ReneGade Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dai frate un search pe google ptr servere private de wow . Aici nu se discuta asa ceva :)off: ald , ala esti tu din av ? :D Quote
Phyxyon Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 am jucat 2 sapt :P si mi-a placut :cool2: de aia vreau sa ma apuc.... oricum cred ca ma apuc pe privat :whistle: EDIT: nu mi se pare asa greu am jucat warcraft , dota , mu asa ca sunt obisnuit cu jocurile ->daca nu stiu ceva invat rapid :) Basicul in WoW e relativ usor de invatat . Insa cand vei vrea sa faci high end pvp sau pve acolo trebuie si putina munca . Insa daca te apuci eu zic sa te duci spre high end PVE . Si PVP e frumos insa PVE e mult mai fun cand stai cu noptile in raiduri cate 20/30 de insi pe vento si mai faceti si o caterinca - good old times . Era frumos ca warlock cand mai aveai ocazia sa tankezi pe la vreun boss . Imi aduc aminte de Leotheras cand am uitat vreo 2 iteme de FR si se chinuiau astia sa ma tina in viata si pe mine si petu ca tineam SL ) . Quote
Stef Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 pe servere private PVE= mort, cat am jucat pe srvuri private nu puteam face nimic, ii zici ba nu fa aggro, el se duce si asta face, ii zici vino aici ca sare moobu pe tine, el se duce acolo, din cauza asta m-am apucat si eu de oficial, si toti care jucati pe srvuri private veti ajunge, la concluzia asta :P Quote
Guest acemaker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 salutare! Am primit zilele astea niste gamecarduri de la fratele meu, si as dori sa le vand! Sunt Eu GC; Mentionez ca le dau mai ieftin fata de pretul din magazin, si anume cu 55 ron! Cine e interesat add : iq_Acemaker ! Quote
Phyxyon Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 pe servere private PVE= mort, cat am jucat pe srvuri private nu puteam face nimic, ii zici ba nu fa aggro, el se duce si asta face, ii zici vino aici ca sare moobu pe tine, el se duce acolo, din cauza asta m-am apucat si eu de oficial, si toti care jucati pe srvuri private veti ajunge, la concluzia asta :P Heh , sunt din astia si pe Blizzard servers . Chiar prea multi. Quote
logikal Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dinged 70 :X 4 iteme epics si mai am doar 2 verzituri pe mine super :D btw: ce sa ma fac scyers sau aldor ? ceva sfaturi ... unde ma pot informa ? thx antiicipat ! btw: ms mult pt site virus EDIT: warlock / demonology .... 9.3k hp / 8.8k mana 700 spell dmg ... :D Quote
Aldguth Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ce sa ma fac scyers sau aldor ?Ce clasa esti si ce spec ai? Quote
Lasher_ro Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Vezi aici, desi se pare ca nu-i updated pt 3.0.2. Quote
Phyxyon Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nu prea mai conteaza asa la ce faction te bagi acuma cu WotLK si cu cele n iteme de la badges si heroice + PVE bosses nerfed to oblivion . Doar daca ai vreo profesie sa vezi ce te avantajeaza mai mult . Quote
Mamut Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 doh fratilor...va zice omu de 10 ori ca aici nu se vorbeste despre private...voi faceti reclama...sunteti geniali fratilor... Quote
WhiteWolf Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ]?[server rates : Hgh-Rates (rate mari pe educatie?)]?[server tipe : PVP (si aveti multe tipe?)]?[120+ hour uptime (cand ziua va avea 120 de ore, veti fi non-stop, I see...)]?[server stabil (i-ati pus picioare?)]?[GM-ii sunt de treaba (ajuta playerii) (sa plece?)]?[Conexiune rapida (10mbps?)]?[Lag 20ms - 100ms (daca urca peste dati compensatii?)]?[Eventuri in fiecare weekend (gasiti-l pe Gigel?)]?[salvare inainte de crash (sunt sigur ca cei care sunt la in SwP la KJ la 5%hp inainte de restart vor aprecia)]?[Deschis Non-Stop (ziua are 120 de ore deja? :o )In alta ordine de idei, f***k off. Quote
Lasher_ro Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cu aproape un user on puteai sa sari peste uptime :P Quote
Shuriken Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ]?[server rates : Hgh-Rates (rate mari pe educatie?)]?[server tipe : PVP (si aveti multe tipe?)]?[120+ hour uptime (cand ziua va avea 120 de ore, veti fi non-stop, I see...)]?[server stabil (i-ati pus picioare?)]?[GM-ii sunt de treaba (ajuta playerii) (sa plece?)]?[Conexiune rapida (10mbps?)]?[Lag 20ms - 100ms (daca urca peste dati compensatii?)]?[Eventuri in fiecare weekend (gasiti-l pe Gigel?)]?[salvare inainte de crash (sunt sigur ca cei care sunt la in SwP la KJ la 5%hp inainte de restart vor aprecia)]?[Deschis Non-Stop (ziua are 120 de ore deja? :o )In alta ordine de idei, f***k off.nu fi rau :) lasal sa-si faca reclama si gata nu trebe bagat in seama.P.S hai la o bere ca esti din TM :beer: Quote
virus_ro Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 btw: ce sa ma fac scyers sau aldor ? ceva sfaturi ... unde ma pot informa ? thx antiicipat ! Singurele diferente sunt la vendors. Du`te la quartermasters si uite`te ce au de vanzare .. alege ce`ti place Quote
Lasher_ro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Singurele diferente sunt la vendors.Nu.De la scryeri poti sa te arunci fara sa mori. Quote
ChoWdeR Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 lol da lasher mai nou sunt epice pe gratis .. alea cu Blessed Undead ... îi ajută tare pe cei care acu` au ajuns 70 Quote
virus_ro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nu.De la scryeri poti sa te arunci fara sa mori.vroiam sa mentionez si asta ... dar am zis ca poate nu i se pare amuzant si vrea un raspuns serios pur profesional la diferentele care conteaza cel mai mult Quote
Lasher_ro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nu era intentia mea sa fie amuzant. Uneori e chiar enervant sa astepti dupa lift. Quote
virus_ro Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sau iti cumperi flying ca`i ieftin. Chiar si cel de 60% e mai bun decat ground mount in majoritatea , daca nu in toate situatiile [ aplicabilitate foarte buna chiar in exemplul dat de tine ] Quote
Phyxyon Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sau iti cumperi flying ca`i ieftin. Chiar si cel de 60% e mai bun decat ground mount in majoritatea , daca nu in toate situatiile [ aplicabilitate foarte buna chiar in exemplul dat de tine ] Si cu epic flying mount am murit de n ori la lift la aldor . Eram prea grabit sa ma duc la raids si uitam sa ma opresc cu ground mount la lift si poc. Quote
Shade Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ciudat ca eu n-am folosit niciodata liftul ala Quote
Shade Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ciudat ca eu n-am folosit niciodata liftul ala Quote
Mamut Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 lol cum sa nu folosesti liftu? atunci cum te-ai urcat sus? Quote
Aldguth Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Flying mount? Went there just after dinging 70? Quote
Shade Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 lol cum sa nu folosesti liftu? atunci cum te-ai urcat sus?good point. Ok, l-am folosit de 2-3 ori pana mi-am luat mount. Quote