Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

scuzati ca intrerup , am 2 intrebari .. stie cineva cum pot instala jocul pe Windows Vista ? as vrea sa il instalez dinou pt ca cel care il am acu l-am descarcat de pe dc++ direct instalat ca nu aveam cum sa fac altfel , la instalare imi zice " cannot update directx version , unknown .. . .. . " stie cineva vre-o solutie ?

si a 2-a , joaca de aici cineva pe Sylvanas ?

1 -> list of troubleshooting stesp for installing

a 2a -> pe sylvanas suntem 2 la hoarda (eu si zetulescu)

@ Loki Database -> Achievements

Posted

practic ce ma deranjeaza e faza ca toate patchurile le descarca in C:\Documents and Settings\ . . . . .. si pe C:\ nu prea am spatiu , de exemplu ultimu patch nu il pot descarca , si vroiam sa se descarce in folderul jocului ca acolo am 450+ GB liberi :\

Posted

practic ce ma deranjeaza e faza ca toate patchurile le descarca in C:\Documents and Settings\ . . . . .. si pe C:\ nu prea am spatiu , de exemplu ultimu patch nu il pot descarca , si vroiam sa se descarce in folderul jocului ca acolo am 450+ GB liberi :\

pai descarca-le manual tu http://www.strategyinformer.com/pc/patches...raft/patch.html

ai grija sa alegi UK :P

am facut vreo 2 erori, in primul rand poti face 51 points in fury si mai ai 10 ramase (am crezut ca-s numa' 51 :P ) si a doua Armored to the Teeth iti da 3 attack la fiecare 180 armor

Posted

si asta ar fii o idee dar nu degeaba am luat jocu original nu .. ? , ori mere ok ori facem scandal :D

o sa intru pe forum la blizz deseara, ca de la birou nu pot , sa cer si acolo ajutor

Posted

pai descarca-le manual tu http://www.strategyinformer.com/pc/patches...raft/patch.html

ai grija sa alegi UK :P

am facut vreo 2 erori, in primul rand poti face 51 points in fury si mai ai 10 ramase (am crezut ca-s numa' 51 :P ) si a doua Armored to the Teeth iti da 3 attack la fiecare 180 armor

nah, tot ce se merita la Warrior acum e sa ai Bladestorm ca e super misto si-o sa-ti placa mult, incearca sa te bagi prin AV intre vreo 5 horde sa vezi ce ravagii faci, uite aici un specc care sa te duca la Bladestorm

Arms (56 points)

5/5 Deflection

3/3 Iron Will

3/3 Tactical Mastery

2/2 Improved Overpower

2/2 Impale

3/3 Deep Wounds

3/3 Two-Handed Weapon Specialization

3/3 Taste for Blood

1/1 Sweeping Strikes

5/5 Sword Specialization

2/2 Improved Intercept

3/3 Improved Hamstring

2/2 Trauma

2/2 Second Wind

1/1 Mortal Strike

2/2 Strength of Arms

2/2 Unrelenting Assault

3/3 Sudden Death

1/1 Endless Rage

2/2 Blood Frenzy

5/5 Wrecking Crew

1/1 Bladestorm

Fury (5 points)

5/5 Cruelty

Protection (0 points)

None

ai putea sa pui si armored to the teeth dar e no fun ala, mie-mi pare rau de piercing howl ca e imposibil sa-l pui daca pui si Bladestorm :(

daca vrei Fury sa faci vreun Kara ceva, ti-as recomanda asta

Arms (17 points)

3/3 Improved Heroic Strike

5/5 Deflection

2/3 Iron Will

2/2 Improved Overpower

2/2 Impale

3/3 Deep Wounds

Fury (44 points)

3/3 Armored to the Teeth

5/5 Cruelty

3/5 Unbridled Wrath

5/5 Commanding Presence

5/5 Enrage

3/3 Precision

1/1 Death Wish

5/5 Flurry

3/3 Intensify Rage

1/1 Bloodthirst

2/2 Improved Whirlwind

4/5 Improved Berserker Stance

1/1 Rampage

3/3 Bloodsurge

Protection (0 points)

None

nu e chiar per total ok dar ajungi la Deep wounds ceea ce e important intr-un raid sa-l ai, oricum de azi pana la wotlk toate talentele or sa fie praf, acum bosii sunt usor de omorat peste tot deci e chiar np daca nu atingi toate scopurile-n Fury ;p

Posted

cum e faza cu acheivements? de unde le pot obtine? si pe ce le pot utiliza?
de peste tot, si pe nimic.

