Stalk3r Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 GG blizz am ramas singurul warlock de la mine din guilda:)) buna inventie dk-ul:Pam auzit ca pe sylvanas (unde joc eu) in outland 80% din alianta toti sunt DK #-o Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 GG blizz am ramas singurul warlock de la mine din guilda:)) buna inventie dk-ul:PProbabil respectivii warlocks sunt cei care au trecut de la alta clasa la warlock in TBC pentru ca era OP.Acum au trecut la ceea ce teoretic este noua clasa care va domina.Cel putin din punct de vedere al PVE warlockul sta inca bine, depinde insa cine joaca warlockul respectiv, nu mai e easy mode ca in TBC insa nu sunt cu nimic mai prejos decat orice alta clasa. La momentul actual DPS test este considerat Patchwerk in heroic mode. Aici sunt best dps guilds (care au postat rezultatele) si se vede ca aproape orice dps poate sa ajunga in top 5, diferenta in cele mai multe cazuri o face gearul pe care l-au adunat pana acum, ,cu ceva avantaj pentru hunters/warriors care chiar si in gear mai slab se descurca. Quote
mmc Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ce tare e asta:http://wowwebstats.com/1yka5uh3wbrj3?s=82806-11283911k dps de catre un druid in bear form. Anomalie mai mult ca sigur 69% din total damage facut cu Maul. Quote
Avzar Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 @tthd, inca nu mi-am cautat nici un spec, e deabia de 2 zile 80 charul, deci specul actual e cel cu care am crescut(acum va luati de mine ca am crescut war pe prot hehe kiddin' - e super funny) Azi o sa imi fac un spec bun. Si app de shield mi se pare ok pentru pre naxx. Warrbringer il folosesc in special ca sa ies din efectele de moving + easy pulls, mi se pare super deci nu o sa renunt la el. Imp Revenge e super si el pentru ca la un elite in timp ce e stunned 2 sec ii fac aggro cu tot cu stun, stunul e caca. Oricum la bossi nu prinde stunul. La bossi printre rotatia mea de threat se afla si [Revenge] + Shield Block de fiecare data cand e gata CD -> merge super cu 20% dmg increase.l.e. btw strang elemente pentru Armor Plated Combat Shotgun -imba sh1t ! Quote
Shade Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ' date='Dec 3 2008, 13:58' post='3273235']Probabil respectivii warlocks sunt cei care au trecut de la alta clasa la warlock in TBC pentru ca era OP.Acum au trecut la ceea ce teoretic este noua clasa care va domina.Cel putin din punct de vedere al PVE warlockul sta inca bine, depinde insa cine joaca warlockul respectiv, nu mai e easy mode ca in TBC insa nu sunt cu nimic mai prejos decat orice alta clasa. La momentul actual DPS test este considerat Patchwerk in heroic mode. Aici sunt best dps guilds (care au postat rezultatele) si se vede ca aproape orice dps poate sa ajunga in top 5, diferenta in cele mai multe cazuri o face gearul pe care l-au adunat pana acum, ,cu ceva avantaj pentru hunters/warriors care chiar si in gear mai slab se descurca.rogues sunt speriati ca n-or sa fie #1 in top dps races dupa ce au vazut chestiile alea.Eu personal am facut aproape 4k in crappy gear... sa vedem cand sunt decked out. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nu au de ce sa fie speriati, sunt suficienti rogues in top dps din ce se vede acolo. La fel cum sunt si magi, warriori, warlocks, hunteri, DK si cam orice clasa care face dps. Mai concret o sa se vada ierarhia in DPS cand fiecare clasa o sa aiba suficienti jucatori in top gear. Quote
[omegga] Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ce minunat e Wotlk .. Sa disenchantezi un green de 4 g si sa iti dea un greater cosmic essence pe care sa il vinzi pe 30 g :) .. Nu vi se pare ca goldul se face mai usor ? eu am strans 4 k pana acu fara sa farmez Quote
Shadow_striker Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 are ceva daca sterg continutu folderului "Updates" de unde am instalat WoW? Ca vad ca acolo e patchu de 3gb care ocupa spatiu aiurea...banuiesc ca pot sal sterg de acolo din moment ce l-am instalat deja nu? :-? Quote
Avzar Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 @omegga, se face usor, dar toate elementele o sa scada in pret, acum e febra la AH. Eu cu inscription am facut vreo 5k g si pana la lv 80 (de la 70) am mai facut 3k g. Acum mi-am facut Alchemy pt potions+trinket imba ! :X Quote
[omegga] Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 eu am enchanting 374 :) mai mult disenchant mai vreau sa fac o meserie ce sa fac ? usor de facut si scos multi $$$$$$ Quote
DarkAngel Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hahahahahhahaahha this is funny :) Funny :P App : vreau sa cumpar WoW-ul full pachet draci.. Si sa ma apuc sa joc pe Blizz! Pe ce realm jucati voi? Quote
Shuriken Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Magtheridon aicea.un sfat orice server alegi NU TE DU PE DRAGONMAW de ce zic asta? e simplu nici o guilda de acolo na fost in stare sa termine SWP inainte de patch care a facut SWP o batjocura,in AH nu gasesti niciodata mai nimica desi serveru e medium(probabil is mai multe servere asa dar eu pe asta am fost si e mare chin sa joci acolo. Quote
Lasher_ro Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 rofl, m-au sunat aia de la gameshop acum cateva ore Quote
[omegga] Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 lolPaladinul pe retri e IMBA! am fost primul la dps in instanta cu boomkin si warlock , si tank DK care era pe locul doi .. e tare rau sa dai 5,3 k cu judgment si sa ai gear verde :D Quote
teo10 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Am gasit un site care ofera cd key original blizzard de la wow ,bc si wotlk daca indepliniti anumite conditii usor de indeplinit(sa convingeti un anumit nr de oameni sa se inscrie p site).NU E SCAM. Eu deja am primit 1wowintrati pe http://gifts.beepremium4free.com/?f=9286 sa va inscrieti :beer: Quote
Lasher_ro Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Suna a pyramide scheme dupa ce zici tu ... Quote
zazone- Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 nu prea pot sa healui ca shadow priest in instante din wotlk nu ? Quote
Injured Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Salut,Back to WoW :)Am inceput un warlock la A ( Dotlol ; Deathwing realm ), momentan sunt in trial, dar maine.. poimaine ma duc si imi cumpar wow-ul. Cine mai joaca pe DW ? Quote
[omegga] Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Salut, Back to WoW :) Am inceput un warlock la A ( Dotlol ; Deathwing realm ), momentan sunt in trial, dar maine.. poimaine ma duc si imi cumpar wow-ul. Cine mai joaca pe DW ? De ce mergi pe un realm daca nu cunosti pe nimeni ? Quote