Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

rofl se baga patch-ul 3.0.3 inainte de WotLK, Retri pala o sa fie nerfed destul de mult, saracii :P cititi pe mmo-champion.com noile modificari in patch

Posted

Hello tuturor , in curand o sa ma apuc si eu de official :D

Am auzit ca e experienta mai mare acum ca o sa apra WOTLK

mai mare ? , cu cat ?

nu se da xp mai mult , se da same xp . dar , se scade xp needed :) . daca aveai nevoie de 2917381297 xp acuma o sa ai nevoie de 1929128218 . (-30 % xp needed mai bine zis)

Posted

k deci am luat wow + burning si pe pachet zice ca am 30 de zile gratis.

Dar cand imi fac cont imi trebuie ori card ori un prepaid de 60 .

Cum trec de acolo fara a avea prepaid de 60 vreau sa joc la inceput doar alea 30 de zile .

Posted

@diabolik , pt a beneficia de alea 30 zile trebuie prima data sa dovedesti ca poti platii .. , adica sa adaugi un card de credit (recomandarea mea) sau sa mergi sa iti cumperi si un game card ( nu recomand)

daca adaugi un card de credit (trebuie sa ai acces la plati prin intermediul internetului) , nu iti va factura nimic , dar dupa 30 zile (vezi data acolo exacta) iti va extrage suma de 12.99 Euro, ~45 lei , deci ideea e .. fa rost de un card Visa sau ce mai e pe acolo la optiuni , adauga-l , si in maxim 30 zile rezolva-ti un card de credit cu care sa poti efectua plati online (recomand Raiffeisen Bank) , bafta !

Posted

np :) , pe ce realm ai de gand sa intrii ? (ps .. note that aliance e plina de copii .. , deci recomand horde)

Vad ca sunt multi romani pe Sylvanas dar am cativa vecini pe un alt realm :D o sa ma mai gandesc

Damn game am uitat ce lungi sunt update-urile hehe 2.43 still going up.

Posted

Chestia e ca mi se pare normal ca un numar cat mai mare de jucatori sa poata participa la tot ce are de oferit jocul, indiferent daca sunt pro sau casual raiders.

Atunci s-o faca in wotlk, nu in ultimele momente ale TBC-ului. Serios acuma.

@speedy: nu ma asteptam sa vad sunwell inainte de wotlk sincer, si deja ajunsesem sa accept asta. Tot ce vroiam era sa ajung sa-l omor pe illidan asa cum trebuie, asa cum mi-a permis faptul ca m-am bagat in joc 1 an inainte de expansion si n-am avut noroc decat la casual guilds care s-au si destramat. Dar acum? Eram aproape de primul nostru kill pre-nerf... duminica mergem la el si mai mult ca singur o sa-i dam 1shot, fara nici un pic de satisfactie (eu unul o sa ma mir daca o sa urle verunul), fara nici un pic de challenge... vorba unuia de la noi, parca ar fi Scarlet Monastery. Pe scurt, nu-mi place. Sunt la un pas de a-mi sterge tot loot-ul luat in 3.0 si a ramane la ceea ce cred ca am luat pe merite, nu pe faceroll.

Inteleg ca guildurile de sunwell nu prea le mai pasa de-acum, dar e trist sa vezi cum s2 players ajung sa aiba t6 la inceputul wotlk.

Posted

Adevarul e ca nu trebuia sa nerfeze in halu asta instantele si bossi ... puteau sa faca la fel cum au facut si cu pre-bc instances : attunements raman dar e mai usor cu 10 lvl peste / talente noi si mai multe

k deci am luat wow + burning si pe pachet zice ca am 30 de zile gratis.

Dar cand imi fac cont imi trebuie ori card ori un prepaid de 60 .

Cum trec de acolo fara a avea prepaid de 60 vreau sa joc la inceput doar alea 30 de zile .

Daca nu ti`ai facut inca un cont .. poti sa faci trial si sa ii dai upgrade cu key`ul din carcasa jocului fara alte plati [ cc / gc ].

Posted

intreb pe cei care au rogue

cum vi se par noile talente,skilluri la rogue,si odata cu lich king cam care ar fi situatia acestuia in pve si pvp,caci am un prieten tare frustrat caruia nui convine nici un build acuma,avand in vedere ca nam rogue nici nu-mi place sa joc cu acea clasa nu ma pricep si as dori pur si simplu sa stiu daca e el prost sau nu multumesc anticipat :)

Posted

sub spec inca owneaza acum depinde si de player,s-au micsorat cds la sprint, evasion poti sa il micsorezi si la preparations cu un talent ,cu glyphs poti sa faci garrote mai bun ,sa maresti evasion duration ,sub e inca bun,parerea mea.

Posted

PvP nu stiu, dar PvE mi se pare nasol rau, mai ales acum cu limita la level 70. Ori trebuie sa renunt la talentele de pe assa ( ruthlessness, malice, lethality, blood splatter ), ori sa nu bag in talentele noi din 3.0.2 ( 15/41/5 ). Pe langa asta, nici nu imi da acel de sentiment de OMG WTF cum se intampla la warlock, shaman, paladin ....

Skill-urile noi ar fi fost cat de cat interesante, daca unu nu avea nevoie de lvl 75, si celalalt de 80.

Posted

Atunci s-o faca in wotlk, nu in ultimele momente ale TBC-ului. Serios acuma.

@speedy: nu ma asteptam sa vad sunwell inainte de wotlk sincer, si deja ajunsesem sa accept asta. Tot ce vroiam era sa ajung sa-l omor pe illidan asa cum trebuie, asa cum mi-a permis faptul ca m-am bagat in joc 1 an inainte de expansion si n-am avut noroc decat la casual guilds care s-au si destramat. Dar acum? Eram aproape de primul nostru kill pre-nerf... duminica mergem la el si mai mult ca singur o sa-i dam 1shot, fara nici un pic de satisfactie (eu unul o sa ma mir daca o sa urle verunul), fara nici un pic de challenge... vorba unuia de la noi, parca ar fi Scarlet Monastery. Pe scurt, nu-mi place. Sunt la un pas de a-mi sterge tot loot-ul luat in 3.0 si a ramane la ceea ce cred ca am luat pe merite, nu pe faceroll.

Inteleg ca guildurile de sunwell nu prea le mai pasa de-acum, dar e trist sa vezi cum s2 players ajung sa aiba t6 la inceputul wotlk.

Nu e trist deloc, gearul ala ii ajuta sa faca level mai repede, ca dupa 75 o sa-l inlocuiasca incet incet, cui ii mai pasa de gear acum? Iar cu nerful, blizzard nu poate sa-i astepte pe toti sa termine contentul actual, altfel nu ar mai lansa nicun expansion. Nu e o tragedie, poti termina wotlk.

Oricum interesul pentru joc a crescut o data cu 3.0.1 pentru multi.

Adevarul e ca nu trebuia sa nerfeze in halu asta instantele si bossi ... puteau sa faca la fel cum au facut si cu pre-bc instances : attunements raman dar e mai usor cu 10 lvl peste / talente noi si mai multe

Practic acelasi lucru e acum, doar ca la lvl 70 faci content de lvl 70 care e la fel ca cel de lvl 60.