M0rtix Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 am gasit addon. se numeste GetMail. e ideal ! Quote
tthdd Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Neah, o sa fie ca-n TBC la inceput, very fast respwan.Iar apoi sunt instante. Eu numai in ele as creste daca gasesc un grup sa se sincronizeze cu orele mele de wow.cum sa nu gasesti? :D Quote
BlueEnergy Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 O sugestie va rog....am un rogue lvl 70 pe un realm pvp, Magtheridon. Acolo in ultimele luni toata alianta a migrat in masa de pe server si acum populatia e 90%+ hoarda si nu glumesc deloc! :( Eu joc cu rogue doar ptr battleground. Oricum curand nu vreau sa fac raiduri. As vrea sa ma mut pe un server pvp, si un alt battlegroup mai bun. Acum sunt in conviction. Unul mai bun si sa fie mai echilibrata populatia alianta/hoarda. Aveti vreo sugestie? Vreau sa fac asta inainte de WOTKL caci o sa fie dezastru cu atata hoarda in jur de facut questurile in Northrend! Quote
ChoWdeR Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 battlegroup: Vindication e bun si el doar ca horde won all the time .. ( gen conviction ) oricum daca vrei pvp la greu, incearca Cyclone ( de aici poti vedea ce realmuri depind de acest battlegroup http://wowjutsu.com/us/battlegroup/cyclone/ ) Quote
mmc Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 cum sa nu gasesti? :DMda, la cat de populat e GB, ma indoiesc ca nu voi gasi :)O sugestie va rog....am un rogue lvl 70 pe un realm pvp, Magtheridon. Acolo in ultimele luni toata alianta a migrat in masa de pe server si acum populatia e 90%+ hoarda si nu glumesc deloc! :( Eu joc cu rogue doar ptr battleground. Oricum curand nu vreau sa fac raiduri. As vrea sa ma mut pe un server pvp, si un alt battlegroup mai bun. Acum sunt in conviction. Unul mai bun si sa fie mai echilibrata populatia alianta/hoarda. Aveti vreo sugestie? Vreau sa fac asta inainte de WOTKL caci o sa fie dezastru cu atata hoarda in jur de facut questurile in Northrend!Silvermoon, 90% alliance, pve server, faci level 80 si apoi te transferi pe unul pvp :) Quote
WhiteWolf Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Deja mi-e groaza cum o sa fie in Northrend in PvP... Quote
ReneGade Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 battlegroup: Vindication e bun si el doar ca horde won all the time .. ( gen conviction ) oricum daca vrei pvp la greu, incearca Cyclone ( de aici poti vedea ce realmuri depind de acest battlegroup http://wowjutsu.com/us/battlegroup/cyclone/ )vezi ca alea-s BG de US .. nu EU .btw , acolo vezi stats de RAIDS ,nu de pvp . asa ca e useless . Quote
a1urea Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 O sugestie va rog....am un rogue lvl 70 pe un realm pvp, Magtheridon. Acolo in ultimele luni toata alianta a migrat in masa de pe server si acum populatia e 90%+ hoarda si nu glumesc deloc! :( Eu joc cu rogue doar ptr battleground. Oricum curand nu vreau sa fac raiduri. As vrea sa ma mut pe un server pvp, si un alt battlegroup mai bun. Acum sunt in conviction. Unul mai bun si sa fie mai echilibrata populatia alianta/hoarda. Aveti vreo sugestie? Vreau sa fac asta inainte de WOTKL caci o sa fie dezastru cu atata hoarda in jur de facut questurile in Northrend!Iti pot sugera Blackout sau Ruin ca battlegroups, mi se par destul de echilibrate. Daca prinzi un guild bun de pvp care stie sa faca premades ai sanse sa te distrezi copios. :) Quote
Shade Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ruin cica e printre cele mai naspa de fapt. Quote
Dele7e Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 O sugestie va rog....am un rogue lvl 70 pe un realm pvp, Magtheridon. Acolo in ultimele luni toata alianta a migrat in masa de pe server si acum populatia e 90%+ hoarda si nu glumesc deloc! :( Eu joc cu rogue doar ptr battleground. Oricum curand nu vreau sa fac raiduri. As vrea sa ma mut pe un server pvp, si un alt battlegroup mai bun. Acum sunt in conviction. Unul mai bun si sa fie mai echilibrata populatia alianta/hoarda. Aveti vreo sugestie? Vreau sa fac asta inainte de WOTKL caci o sa fie dezastru cu atata hoarda in jur de facut questurile in Northrend!Cyclone - Stormscale (problema e ca hoarda castiga tot,mai putin av )Misery - Outland/Kazzak/Grim Batol/FrostmaneBlackout - Al'Akirrestu nu merita mentionate Quote
