Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

ai uitat de 2x vanish, 2x blind, 2x sprint, 2x evasion, anestetic poison si ai uitat sa joci....nu te mai agita sa raspunzi ca nu ma deranjez sa iti citesc posturile ramai maestru tu daca te incalzeste asa tare PUNCT

pai tu te crezi maestru, tu ai spus ca daca eram pe acelasi bg vai discutam ca de la melee la ranged =)) tu esti ala cu enrage si beast within si atat stiu hunterii ho ho ho, cand de fapt e acelasi lucru, iar ce voiai tu sa spui, e Bestial Wrath (ps: Stoneform: Activated ability that grants immunity to poison, disease, and bleed effects, in caz ca nu... oh wait, nu stiai)

Guest soullink
Posted

@Stalk3r : inafara de alea de la TBC nu :|

@Dark Seeker : 3.0.2 to 3.0.3 DONE ...ms mult :*

acuma caut si 3.0.1 to 3.0.2 ...astept sugestii :banghead:

Posted

laucheru de la wow imi ia enGB si eu am nevoie de enUS :|

si dak puteti sa imi dati un url concret...dastea de genu cauta pe google stiam si eu :|

e din cauza de la realmlist . ai "set patchlist eu.nush cum . in loc de eu pune us si ar trebui sa ti le ia cele de US.

O intrebare cum fac unii sa li se vada imaginea asa lata .... e de la monitor sau rezolutie ? eu am 1280x1024 si mai mult nu suporta... placa video Geforce 8800 GT :| a da si in legatura cu addons-ul cum pot muta barile sau macar sa-l stez cum e in print-ul acesta http://img509.imageshack.us/img509/9024/48818ku4.png mie mi se vede cam asa ceva http://i514.photobucket.com/albums/t342/zo.../untitled-5.jpg ..

de unde ai luat UIul iti zice cum sa le configurezi addonurile . de exemplu la bartender dai /bar si la profile selectezi spartan UI sau cum zice in readme (sau uitate de unde ai luat Uiul ).

Posted

ai instalat ceva patch ?

rezolutii Wide , ai nevoie de un monitor wide screen logic :)

Stiam eu ...

In fine eu acuma am un war de lvl 37 si nu prea le am cu talentele adica nustiu cum sa mi le pun pentru PVP, v-as fi recunoscator daca mi-ar putea face cineva o configuratie :)... a da pentru un server cu versiunea 2.4.3

@ Renegade nu ma mai interesaza eu ma gandeam ca e ceva addons sa ti se vada asa lat :)) nici nu mi-a trecut prin cap sa aiba chair toti astia care ii cunosc eu monitoare wide :| oricum ms :)

Posted

Acum vad si eu cum sunt cei de pe sylvanas.

Lols. No comment -_-

@soullink, incearca sa le cauti pe filefront.com

cum sunt ce-i de pe sylvanas ? Eu cunosc vre-o 7 romani toti i-am intalnit acolo , 4 din ei au varsta peste 30 ani si sunt domni in toata firea , nu au zis nu la nimic , acu ca nu ma ia in guilda si incep sa plang , cred ca sunt lucruri copilariesti , numa la Mu online mai incepeai sa te zbengui pe scaun ca nu te ia unu in guilda lui sa te bage in tzarc sa faci rr si dalea ce mai e pe la aia .. :)

Sunt si loviti in cap cu drujba .. , nu zic ca nu , dar am vazut si copii de 11 ani din alte tzari , cu 3-4 char`uri de 70-80 dupa ce imi dadea boost si vorbeam despre noi , cand imi zice ca are 11 ani imi cadea fata .. , nah ce sa faci :)

Posted

cum sunt ce-i de pe sylvanas ? Eu cunosc vre-o 7 romani toti i-am intalnit acolo , 4 din ei au varsta peste 30 ani si sunt domni in toata firea , nu au zis nu la nimic , acu ca nu ma ia in guilda si incep sa plang , cred ca sunt lucruri copilariesti , numa la Mu online mai incepeai sa te zbengui pe scaun ca nu te ia unu in guilda lui sa te bage in tzarc sa faci rr si dalea ce mai e pe la aia .. :)

