ReneGade Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ' date='Oct 16 2008, 18:25' post='3147093']gugle itvad ca postezi aiurea in maj topicurilor . tacati gura cu replyurile tale inteligente cu google it . p@ Quote
Lasher_ro Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Probabil da 40 spellpower, desi nu am verificat. Quote
ReneGade Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 vad ca da 43 . am vericficat cateva armory :) .ms oricum :P Quote
Evn Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Lol de cand cu 3.0.2 am devenit 1 hit pt warrior.Sa schimbat ceva major la warlock? :crazy: Quote
R00NNY Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 baieti am si io o problema la wow nu stiu cum pot sa bag addons need help :beer: :beer: Quote
Loki Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 baieti am si io o problema la wow nu stiu cum pot sa bag addons need help :beer: :beer:program files/world of warcraft/interface/addons si acolo copiezi addonul respectivsi apropo daca vom gasi in 13 in magazine wotlk, cred ca toti cei care au cont cu card il pot descarca ca update si plata se va face normal pe card :) Quote
Avzar Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 lol, Glyph of penguin ftw!!!!1 Am scos 700g in mai putin de o ora 35-40g each! HOTIE PE FATA ! Quote
Stalk3r Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 WoWmatrix , manager de addons foarte bun cu o baza de date foarte mare , recomand ;)) Quote
Shade Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 lol raids are a fucking joke. Thade, knock, speedy, ati facut vreun 25-man pana acum?bt e mai usor decat kara, jur. Quote
ReneGade Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 WoWmatrix , manager de addons foarte bun cu o baza de date foarte mare , recomand ;))un link ceva ?:) Quote
Shuriken Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 eu de aicea imi iau addonurile http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/default.aspx Quote
ReneGade Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 same , toate le gasesc acolo . doar ca UIurile mai greu :). Quote
tthdd Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 lol raids are a fucking joke. Thade, knock, speedy, ati facut vreun 25-man pana acum?bt e mai usor decat kara, jur.aseara era realmul picat, acum pe vt e lumea adunata pe raid channel, pun pariu c-or sa faca SwP in maxim 2 ore :P Spunea unu ca guilda lui a facut in 90 minute si ca toti bosii sunt o gluma acum.. Quote
virus_ro Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 si la mine ca o ultima idee, am destula exp. cu warriorul, mai ales la partea de tankat, d-aia chiar n-am nevoie de tine sa-mi zici ce spec sa bag, btw, cate zile ai tu played pe war btw, ia da de fapt un armory sa vad ce gear ai :-? Nu ti`am dat sfaturi la partea de tankat si nici la alte chestii ... eu i`am dat un spec lui loki si tu ai facut misto de spec`ul dat cu niste argumente mai mult sau mai putin incorecte .. anyway ... Nu stiu cate zile am played pe warr , vreo 100 cred .. acuma pe armory sunt fury cu niste arme de toata gluma [ incercam fury inainte de patch pt ca n`a mai jucat serios teammate`ul de cand a aflat de schimbarile la resto sham ] si nu am mai intrat pe char sa schimb gearu / specu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Termifrici k, :) mi se pare mie sau a coborat cooldown-ul la transmute? am facut ieri pe la 5 un primal might si acum vad ca pot sa fac iar :) ar trebui sa fie lowered la 20 de ore de la 23 , insa poate fi buguita treaba si sa nu aiba cd deloc ... Din cate am auzit, titan's grip e imba pt leveling,deci probabil o sa fie bun cand o sa-ti iei wotlk. Pt PvP nu stiu ... daca ai hit gear , e super bun de lvling :) Insa in pvp nu merita din cauza la sansa aia imensa fata de hit`ul de pe gear`ul unui pvp war [ ~80ish , 5% ] stie cineva cum e acuma enchantul acele de weapon +81 healing + .... cum nu mai e spell dmg si healing toate au venit pe spell power... vad ca da 43 . am vericficat cateva armory :) . enchanturile vechi sunt buguite si au spell power in plus [ bracers 16 , weap 43 etc ], insa post-patch toate vor fi la fel [ bracers 15 , gloves 20 , weap 40 ] lol, Glyph of penguin ftw!!!!1 Am scos 700g in mai putin de o ora 35-40g each! HOTIE PE FATA ! oameni care n`au ce face cu banii ... prefer sa iau de la un prieten sau sa pun 2x wards reflect si 1x slow fall reageant decat sa iau din AH [ la noi sunt 50+ ] lol raids are a fucking joke. Thade, knock, speedy, ati facut vreun 25-man pana acum? bt e mai usor decat kara, jur. ziceam si eu mai devreme , BT facut cu pug in s2 in 2 ore .... s`au dus de rapa raids .. ori le scot , ori ii vezi pe`astia cu gloves si pants s4 , 3 s2 si illidan swords .. Quote
Denzel_Lsd Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 aveam questhelper ,cel de pe curse...de cand cu noul patch nu mai merge,daca foloseste careva si ii merge sa imi spuna si mie.... Quote
