Dr.Oetker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jucai unde juca si asta cu Pokemonul? Quote
Lasher_ro Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 am reusit intr-un final sa intru in AV , am cam facut toate questurile inafara de ce-l in care trebuie sa iau .. de undeva.. , Frostwolf Banner , stie cineva de uned pot sa il iau ?Mi se pare ca e in caverna http://img258.imageshack.us/my.php?image=avvn8.jpg. Quote
Shade Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Stiu ca este pe un server privat dar mi se pare amuzant :) Ca sa nu credeti ca fac reclama este vorba de un Mage de pe un server Privat care isi etaleaza skill-urile printr-un videoclip amuzant. omg a dat frost nova la garda!! ati vazut cum a dat frost nova la garda? huge skill Quote
tthdd Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ca veni vorba de dps e nebunie hunterul, 1.6k dps cu blue(lv79), nu-mi imaginez ce face in epice...e super pentru un Warrior prot daca pune Vigilance pe el...4.4 la patchwerk facut de je Quote
Dr.Oetker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 omg a dat frost nova la garda!!ati vazut cum a dat frost nova la garda?huge skillStai linistit eu am pus videoclipul mai mult pentru amuzament.Faza cand il fugareste pe ala ca pe un Pokemon.Este destul de skillat comparandul cu unii.No offence :) Quote
[omegga] Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jucai unde juca si asta cu Pokemonul? :-j nu .. eu eram mai bun :P Quote
Shuriken Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 poate ma puteti ajuta,de cate ori incerc sa iau flight path din Borean Tundra mi se blocheaza jocu si tre sa resetez calculatoru,ati avea vreo sugestie?mentionez ca in alte zone nam problema asta Quote
a1urea Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Stai linistit eu am pus videoclipul mai mult pentru amuzament.Faza cand il fugareste pe ala ca pe un Pokemon.Este destul de skillat comparandul cu unii.No offence :)No offence ... "Filmele" de genul asta ar trebui interzise ... Quote
[omegga] Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 poate ma puteti ajuta,de cate ori incerc sa iau flight path din Borean Tundra mi se blocheaza jocu si tre sa resetez calculatoru,ati avea vreo sugestie? mentionez ca in alte zone nam problema asta :blink: naspa faza si mie mi se intampla la fel cand sunt in dalaran eu fac 3 pasi , apas start si tot asa :) Quote
Stalk3r Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Stiu ca este pe un server privat dar mi se pare amuzant :) Ca sa nu credeti ca fac reclama este vorba de un Mage de pe un server Privat care isi etaleaza skill-urile printr-un videoclip amuzant. nush ce e asa amuzant .. , mie mii s-ar face rusine sa pun filme de genu pe net sa vada lumea ce "tare" is #-o Quote
Dr.Oetker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 nush ce e asa amuzant .. , mie mii s-ar face rusine sa pun filme de genu pe net sa vada lumea ce "tare" is #-o...Mie mi sa parut amuzant melodia si partea din videoclip cand il fugareste pe acel Night Elf de lvl mic :) Quote
a1urea Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ... Mie mi sa parut amuzant melodia si partea din videoclip cand il fugareste pe acel Night Elf de lvl mic :) Really, pot face asta de 20-30 de ori pe zi. Ar fi un film lung si amuzant nu crezi ? :) Quote
Stalk3r Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 enervant e cum poate sa cada world serverul cand da navala 50+ de la alianta peste Ogrimmar Quote
Avzar Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tocmai am luat un epic shield, mi se pare super de tankat. L-am luat de la AH, voi ce parere aveti ? S-au meritat cei 1.3k g pe el ?Check armory ! :Denchanturile le bag mai incolo :) Quote
Stef Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tocmai am luat un epic shield, mi se pare super de tankat. L-am luat de la AH, voi ce parere aveti ? S-au meritat cei 1.3k g pe el ?Check armory ! :Denchanturile le bag mai incolo :)ieri la mn pe realm vindea cineva acelasi scut cu 1k gold, oricum e super + ca nu e BoP Quote