Sunt si loviti in cap cu drujba .. , nu zic ca nu , dar am vazut si copii de 11 ani din alte tzari , cu 3-4 char`uri de 70-80 dupa ce imi dadea boost si vorbeam despre noi , cand imi zice ca are 11 ani imi cadea fata .. , nah ce sa faci :)

pe blade's edge sunt cateva guilda bune una, care e hard PVE si una cu multi oameni mai mult PVP (In care sunt si eu) si gmul la guilda mea are 12 ani.

Guest soullink
Posted

am gasit toate patchurile....acuma sa imi spuneti si mie:

3.0.1 to 3.0.2 are 389 mb ???

si 3.0.2 to 3.0.3 are 20.6 mb ???

Guest ShadeKiss
Posted

huh?? se aude o voce?? hmm....aaaaa da...e o voce de nub ca re nu are cu cine se certa...nub, noob, NooB, N00B, newb, newbie, cum vrei, tot de tine era vb...imunule....stiu si eu cum se numesc skillurile de hunter, am avut si eu...asa ca du-te la counter si lasa-neeee......nabunule ta poop

Posted

am gasit toate patchurile....acuma sa imi spuneti si mie:

3.0.1 to 3.0.2 are 389 mb ???

si 3.0.2 to 3.0.3 are 20.6 mb ???

Cam asa ceva.

@Stalk3r: Mai sunt oameni cu cap dar cand ii vad pe unii care se lauda asa degeaba :P

Guest soullink
Posted

lol raspunsul la faptu; k nu faceam update e simplu :

aveam doua foldere in data:

1. enGB care ramane

si

2. enUS care trebuia sters si apoi instala patchul luat din laucher ...adik ala enGB.......

asta o zic k poate sa nimereste cnv cu aceeasi problema

hai BAFTA ALL !!!

Posted

lol raspunsul la faptu; k nu faceam update e simplu :

aveam doua foldere in data:

1. enGB care ramane

si

2. enUS care trebuia sters si apoi instala patchul luat din laucher ...adik ala enGB.......

asta o zic k poate sa nimereste cnv cu aceeasi problema

hai BAFTA ALL !!!

cum ai reusit sa ai 2 de-alea ?

Guest soullink
Posted

cum ai reusit sa ai 2 de-alea ?

sincer, nushtu :-??

Guest ShadeKiss
Posted

OMG OMFGWTF...duamne ala sufera rau..am si eu in guild unu care joaca 2 odata pe multi-gamer da chiar atatea???? god he's gone

Guest ShadeKiss
Posted

alt papagal.....da nu ma mira avand in vedere ca esti de pe grim-batol...te-am bagat eu cumva in seama??

/ignore

Posted

alt papagal.....da nu ma mira avand in vedere ca esti de pe grim-batol...te-am bagat eu cumva in seama??

/ignore

^ agree on avzar .

traiesti si pe forumuri in WoW de pui / in fata ? :>

Guest soullink
Posted

sow acuma k am rezolvat problema cu WoTLK si l-am facut functional...

Caut srv de wotlk pe care merg macar 80-90% din spelluri....sow, astept sugestii :)

Posted

Caut srv de wotlk pe care merg macar 80-90% din spelluri....sow, astept sugestii :)

Sunt putine si cu bug-uri multe. Incearca pe oficial xD

wotlk = no point playing on pservers

Guest soullink
Posted

soullink ai cumparat si jocul .. ?

cumparat ???? u kiddin' , no ???

l-am downloadat de pe odc :)

wowu simplu + tbc-ul(cu patchuri) + wotlk-ul(cu patchuri) === totul pirat :)

sunt un infractor :))

Posted

E TOPIC OFICAL AI FOST AJUTAT SA`TI PUI JOCUL !!DAR ACU NU FACEM RECLAMA LA SERVERE PRIVATE ! e greu sa scri pe gugle 3 cuvinte ? :blink: