Guest soullink Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 am auzit ca exista un anumit hack pt teleport to gm island ???sau pur si simplu fly + speed in Kalimdor si o gasesti ? Quote
Diabolik_01 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 am auzit ca exista un anumit hack pt teleport to gm island ???sau pur si simplu fly + speed in Kalimdor si o gasesti ?Alte lucruri mai bune nu gasiti de facut? :blink: Quote
Guest soullink Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Alte lucruri mai bune nu gasiti de facut? :blink:deci spawmezi degeaba dak nu stii un raspuns...... Quote
Aldguth Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Bai but, nu vorbim de hackuri, private, pirate, level 1500-uri, dupe-uri si alte alea aici. Inteles? Bine. Carry on. Quote
Adi Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 stie cineva de ce nu merge wowscape? A trecut pe lichking?(caci siteul nu merge demult) Quote
mmc Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 stie cineva de ce nu merge wowscape? A trecut pe lichking?(caci siteul nu merge demult)Aici se joaca pe serverele oficiale Blizzard, maestre.Pentru serverul respectiv banuiesc ca poti intreba la ei pe site, daca au unul. Quote
Guest soullink Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 @Aldguth: but sa iti faci neamu si familia ta, clar ? Quote
[omegga] Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 @Aldguth: but sa iti faci neamu si familia ta, clar ? cand te vad imi vine sa ma tai .. doamne nu intelegi aici nu vb de PRIVATEURI HACKURI SI SPEEDURI SI BOSI FARA SPEL , INSTANTE SCRIPTATE ETC . POSTEAZA CAND II JUCA PE OFICIAL ! SAU DACA AI INTREBARI IN LEGATURA CU WOW ( qs , talente , bosi , instante , etc ) DECI PA SI NU MAI COMENTA ! :beer: Quote
ReneGade Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 am auzit ca exista un anumit hack pt teleport to gm island ???sau pur si simplu fly + speed in Kalimdor si o gasesti ?il iei de pe www.wow-europe.comdeci spawmezi degeaba dak nu stii un raspuns......spawmezi , that's new :blink: @Aldguth: but sa iti faci neamu si familia ta, clar ?:rofl2: Quote
WhiteWolf Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Deci, propun ca cine mai posteaza intrebari legate de private, aduce injurii etc. sa ia macar warn. Ca vad ca in ultima vreme v-ati inmultit ca dracii. Va spawnati mai repede decat mobii din Northrend. #Edit: Omg, sigul meu arata ca am mining si tailoring. Quote
Shuriken Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 argumentati fiecare ce clasa jucati,si de ce anume ati aleso tocmai pe aceea,incercati argumentarea sa fie minim de 3 randuri ,specificati si ce nu va place la ea (aveti mai multe charuri argumentati la toate :) ) Quote
[omegga] Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 well eu joc pala pentru ca - e o clasa foarte buna de healing ( armor + healing - imba ) , un dps excelent ( i nuke lvl 80 , eu fiind 75 ) imi place paladinul meu pentru ca ne stim de cand a fost lvl 1 :) si acu imi amintesc cum il cresteam ca nubu in 25 zile played 70 :) nu`mi place la el - ca ma bat druizii :( , si nu imi place sa tankez cu el hunter - 70 xD , imi place ca este un char bun BM , petul pe 2 eu pe unu , dau destule crituri chair daca are un gear naspet (greens 80%) , charul asta l`am facut mai mult pt farming , asa ca nu prea a fost testat .. in instante eram primul la dps ce sa mai spun :) -nu`mi place la el ca mana se termina repede Quote
Guest soullink Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 cine imi da si mie un link sau imi zice cele mai uzuale comenzi de gm pe magos ??? raman dator Quote
[omegga] Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 cine imi da si mie un link sau imi zice cele mai uzuale comenzi de gm pe magos ??? raman dator tu esti bolnav mintal ? Quote
