Lasher_ro Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cartographer si atlas n-au aproape nimic in comun. Unu e addon de harta, unu de items/instante.Pentru leveling folosesc WHDB. Adauga comments de pe wowhead la fiecare quest. Quote
zetulescu Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 The community of World of Warcraft players around the world continues to grow, recently hitting a new high of 11 million subscribers. Quote
WhiteWolf Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 not rly a good sign .Deh, deja am queue de 500 pe server de la ora 8...Apropo, de ce cere lumea atat de multe de la healeri? In ziua in care am dinguit am vrut sa fac daily heroic (UB), si cand am intrat intr-un grup reactia a fost de "no leet gear?bbye". In aceeasi zii cu acelasi gear am healuit si UB hc si SV hc... Quote
virus_ro Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zi mersi ca ai luat kick. Luai wipe`uri gramada cu ei daca nu ... Aia sunt nubi care n`au o treaba si se asteapta ca healeru sa salveze situatia si sa tina in viata clothies daca iau aggro [ nu ca ar avea gear bun , da` pt ca nu au rabdare si dau prea PREA devreme sau dots pe sheep etc ] Quote
Shuriken Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [ nu ca ar avea gear bun , da` pt ca nu au rabdare si dau prea PREA devreme sau dots pe sheep etc ] am vazut si cazuri mai grave in care tanku pune marks zice "sheep moon" si "nuke skull" dau sheep si el ataca sheepu Quote
Stalk3r Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Deh, deja am queue de 500 pe server de la ora 8... Apropo, de ce cere lumea atat de multe de la healeri? In ziua in care am dinguit am vrut sa fac daily heroic (UB), si cand am intrat intr-un grup reactia a fost de "no leet gear?bbye". In aceeasi zii cu acelasi gear am healuit si UB hc si SV hc... aseara la ora 11 pe sylvanas 538 position in queue , in 27 minute am intrat Quote
a1urea Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Deh, deja am queue de 500 pe server de la ora 8...Apropo, de ce cere lumea atat de multe de la healeri? In ziua in care am dinguit am vrut sa fac daily heroic (UB), si cand am intrat intr-un grup reactia a fost de "no leet gear?bbye". In aceeasi zii cu acelasi gear am healuit si UB hc si SV hc...Sa fugi de astia ca de dracu, ajungi la 2-3 wipes/hc run in mod sigur. :) La lvl 70 am fost in UB hc cu gear din BF, AC ... greu, dar faci fata. :D Quote
WhiteWolf Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Alt exemplu, moonkin, in ziua in care a dinguit, in q rewards a facut full kara si si-a luat gear, eu nici acuma n-am apucat sa fac kara pe druid. Nimeni nu se uita la ce gear au DPS'ers...#LE: Sigul nu se updateaza :D Quote
Stef Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 aseara la ora 11 pe sylvanas 538 position in queue , in 27 minute am intrat e srv full, eu cand mi-am ales realmul, l-am ales dupa niste criterii : cat lag este, populatie etc. ps: blade's edge cu vogt Quote
mmc Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Alt exemplu, moonkin, in ziua in care a dinguit, in q rewards a facut full kara si si-a luat gear, eu nici acuma n-am apucat sa fac kara pe druid. Nimeni nu se uita la ce gear au DPS'ers...#LE: Sigul nu se updateaza :DPai asa e in puguri mai mereu, important e ca tancii/healerii sa fie gearati. Quote
virus_ro Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 am vazut si cazuri mai grave in care tanku pune marks zice "sheep moon" si "nuke skull" dau sheep si el ataca sheepu esti mag , right ? Ia`ti Big Brother [ nu Bigger Brother. E o diferenta ] si vei vedea cine da in sheep si cu ce. Se poate intampla sa dea tanku` thunder clap sau swipe sa aiba o mica baza de aggro pe toate targets sa nu se duca din start pe healer si de`aia sa`ti sparga sheepu .. nu tre sa te superi pt asta :) Da si tu sheep de 2 ori oricum .. pot sa pariez ca nu ai capped hit pe arcane cu noile talente si pe langa resisturile care mai apar din cand in cand , mai le sparge si tanku cateodata si merita sa dai de 2 ori decat sa isi ia careva 1shot prin heroics daca da resist :) Quote
