in lupta! :clap: P.S. Ce se mai aude de Burning Crusade? Quote
alexandru1 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Mda stiu ca asa e in fiecare miercuri,da cum zici tu cateodata nu fac nimica,da probabil le opresc sa se mai racoreasca serverele sa nu arda.Eu cel putin zic ca fac ceva atunci cand te conectezi si e lantency mai mic decat deobicei sau cand mai scot un patch. :clap: da dc naiba fac restarturi de la 6 la 12 nu stiu,adica nu puteau sa le opreasca si ei de la 1:00Am pana la 9-10,le opresc in mijlocul zilei. :error: Oricum faza cea mai tare de la ultimul lor patch e ca acum pe battleground poti juca si cu playeri de pe alte realmuri deci astepti mai putin ca sa intri in lupta! :clap: P.S. Ce se mai aude de Burning Crusade?din cate stiu eu apare de craciun ... na e super beton am facut saptamana asta 600 de mii honnor am guild de pvp jucam cu ventrilo cu alea alea ... adevararu ca nu puteau sa la inchida la ora 1 noaptea ptr ca era prea devreme instatele incep la ora 8 9 si dureaza plus ca maj playerilor care joaca mult stau cu mult peste 1 noaptea pe mine ma prinde diminetza tot timpu e pus pana la 12 ca pana la 12 nu sunt foarte multzi care joaca nu stiu dak ai incercat vreodata sa faci un raid dimineatza pe la 10 plm nu murim odata pe sapt :D azi devin iara rank 11 ca am scazut ca nu am jucat 2 sapt am fost in concediu Quote
Aldguth Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Are cineva vreun tabel de ranking sau asa ceva? Adica la cate hk esti scout, tralala? Quote
mmc Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 @alexandru pe gameshop scrie ca data aparitiei BC e in jur de 24.10, adik atunci l-ai primi in cazul in care ai facut preorder@Arrow uite aici http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...41948&sid=1vezi la al doilea post parca Quote
Guest Quartz Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Care rasa este mai buna paladin or rogue ? va rog argumentand de ce e aia mai buna ca ailalta :blink: :dontknow: Quote
MisterDevil Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 cu paladinu daca ai chef de joaca ... cu roge`u daca ai chef sa mananci pamantu :) Quote
Aldguth Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 cu paladinu daca ai chef de joaca ... cu roge`u daca ai chef sa mananci pamantuInvers :)Stie cineva ce profesii ar merge la rogue? ATM am enchanting si engineering. Quote
Guest Quartz Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 io vreau sa stiu la pvp la pve chesti dastea care credeti ca este mai bun ........ Quote
MisterDevil Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 am vazut la o sala pe aici cum un paladin facea legea printre rogue si undead ... Quote
Guest Quartz Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 io am un paladin de 28 ....... si sincer da binisor e bun pe heall Quote
MisterDevil Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 da .. dar am inteles ca are si niste pasive frumoase in functie de crit`uri Quote
Aldguth Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bet ya I can kill a pala my lvl? :P Quote
Guest Quartz Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 deci concluzia paladin or rogue ?? Quote
Japan Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 deci concluzia paladin or rogue ??Mad_eye : la tine pe server poate ...pe ravencrest de exemplu inainte de cross realms erau cozi de 1-2 minute la ab-wsg si 5 min la av . acum de cand cu multyrealm asta cozile la ab-wsg sunt intre 19-45 min si la av intre 1h20 - 1h50minQuartz: paladinul la 60 nu mai e asa de bun cum arata la levele mici ! rogueul are la fel o perioada de decadere pe la 60 pana pui niste arme si niste armura klumea pe el in materie de pve. la pve rogueul ruleaza oricum Quote
Potyike Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 dar te vor vrea mai multzi intr-un guild ca pala decat ca rogue :) sau in party cum preferi tu :) Quote
alexandru1 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 io vreau sa stiu la pvp la pve chesti dastea care credeti ca este mai bun ........facea pe draqu legea paladinu e cel mai ghey caracter de pe server stie doar sa ishi dea sheild da il ard si cu shildu lui cu tot maine fac rank 12:D Quote
alexandru1 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 poza cu premade-u n-am mai pierdut un ab de vreo 2 saptamani ne doare la baston mai dam si la peste de plictisieala Quote
napstar77 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 @Quartz rogue e mult mai fain la pvp si destul de simplu ... ambush-Bam!-dead ... cu paladinu' pana omori ceva ... :comp1: Quote
Aldguth Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ambush, Gouge, backstab, vanish, backstab :) Mai un kick daca incearca vreun spell Quote
mad_eye Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nasol ca azi multe servere blizz sunt cazute pentru update Quote
alexandru1 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nasol ca azi multe servere blizz sunt cazute pentru update printe care si al meu si nu stiu dak am facut rank 12 maine imi expira acountu si nu am bani pana poimaine sa platesc deci :crybaby: :crybaby: :crybaby: Quote