Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

@bulan - mai bine mai tarziu decat niciodata :) felicitari pt bear , chiar ca ai bulan sa`l iei in ultima zi :P

Toti de 70 au iesit la cules de flori si iau gank non-stop. Now that's fun.

Acuma intru si eu , tocmai ma gandeam sa incep inscription pe warr in loc de BS`ul care nu l`am facut niciodata mare si abia astept sa vad ce iese cu world pvp`ul acuma ... vad o speranta :P

@thade - sig`ul ramane orice ai face si pe oricine ai pune sa`mi spuna sa`l scoata. Daca vrei sa dispara , da`mi motiv sa dispara ... sterge team`ul sau fa rating ca te poti tine la 1500 si solo prot spec daca sti sa joci. Ma indoiesc insa ... la ce spec`uri sugerezi , vad ca se reflecta skillul si in numele 3v3`ului si in PR`ul tau.

Din cate observi ... nu te place multa lume , nu numai eu am o problema. Poate ar fi cazul sa consideri ca nu am eu ceva cu tine si ca poate problema e la tine.

Am postat tarziu si nu vreau sa spun lucruri care s`au mai zis , insa subliniez un lucru :

- 2/3 tactical mastery e big nono ... daca ai sti ceva despre warr , ai sti si tu ca retain base rage e 10 si iti trebuie 3/3 TM ca sa dai reflect [ 25 rage cost ].

PS. E frumos sa dau taunt la gnomi , chiar merge! ALELUIA! - Alta insulta mai ai ? Sau esti in pana de idei ... ?

Posted

No m-am lamurit. New talents care m-au lasat ceva gen o.O(am bajbait un semi spec pe demo sa vad dracia de meta), multe achievements, changed my haircut, luat burtal gloves. Acum inghet contul si il atarn in cui pana dupa examen. Ahhh, ce trist.

Guest seriousalex
Posted

sall care ajuta shi p mn cu un sfat?? :((

am jucat shi yo wow vreo 3saptamani shi mi se pare un joc foarte tare...aveam versiunea 2.4.3 k toata lumea B)

dar acum 2 zile am intrat in joc si mi.a aparut mesajul ala cum k un nou patch a fost downloadat si tre sa dau restart la joc k sa se instaleze patch.ul :-??

nu mi s.a parut cv neobisnuit k doar mai instalasem patch.uri

dar cand s.a terminat am intrat in joc shi surpriza:se instalase patch.ul 3.0.2 care e un fel de lich king :-O

shi acum e beleaua:nu ma mai lasa sa ma loghez p serveru p care aveam cont pt k acesta mergea numai cu versiunea 2.4.3 X(

apoi am cautat p google shi nu am gasit niciun server de wow care sa mearga cu versiunea 3.0.2

ACUM CE AR TREBUI SA FAC?? :(

sa.mi iau adio de la contu' p care am jucat pana acum shi d la toate caracterele???nu prea vreau asta!!

asa k dak stie careva un cerver care merge cu v3.0.2 sau un server pe care pot sa joc dak am wow wrath of the lich king ziceti.mi si mie...

insa nu vreu sa joc p serveru original as k dak stiti severe pirat pls help ^77.gif

Posted

@thade - sig`ul ramane orice ai face si pe oricine ai pune sa`mi spuna sa`l scoata. Daca vrei sa dispara , da`mi motiv sa dispara ... sterge team`ul sau fa rating ca te poti tine la 1500 si solo prot spec daca sti sa joci. Ma indoiesc insa ... la ce spec`uri sugerezi , vad ca se reflecta skillul si in numele 3v3`ului si in PR`ul tau.

Din cate observi ... nu te place multa lume , nu numai eu am o problema. Poate ar fi cazul sa consideri ca nu am eu ceva cu tine si ca poate problema e la tine.

Am postat tarziu si nu vreau sa spun lucruri care s`au mai zis , insa subliniez un lucru :

- 2/3 tactical mastery e big nono ... daca ai sti ceva despre warr , ai sti si tu ca retain base rage e 10 si iti trebuie 3/3 TM ca sa dai reflect [ 25 rage cost ].

