Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

vreau sa sar 4-5 zile de plata...ca nu prea sunt bani momentan :-? dupa cat timp sterg cei de la blizz contul?? sper sa nu ii dea delete ca intarzi 5 zile cu plata... :angry1:

blizzard nu sterge nici un cont daca nu e platit. Va ramane frozen si poti sa-l reactivezi oricand.

Posted

pica Terenas intr-o veselie cred ca a 3-a oara pe ziua de azi (e drept ca a fost odata oprit si de ei) si ca sa intri pe Sylvanas ai de asteptat :(.

Deh o parare dupa prima mea zi de wow "europe" . Frumos :D

Btw : nab question cum faci cont pe forum la wow-europe?

Posted

pica Terenas intr-o veselie cred ca a 3-a oara pe ziua de azi (e drept ca a fost odata oprit si de ei) si ca sa intri pe Sylvanas ai de asteptat :(.

Deh o parare dupa prima mea zi de wow "europe" . Frumos :D

Btw : nab question cum faci cont pe forum la wow-europe?

folosesti contul tau de wow de joc .same id same pass :)

Posted

deci in morti lor de addonuri nu pot sa ma abtin s-o frecat toate cu patchu lor n-am si eu un addont pt harta ma plimb ca chioru parca...ziceti-mi si mie unu bun :| sa mearga si cu quest helper

Posted

Sunwell gear inca te mai tine chiar pana in naxx.

Cei care au acum S2 nu or sa ia gear din Sunwell, doar daca sunt alturi ai celor care au terminat instanta. Encounterele inca cer sa stii strategiile, coordonare si atentie, nu-s simple chiar si dupa nerf.

Posted

deci in morti lor de addonuri nu pot sa ma abtin s-o frecat toate cu patchu lor n-am si eu un addont pt harta ma plimb ca chioru parca...ziceti-mi si mie unu bun :| sa mearga si cu quest helper

nu inteleg ce addon vrei .. inafara de QH . il iei de pe curse.com ca a aparut vart de 3.0.2 .