WhiteWolf Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ' date='Nov 13 2008, 18:35' post='3217171']e naspa rau .. ma duc sa fac un q prind un mob la 20 min ca q ala il mai fac inca 50 de oameni Sincer, ma asteptam sa fie mult mult mai rau. Probleme mari am avut la primele 3 questuri si acuma la unul cu elementals care se au doar 2-3 locuri de spawn si is relativ rari. 50% din 70 si pot sa zic ca e misto. :D Quote
virus_ro Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cat de aglomerat a fost? ca sunt tare curios cati din romania joaca wowScuze ca nu am raspuns mai devreme .. au fost pe putin vreo 800-1000 de oameni si jandarmerie cat cuprinde .. iti dai seama ce era acolo, fiind singurul magazin din Romania deschis la 12 noaptea pe 13 la lansare.Probleme mari n`au fost la lvling la mine pe realm fiind unul dintre primii cu wotlk , insa am auzit ca a doua zi erau 20 de oameni pe mob, stateai la coada la tankulete cate 30 de min - o ora si gank cat cuprinde Quote
Stalk3r Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 faza cu siege tanks si asa mai departe, e dpar im Northrend ? sau e world wide ? , iar sunt fixe sau mobile ? Quote
Guest steleg Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 io nu pot sa cred ca in timisoara la diverta erau doar 15 copi wtf? si normal ca pana am ajuns eu erau deja vandute, la mall aceeasi poveste (doar 300 de copi) mi-au zis ca trebuie sa astept pana luni/marti pana mai vin altele ... ffs Quote
ChoWdeR Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 noob diverta .. in satu mare nu au bagat wotlk .. ma duc maine pana in cluj poate vor mai fi .. Quote
Lancelot Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 hm deci deseara imi aleg realmul rasa etc :) 2 zile mi-a stat sa instalez primele 2..wotlk il iau pe luna viitoare:P Quote
Lasher_ro Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Got it dp Magheru. Inca erau o gramada de cutii :P Quote
Guest steleg Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 am mai dat o tura pe la mall acuma o ora la diverta (ca de obicei nu aveau decat pentru cei care aveau comenzi) dar aveau fix 10 metri in stanga la media galaxy mai erau foarte multe acolo *happy* Quote
virus_ro Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 faza cu siege tanks si asa mai departe, e dpar im Northrend ? sau e world wide ? , iar sunt fixe sau mobile ?E doar in Northrend. Nu au cum sa modifice toate cladirile vechi sa fie destructibile si nici nu au de ce ; nu are cine cu cine sa se bata ... In Northrend totusi , horde si alliance si`au unit fortele impotriva Scourge si acolo chiar exista o NPC faction, ca sa`i zic asa, careia poti sa`i distrugi cladirile.Btw, pe Magheru inca mai au multe nevandute ... daca nu ati dat comanda sau nu aveti la voi in oras , incercati sa dati o tura pe`aici sau vorbiti cu un prieten din buc sa va ia jocul pentru key Quote
b1ackic3 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 http://www.220.ro/Lansarea_World_of_Warcra...ing-125665.html Quote
Life Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 sincer .. oamenii de pe siteu ala sunt niste inculti ,obsedati , no liferi fac de rushine wowu =) Quote
Guest Blade$$ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Primesc o eroare cand bag patchul 3.0.2 ... The patch "base\SPELLS\BeastRageCaster.m2" could not be applied. (Invalid source file size: expected 7088, actual 9616.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply) To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors. Quote
Mamut Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Primesc o eroare cand bag patchul 3.0.2 ... The patch "base\SPELLS\BeastRageCaster.m2" could not be applied. (Invalid source file size: expected 7088, actual 9616.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (BNUpdate::PTCApply) To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors. pai dai repair :violent: ....si daca nu merge reinstall la wow....daca nu merge nici asta reinstall la windows atunci.... Quote
Aenon Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Am cautat ca nebunul acu vro' saptamana melodia de la wrath of the lich king trailer , cea care incepe la 0:49 . Gasisem o informatie de genul "o sa se afle un cd cu ost'urile din wotlk in collector's edition , unde o sa fie prezenta si melodia" , am cd'ul cu ost'uri din wotlk , contine vreo 21 de melodii , nici una nu este ceea ce caut...in plus , nu are rost sa iau trailer'ul si sa decupez de acolo melodia , se aude urat furtuna de zapada din zare ...So , stie cineva macar cum se numeste melodia respectiva? Quote
Stalk3r Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 no ideea , probabil pe forum la blizz o sa primesti mai multe info ps: 604 in queue , 48 minute ETA Quote
[omegga] Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 azi pe la 1 a facut unul brook pe sylvanas 80 mi`a dat un prieten screen .. nu mi`a venit sa cred!!!http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Brook Quote
tthdd Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 si pe grim batol a facut unul 80, urmeaza mai multi in noaptea asta cred, eu mai am vreo 30% pana la 74:< Quote
Guest biili Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ' date='Nov 14 2008, 23:41' post='3220782']azi pe la 1 a facut unul brook pe sylvanas 80 mi`a dat un prieten screen .. nu mi`a venit sa cred!!!http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Brookomfg :blink: , eu azi ma duc sa-l cumpar, abia astept sa vad Northrend. Quote
Lasher_ro Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Si la noi pe realm a facut cineva 80, unu qooda Quote
[omegga] Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 la noi sunt doar 2 din guildele de top 2 paladini 76 :) eu snt 70 si juma de lvl atat am facut in 4 ore ce naspa e sa fie 100 pe acelasi mob ..in fine DK 60 :P ieri m`am apucat Quote
ChoWdeR Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 offtopic : omegga cat spam faci mama .. 300+ posturi in 1 luna :)ont: Magtheridon e plin de lvl 80 :) am vazut si DK de 75 acolo Quote
Mamut Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 offtopic : omegga cat spam faci mama .. 300+ posturi in 1 luna :)ont: Magtheridon e plin de lvl 80 :) am vazut si DK de 75 acolope magtheridon era seara queue de 1300 de insi :o. cand intra si cel care mi-a zis avea lag, chestii...ma mir ca au ajuns astia lvl 80 pe lagu si queue asta asa de repede.pana la urma s-a mutat pe emeriss ca era free migration + ca 90% din svr e H si el era H...va dati seama ce se plictisea omu...crestea in stv fara ganks LOL Quote
[omegga] Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 offtopic : omegga cat spam faci mama .. 300+ posturi in 1 luna :) ont: Magtheridon e plin de lvl 80 :) am vazut si DK de 75 acolo 1 luna si 10 zile te rog.. bine ca pot :clap: pt prima data pe svr meu a fost aseara Locked ) queque 500 am stat 5 min :D pe serverul nostru este dk 68 maxim :( Quote
Aenon Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Am cautat ca nebunul acu vro' saptamana melodia de la wrath of the lich king trailer , cea care incepe la 0:49 . Gasisem o informatie de genul "o sa se afle un cd cu ost'urile din wotlk in collector's edition , unde o sa fie prezenta si melodia" , am cd'ul cu ost'uri din wotlk , contine vreo 21 de melodii , nici una nu este ceea ce caut...in plus , nu are rost sa iau trailer'ul si sa decupez de acolo melodia , se aude urat furtuna de zapada din zare ...So , stie cineva macar cum se numeste melodia respectiva?Am mai cautat-o azi de dim si am gasit-o pe youtube , melodia se numeste "Arthas , My Son" , melodia 03 din OST WOTLK . Quote