Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Am si eu WoW dar cand bag contu imi da sa instalez patch.Am instalat 2 pana acum,dar imi mai da unu si nu stiu de ce.Daca ma ajuta cineva va rog spuneti ca nush :-??

Instaleaza toate patchurile care le downloadeaza, toate sunt necesare.

Posted

te uiti si tu la breaking news ca nu e nici un profet pe forum sa stie inaintea celor de la blizz cand vor fi login servers up ... :)

peste 20 cu pauze de WC :)) faceam concurs cu un prieten el a stat 19 juma:>

Posted

K, voi de unde va luatzi wotlk ? Ca online purchase nu va fi valabil si noi n-avem preorder

eu mi-am facut preorder..m-am dus la divertta..mi-au dat contra sumei de 40 RON...o carcasa de joc..(ca si cum ar fi wotlk) ...este goala ..tre sa pastrez aceasta carcasa cu bonul fiscal....iar pe data de 14 sunt asteptat....platesc diferenta ..adica 100 RON..si primesc jocul...este ca un fel de rezervare..mi-au zis ca pe data de 13 nu il primesc 100%..dar pe 14 sa fiu acolo.

Posted

eu mi-am facut preorder..m-am dus la divertta..mi-au dat contra sumei de 40 RON...o carcasa de joc..(ca si cum ar fi wotlk) ...este goala ..tre sa pastrez aceasta carcasa cu bonul fiscal....iar pe data de 14 sunt asteptat....platesc diferenta ..adica 100 RON..si primesc jocul...este ca un fel de rezervare..mi-au zis ca pe data de 13 nu il primesc 100%..dar pe 14 sa fiu acolo.

same here :) . ty to a1urea :D

stf ztu , ca ma prins la lvl :P

Posted

Eu o sa mi-l iau dp gameshop probabil ... nu fac pre-order ca nu sunt 100% sigur ca o sa-l pot plati atunci.

Edit : Cartographer il folosesc pe asta Cartographer-r2272.zip

@Stalk3r - instaleaza cartographer si vezi care zona e in level rangeu tau ...

Posted

meet you there :))

intrebare : .. BloodElf Paladin level 22 cu gear frumushel , unde as putea sa fac questuri acum ? unde sa merg ?

stonetalon, lower barrens, ashenvale(zoram strand)hillsbrad foothils

Posted

:\ , esti sigur ? , adica .. Quest helper + cartographer care il am eu acuma (ce`l putin) e foarte misto in sensu ca iti arata o sageata in ce parte sa o iei , iti calculeaza rute pe world map pt cum sa urmezi questurile sa le faci cat mai rpd etc ..