tthdd Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tocmai am luat un epic shield, mi se pare super de tankat. L-am luat de la AH, voi ce parere aveti ? S-au meritat cei 1.3k g pe el ?Check armory ! :Denchanturile le bag mai incolo :)e ok dar 1.3k gold argh, urat :Pbtw, la specc-ul tau, imp disciplines si imp revenge not good, mai ales ca imp revenge da stunn la target, tu nu iei hits=>no aggro, better fara, la fel si warbringer e uselessaa si decat cruelty, mai bine du-te la Impale, nu se merita Cruelty atat timp cat Impale iti da 20% crit cu toate abilitatile e mult mai bine decat 5% cu melee wep :P Quote
Bulan69 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 impale - +20% more crit dmg with all abilities.imp. revenge - se foloseste pt +20% more revenge dmg, nu pt stun.lol " warbringer useless " - In addition, your Charge, Intercept and Intervene abilities will remove all movement impairing effects. +15 rage , + easy pulls : charge + thunder clap. Quote
tthdd Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 lol " warbringer useless " - In addition, your Charge, Intercept and Intervene abilities will remove all movement impairing effects. +15 rage , + easy pulls : charge + thunder clap.lol parerea ta, easy pulls zici a? calm, se poate si altfel, am mai zis eu in trecut ca astia care-s tanci de p-aici n-au incredere in "calitatile" lor de TANK si chiar am dreptate ia zi tu bulane, ai folosi(t) tu revenge improved? Quote
Bulan69 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 tie iti place sa vb mult si prost de la o vreme. ding " In addition, your Charge, Intercept and Intervene abilities will remove all movement impairing effects. " pt asta folosesti warbringer.nu sunt protection spec de la 3.0.2, dar iti garantez ca daca mi-as da respec as baga 2/2 in imp. revenge.intoarce-te te rog la warriorul tau cu 1300 rating si lasa-ne. Quote
tthdd Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nu sunt protection spec de la 3.0.2, dar iti garantez ca daca mi-as da respec as baga 2/2 in imp. revenge.intoarce-te te rog la warriorul tau cu 1300 rating si lasa-ne.cu placere, daca mi-l faci tu lvl 80, mie mi-e lene hai lasa vrajeala, exact pt "In addition, your Charge, Intercept and Intervene abilities will remove all movement impairing effects." ASTA se foloseste warbringer, bine tu Bulane, baga mare acolo la tine Quote
virus_ro Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 asa e thade ca toti sunt prosti si tu esti ala destept ? asa e ... pai cum ! se poate sa fie altfel .. ?Ti`am spus si eu , si multi altii si ar trebui s`o iei de buna .. daca te bati cap in cap cu multi si toti iti spun acelasi lucru [ cazul nostru - n`ai treaba ] , ar trebui sa iei in considerare ideea cum ca tu chiar n`ai treaba [ cazul nostru ] si sa te abtii. Insa , tu .... eeeh .. alta poveste Quote
a1urea Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 btw, la specc-ul tau, imp disciplines si imp revenge not good, mai ales ca imp revenge da stunn la target, tu nu iei hits=>no aggro, better fara, la fel si warbringer e uselessDaca vrei sa fi un tank bun si nu some mindless rage/threat generator te mai gandesti si la healer-ul din spatele tau. ;) Cu cat iti creste sansa de a lua n hits cu atat iti creste sansa de a cauza un wipe. Iar cat despre partea a doua ... daca ai un grup bun nu mai conteaza acel stun, sau daca ai 3 nubi care nu stiu sa se fereasca de ww acel chance de stun e binevenit.L.E.: Wub this movieshttp://warcraftmovies.com/movieview.php?id=95505http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=94375 Quote
Evn Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 GG blizz am ramas singurul warlock de la mine din guilda:)) buna inventie dk-ul:P Quote
Shuriken Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=t52R0p9BZzw...feature=related funny :) Quote