Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

stie cineva, va fi disponibil vreun serviciu' sa pot cumpara doar cd-keyul de la ei de pe side prin transfer bancar ... iar clientul sa il downloadez?

Posted

stie cineva, va fi disponibil vreun serviciu' sa pot cumpara doar cd-keyul de la ei de pe side prin transfer bancar ... iar clientul sa il downloadez?

de ce sa faci asta?...eu m-as duce si l-as cumpara in 14-15 ca sa nu fie inghesuiala...+ca clientu nu cred ca o sa-l gasesti asa de repede si + ca trebe sa fie enGB ca daca e enUS nu poti juca pe svr europene...

mie mi-ar conveni sa dau 140 de ron pe o carcasa cu un dvd inauntru si manual chestii, decat sa dau 140 e ron doar pt un cd-key...ma rog faci cum vrei, desi nu cred ca exista asa ceva.(ar insemna ca blizz incurajeaza pirateria)

Posted

1 la mana - eu jocul nu il am instalat de pe cd. joc de pe varianta us, downloadata. daca as cumpara jocul, trebuie sa il reinstalez in totalitate (2days instal?)

2 la mana - e mai ieftin

3 la mana - urasc sa dau 17 ture pe la magazine sa prind si eu o copie care nu se da in primele 20 min.

si de ce ar incuraja pirateria? atata timp cat doar cd-keyul valoreaza ceva. clientul il vei gasi oricum oriunde, fie ca l-ar da si eu pe site, fie ca nu. de la wow clasic - bc exista deja upgrade online, adica poti cumpara doar cd-key. ma intrebam doar daca are cineva vreo informatie mai sigura daca va fi la fel si la wotlk.

Posted

eu cred ca in pachetuyl de WOTLK va fi doar un cdkeyc a sa iti upgradezi contul si restul vei lua de pe net.. eu am wow`ul de 11 gb si deja din expansion cred ca avem destul de mult prin 3.0.3 cred ca restul am putea downloada de pe net

Posted

Eu mi-am comandat de pe gameshop...alaltaieri m-au sunat si joi o sa il am. Acum sa vad daca se tin de cuvant...la magazine cred ca o sa fie ca la paine coada... ^_^

Posted

Eu mi-am comandat de pe gameshop...alaltaieri m-au sunat si joi o sa il am. Acum sa vad daca se tin de cuvant...la magazine cred ca o sa fie ca la paine coada... ^_^

Same, si pe mine m-au sunat si au zis ca vine joi. Mai vedem. Oricum joi nu cred ca se va putea juca ceva... :)

Posted

daca e enUS nu poti juca pe svr europene...

Ba da.

(ar insemna ca blizz incurajeaza pirateria)

De unde pana unde ? In primul rand, download-ul ar fi oferit de blizz, sau de cineva autorizat de blizz. In al doilea rand, tu chiar crezi ca platesti clientul ? :P Platesti cd-key, carcasa, dvdul, cerneala si hartia folosita pentru manual si eventual manopera ( as in, efortul lor de a arde clientu' pe dvd si de a tipari manualul ).

Posted

Cati dintre voi sunt tentati sa dea reroll pe DK in WotLK?

Si sa ma chinui alaturi de alti 5k de DK sa fac repede 80 ca lumea sa-mi zica "Sorry, looking for other classes" in PvE? Nah, si oricum is mai atasat de druid :D

Posted

LoL got my WotLK today... pacat ca nu pot merge inca in Northrend... si pe mine ma sunasera saptamana trecuta cei de la gameshop ca-mi vor trimite jocul joi, dar se pare c-o ajuns cu 1 zi mai devreme xD

Posted

Hmm mi-ati putea recomanda un Cartographer bun care sa ma ajute la profesie sa minez mai usor, mi-am facut un Warrior acu ceva timp si am niste profesii gen Mining si Engenering si am nevoie de un Cartographer bun unde pot vdea un pot mina sa gasesc x si y .... eu am luat mai multe dar cam toate erau la fel nu cum mi-au spus unii..

Posted

Hmm mi-ati putea recomanda un Cartographer bun care sa ma ajute la profesie sa minez mai usor, mi-am facut un Warrior acu ceva timp si am niste profesii gen Mining si Engenering si am nevoie de un Cartographer bun unde pot vdea un pot mina sa gasesc x si y .... eu am luat mai multe dar cam toate erau la fel nu cum mi-au spus unii..

Locurile de mining difera de la realm la realm si apar in alta locatie de fiecare data.

Posted

Cel mai bun e gatherer, iti retine pe harta locurile de spawn si densitatea spawn-urilor. Cel putin, asa ai sa stii pe unde sa te orientezi cat de cat.

Posted

Am mai auzit de la cineva ca a primit jocul azi, dar nu prea il credeam :P

Deabia azi am facut precomanda, din pacate n-au apucat sa ma sune pentru confirmare in timpul programului lor, deci e foarte posibil sa-l primesc deabia vineri >.<

Posted

Am mai auzit de la cineva ca a primit jocul azi, dar nu prea il credeam :P

Deabia azi am facut precomanda, din pacate n-au apucat sa ma sune pentru confirmare in timpul programului lor, deci e foarte posibil sa-l primesc deabia vineri >.<

daca ai facuto abea azi sincer sa fiu ma indoiesc ca vei primi jocu in urmatoarea perioada.Eu cand am facut precomanda la BC cu 3 luni inainte na fost suficient am fost nevoit sa astept a2-a serie de livrari,sper sa nu patesti la fel.