PS. E frumos sa dau taunt la gnomi , chiar merge! ALELUIA! - Alta insulta mai ai ? Sau esti in pana de idei ... ?

sincer mi se rupe de cine ma place sau cine nu ma place, asta tu chiar n-ai inteles, ce motiv sa-ti dau eu tie sa scoti sig-ul? ma intereseaza prea putin de el =)) mi se rupe de tine de n-ai tu idee cum si cat, hai lasa suferinta p-aici ca nu demonstrezi nimic, cel putin nu mie. Eu chiar m-am distrat cu tine. (a da, si ca o paranteza, pe war nu joc eu, fac schimb cu un prieten care are rogue, si iese jale, e totul for fun si sa terminam cu circul pe aici ca nu pentru asta e forumul asta, daca ai alta problema imi dai frumusel PM sau dam o intalnire IRL daca esti de prin Bucuresti si discutam acolo daca esti armasar - si n-o lua ca pe o amenintare, ideea e alta) Legat de tactical mastery, eu m-am referit la charge, iar in pana de idei nu raman niciodata <3

revenind la inscription, m-am luat dupa o prostie de guide de pe net, am cumparat cam de 2 ori herb mai putine si am cheltuit cam 800 gold pe mats iar (adica aia din glyph-urile deja vandute + ceva de la mine), so e chiar infect desi se vand bine, ma cam doare capul cand dau 80g pe un stack de gravemoss ca mi-e lene sa-l farmez :< 180 and going up totusi..

Posted

No m-am lamurit. New talents care m-au lasat ceva gen o.O(am bajbait un semi spec pe demo sa vad dracia de meta), multe achievements, changed my haircut, luat burtal gloves. Acum inghet contul si il atarn in cui pana dupa examen. Ahhh, ce trist.

ai bac?... :|

Posted

revenind la inscription, m-am luat dupa o prostie de guide de pe net, am cumparat cam de 2 ori herb mai putine si am cheltuit cam 800 gold pe mats iar (adica aia din glyph-urile deja vandute + ceva de la mine), so e chiar infect desi se vand bine, ma cam doare capul cand dau 80g pe un stack de gravemoss ca mi-e lene sa-l farmez :< 180 and going up totusi..

Pana la WotLK se plictiseste lumea de inscription, am vazut ca se dau Glyphs si la 10g/major, deci nu prea cred ca o sa fie foarte profitabila. Eventual daca mai adauga content.

Posted

hm ... retri pala e incredibil, m-a omorat unul de acelasi lvl cu un singur stun de 5 sec. am impresia ca astia de la blizz fac farse cu noi. daca nu il nerfuiesc la wotlk o sa fie nasol :|

am vazut cu ochii mei cum un pala lvl 63 a omorat un druid 70 cu 9k viata. mi se pare absurd rau.

Posted

Pana la WotLK se plictiseste lumea de inscription, am vazut ca se dau Glyphs si la 10g/major, deci nu prea cred ca o sa fie foarte profitabila. Eventual daca mai adauga content.

este ma profitabila afacerea, vand glyph-uri cu 90 gold :) cel mai ieftin cu 25. Faza e ca un glyph pe care-l faci la 50 inscription e posibil sa fie folosit si cand poti sa faci unul la lvl 300+, cum ar fi healthstone +10% HP sau Holy light la paladini care da la nush cati membri in range-ul de (!) 100 yards acelasi heal ca jucatorul caruia tu ii dai, so crede-ma, e profitabila afacerea si-o sa mearga incontinuu mai ales ca e de la lvl 15 in sus (cel putin acum), twinks sau jucatorii cu bani or sa cumpere glyphuri pt lvl up mai rapid.

legat de retadin, o sa fie el nerfuit in 3 patchuri, no worries, dar holy pala sper sa nu fie nerfed c-o sa rupa tare in arena cu beacon of light ala xd

PS: astia care sunteti pe herbalism, vedeti c-aveti un racial nou, lifeblood parca

Posted

buildu de arcane combinat cu frost e foarte ok atata in pve cat si in pvp chiar imi place,in timp ce Deep Freeze e asa aiurea mai ales ca lau nerfuit cu o saptamana inainte de patch release eliminand damage complet.DC intruna lag e ceva normal momentan.

btw sau schimbat battegrloupsurile caci mam trezit cu playeri de pe realmuri precum Illidan,Archimonde si nu mai stiu care in orice caz nimeni de pe Burning Legion,Crushridge si altele care le aveam inainte de patch?!

Posted

E incredibil nerfu din raids + buffu la caractere ... cleared kara in vreo 3 ore ( data trecuta a luat vreo 4 ), curator down inainte de primul evocation, netherspite one shotted ( data trecuta a luat vreo 2 wipeuri :P ).

Am fi incercat si ZA in 7, dar era down serverul instantei ...

