Stalk3r Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Intrebare, daca vreau sa incep sa joc pe oficial si noah, lvl 1. Pot doar sa-mi cumpar si sa-mi activez WoW simplu ? Fara BC si WOTLK , pe urma cand ajung la 60 upgradez la BC and 70+ WOTLK ? Pot sa le iau pe rand si sa joc asa ? :-? Si daca merge asa... presupun ca nu detin skill-urile/spells/updates care sunt la wotlk acum... nu ? :dontknow:ba da detii toate spellurile si talentele , alea vin cu patchul, dar contentul nu vei avea acces , deci in principiu se poate , eu momentan am instalat doar WoW + TBC , cand ajung la 60 probabil o sa imi fac timp sa instalez si Wotlk , pana atunci nu pierd nimic :) Quote
Stef Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 vei avea tot patch 3.0.3, vei avea toate spellurile pana la lvl 60 of course, + de asta si inscription, eu tot asa am, momentan doar wow simplu la 60 pun BC (in cateva zile) si apoi wotlk Quote
Glau Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Superb atunci.. :> multam pentru raspunsuri. Quote
Shuriken Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 intrebare catre cei ce-au facut 80 avand caractere de 70 inainte de expansion.aproximativ cate ore va luat sa ajungeti 80+ar fi frumos sa specificati si ce build ati folosit,P.S http://img509.imageshack.us/my.php?image=48818ku4.png stici ce addon e acesta? Quote
Guest ShadeKiss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 eu unul am rogue pe close combat..nu am 80 ca am luat o pauza destul de indelungata dar e f usor pt mine sa cresc asa....inteleg ca toata lumea zice ca dom'le sword e za best pt rogue lvling...va inselati....e adevarat ca pierzi procul ala de +1 swing ....dar castigi 5% crit, ceea ce e dumnezeiesc....5 de la close combat, 5 de la malice, 10 crit dintr-un foc....si ajungi cu rogue de 72 sa te duci in UK la primul boss si din 6 evi sa dai 6 crituri de 3,2 k cel mai mic....deci...care e rogue si vrea pwning, go close combat dudes.ca arme am momentan daggerele de la badges, blade of uncertainty si the mutilator cu mongoose.hope i helped ;)L.E: in ce priveste poza, cred ca e un customised UI...se gasesc cu tonele pe net. Quote
Stalk3r Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 intrebare catre cei ce-au facut 80 avand caractere de 70 inainte de expansion.aproximativ cate ore va luat sa ajungeti 80+ar fi frumos sa specificati si ce build ati folosit,P.S http://img509.imageshack.us/my.php?image=48818ku4.png stici ce addon e acesta?misto interfata aia Quote
tthdd Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 intrebare catre cei ce-au facut 80 avand caractere de 70 inainte de expansion.aproximativ cate ore va luat sa ajungeti 80+ar fi frumos sa specificati si ce build ati folosit,P.S http://img509.imageshack.us/my.php?image=48818ku4.png stici ce addon e acesta?@Shadekiss : crezi gresite Spartan UI, il gasesti pe curse, eu il folosesc dar nu ti-l recomand, consuma garla.. eu acum m-am obisnuit cu el si mi-e cam aiurea sa-l scot dar in curand voi face asta Quote
Guest ShadeKiss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 mda.....asta e problema cu UI-urile astea.....consuma enorm...imi amintesc prin copilarie cand faceam q in ashenvale....aveam un customized rogue UI....dura 30 de secunde sa imi incarce cand intram in jok...si eu ma obisnuisem cu el da am renuntat, mai ales ca mai au si buguri si cand ti-e lumea mai draga iti da cartographeru o eroare sau one bag-ul.....blizz UI + xperl + arch hud...atat merita sa folosesti in opinia mea, in afara de DBM si GC, pt cei care raideaza....@ Stalk3r : RAM si nervi...aia consuma :P Quote
tthdd Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ce consuma ?! addonurile pe care le are si interfata fac sa-ti mearga jocul mai naspa, daca n-ai pc bun cred ca-ti frameaza si intr-o instanta normala plus de asta daca ai mai multe buffuri decat poate interfata sa accepte nu ti le mai arata, debuffurile ti le pune deasupra la buffuri iar cand dai mouseover iti arata ce e mai jos de el, unele debuffs nu ti le arata s.a.m.d. daca nu esti healer/tank mai merge, dar iti da si batai de cap mari, cand esti in party, jucatorii pusi in stanga ecranului nu li se vede decat juma din bar ;d Quote