mmc Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cu noul patch nu se mai poarta CC pe mobi, pierdere de timp, am observat ca orice tank are aoe deci ii tine usor pe ei. Pui skull pe first target si-l schimbi, daca fac dps pe un singur target aka skull, pica mobu in cateva secunde. Quote
Shuriken Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 esti mag , right ? Ia`ti Big Brother [ nu Bigger Brother. E o diferenta ] si vei vedea cine da in sheep si cu ce. Se poate intampla sa dea tanku` thunder clap sau swipe sa aiba o mica baza de aggro pe toate targets sa nu se duca din start pe healer si de`aia sa`ti sparga sheepu .. nu tre sa te superi pt asta :) Da si tu sheep de 2 ori oricum .. pot sa pariez ca nu ai capped hit pe arcane cu noile talente si pe langa resisturile care mai apar din cand in cand , mai le sparge si tanku cateodata si merita sa dai de 2 ori decat sa isi ia careva 1shot prin heroics daca da resist :)da sunt mag si dadeam de 2-3 ori sheep,dar cand pune warlocku dots pe el ca desteptu ce sa mai faci? Quote
Shade Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Cu noul patch nu se mai poarta CC pe mobi, pierdere de timp, am observat ca orice tank are aoe deci ii tine usor pe ei. Pui skull pe first target si-l schimbi, daca fac dps pe un singur target aka skull, pica mobu in cateva secunde.warrior si druid sunt ceva mai buni la aoe tanking dar inca nu sunt grozavipierdea saracu druid aggro in hyjal de ziceai ca n-are righteous defense activat. Quote
Avzar Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 De warrior ce parere aveti cu glyph of thunder clap si noile talente, skiluri, tine si el aoe tanking cat de cat? Si totusi cred ca o sa joc tank in expansiune. :X Quote
virus_ro Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Cu noul patch nu se mai poarta CC pe mobi, pierdere de timp, am observat ca orice tank are aoe deci ii tine usor pe ei. Pui skull pe first target si-l schimbi, daca fac dps pe un singur target aka skull, pica mobu in cateva secunde.M`am uitat peste itemele de 80 si desi spuneau ca nu vor sa faca un gap mare intre BC si wotlk hp pool , totusi o sa fie o diferenta egala cu cea pre-bc -> BC. Asta probabil sa tina pasu cu dmg`ul imens la ora actuala [ de`aia nu se mai merita sa dai cc si doar burst - deocamdata .. ]da sunt mag si dadeam de 2-3 ori sheep,dar cand pune warlocku dots pe el ca desteptu ce sa mai faci?Injuri locku , poate se simte .. Acu sincer , daca vezi ca sunt numai dobitoci in party , fa cc doar la primele 2-3 packs urland la cel care nu iti lasa sheepu si dupa aia nu mai da deloc toata instanta ... sa vezi cum ii sar in cap la lock toti daca e prea mult dmg si moare tanku sau healeru din cauza lipsei de ccOri asta , ori pui glyph de remove dots pe poly [ desi e useless deocamdata ]warrior si druid sunt ceva mai buni la aoe tanking dar inca nu sunt grozavipierdea saracu druid aggro in hyjal de ziceai ca n-are righteous defense activat.Nu se compara cu paladinii la aoe tanking , insa e mult mai bine decat inainteFaza cu druidu cred ca era din cauza ca n`avea rage sa tina aggro ... desi am vazut ca au scazut armura si logic ar trebui sa ia mai mult dmg + rage , am observat ca multi druizi se plang ca n`au rage daca nu`s 3-4 pe ei sa dea serios Quote
Shade Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 spuneau ca nu vor sa faca un gap mare intre BC si wotlk hp poolatunci si-au schimbat parerea pe drum ca eu am 20k hp pe un premade non-tank in blue/epic s5. Quote