Posted

noi n-am facut nici un raid, toata lumea era peste cap cu addonurile

AND WHAT THE SCREW IS WITH THOSE RETARDINS????

hahaha say hello to the new warlocks. Cei de pe beta au facut gura, Blizzard didn't care... acu sa vezi revolta pe live.

Faza e ca un glyph pe care-l faci la 50 inscription e posibil sa fie folosit si cand poti sa faci unul la lvl 300+, cum ar fi healthstone +10% HP

e +30% hp si doar pentru tine, in alte cuvinte useless. Locks au pe departe cele mai idioate si mai nefolositoare glyphs. O DA 10% LESS MANA PER SHADOWBOLT TY BLIZZ

PS: astia care sunteti pe herbalism, vedeti c-aveti un racial nou, lifeblood parca
skinning primeste crit rating iar mining primeste hp. 300 la 375 parca.
Posted

hahaha say hello to the new warlocks. Cei de pe beta au facut gura, Blizzard didn't care... acu sa vezi revolta pe live.

Blizzard Employees play warlock - de aia they diden't care

Posted

noi n-am facut nici un raid, toata lumea era peste cap cu addonurile

e +30% hp si doar pentru tine, in alte cuvinte useless. Locks au pe departe cele mai idioate si mai nefolositoare glyphs. O DA 10% LESS MANA PER SHADOWBOLT TY BLIZZ

skinning primeste crit rating iar mining primeste hp. 300 la 375 parca.

Tin sa te contrazic . Avem , aveti locks , cateva glyphuri chiar foarte bune . Si 10% less mana per SB e bun intr-un spec destro bazat pe spamming SB si CB cu immolate between .

Glyph of Corruption (Req. lvl. 15) - You Corruption spell has a 4% chance to cause you to enter a Shadow Trance state after damaging the opponent. The Shadow Trance state reduces the casting time of your next Shadow Bolt spell by 100%.

Glyph of Curse of Agony (Req. lvl. 15) - Increases the duration of your Curse of Agony by 4 sec.

Glyph of Searing Pain (Req. lvl. 18) - Increases the critical strike bonus of your Searing Pain by 20%.

Glyph of Searing Pain (Req. lvl. 18) - Increases the critical strike bonus of your Searing Pain by 20%.

Glyph of Shadowburn (Req. lvl. 20) - Increases the critical strike chance of Shadowburn by 20% when the target is below 35% health. FInisher FTW!

Posted

hai lasa suferinta p-aici ca nu demonstrezi nimic, cel putin nu mie. Eu chiar m-am distrat cu tine. (a da, si ca o paranteza, pe war nu joc eu, fac schimb cu un prieten care are rogue, si iese jale, e totul for fun si sa terminam cu circul pe aici ca nu pentru asta e forumul asta, daca ai alta problema imi dai frumusel PM sau dam o intalnire IRL daca esti de prin Bucuresti si discutam acolo daca esti armasar - si n-o lua ca pe o amenintare, ideea e alta) Legat de tactical mastery, eu m-am referit la charge, iar in pana de idei nu raman niciodata <3

Asa ca o ultima idee .. daca tot bagi 2 pt charge , de ce sa nu bagi 3 pentru reflect ? Adica tie ti se pare mai important 1% 2h dmg decat un instant reflect ? Asta e alegerea ta , dar nu`i forta pe altii sa faca aceeasi greseala. Daca joci "for fun" si nu ai experienta/gear/teammate sau orice altceva , nu te baga in lucrurile care nu le cunosti si nu te lua de cei care vor sa ajute doar ca sa te vada lumea mare cocos [ imi vine greu sa cred ca nu`ti pasa de parerea celorlalti avand in vedere cate reply`uri ai dat , chiar si la sig`ul care l`am pus acolo peste noapte fara sa zic nimic de el ]

Anyway , ai dreptate in privinta forumului ... nu e pentru certuri , ci pentru cu totul si cu totul altceva. Imi cer scuze tuturor pentru mini-spam`ul facut pe`aici si daca vrei sa continuam discutia/argumentul , thade , imi dai un PM si discutam ... eu unu nu mai am nimic de adaugat in momentul de fata si daca nici tu n`ai .. eu ma opresc aici.