Random trade chat idiot #1: Guys where do you learn Glyphing?

Random trade chat idiot #2: You cant yet the guards aint got it its not under there professions

Posted

Macar e o schimbare de la spamul obisnuit

" Where can I find a lexicon of power ? "

" Where have my mounts gone ? "

" Where is the barbershop ? "

Si cea mai tare : " Where is Stormwind Harbor ? "

Posted

true, pt cei care cred nu ca se fac bani din Inscription, eu am doar 180 skill si check this : http://img296.imageshack.us/my.php?image=inscrpitiontz7.jpg 3 pagini cu glyph-uri vandute, de la 78 gold am 960 acum :)

Posted

nah, tot ce se merita la Warrior acum e sa ai Bladestorm ca e super misto si-o sa-ti placa mult, incearca sa te bagi prin AV intre vreo 5 horde sa vezi ce ravagii faci, uite aici un specc care sa te duca la Bladestorm

nu e chiar per total ok dar ajungi la Deep wounds ceea ce e important intr-un raid sa-l ai, oricum de azi pana la wotlk toate talentele or sa fie praf, acum bosii sunt usor de omorat peste tot deci e chiar np daca nu atingi toate scopurile-n Fury ;p

da, intr-adevar, asta e pt pvp si o sa-l salvez pe mment, dar acum ma axez pe reputation si money, deci mobs ordinary, ma gandeam ca ar fi mai fun sa bag titan's grind :); cand ma intorc la pvp normal o sa-mi schimb specc

@ shade: k, de peste tot, adica? is quest-uri? sau imi pica asa fara sa fac nimic? :P

btw, e un bug de la blizz acum (cred ca asta e), nu mai exista cooldown la transmute asa ca profitati copii, la adunat primals :)

Posted

Asa, si avand in vedere toate acestea...pentru ce mai trebuie sa cumparam wotlk cand se va lansa ? :))

in magazine ( la ei ) din 13 - 11 - 2008 acum nu stiu knd apare la noi :blink:

si il cumperi dak vrei sa mai continui 70-80 ... noua lume .. noi questuri .... noi instante raiduri ... cum a fost si TBC

Posted

nu-mi merge si am cartographer nou, prima oara cand am intrat pe realm nu puteam sa vad nici chat-ul, a trebuit sa-mi sterg toate addon-urile. Legat de retadini, lasa-i sa se bucure vreo luna ca toata "viata" au fost slabani.

@Renegade: tu taci ma din gura si nu mai scrie pe aici cala tine prot e pentru dps si arms pt tankat, du-te si mananca un peste semi-bun :bananadance2:

Posted

Bun... am un paladin lvl 70 cu gear de holy si defense si un amarat de rogue lvl 70 cu verzituri si albastrele pe el. :))

Acum de cand a aparut noul patch am jucat doar cu rogue prin BG insa la ce gear am si ce gear au cam toti prin BG sunt... prastie si carne de macel nu alta. Cu paladinul nu am intrat in bg fiindca nu am gear de retribution. Faza e ca dupa 2 ani de jucat cu paladinul m-am cam plictisit de el. Imi place rogue insa ma rup astia rau tare in bg.

As vrea un build bun ptr pvp acum in noul patch pentru rogue...si sunt cam nedumerit...dupa o zi de jucat in pvp cu rogue si cand vad ce ziceti ca rupe paladinul asa m-as baga cu paladinul in bg :D