ChoWdeR Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Cum anume ai reusit tu sa faci 70 inainte de 2.0, din moment ce 2.0 = tbc ?2.3 sorry my fault :)mai sigur, inainte de patchu ala in care aparea exp increased de la 20-60 Quote
Shade Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 marele dezavantaj la holy pala e ca nu prea se descurcs vs. multiple targets (nici cu beacon) si n-are hots. Priest si druid sunt all-around best, dar nu aduc buffs gen paladin/shaman.Overall prefer druid tho.Cat despre warlock - l-am ales pentru ca mi-a placut cel mai mult din trial :) no special reason, si acum sunt prea lenes ca sa cresc alt char. So... lock till the end. Quote
ReneGade Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Sunt lvl 79 si curand voi ajunge si eu 80. Ce intrebare am...acum ptr 5 man heroics mai trebuie key ca in TBC? Reputatie cu anumite factiuni sa intri sau ? S-a schimbat?only on violet hold (si normal si heroic) . dar nu e neaparat . Quote
Avzar Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ding 80 in sfarsit...Acum ramane reputatia...uf uf..am vorbit cu unii, ziceau ca intr-o zi de farm in instante de 80 cu tabardul ajungi aproape de exalted cu o factiune,trebuie sa incerc...Din cate stiu nu trebuie cheie pentru heroice. Quote
Stalk3r Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ding 52 :D inca putin.Ps stie cineva dc dureaza atata sa intru in alterac valey?, am asteptat 1 ora si cva in queue .., am un quest important acolo, altfel nu m'as obosii atat.. Quote
Shadow_striker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Cum pot muta un caracter dupa un cont pe altul? (aman2 conturile fiind ale mele, facute pe acelasi nume). stiu k vazusem niste conditii candva...dar acum nu mai gasesc optiunea :-? Quote
WhiteWolf Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ding 52 :D inca putin.Ps stie cineva dc dureaza atata sa intru in alterac valey?, am asteptat 1 ora si cva in queue .., am un quest important acolo, altfel nu m'as obosii atat..Pai la levelul tau nu sunt multi care fac BG's. Sau sunt prea putini horde/ally.Cum pot muta un caracter dupa un cont pe altul? (aman2 conturile fiind ale mele, facute pe acelasi nume). stiu k vazusem niste conditii candva...dar acum nu mai gasesc optiunea :-?Nu se pot muta caractere de pe un cont pe altul din cate stiu. Quote
canabys Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 cine ma ajuta si pe mn sa-mi fac jocul??1.nu stiu de unde sa iau jocul2.nu stiu cum sa ma bag pe un server privatVA ROG DAK MA PUTETI AJUTA :beer: :beer: ID contact the_canabis Quote
ChoWdeR Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 cred ca doar pe yahoo o sa ai noroc, ca pe forum nimeni nu te-a baga in seama :) Quote
Shadow_striker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Can I transfer characters from one account to another?Yes, you can transfer characters not just between realms but also between accounts where you are the subscriber. Please note that any attempt to transfer a character to or from an account where you are not the subscriber could be considered a violation of the World of Warcraft Terms of Use and could lead to Blizzard taking disciplinary action against your subscription account(s), including but not limited to warnings, temporary account suspension, or permanent account suspension, as determined by Blizzard.Who is eligible for account-to-account transfers?Characters may be eligible for transfer between accounts which are registered to the same user. To conduct an account-to-account transfer, you will have to answer the 'secret question' for the account you are transferring the character off of (source account), and the last name on both accounts must match.Dar nu gasesc optiunea decat pt mutat de pe un realm pe altul... Quote
Stalk3r Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pai la levelul tau nu sunt multi care fac BG's. Sau sunt prea putini horde/ally.Nu se pot muta caractere de pe un cont pe altul din cate stiu.bun da atunci eu cum termin questu ala Quote
Evn Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Am atins lvl 80 cu warlockul si au inceput si problemele.Orice as face nu trec de 800 dps. Quote
ReneGade Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ding 80 in sfarsit...Acum ramane reputatia...uf uf..am vorbit cu unii, ziceau ca intr-o zi de farm in instante de 80 cu tabardul ajungi aproape de exalted cu o factiune,trebuie sa incerc...Din cate stiu nu trebuie cheie pentru heroice.nu cred ca poti sa faci exalted . that mean from 50 % honor (vreo 50-60k rep) .Cum pot muta un caracter dupa un cont pe altul? (aman2 conturile fiind ale mele, facute pe acelasi nume). stiu k vazusem niste conditii candva...dar acum nu mai gasesc optiunea :-?se poate . Ca conditie e sa fie pe acelasi numele contul .look at Account management , paid char transfer , iar in lista aia de sus la ultimul bubble e Character transfers between accounts are subject to restrictions. Click here to learn more.Pai la levelul tau nu sunt multi care fac BG's. Sau sunt prea putini horde/ally.Nu se pot muta caractere de pe un cont pe altul din cate stiu.Yes it can :PAm atins lvl 80 cu warlockul si au inceput si problemele.Orice as face nu trec de 800 dps.chiar ieri am facut o heroica cu un prieten warlock , si el greu a trecut de 900 :) . Quote
Avzar Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ca veni vorba de dps e nebunie hunterul, 1.6k dps cu blue(lv79), nu-mi imaginez ce face in epice...e super pentru un Warrior prot daca pune Vigilance pe el... Quote
[omegga] Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 76 pala judgment crit 4 k > me xD si sunt novice in retri de la 71 m`am pus retri xDCe cool e filmuletu cu Fordragon Quote
logikal Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 druizi pe feral combat cu gear bazat pe attack power/ agility cam cat vor crit cu ravage /shred / claw ? :D@[omegga] "well am vazut pe BC druid crit shred 6 k :) "serios :o ? in ce circumstante ? :D Quote
[omegga] Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 well am vazut pe BC druid crit shred 6 k :) Quote
Laur3nTyu Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ' date='Dec 1 2008, 21:59' post='3268994']well am vazut pe BC druid crit shred 6 k :) pe curator ? . sau sunwell geared ? OT : eu tot la priest am ramas (shadow) acum k am si AOE spell :P abea am facut lvl 75.. k nu prea am timp sa joc :( Quote
logikal Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 scuze no edit button.laur3ntyu ce AOE spell ai :D ? gz for lvl 75 :D Quote
a1urea Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 scuze no edit button.laur3ntyu ce AOE spell ai :D ? gz for lvl 75 :Dhttp://www.wowhead.com/?spell=53023 Quote
Stalk3r Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 am reusit intr-un final sa intru in AV , am cam facut toate questurile inafara de ce-l in care trebuie sa iau .. de undeva.. , Frostwolf Banner , stie cineva de uned pot sa il iau ? Quote
Dr.Oetker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Stiu ca este pe un server privat dar mi se pare amuzant :) Ca sa nu credeti ca fac reclama este vorba de un Mage de pe un server Privat care isi etaleaza skill-urile printr-un videoclip amuzant. Quote
[omegga] Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Stiu ca este pe un server privat dar mi se pare amuzant :) Ca sa nu credeti ca fac reclama este vorba de un Mage de pe un server Privat care isi etaleaza skill-urile printr-un videoclip amuzant. eh clipu asta imi aminteste de varu lui 2007 ( cand jucam mage pe un sv pirat romanesc >.< eram al 3 lea de pe sv , la 1 v 1 :) la events si alea alea :) mereu ma batea un priest si un alt mage Quote