Stalk3r Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 aha , ok , eu oricum is pe stock , am doar cartographer cu questinfo si quest helper , dar la performante .. , ma indoiesc acu ca ar avea nevoie de mai mult de 4 GB ram Shadekiss , joci des ? ai avea timp de niste boosts ? :) Maraudon si un Scarlet armory doar pt Ravager :) Quote
Lasher_ro Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Am leveled combat fists, mi-a luat cam o saptamana jumate. Quote
a1urea Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 eu unul am rogue pe close combat..nu am 80 ca am luat o pauza destul de indelungata dar e f usor pt mine sa cresc asa....inteleg ca toata lumea zice ca dom'le sword e za best pt rogue lvling...va inselati....e adevarat ca pierzi procul ala de +1 swing ....dar castigi 5% crit, ceea ce e dumnezeiesc....5 de la close combat, 5 de la malice, 10 crit dintr-un foc....si ajungi cu rogue de 72 sa te duci in UK la primul boss si din 6 evi sa dai 6 crituri de 3,2 k cel mai mic....deci...care e rogue si vrea pwning, go close combat dudes.ca arme am momentan daggerele de la badges, blade of uncertainty si the mutilator cu mongoose.hope i helped ;)L.E: in ce priveste poza, cred ca e un customised UI...se gasesc cu tonele pe net.Depinde de gear ... Anyway ai sa vezi de la lvl 75 in sus. :) Quote
[omegga] Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 si totusi cum se numeste twenty fifth november acu ?LE: ENSIDIA :? ciudat nume xDpoate sunt niste seici cu 20 de femei :) Quote
Shade Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://www.ensidia.com/?p=1sunt cam de acord cu ei in ce priveste hardcore and shit Quote
tthdd Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 presupun ca se vor schimba niste lucruri odata cu Ulduar open Quote
Stalk3r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 suna mult mai bine Twenty fifth november :\ Quote
Guest ShadeKiss Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 @Stalk3r : dak esti pe sylvanas, facem treaba, dak nu, nu :P dai un wisper la shade sau la etheric in fiecare seara dupa 5 pana la 1-2 noaptea si vb@a1urea : de la 75 in sus, dak nu mai fac fata, o sa fiu honored cu wyrmrest accord si o sa am sabia de la rep si mai am in banca sabia de la kael mgt hc, si o sa ma bag swords dak kiar nu se mai poate cu close combat, desi ma indoiesc Quote
Stalk3r Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ok :) , sa traiesti ! Eu de obicei pe la 6 ajung de la serviciu, te caut eu Quote
Guest ShadeKiss Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 in fine....eu am crescut pana la 58 cand am mers in outland pe subtlety ambush si mi-a fost f usor.dupa 58 lucrurile nu mai erau asa roz.mobii din hellfire pareau imuni la critul meu de ambush, drept pt care am fost nevoit sa dau respec pe combat swords.am adus 2 prieteni de 70 si am facut vreo 10 runuri in ramps la primul boss ca sa-mi pice sabia.am facut 70 cu sabia aia in mana.dupa a venit quel'danas si am luat sabiile de la rep.am facut si ceva pvp, desi nu ma omor, (dar sunt o nuca greu de spart), ca sa iau mercurile.dupa am cunoscut pe cineva, second in comand dupa class leaderul de la <Trial and Error>, de la care am invatat multe "tricks of the trade", printre care si asta...best dps rogue e pe close combat.(nu zic ca e best si pt lvling, desi mie mi se pare a fi, dar satisfactia de a fi in frunte pe recount...priceless :P) Quote
Lancelot Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 lvl 19 :D Paladin prafuit prin Ghostland..Acum se ia aiurea de mine cand ma vede ca postez:P Quote
Guest ShadeKiss Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 @Stalk3r : am asteptat semn de la u aseara...se pare ca ai uitat sa mai intri @Lancelot : tu ai avut cumva admin pe mu?? ca dak da, ne cunoastem :P dak vrei sa te joci wow join horde pe sylvanas si /w me :P poate mai vb Quote