Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

naspa moment goldensilver :)

eu acu faceam questu pt Paladin , al 2-lea , la horde :\

am observat ceva Glyps ... , la Spell Book , ce sunt .. ce pot sa bag acolo ce primesc .. etc ?

Posted

Eu din 2006 din luna Mai am jucat doar cu un paladin 2 ani de zile. Pana la inceputul anului, in luna Ianuarie cand l-am facut pe Illidan. Stiam ca va iesi SW, ca vor urma noi patchuri, expansion asa ca dupa 2 ani de raiduri zi de zi aproape m-am hotarat sa las paladinul si sa imi fac un...rogue!!! Acu cateva zile ajunge rogue`u meu lvl 70 si hai in bg. Toate...WSG, AB, AV si Eye of the storm. Bani bagati prin talente ca deh...nu stii care build e mai bun. Ca sa ajung la concluzia ca paladinii sunt prea de tot acum!!! :))

Dar imi place rogue si sincer nu am facut deloc pvp cu paladinul si nici nu fac. E ceva sigur ca nerfuiesc paladinul ca sincer e dezastru ce face.

Cat despre SW...si toata agitatia dinainte de WOTLK...stiu sentimentul pe care l-am avut inainte de TBC. Insa consider ca e bine gandita faza. Oricum dupa WOTLK nimeni nu o sa se mai gandeasca la SW si toata lumea o sa plece cam de la egal de la lvl 70 spre lvl 80. Cel putin asa cred ca se gandesc aia de la Blizz. Imi aduc aminte cum inainte de TBC a fost faza cu itemele din bg cand le putea lua oricine dupa cateva zile de bg. Si altii au stat luni si luni de zile de bg sa le ia.

Oricum mie groaza de perioada asta ...patchuri mari si nou expansion. Buguri, chestii care nu o sa mearga...si tot restul! De fapt cred ca de la patchul 3.0.2 au inceput sa ne caleasca nervii ptr WOTLK si sa ne obisnuim cu "atmosfera"! :))

Posted

dingy ding 70 :D

am intrat putin in bgs, shadow priests nu sunt chiar varza. am reusit sa am un scor pozitiv (k/d) in ciuda faptului ca pierdeam iar gearul meu era cam cel mai slab dintre toti.

un sfat ... ce ar trebui sa fac pana la expansion? bg's, arena (am cu cine sa fac 2v2 si 3v3 team), reputation rewards? de toate?

Posted

dingy ding 70 :D

am intrat putin in bgs, shadow priests nu sunt chiar varza. am reusit sa am un scor pozitiv (k/d) in ciuda faptului ca pierdeam iar gearul meu era cam cel mai slab dintre toti.

un sfat ... ce ar trebui sa fac pana la expansion? bg's, arena (am cu cine sa fac 2v2 si 3v3 team), reputation rewards? de toate?

dupa parerea mea gold si atata nu merita sa mai faci nimic..........

Posted

cine imi putea explica ce trebuie sa fac mai exact la questu:

http://www.wowhead.com/?quest=7631

ca sa il iau pe dreadstread:|

am cumparat cele 3 iteme de la tipu ala :| da nu stiu cum si cand sa le folosesc. :D Shade ai inima buna :D ?

btw new gear de pvp :D in 4-5 ore am facut 7843 honor si vreo 29 marci alterac ... 23 bashin si 7 wsg=)) e bine sau ... ?

am ajuns la 6.3k hp si 6.2k mana la lvl 60 :D ce spuneti e bine sau ? :D (spec: demonology)

Posted

cine imi putea explica ce trebuie sa fac mai exact la questu:

http://www.wowhead.com/?quest=7631

ca sa il iau pe dreadstread:|

am cumparat cele 3 iteme de la tipu ala :| da nu stiu cum si cand sa le folosesc. :D Shade ai inima buna :D ?

btw new gear de pvp :D in 4-5 ore am facut 7843 honor si vreo 29 marci alterac ... 23 bashin si 7 wsg=)) e bine sau ... ?

am ajuns la 6.3k hp si 6.2k mana la lvl 60 :D ce spuneti e bine sau ? :D (spec: demonology)

Trebuie sa faci un grup si sa intri in Dire Maul: West. Acolo trebuie sa ajungi in camera cu Immol'thar, si dupa ce il bati sa incepi eventul. Citeste mor'zul's instructions. Odata ce ai terminat eventul de summonat, vor aparea 2 bossi: dreadsteed of xoroth si un dreadlord. Ii omorati pe amandoi si spiritul calului iti va completa questul.

Daca ai itemele, poti sa cauti alt warlock care are questul dar nu are itemele si sa-i ceri 50-100g in schimbul folosirii itemelor tale (acelasi event).

Posted

exista si asa ceva doamne http://www.wowdetox.com/ =))

My mother is addicted to the game. It seems as if she has lost all sense of reality. She doesn't go to work, she skips sleep, she skips bathing, she skips everything to play the game. (ID #34571) ...

va dati seama.... id 34571, deci cati wow-addicts sunt doar pe site-ul ala... :-O

aoleu :hair: ... cum sa ai mama dependenta de wow frate?

Guest Cata_SM
Posted

Am si eu WoW dar cand bag contu imi da sa instalez patch.Am instalat 2 pana acum,dar imi mai da unu si nu stiu de ce.Daca ma ajuta cineva va rog spuneti ca nush :-??