Guest soullink Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ' date='Nov 30 2008, 16:24' post='3264648']tu esti bolnav mintal ? dc ???? comenzile de gm sunt si pe privat si pe blizzard :) Quote
[omegga] Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [-_-] dupa ce iti zic 10 oameni tu tot nu inrelegi PLEACA! Quote
Stef Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 dc ???? comenzile de gm sunt si pe privat si pe blizzard :) NU esti binevenit aici, banuiesc ca vei lua suspend, ti-au explicat pe 2 pagini ca nu se discuta de srv private, si tot pe a ta o tii. Quote
logikal Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 gnom warlock ^.^ -am ales gnom pentru ca e greu de selectat=)) , arata funny , escape artist, +5% mana :D warlock - imi plac speluri / minionu / si affliction ^.^ te plimbi puf buf duf .. si boom =) si e solo class :D night elf druid - heal / dps / tank tot ce vreau :D imi place cat form :D ador pisicile ;d , stealth/prowl :D cel mai mult imi plac HoT-urile :D Quote
ChoWdeR Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 @ soullink - esti noob rau ce mai ... @ omegga - se termina mana repede, pentru ca nu schimbi pe aspect of viper dupa ce ti se termina mana pe AoH, pt raids incearca sa folosesti Aoh- Mana pot - Low Mana - AoV - Full Mana - AoH si tot asa .. nu e greu dar tre sa fi unpic ... atent@ Shuriken- Desi nu mai prea ma joc wow, mai mult taicameu :) ( lol ) ma laud ca am reusit sa fac 2 chars lvl 70 inainte de patch 2.0 ( inainte de acest patch, mureai incet pana la 70 ) warrior si paladin :) Warrior - il consider cel mai tare ( desi nu e ) pt ca m-am jucat pe el 2 ani :) ( uhm nice past ) Am fost Fury warrior tot timpul, pur si simplu era fun sa ma vad nr.1 la overall DPS in TK/SSCPaladin - deci Retradin acuma e chiar foarte tare, pe langa cum era inainte ( uhm, another wannabe) slab, daca nu te stiai cu el .. Holadin, mi se pare cel mai bun healer, cu 200 spell haste si vreo 2400 ( bonus healing, nu spell power) esti practic best :), n-are mult mp5 dar mana cost la healing spells e mai mic ca la restu claselor2x Hunter ( 1 de 70, unu 72) - cum zic toti, rogue e cel mai usor de lvlit .. mie mi se pare hunter, poti face solo multe q de group :) Pe langa ca face un imba dps, mai are si animalu ala ce da 300 - 500 ( crit ) desi acuma a fost unpic nerfed ( Aimed shot sux now ) tot tare ramane.'Edit: eu ii cred fraieri pe cei care aleg sa joace cu un class pe care i l-au zis altii ca e tare si deastea. NICIUNA nu e mai tare decat cealalta. Quote
a1urea Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Holadin, mi se pare cel mai bun healer, cu 200 spell haste si vreo 2400 ( bonus healing, nu spell power) esti practic best :), n-are mult mp5 dar mana cost la healing spells e mai mic ca la restu claselorCel mai bun ptr un tank. Am ales priest, cred, cel mai complet healer si cel mai versatil. Una dintre cele mai bine definite clase din punct de vedere al talentelor. Odata ce ajungi sa te intelegi perfect cu clasa asta poti face minuni la pve/pvp. :) Puncte slabe, sanse relativ mici de supravietuire, necesita multa atentie si detaliu. :) Quote
ReneGade Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Druid here . Prefer instant cast in materie de heal spells + hots + cele 3 build tree ale sale (tank dps heal) . Quote
Lasher_ro Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cum anume ai reusit tu sa faci 70 inainte de 2.0, din moment ce 2.0 = tbc ? Quote
BlueEnergy Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Sunt lvl 79 si curand voi ajunge si eu 80. Ce intrebare am...acum ptr 5 man heroics mai trebuie key ca in TBC? Reputatie cu anumite factiuni sa intri sau ? S-a schimbat? Quote