[omegga] Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 deci I LOVE MY PALLY pana acu mi sa parut un jaf dar acu cu noul look .. are freza faina :P .. are iteme de kara gruul magy si dau cu el si 3 k holy shock cirt ! I LOVE YOU ANDREYX! Quote
ChoWdeR Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ho` ma calm ca nu esti acasa ..ont: am facut azi kara .. in 1 ora si 49 de minute :P full :) Quote
[omegga] Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 am vazut multi oameni ca au un demon cu 2 capete ca pet ?? cum se numeste ?? sid e unde il pot lua va rog ? Quote
ReneGade Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ho` ma calm ca nu esti acasa ..ont: am facut azi kara .. in 1 ora si 49 de minute :P full :)asa ceva si la mine .' date='Nov 8 2008, 19:27' post='3203149']am vazut multi oameni ca au un demon cu 2 capete ca pet ?? cum se numeste ?? sid e unde il pot lua va rog ?esti huntard ? daca da , e Demon Core (parca) e din SMV Quote
virus_ro Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ont: am facut azi kara .. in 1 ora si 49 de minute :P full :)esti zeu frate!!! pot sa te ating? s`a facut BT in 1 ora si 13 min dupa 3.0 si kara se face in mai putin de`o ora .. dar na` .. toti sunt zei dupa patch. Quote
Lasher_ro Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 btw: care is questuri in Instantele Heroice : Rampards / Bloodfrunance / Shattered ;Coilfang: Slave pens etc ?XDSunt daily heroics/normal care le iei de langa World's End Tavern in shat. Pe langa astea mai sunt niste questuri care se pot face doar pe heroic ( gen q pt summonat nightbane ).@virus - fiecare se lauda cu ce poate. Stiu ca nu exact despre asta se discuta acum, dar nu vad dc tre sa sari asa pe el ... :P Quote
spykey Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 virus e mai frustrat asa de felul lui, nu`l luati in serios :D Quote
Shade Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 am vazut multi oameni ca au un demon cu 2 capete ca pet ?? cum se numeste ?? sid e unde il pot lua va rog ?Core Hound in Molten Core: http://thottbot.com/c11673Spawn of Uvoros in Shadowmoon Valley: http://thottbot.com/c21108The Kurken in Azuremyst: http://thottbot.com/c17447trebuie sa ai Beast Mastery. Quote
virus_ro Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ultimul post offtopic [ de pe pagina asta :P ] @Lasher - am eu o mica problema cu el asa cum am si cu multi altii care se cred destepti degeaba :) Nu ma baga in seama :P@Spiki - jetix <3 te`ai gandit sa mai treci si tu pe forum dupa aproape cat ..... 1 an ? Welcome back!Scoate totusi sig`ul cu MU ca n`ai mai dat pe`acolo de ... Quote
spykey Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 naw wai ! il tin de dragul vremurilor vechi :) ca amintire, si cred ca au trecut mai bine de 2 ani de cand n`am mai pasit pe aici, nu prea mai vad fete cunoscute Quote
Guest gabyy Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 sal am si io o intrebare vreau sa cumpar noul episod wrath of lich king sa jok pe blizz dar am o problema oare as putea sal instalez peste burning crusader ca nui original burning crusader ceva raspunsuri pls daka stiti careva Quote
Stalk3r Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 nu poti juca fara toate originale, toate ai un cdkey iar cand faci contul iti va cere in parte la fiecare accoun upgrade Quote
Phyxyon Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 esti zeu frate!!! pot sa te ating? s`a facut BT in 1 ora si 13 min dupa 3.0 si kara se face in mai putin de`o ora .. dar na` .. toti sunt zei dupa patch. se facea kara in ~55 de minute inainte de patch .... Quote
virus_ro Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 se facea kara in ~55 de minute inainte de patch ....exactly my point. Toti sunt zei dupa patch cand se faceau lucrurile chiar mai repede / mai bine si inainteasa cum toti green retri palas mai nou devenisera zei ai pvp`ului si peste noapte au capatat skill si asta e adevaratul motiv pentru care isi iau ei nerf domne ... ca au capatat skill peste noapte si n`au voie sa fie competitivi [ iti dau si link pe forum cu petition-like thread plin de plangaciosi de`astia .. ] Quote
Phyxyon Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 exactly my point. Toti sunt zei dupa patch cand se faceau lucrurile chiar mai repede / mai bine si inainte asa cum toti green retri palas mai nou devenisera zei ai pvp`ului si peste noapte au capatat skill si asta e adevaratul motiv pentru care isi iau ei nerf domne ... ca au capatat skill peste noapte si n`au voie sa fie competitivi [ iti dau si link pe forum cu petition-like thread plin de plangaciosi de`astia .. ] Lawl . Retri pala era bun si inainte si in pvp si in pve . Insa e si normal ca nu o sa fie la fel de bun la dps ca un rogue / mage / warlock , pala fiind hibrid si avand optiunea a 3 speccuri pe cand un pure dps class poate doar o singura cale - dps . Si la warlock scartaia cand m-am lasat eu . Cel putin destro in PVP era epopeic mai ales in arena . Cel mai adesea vedeai un SL/SL de cacao , plictisitor . Ce misto era PreBC cand veneai dupa raid in BG din Naxx si faceai cu soul fire cate un 1shot ) Quote
