Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

man am si io o intrebare miam luat world of warcraft normalu primu aparut si nam card prepay la el am 30 de zile platite cum platesc dupa zilele ce au trecut sa ma jok in continuare asta ar fi o problema a 2 vreau sa cumpar si burning crusader addonul o sa am si la el un authentification key ceva care o sa trb sal inlokuiesc???si tot asa o sa trb si pt ala????

Posted

Din cate am inteles, o sa fie destule pentru toata lumea. Pe langa asta, cand am cumparat wow+tbc+gametime card am primit card de membru, care imi da prioritate la pre-orders ( bineinteles ca sunt multi alti membrii, dar probabil ca nu toti ). Nu ma astept sa-l primesc maine, dar mai tarziu de vineri e putin probabil.

Posted

nu stiu cum e treaba cu cel de la game shop ca nu am facut comanda .. am fost sa`l iau de pe magheru la 12 cand au deschis :)

cat de aglomerat a fost? ca sunt tare curios cati din romania joaca wow

Posted

Din cate am inteles, o sa fie destule pentru toata lumea. Pe langa asta, cand am cumparat wow+tbc+gametime card am primit card de membru, care imi da prioritate la pre-orders ( bineinteles ca sunt multi alti membrii, dar probabil ca nu toti ). Nu ma astept sa-l primesc maine, dar mai tarziu de vineri e putin probabil.

Si eu am acelasi card de membru. Am pre-order facut de acuma aproximativ 4-5 luni (daca nu mai mult) si inca nu mi-a venit.

P.S.: Welcome Lance, hai pe Forstmane sa te iau in guilda. :D

Posted

' date='Nov 13 2008, 18:35' post='3217171']

e naspa rau .. :| ma duc sa fac un q prind un mob la 20 min ca q ala il mai fac inca 50 de oameni :|

Ai rabdare. Incet-incet se elibereaza

Posted

Din ce stiu eu noi deja patchul 3.0.2 ala de 1 Giga si ceva nu e deja Wrath of the Lich King? Ai nevoie de joc doar ptr cd-key nu? Eu mi-am luat jocul in seara asta, am facut upgrade la account pe pagina de la blizz si acum intru in joc. Trebuie instalat pana la urma cd-ul?