tthdd Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nu ti`am dat sfaturi la partea de tankat si nici la alte chestii ... eu i`am dat un spec lui loki si tu ai facut misto de spec`ul dat cu niste argumente mai mult sau mai putin incorecte .. anyway ...Nu stiu cate zile am played pe warr , vreo 100 cred .. acuma pe armory sunt fury cu niste arme de toata gluma [ incercam fury inainte de patch pt ca n`a mai jucat serios teammate`ul de cand a aflat de schimbarile la resto sham ] si nu am mai intrat pe char sa schimb gearu / specu http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Termifrici :rofl1: vorba aia "so basically you suck"legat de addon-uri, eu va propun sa le stergeti pe toate alea vechi inainte sa bagati ceva nou si verificati in fiecare zi daca sunt update-uri facute pentru ca-s foarte multe bugguite, nush care addon era al dreacu' de spart de nu ma lasa sa vad chat-ul.. iar legat de raid-uri, patchul asta e special bagat ca sa termine multe guilde (in special alea care se chinuie la M'uru si KJ de n'luni) contentul inainte de WotLK. Si acolo ma gandesc c-o sa fie grav, atat timp cat 10man naxx tine cam 5~ ore daca n-ai warlock in raid, sau vreo 7 ore asa daca iei wipe-uri stupide. Oricum o sa fie jale naxx-ul pentru guildele care nu l-au facut preTBC, plus de asta un mare GG ot Blizzard pentru ca, presupun eu, n-or sa mai fie pug-uri in Naxx gen Kara, sau daca or sa fie o sa iasa cearta pe wing-uri :D Quote
Shuriken Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Termifrici we are in the same battlegroup :wub: Quote
Lasher_ro Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 aveam questhelper ,cel de pe curse...de cand cu noul patch nu mai merge,daca foloseste careva si ii merge sa imi spuna si mie....Ai cartographer ? E bugged si , printre altele, nu interactioneaza cu Quest Helper.Cartographer_POI crashes: Cartographer_POI is broken. Disable it. QuestHelper is incorrectly thinking the error is within QH, but it isn't.MapNotes crashes: There is a new version of MapNotes. Get it. QuestHelper is incorrectly thinking the error is within QH, but it isn't. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 @Shade : am facut aseara SW. E pierdere de vreme, pur si simplu ar putea sa puna loot vendor la intrare si cei care mai is interesati de loot in stadiul actual al jocului sa mearga sa isi ia purplez.Cu o gramada de greseli am trecut prin tot SW in vreo 2 ore si ceva. Cel mai trist a fost la Muru si KJ.Cele mai grele encounteruri din TBC inainte de nerfs acuma sunt la nivelul de MC, tank and spank. Muru+Entropius+adds au murit in 1 min 47 de secunde. KJ nu a apucat sa dea in nici o faza ultimate. E pacat totusi pentru ca erau niste encounteruri foarte bine realizate si facute sa separe pe cei care sunt in stare sa joace (si au gear) de cei care se plimba si ei prin instante. Quote
virus_ro Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ' date='Oct 17 2008, 09:22' post='3148320']Muru+Entropius+adds au murit in 1 min 47 de secunde. KJ nu a apucat sa dea in nici o faza ultimate. E pacat totusi pentru ca erau niste encounteruri foarte bine realizate si facute sa separe pe cei care sunt in stare sa joace (si au gear) de cei care se plimba si ei prin instante.Tocmai de`aia au fost facute asa ... pentru ca masa de jucatori nu sunt buni si au gear , ci sunt niste wannabes care umplu serverele si platesc [ e logic ... nu vor encounter`uri bine realizate si aprecierea unei minoritati , ci vor sa isi asigure banu` in buzunar ]@thade - am facut lvl ca orice warr , fury ... mi`era dor de spec si cum am prins niste 1handers decente [ ca sunt praf ca arme .. puteam sa`mi iau badge weaps in loc de offtank gear ] , am facut spec`ul pentru 1-2 zile ... Asta nu inseamna ca armele / gear`ul meu e praf sau ca eu doar aia am - sa nu intelegi gresit. N`am mai intrat pe char dupa patch si n`am schimbat gear`ul .. de`aia am subliniat acest lucru Quote
Lasher_ro Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Chestia e ca mi se pare normal ca un numar cat mai mare de jucatori sa poata participa la tot ce are de oferit jocul, indiferent daca sunt pro sau casual raiders.Teoretic, pare destul de eficient cum au gandit asta in wotlk. 10 man si 25 man raids sunt identice, doar se scale dificultatea. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Tocmai de`aia au fost facute asa ... pentru ca masa de jucatori nu sunt buni si au gear , ci sunt niste wannabes care umplu serverele si platesc [ e logic ... nu vor encounter`uri bine realizate si aprecierea unei minoritati , ci vor sa isi asigure banu` in buzunar ]Gresit. Daca vroiau ce zici tu nu le faceau atat de bine cum au fost facute in primul rand. De la primu raid si pana la momentul actual SW a fost cea mai bine realizata instanta din punct de vedere al dificultatii.Encounterele facute pentru masa mare de wannabes sunt kara, mh, bt (ssk si tk erau chiar grele la nivelul de gear la care se intra in ele, dupa ce au bagat badges oricum nu le mai facea nimeni pentru ca nu mai avea sens) si erau suficiente sa tina lumea multumita ca fac raiding, SW se adresa celor care deja farmau BT de ceva vreme si aveau nevoie de content nou.Era clar ca o sa fie mai usor odata cu introducerea noilor talente. A fost la fel si cand a aparut TBC. Dar spre deosebire de atunci acum a fost introdus si un nerf de 30% la health la mobs plus ca a fost scos sunwell radiance care mai dadea ceva probleme tancilor si combinate noile talente cu nerfurile aste au facut ca o instanta super grea sa fie mai mult decat banala. Oricum masa mare de wannabes cum le zici tu o sa il vada pe KJ la lvl 80 daca o sa il vada vreodata asa ca nu ii afecteaza cu nimic. Quote
Guest RedGhost Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Hello tuturor , in curand o sa ma apuc si eu de official :DAm auzit ca e experienta mai mare acum ca o sa apra WOTLK Quote
zetulescu Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Hello tuturor , in curand o sa ma apuc si eu de official :DAm auzit ca e experienta mai mare acum ca o sa apra WOTLKda,este mai mare dar nu te astepta sa cresti in lvl ca pe sv private Quote