virus_ro Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 exact ce am zis si eu :) Desi aveau planuri sa nu faca un gap mare cum au facut in tranzitia pre-bc -> bc , vor face si de data asta ca sa tina pasul cu dmg`ul imens care l`au creat :)N`aveau de ales oricum ... era ori asta , ori refacerea skillurilor / talentelor si coeficientilor de la capat si se stie ca ei aleg varianta usoara mereu [ ex cel mai bun e spirit link :) ] Quote
mmc Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 M`am uitat peste itemele de 80 si desi spuneau ca nu vor sa faca un gap mare intre BC si wotlk hp pool , totusi o sa fie o diferenta egala cu cea pre-bc -> BC. Asta probabil sa tina pasu cu dmg`ul imens la ora actuala [ de`aia nu se mai merita sa dai cc si doar burst - deocamdata .. ]Faza cu druidu cred ca era din cauza ca n`avea rage sa tina aggro ... desi am vazut ca au scazut armura si logic ar trebui sa ia mai mult dmg + rage , am observat ca multi druizi se plang ca n`au rage daca nu`s 3-4 pe ei sa dea seriosCe am jucat in beta, se poarta aoe tanking, d'aia ziceam, nici acolo nu se mai chinuia nimeni cu CC, practic mi se pare o pierdere de timp in primul rand si sa stai sa cauti clase cu CC in loc sa iei repede un retri pala, moonkin, enhance/elemental shaman etc., in al doilea rand.Druizilor le-au scazut armura dar au talent care le reduce damage-ul, deci cam tot pe acolo, rage faci foarte repede si de la un mob, depinde si cum o consumi si/sau cine te overagro. Swipe acum nu mai are limita de 3 targets si cam tine mobii ocupati daca il spamezi. Quote
virus_ro Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ce am jucat in beta, se poarta aoe tanking, d'aia ziceam, nici acolo nu se mai chinuia nimeni cu CC, practic mi se pare o pierdere de timp in primul rand si sa stai sa cauti clase cu CC in loc sa iei repede un retri pala, moonkin, enhance/elemental shaman etc., in al doilea rand.Druizilor le-au scazut armura dar au talent care le reduce damage-ul, deci cam tot pe acolo, rage faci foarte repede si de la un mob, depinde si cum o consumi si/sau cine te overagro. Swipe acum nu mai are limita de 3 targets si cam tine mobii ocupati daca il spamezi.Nu am jucat beta si nu am de unde sa stiu :P Am presupus ca nu se mai poarta CC la lvl asta din cauza la dmg , insa daca elibereaza dps spots in 5men / raids prin aoe tanking e si mai bine .. o sa aiba in sf si alte clase in afara de magi / hunteri loc in instante pentru dps / synergy si nu doar pt cc [ see MgT pre-nerf ]Druid nu am jucat la 70 si nu stiu pe pielea mea cum e , insa am 2 guildies care fac OT prin BT/swp si se plang de rage generation cu 3 sau mai putini pe ei , ca sa nu mai zic de 1 :) Quote
logikal Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 scuze ca intrerupt topicul asa deodata ,dar pute-ti sa imi spune-ti va rog frumos unde este "Alchemy Lab" (pentru alchemysti unde isi fac portiunile alea care persista efectul chiar daca mori . ) si ce instante sa fac cand fac 70?:D (am 66 jumate :D pana duminica fac 70. :D 0) btw cu ce incep seria de questuri pentru acel medalion ca sa intru in Black Temple ? Quote
Lasher_ro Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 In functie de ce factiune ai ales ( scryer sau aldor ) incepe de la baza lor din SMV. Questul se numeste Ruins of Ba'ari , sau ceva asemanator.Fa instantele din care iti pica items care iti trebuie ( instalezi Atlas Loot Enhanced si Atlas si te uiti la fiecare in parte ), si cele care dau rep cu factiunile care au keys pentru heroic in caz ca nu esti inca honored. Deasemenea, vezi daca iti trebuie vreun rep reward ( de exemplu, enchantu de head de la CE ) si orienteaza-te si dupa asta. Quote