Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Intrebare, daca vreau sa incep sa joc pe oficial si noah, lvl 1. Pot doar sa-mi cumpar si sa-mi activez WoW simplu ? Fara BC si WOTLK , pe urma cand ajung la 60 upgradez la BC and 70+ WOTLK ? Pot sa le iau pe rand si sa joc asa ? :-? Si daca merge asa... presupun ca nu detin skill-urile/spells/updates care sunt la wotlk acum... nu ? :dontknow:

ba da detii toate spellurile si talentele , alea vin cu patchul, dar contentul nu vei avea acces , deci in principiu se poate , eu momentan am instalat doar WoW + TBC , cand ajung la 60 probabil o sa imi fac timp sa instalez si Wotlk , pana atunci nu pierd nimic :)

Posted

vei avea tot patch 3.0.3, vei avea toate spellurile pana la lvl 60 of course, + de asta si inscription, eu tot asa am, momentan doar wow simplu la 60 pun BC (in cateva zile) si apoi wotlk

Posted

intrebare catre cei ce-au facut 80 avand caractere de 70 inainte de expansion.

aproximativ cate ore va luat sa ajungeti 80+ar fi frumos sa specificati si ce build ati folosit,

P.S http://img509.imageshack.us/my.php?image=48818ku4.png stici ce addon e acesta?

Guest ShadeKiss
Posted

eu unul am rogue pe close combat..nu am 80 ca am luat o pauza destul de indelungata dar e f usor pt mine sa cresc asa....inteleg ca toata lumea zice ca dom'le sword e za best pt rogue lvling...va inselati....e adevarat ca pierzi procul ala de +1 swing ....dar castigi 5% crit, ceea ce e dumnezeiesc....5 de la close combat, 5 de la malice, 10 crit dintr-un foc....si ajungi cu rogue de 72 sa te duci in UK la primul boss si din 6 evi sa dai 6 crituri de 3,2 k cel mai mic....deci...care e rogue si vrea pwning, go close combat dudes.ca arme am momentan daggerele de la badges, blade of uncertainty si the mutilator cu mongoose.

hope i helped ;)

L.E: in ce priveste poza, cred ca e un customised UI...se gasesc cu tonele pe net.

Posted

aproximativ cate ore va luat sa ajungeti 80+ar fi frumos sa specificati si ce build ati folosit,

P.S http://img509.imageshack.us/my.php?image=48818ku4.png stici ce addon e acesta?

misto interfata aia

Posted

@Shadekiss : crezi gresit

e Spartan UI, il gasesti pe curse, eu il folosesc dar nu ti-l recomand, consuma garla.. eu acum m-am obisnuit cu el si mi-e cam aiurea sa-l scot dar in curand voi face asta

Guest ShadeKiss
Posted

mda.....asta e problema cu UI-urile astea.....consuma enorm...imi amintesc prin copilarie cand faceam q in ashenvale....aveam un customized rogue UI....dura 30 de secunde sa imi incarce cand intram in jok...si eu ma obisnuisem cu el da am renuntat, mai ales ca mai au si buguri si cand ti-e lumea mai draga iti da cartographeru o eroare sau one bag-ul.....blizz UI + xperl + arch hud...atat merita sa folosesti in opinia mea, in afara de DBM si GC, pt cei care raideaza....

@ Stalk3r : RAM si nervi...aia consuma :P

Posted

ce consuma ?! :|

addonurile pe care le are si interfata fac sa-ti mearga jocul mai naspa, daca n-ai pc bun cred ca-ti frameaza si intr-o instanta normala plus de asta daca ai mai multe buffuri decat poate interfata sa accepte nu ti le mai arata, debuffurile ti le pune deasupra la buffuri iar cand dai mouseover iti arata ce e mai jos de el, unele debuffs nu ti le arata s.a.m.d.

daca nu esti healer/tank mai merge, dar iti da si batai de cap mari, cand esti in party, jucatorii pusi in stanga ecranului nu li se vede decat juma din bar ;d

Posted

aha , ok , eu oricum is pe stock , am doar cartographer cu questinfo si quest helper , dar la performante .. , ma indoiesc acu ca ar avea nevoie de mai mult de 4 GB ram :|

Shadekiss , joci des ? ai avea timp de niste boosts ? :) Maraudon si un Scarlet armory doar pt Ravager :)

Posted

eu unul am rogue pe close combat..nu am 80 ca am luat o pauza destul de indelungata dar e f usor pt mine sa cresc asa....inteleg ca toata lumea zice ca dom'le sword e za best pt rogue lvling...va inselati....e adevarat ca pierzi procul ala de +1 swing ....dar castigi 5% crit, ceea ce e dumnezeiesc....5 de la close combat, 5 de la malice, 10 crit dintr-un foc....si ajungi cu rogue de 72 sa te duci in UK la primul boss si din 6 evi sa dai 6 crituri de 3,2 k cel mai mic....deci...care e rogue si vrea pwning, go close combat dudes.ca arme am momentan daggerele de la badges, blade of uncertainty si the mutilator cu mongoose.

hope i helped ;)

L.E: in ce priveste poza, cred ca e un customised UI...se gasesc cu tonele pe net.

Depinde de gear ... Anyway ai sa vezi de la lvl 75 in sus. :)

Guest ShadeKiss
Posted

@Stalk3r : dak esti pe sylvanas, facem treaba, dak nu, nu :P dai un wisper la shade sau la etheric in fiecare seara dupa 5 pana la 1-2 noaptea si vb

@a1urea : de la 75 in sus, dak nu mai fac fata, o sa fiu honored cu wyrmrest accord si o sa am sabia de la rep si mai am in banca sabia de la kael mgt hc, si o sa ma bag swords dak kiar nu se mai poate cu close combat, desi ma indoiesc

Guest ShadeKiss
Posted

in fine....eu am crescut pana la 58 cand am mers in outland pe subtlety ambush si mi-a fost f usor.dupa 58 lucrurile nu mai erau asa roz.mobii din hellfire pareau imuni la critul meu de ambush, drept pt care am fost nevoit sa dau respec pe combat swords.am adus 2 prieteni de 70 si am facut vreo 10 runuri in ramps la primul boss ca sa-mi pice sabia.am facut 70 cu sabia aia in mana.dupa a venit quel'danas si am luat sabiile de la rep.am facut si ceva pvp, desi nu ma omor, (dar sunt o nuca greu de spart), ca sa iau mercurile.dupa am cunoscut pe cineva, second in comand dupa class leaderul de la <Trial and Error>, de la care am invatat multe "tricks of the trade", printre care si asta...best dps rogue e pe close combat.(nu zic ca e best si pt lvling, desi mie mi se pare a fi, dar satisfactia de a fi in frunte pe recount...priceless :P)

Guest ShadeKiss
Posted

@Stalk3r : am asteptat semn de la u aseara...se pare ca ai uitat sa mai intri :))

@Lancelot : tu ai avut cumva admin pe mu?? ca dak da, ne cunoastem :P dak vrei sa te joci wow join horde pe sylvanas si /w me :P poate mai vb