ChoWdeR Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 eh totusi, nu a fost niciunu cu gear din badge/tier. toti aveam macar 1 item verde ... :) omegga: The Kurken il am eo pe hunter, e super misto petu, chiar da tare si tine bine aggro. dar chiar pare interesant :) Quote
[omegga] Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Core Hound in Molten Core: http://thottbot.com/c11673Spawn of Uvoros in Shadowmoon Valley: http://thottbot.com/c21108The Kurken in Azuremyst: http://thottbot.com/c17447trebuie sa ai Beast Mastery.ms ms pe kurken il cautam e asa de pufos si adorabil :D totusi cat ia sa cresc un pet de la lvl 12 la lvl 70 ?? Quote
Bulan69 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 daca ii dai tame , tu fiind lvl 70, el va fi lvl 65. Quote
[omegga] Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 mersi imi dati2 buliduri de pvp pt pala retri si hunter bm ? Quote
virus_ro Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Lawl . Retri pala era bun si inainte si in pvp si in pve . -- Ce misto era PreBC cand veneai dupa raid in BG din Naxx si faceai cu soul fire cate un 1shot ) Normal ca era ... orice clasa era decenta sau chiar buna in pve/pvp cu spec`uri pe masura .. insa eu ma refeream doar la green nubs care dupa patch brusc si`au dat seama ca au skill domne. Si chestia cu 1shot nu e amuzanta deloc ... daca tie iti place sa dai 1shot fara ca celalalt sa poata face nimic, imi pare rau sa`ti spun .. dar nu intelegi ideea unui mmo. Quote
Phyxyon Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Normal ca era ... orice clasa era decenta sau chiar buna in pve/pvp cu spec`uri pe masura .. insa eu ma refeream doar la green nubs care dupa patch brusc si`au dat seama ca au skill domne. Si chestia cu 1shot nu e amuzanta deloc ... daca tie iti place sa dai 1shot fara ca celalalt sa poata face nimic, imi pare rau sa`ti spun .. dar nu intelegi ideea unui mmo. Nu chiar orice clasa . Nu stiu poate ma insel eu insa nu prea aveam dificultati contra unui Ele Shaman , SP , Balance Druid , Mage . In mare parte contra casterilor - GG Felhunter care l-au nerfuit . Shadow bite , yeah my ass . Nici destro lock , full demo lock nu prea erau competitivi . Cel putin destro nu avea surv deloc . Ce mai era cu nether protection insa problema noastra era contra unui melee class . Unii zic ca warlock este un anti mage si rogue este un anti warlock . Insa cu un mage pot cu putina dificultate concura un warlock insa cu un warlock pe rogue nu prea fac nimic . Era in stun de la inceput pana la sfarsit . Tin minte ca aveam combo 2vs2 cu un rogue mult mai bine echipat ca mine - era un prieten PVPist si eu care faceam doar PVE - si cand jucam pe la 1700 intalneam in inceputul S2 oameni full merciless . Faza era sa rezist eu vreo 10 secunde si castigam meciu . Ca ei veneam 2 pe mine si rogue ii facea franjuri . Insa am mai intalnit ca Wlock / HPala vs Wlock / Rdruid meci de 1 ora si jumatate . In Nagrand arena fugeam doamne dupa druid de ma lua naiba . Quote
virus_ro Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Repet , orice clasa cu specuri pe masura :) Nu am spus ca orice spec era viabil , ci orice clasa avea un spec in care putea sa fie competitiva [ sa poata face ceva dmg / heal si sa se si poata apara intr`un fel ]. M`am luat de clasele si specurile contra care nu mai poti face nimic ... gen arcane mage vs frost pvp spec , druid , warlock si multe alte clase indiferent de spec ... palas au luat nerf urat si nu ma iau de ei acum , insa au fost mult mai op decat sunt magii acum si strict de asta m`am luat eu :) De oamenii care au "capatat" skill peste noapte si sunt zei ai dps`ului minunandu`se la 1400 dps ... Quote
Phyxyon Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Nu tine doar de dps ci si de dmg output . Asa faceam si eu prin mid BT 1900 cu shaman in party . Cel mai mult am prins 2550 la Teron insa nu aveam un overall dmg la fel de bun . Faza e ca eu faceam raiduri cu 9/10 fps in zilele mele bune :] . Cel mai mult mi-a placut la un Illidan cand am dat 11469 cu Shadow Bolt :D Quote
WhiteWolf Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Raidurile sunt o mare gluma dupa patch. Am fost SSC/TK cu pugs, a mers foarte bine, credeam ca sunt cel mai prost gearuit de acolo pana am apucat sa dau la cativa inspect. Erau si cu greenies. Daca ai 1 tank bun si vreo 2 healeri buni poti face cam tot... Quote