WhiteWolf Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Cyclone este considerat cel mai bun battlegroup, dupa care la scurta distanta vine Misery. Quote
[omegga] Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 oare cand iti upgradezi contul la wotlk iti da ceva zile gratis :P ? Quote
Evn Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Damn care imi poate spume un build bun pt pve, ca de cand cu 3.0.2 warlock-ul meu a devenit praf.Din locu 3 in dps list am ajuns in pe ultimu loc in fata tankului. Quote
[omegga] Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 hai sa nu mai postam si sa lasam pagina 300 pt wotlk Quote
Mamut Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 as vrea sa stiu si eu cine are cele mai multa HK's. as vrea si link la armory sa ma uit. cele mai mult hk's le-am vazut la idkfa si am ramas o_O O_o Quote
Lasher_ro Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ' date='Nov 6 2008, 19:58' post='3197184']oare cand iti upgradezi contul la wotlk iti da ceva zile gratis :P ?Nu. ( evident, nu iti pot da un raspuns 100% corect, dar este foarte putin probabil sa dea )Battlegroups nu sunt pe realm types ? Quote
mmc Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 as vrea sa stiu si eu cine are cele mai multa HK's. as vrea si link la armory sa ma uit. cele mai mult hk's le-am vazut la idkfa si am ramas o_O O_oDin ce se stie de aici, ar fi un rogue cu 782k, OMG, a mai crescut din februarie cand avea 560k.LE: am uitat sa pun linkul, lolhttp://www.wowinsider.com/2008/02/07/break...t-the-most-hks/ Quote
virus_ro Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Battlegroups nu sunt pe realm types ?Nu .. noi avem in BG 2 normale , 2 pvp si 1 RP pe putin@mamutu - nu cred ca exista sortare dupa HKs pe undeva .. insa stiu ca era un UD priest pe EU cu vreo 700k HKs acum vreo juma de an@Evn - Nu garantez ca e cel mai bun spec , insa poti incerca specul asta sau pentru SB spam [ cu tente de limit dmg si lock tanking ] , specul asta Quote
Mamut Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Din ce se stie de aici, ar fi un rogue cu 782k, OMG, a mai crescut din februarie cand avea 560k.LE: am uitat sa pun linkul, lolhttp://www.wowinsider.com/2008/02/07/break...t-the-most-hks/782k HK's...tipu asta has no life...pe idkfa il cunosc e coleg cu mine la liceu, si nu e disperat, a facut toate kills in vara si cand mi-a aratat armory credeam ca nu vad bine...dar cand l-am vazut pe asta 782k kills... p.s: il stie si bulan sau beton :D Quote
mmc Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Eh, are Rank 14, pre TBC, a farmat omul destul prin BG. Quote
ChoWdeR Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 damn nu mai am rabdare pana la wotlk ... :) Quote
Bulan69 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 782k HK's...tipu asta has no life...pe idkfa il cunosc e coleg cu mine la liceu, si nu e disperat, a facut toate kills in vara si cand mi-a aratat armory credeam ca nu vad bine...dar cand l-am vazut pe asta 782k kills... p.s: il stie si bulan sau beton :Dsubscriu! Quote
Shade Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 @Evn - Nu garantez ca e cel mai bun spec , insa poti incerca specul asta sau pentru SB spam [ cu tente de limit dmg si lock tanking ] , specul astaAlea-s spec-uri old-school, pierd in putere fata de altele.Incearca 0/3/58 chaos bolt, sau un build pe care il consider best atm pentru raids: http://www.wowhead.com/?talent=IZbxczsgRi0cxZE0RVb0zsuccubus, glyph of corruption+shadowbolt, curse + corruption + shadowbolt spam. Quote
Stalk3r Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 al 2-lea class quest , la paladin e la level 30 ? Quote