Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

am zis sa platesc abonamentul cu cardul, am pus datele dar la sfarsit imi cere: Verification Code

am card de la banca transilvania, care anume este acest Verification Code, am gasit pe spatele cardului mai multe coduri le-am incercat dar nu au functionat.

Posted

glyph of sprint e de fapt un mare bug ,iti arata cd 2,75 min in loc de 2 min (glyphu reduce cd cu 60 sec) si apoi cand dai sprint are tot 3 min cd, mai bun este glyphu pentru mers pe apa ,macar functioneaza.

Posted

intreaba la banca daca se permit plati online cu cardul tau ..

pai cand am semnat cererea scria, card ... (normal) si mastercard MONDO (pentru plati pe internet), si am 2 carduri.

Posted

pai cand am semnat cererea scria, card ... (normal) si mastercard MONDO (pentru plati pe internet), si am 2 carduri.

atunci intreaba`i pe ei cum platesti online cu mondo si descrie`le eroarea care o primesti cand incerci sa bagi codul acela la sfarsit.

btw ceva sfaturi pentru karazhan? ce tactici? va rog frumos :D

www.bosskillers.com

Posted

Ar putea nu-ti primeasca comanda din mai multe motive. Sunt anumite shopuri online de afara care nu primesc carduri de la anumite banci, din cauza securitatii sau invers banca ta nu accepta tranzactia din cauza eligibilitatii certificatului (indiferent de tipul cardului, un exemplu este banca Reiffeisen, personal n-am putut plati cu cardul lor in Korea pentru 2 gamecarduri la un shop online, desi acelasi card il folosisem sa platesc pe Gameshop.ro).

In momentul actual stiu doar 3 banci in Romania full world pay (care nu au nevoie de nici un certificat sau inscriere in pay pal) la capitolul carduri (debit sau credit) : BRD care apartine de grupul francez Societe General si BCR care apartine unui grup austriaco-german si magnatul ING. Indiferent ce vrei sa platesti cu cardurile BCR, BRD, ING sunt acceptate (este acceptat chiar si cardul normal pe care iti primesti salariul de la munca). Crearea unui cont la aceste3 banci + card nu dureaza mai mult de 7-10 zile.

Bafta! Iti recomand un cont nou la o banca ce apartine unui grup international, unele chiar au oferte perioada asta, dupa ce iti faci un cont primesti 30 ron gratuit in cont!

Posted

Sunt anumite shopuri online de afara care nu primesc carduri de la anumite banci, din cauza securitatii sau invers banca ta nu accepta tranzactia din cauza eligibilitatii certificatului (indiferent de tipul cardului, un exemplu este banca Reiffeisen, personal n-am putut plati cu cardul lor in Korea pentru 2 gamecarduri la un shop online, desi acelasi card il folosisem sa platesc pe Gameshop.ro).

Reiffeisen e pe lista neagra, in anumite tari.

(este acceptat chiar si cardul normal pe care iti primesti salariul de la munca).

Nu si online.

Daca ai ambele card-uri pe acelasi cont s-ar putea ca acel card MONDO sa fie valabil numai pentru plata utilitatilor (telefon, lumina etc etc).

Posted

am sa vorbesc cu ei, cardurile le am de la banca transilvania, curios este ca am un prieten care are card exact ca al meu, aceeasi obtiune, si lui ii merge, oricum ms de sfaturi

LE: acum imi merge :)) am pus exact aceleasi date ca prima data :-??

LE2:daca dau Cancel recurring subscription plan mi se sterge contul sau doar nu mai platesc prin acea metoda?

Posted

LE2:daca dau Cancel recurring subscription plan mi se sterge contul sau doar nu mai platesc prin acea metoda?

Cand platesti cu un card, sa zicem 1 luna, se activeaza acel Recurrent Subscription Plan care inseamna ca, dupa ce se termina luna platita de tine el isi ia automat bani pentru inca o luna. Daca dai Cancel Recurrent Subscription Plan, dupa luna platita contul intra in freeze.

Posted

DECI ....... va rog sa nu sariti pe mine

am jucat si eu WoW cam 2 sapt (da... nu e mult)

acuma vreau sa ma reapuc dar nush pe ce server

=> va rog sa imi recomandati un srv de wow

srv sa fie: cu cat mai multi romani ,sau oameni care stiu engleza

daca se poate srv pe care jucati

sa fie no lag

sa fie un srv serios

daca exista srv de wow linkmania sa imi ziceti

ma intereseaza in special srv pe care joaca jucatorii pro , ca sa ma invete si pe mine :right:

FOR THE HOOORDEEEE :kar: :kar: :kar:

Posted

vreau sa joc pe un srv gratis :D

tot UnexBK sunt

Te inteleg .. sunt multi care ori n`au bani sa dea pe un joc , ori nu ii lasa convingerile , ori nu au testat jocul destul sa se decida sa plateasca pt el. Eu insa iti recomand sa joci jocul pe retail ca altfel vei juca un mario cu buguri si cover de wow pe private ..

A si .. nu intreba aici de private ca iti va sari lumea`n cap [ deh , cocosi .. ei joaca pe retail si toti restu sunt inferiori in conceptia lor ]

Posted

Te inteleg .. sunt multi care ori n`au bani sa dea pe un joc , ori nu ii lasa convingerile , ori nu au testat jocul destul sa se decida sa plateasca pt el. Eu insa iti recomand sa joci jocul pe retail ca altfel vei juca un mario cu buguri si cover de wow pe private ..

A si .. nu intreba aici de private ca iti va sari lumea`n cap [ deh , cocosi .. ei joaca pe retail si toti restu sunt inferiori in conceptia lor ]

Ca sa joc pe aceste srv imi tr jocul original + card ?

sau doar jocu ?

si zi-mi si cat costa

Posted

Ca sa joc pe aceste srv imi tr jocul original + card ?

sau doar jocu ?

si zi-mi si cat costa

Prietene ... WoW e complicat...crede`ma...am pierdut 2 ani de viata cu el ... si nu regret :D ...recomand sa joci 1-2 saptamani pe un server privat....sa iti faci o idee despre joc...sa te obisnuiesti...si daca iti place Go on Blizz....:P un mic sfat :)

Posted

Prietene ... WoW e complicat...crede`ma...am pierdut 2 ani de viata cu el ... si nu regret :D ...recomand sa joci 1-2 saptamani pe un server privat....sa iti faci o idee despre joc...sa te obisnuiesti...si daca iti place Go on Blizz....:P un mic sfat :)

am jucat 2 sapt :P

si mi-a placut :cool2:

de aia vreau sa ma apuc.... oricum cred ca ma apuc pe privat :whistle:

EDIT: nu mi se pare asa greu

am jucat warcraft , dota , mu asa ca sunt obisnuit cu jocurile

->daca nu stiu ceva invat rapid :)

Posted

Dota si warcraft sunt de fapt acelasi joc. Dota este o harta de Warcraft. Cand o sa invatati...*sigh*

Oricum nu se poate vorbi despre servere private de wow in acest topic.

@Aye, @ halloween party =)) I was bored.