Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Guest LandMine
Posted

Nici nu se merita sa faci instante. 2, 3 bosi acolo si cate 3, maxim 4 iteme la fiecare, sa-ti trebuiasca si unul cu drop de 8.02% :comp2: , inebunesti. Pierdere de vreme. Acum la inceput Gank pana la Dumnezeu ... nu stiu cum ati ajuns 76+ :blink: .

PS: DK e overpowered ATM, cum da unu de mine nu ma lasa, il omori odata apoi mai vine si milogu ala de undead, asa e frumos ca si caracter dar prea TARE.

Posted

e un mascarici , un actor , attention whore .. cum vrei sa`i zici. A fost amuzant si inca mai e cateodata , insa intinde gluma la nesfarsit si deja e fumata ... Omul a fost la BigBrother si pe nush unde dracu` si s`a obisnuit cu atentia! Acuma face orice sa aiba parte de ea si uite la ce s`a ajuns ...

Posted

si totusi, a facut chestii pe care nu le face oricine... first lvl 80 in the world, fastest lvl 70, cand m-am uitat odata la profilul lui avea 2500+ arena rating in 5v5...

gotta give the man credit

Posted

Mr. T mi se pare cel mai tare .. totusi au bagat o noua frizura si s`a format o noua moda ingame acuma cu barber shop introdus in LK ..

@shade - Da , a facut multe si pentru asta il respect .. dar daca ar incerca sa nu o lungeasca asa mult cu orice si sa faca din ceva ce ar putea fi amuzant , un lucru de care te plictisesti in timp ce el o lalaie ... ar fi o treaba.