Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

deci I LOVE MY PALLY pana acu mi sa parut un jaf dar acu cu noul look .. are freza faina :P .. are iteme de kara gruul magy si dau cu el si 3 k holy shock cirt ! I LOVE YOU ANDREYX!

Posted

ho` ma calm ca nu esti acasa ..

ont: am facut azi kara .. in 1 ora si 49 de minute :P full :)

asa ceva si la mine .

' date='Nov 8 2008, 19:27' post='3203149']

am vazut multi oameni ca au un demon cu 2 capete ca pet ?? cum se numeste ?? sid e unde il pot lua va rog ?

esti huntard ? daca da , e Demon Core (parca) e din SMV

Posted

ont: am facut azi kara .. in 1 ora si 49 de minute :P full :)

esti zeu frate!!! pot sa te ating? s`a facut BT in 1 ora si 13 min dupa 3.0 si kara se face in mai putin de`o ora .. dar na` .. toti sunt zei dupa patch.

Posted

btw: care is questuri in Instantele Heroice : Rampards / Bloodfrunance / Shattered ;Coilfang: Slave pens etc ?XD

Sunt daily heroics/normal care le iei de langa World's End Tavern in shat. Pe langa astea mai sunt niste questuri care se pot face doar pe heroic ( gen q pt summonat nightbane ).

@virus - fiecare se lauda cu ce poate. Stiu ca nu exact despre asta se discuta acum, dar nu vad dc tre sa sari asa pe el ... :P

Posted

ultimul post offtopic [ de pe pagina asta :P ]

@Lasher - am eu o mica problema cu el asa cum am si cu multi altii care se cred destepti degeaba :) Nu ma baga in seama :P

@Spiki - jetix <3 te`ai gandit sa mai treci si tu pe forum dupa aproape cat ..... 1 an ? Welcome back!

Scoate totusi sig`ul cu MU ca n`ai mai dat pe`acolo de ...

Posted

naw wai ! il tin de dragul vremurilor vechi :) ca amintire, si cred ca au trecut mai bine de 2 ani de cand n`am mai pasit pe aici, nu prea mai vad fete cunoscute

Posted

sal am si io o intrebare vreau sa cumpar noul episod wrath of lich king sa jok pe blizz dar am o problema oare as putea sal instalez peste burning crusader ca nui original burning crusader ceva raspunsuri pls daka stiti careva

Posted

esti zeu frate!!! pot sa te ating? s`a facut BT in 1 ora si 13 min dupa 3.0 si kara se face in mai putin de`o ora .. dar na` .. toti sunt zei dupa patch.

se facea kara in ~55 de minute inainte de patch ....

Posted

se facea kara in ~55 de minute inainte de patch ....

exactly my point. Toti sunt zei dupa patch cand se faceau lucrurile chiar mai repede / mai bine si inainte

asa cum toti green retri palas mai nou devenisera zei ai pvp`ului si peste noapte au capatat skill si asta e adevaratul motiv pentru care isi iau ei nerf domne ... ca au capatat skill peste noapte si n`au voie sa fie competitivi [ iti dau si link pe forum cu petition-like thread plin de plangaciosi de`astia .. ]

Posted

exactly my point. Toti sunt zei dupa patch cand se faceau lucrurile chiar mai repede / mai bine si inainte

asa cum toti green retri palas mai nou devenisera zei ai pvp`ului si peste noapte au capatat skill si asta e adevaratul motiv pentru care isi iau ei nerf domne ... ca au capatat skill peste noapte si n`au voie sa fie competitivi [ iti dau si link pe forum cu petition-like thread plin de plangaciosi de`astia .. ]

Lawl . Retri pala era bun si inainte si in pvp si in pve . Insa e si normal ca nu o sa fie la fel de bun la dps ca un rogue / mage / warlock , pala fiind hibrid si avand optiunea a 3 speccuri pe cand un pure dps class poate doar o singura cale - dps . Si la warlock scartaia cand m-am lasat eu . Cel putin destro in PVP era epopeic mai ales in arena . Cel mai adesea vedeai un SL/SL de cacao , plictisitor . Ce misto era PreBC cand veneai dupa raid in BG din Naxx si faceai cu soul fire cate un 1shot :)))

Posted

eh totusi, nu a fost niciunu cu gear din badge/tier. toti aveam macar 1 item verde ... :)

omegga: The Kurken il am eo pe hunter, e super misto petu, chiar da tare si tine bine aggro.

dar

chiar pare interesant :)
Posted

Lawl . Retri pala era bun si inainte si in pvp si in pve .

