Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest soullink
Posted

am auzit ca exista un anumit hack pt teleport to gm island ???

sau pur si simplu fly + speed in Kalimdor si o gasesti ?

Guest soullink
Posted

Alte lucruri mai bune nu gasiti de facut? :blink:

deci spawmezi degeaba dak nu stii un raspuns......

Posted

stie cineva de ce nu merge wowscape? A trecut pe lichking?(caci siteul nu merge demult)

Aici se joaca pe serverele oficiale Blizzard, maestre.

Pentru serverul respectiv banuiesc ca poti intreba la ei pe site, daca au unul.

Guest soullink
Posted

@Aldguth: but sa iti faci neamu si familia ta, clar ?

Posted

:(( cand te vad imi vine sa ma tai .. doamne nu intelegi aici nu vb de PRIVATEURI HACKURI SI SPEEDURI SI BOSI FARA SPEL , INSTANTE SCRIPTATE ETC . POSTEAZA CAND II JUCA PE OFICIAL ! SAU DACA AI INTREBARI IN LEGATURA CU WOW ( qs , talente , bosi , instante , etc ) DECI PA SI NU MAI COMENTA ! :beer:

Posted

am auzit ca exista un anumit hack pt teleport to gm island ???

sau pur si simplu fly + speed in Kalimdor si o gasesti ?

il iei de pe www.wow-europe.com

deci spawmezi degeaba dak nu stii un raspuns......

spawmezi , that's new :blink:

:rofl2:

Posted

Deci, propun ca cine mai posteaza intrebari legate de private, aduce injurii etc. sa ia macar warn. Ca vad ca in ultima vreme v-ati inmultit ca dracii. Va spawnati mai repede decat mobii din Northrend.

#Edit: Omg, sigul meu arata ca am mining si tailoring. =))

Posted

argumentati fiecare ce clasa jucati,si de ce anume ati aleso tocmai pe aceea,incercati argumentarea sa fie minim de 3 randuri ,specificati si ce nu va place la ea (aveti mai multe charuri argumentati la toate :) )

Posted

well eu joc pala pentru ca - e o clasa foarte buna de healing ( armor + healing - imba ) , un dps excelent ( i nuke lvl 80 , eu fiind 75 ) imi place paladinul meu pentru ca ne stim de cand a fost lvl 1 :) si acu imi amintesc cum il cresteam ca nubu in 25 zile played 70 :) nu`mi place la el - ca ma bat druizii :( , si nu imi place sa tankez cu el

hunter - 70 xD , imi place ca este un char bun BM , petul pe 2 eu pe unu , dau destule crituri chair daca are un gear naspet (greens 80%) , charul asta l`am facut mai mult pt farming , asa ca nu prea a fost testat .. in instante eram primul la dps ce sa mai spun :)

-nu`mi place la el ca mana se termina repede

Guest soullink
Posted

cine imi da si mie un link sau imi zice cele mai uzuale comenzi de gm pe magos ??? raman dator

Guest soullink
Posted

' date='Nov 30 2008, 16:24' post='3264648']

tu esti bolnav mintal ? :-??

dc ???? comenzile de gm sunt si pe privat si pe blizzard :)

Posted

dc ???? comenzile de gm sunt si pe privat si pe blizzard :)

NU esti binevenit aici, banuiesc ca vei lua suspend, ti-au explicat pe 2 pagini ca nu se discuta de srv private, si tot pe a ta o tii. :naughty:

Posted

gnom warlock ^.^ -am ales gnom pentru ca e greu de selectat=)) , arata funny , escape artist, +5% mana :D

warlock - imi plac speluri / minionu / si affliction ^.^ te plimbi puf buf duf .. si boom =) si e solo class :D

night elf druid - heal / dps / tank tot ce vreau :D imi place cat form :D ador pisicile ;d , stealth/prowl :D

cel mai mult imi plac HoT-urile :D

Posted

@ soullink - esti noob rau ce mai ...

@ omegga - se termina mana repede, pentru ca nu schimbi pe aspect of viper dupa ce ti se termina mana pe AoH, pt raids incearca sa folosesti Aoh- Mana pot - Low Mana - AoV - Full Mana - AoH si tot asa .. nu e greu dar tre sa fi unpic ... atent

@ Shuriken- Desi nu mai prea ma joc wow, mai mult taicameu :) ( lol ) ma laud ca am reusit sa fac 2 chars lvl 70 inainte de patch 2.0 ( inainte de acest patch, mureai incet pana la 70 ) warrior si paladin :)

Warrior - il consider cel mai tare ( desi nu e ) pt ca m-am jucat pe el 2 ani :) ( uhm nice past )

Am fost Fury warrior tot timpul, pur si simplu era fun sa ma vad nr.1 la overall DPS in TK/SSC

Paladin - deci Retradin acuma e chiar foarte tare, pe langa cum era inainte ( uhm, another wannabe) slab, daca nu te stiai cu el ..

Holadin, mi se pare cel mai bun healer, cu 200 spell haste si vreo 2400 ( bonus healing, nu spell power) esti practic best :), n-are mult mp5 dar mana cost la healing spells e mai mic ca la restu claselor

2x Hunter ( 1 de 70, unu 72) - cum zic toti, rogue e cel mai usor de lvlit .. mie mi se pare hunter, poti face solo multe q de group :)

Pe langa ca face un imba dps, mai are si animalu ala ce da 300 - 500 ( crit ) desi acuma a fost unpic nerfed ( Aimed shot sux now ) tot tare ramane.'

Edit: eu ii cred fraieri pe cei care aleg sa joace cu un class pe care i l-au zis altii ca e tare si deastea. NICIUNA nu e mai tare decat cealalta.

Posted

Holadin, mi se pare cel mai bun healer, cu 200 spell haste si vreo 2400 ( bonus healing, nu spell power) esti practic best :), n-are mult mp5 dar mana cost la healing spells e mai mic ca la restu claselor

Cel mai bun ptr un tank.

Am ales priest, cred, cel mai complet healer si cel mai versatil. Una dintre cele mai bine definite clase din punct de vedere al talentelor. Odata ce ajungi sa te intelegi perfect cu clasa asta poti face minuni la pve/pvp. :) Puncte slabe, sanse relativ mici de supravietuire, necesita multa atentie si detaliu. :)