--

Ce misto era PreBC cand veneai dupa raid in BG din Naxx si faceai cu soul fire cate un 1shot :)))

Normal ca era ... orice clasa era decenta sau chiar buna in pve/pvp cu spec`uri pe masura .. insa eu ma refeream doar la green nubs care dupa patch brusc si`au dat seama ca au skill domne.

Si chestia cu 1shot nu e amuzanta deloc ... daca tie iti place sa dai 1shot fara ca celalalt sa poata face nimic, imi pare rau sa`ti spun .. dar nu intelegi ideea unui mmo.

Posted

Normal ca era ... orice clasa era decenta sau chiar buna in pve/pvp cu spec`uri pe masura .. insa eu ma refeream doar la green nubs care dupa patch brusc si`au dat seama ca au skill domne.

Si chestia cu 1shot nu e amuzanta deloc ... daca tie iti place sa dai 1shot fara ca celalalt sa poata face nimic, imi pare rau sa`ti spun .. dar nu intelegi ideea unui mmo.

Nu chiar orice clasa . Nu stiu poate ma insel eu insa nu prea aveam dificultati contra unui Ele Shaman , SP , Balance Druid , Mage . In mare parte contra casterilor - GG Felhunter care l-au nerfuit . Shadow bite , yeah my ass .

Nici destro lock , full demo lock nu prea erau competitivi . Cel putin destro nu avea surv deloc . Ce mai era cu nether protection insa problema noastra era contra unui melee class . Unii zic ca warlock este un anti mage si rogue este un anti warlock . Insa cu un mage pot cu putina dificultate concura un warlock insa cu un warlock pe rogue nu prea fac nimic . Era in stun de la inceput pana la sfarsit . Tin minte ca aveam combo 2vs2 cu un rogue mult mai bine echipat ca mine - era un prieten PVPist si eu care faceam doar PVE - si cand jucam pe la 1700 intalneam in inceputul S2 oameni full merciless .

Faza era sa rezist eu vreo 10 secunde si castigam meciu :)) . Ca ei veneam 2 pe mine si rogue ii facea franjuri . Insa am mai intalnit ca Wlock / HPala vs Wlock / Rdruid meci de 1 ora si jumatate . In Nagrand arena fugeam doamne dupa druid de ma lua naiba .

Posted

Repet , orice clasa cu specuri pe masura :) Nu am spus ca orice spec era viabil , ci orice clasa avea un spec in care putea sa fie competitiva [ sa poata face ceva dmg / heal si sa se si poata apara intr`un fel ].

M`am luat de clasele si specurile contra care nu mai poti face nimic ... gen arcane mage vs frost pvp spec , druid , warlock si multe alte clase indiferent de spec ... palas au luat nerf urat si nu ma iau de ei acum , insa au fost mult mai op decat sunt magii acum si strict de asta m`am luat eu :) De oamenii care au "capatat" skill peste noapte si sunt zei ai dps`ului minunandu`se la 1400 dps ...

Posted

Nu tine doar de dps ci si de dmg output . Asa faceam si eu prin mid BT 1900 cu shaman in party . Cel mai mult am prins 2550 la Teron insa nu aveam un overall dmg la fel de bun . Faza e ca eu faceam raiduri cu 9/10 fps in zilele mele bune :] . Cel mai mult mi-a placut la un Illidan cand am dat 11469 cu Shadow Bolt :D

Posted

Raidurile sunt o mare gluma dupa patch. Am fost SSC/TK cu pugs, a mers foarte bine, credeam ca sunt cel mai prost gearuit de acolo pana am apucat sa dau la cativa inspect. Erau si cu greenies. Daca ai 1 tank bun si vreo 2 healeri buni poti face cam tot...