Edit: mersi de tip`ul cu herbalism .. nu observasem :)

buildu de arcane combinat cu frost e foarte ok atata in pve cat si in pvp chiar imi place,in timp ce Deep Freeze e asa aiurea mai ales ca lau nerfuit cu o saptamana inainte de patch release eliminand damage complet.DC intruna lag e ceva normal momentan.

btw sau schimbat battegrloupsurile caci mam trezit cu playeri de pe realmuri precum Illidan,Archimonde si nu mai stiu care in orice caz nimeni de pe Burning Legion,Crushridge si altele care le aveam inainte de patch?!

la 70 e greu sa combini arcane cu frost doar cu 61 de talente ... mai bine e sa mergi pe 51 points + 10 in altele sau hybrids de arcane/fire sau fire/frost

In legatura cu deep freeze, era OP urat rau de tot ... 2500 normal hit si inca 5 sec de stun + lua targetul ca fiind frozen , lasandu`ti liber la 2x shatter combos in loc de 1 care putea fi evitat cu un wand/earth shock/ fear etc ...

BG`urile sunt muci si s`au inchis serverele la 7:30 AM pentru un hotfix

E incredibil nerfu din raids + buffu la caractere ... cleared kara in vreo 3 ore ( data trecuta a luat vreo 4 ), curator down inainte de primul evocation, netherspite one shotted ( data trecuta a luat vreo 2 wipeuri :P ).

Am fi incercat si ZA in 7, dar era down serverul instantei ...

full BT cleared in s2/s3/s4 players cu pug in 2 ore .... mai e nevoie sa adaug ceva ?

Blizzard Employees play warlock - de aia they diden't care

eh ... se pare ca tocmai au facut reroll retri pallys :)

Posted

adica primesc viata :D ? sunt cam dezamagit de noile talente la warlock :D

E: "

iti da 900 hp si are un cooldown de 3 min parca, ma rog, iti prinde bine in cafteala" thx loki

eu nu pot intra pe realm meu.... da pe alte realmu pot intra :|

bine ca s-a schimbat login screenu :D e cu wrath :X :D

Posted

adica primesc viata :D ? sunt cam dezamagit de noile talente la warlock :D

iti da 900 hp si are un cooldown de 3 min parca, ma rog, iti prinde bine in cafteala (btw, mie mi-a prins, in sfarsit am reusit ieri sa omor 5 mobs lvl 68 elite solo :), dupa ce mi-am schimbat un pic specc-ul - am prins pe fiecare vreo 4-5 executes)

btw, nu v--ati dat cu parerea despre chestia daca merita ca warrior sa-ti faci specc-ul fury compet ca sa poti prinde ultima abilitate adica 2H in one hand (chestia asta mi-ar permite sa-mi pun si un scut - ceva armor in plus) si de la wotlk pot alege si de la protection sa-mi dea 1 attack power pt fiecare 300-400 armor

ce ziceti, merita?

Posted

Asa ca o ultima idee .. daca tot bagi 2 pt charge , de ce sa nu bagi 3 pentru reflect ? Adica tie ti se pare mai important 1% 2h dmg decat un instant reflect ? Asta e alegerea ta , dar nu`i forta pe altii sa faca aceeasi greseala. Daca joci "for fun" si nu ai experienta/gear/teammate sau orice altceva , nu te baga in lucrurile care nu le cunosti si nu te lua de cei care vor sa ajute doar ca sa te vada lumea mare cocos [ imi vine greu sa cred ca nu`ti pasa de parerea celorlalti avand in vedere cate reply`uri ai dat , chiar si la sig`ul care l`am pus acolo peste noapte fara sa zic nimic de el ]

si la mine ca o ultima idee, am destula exp. cu warriorul, mai ales la partea de tankat, d-aia chiar n-am nevoie de tine sa-mi zici ce spec sa bag, btw, cate zile ai tu played pe war btw, ia da de fapt un armory sa vad ce gear ai :-?

@Loki: nu se merita, o sa-ti dau un specc l8r, aseara n-a mers mai deloc grim batol sa pot sa fac ceva

Posted

si la mine ca o ultima idee, am destula exp. cu warriorul, mai ales la partea de tankat, d-aia chiar n-am nevoie de tine sa-mi zici ce spec sa bag, btw, cate zile ai tu played pe war btw, ia da de fapt un armory sa vad ce gear ai :-?

@Loki: nu se merita, o sa-ti dau un specc l8r, aseara n-a mers mai deloc grim batol sa pot sa fac ceva

k, :)

mi se pare mie sau a coborat cooldown-ul la transmute? am facut ieri pe la 5 un primal might si acum vad ca pot sa fac iar :)

Posted

scuzati ca intrerup , am 2 intrebari .. stie cineva cum pot instala jocul pe Windows Vista ? as vrea sa il instalez dinou pt ca cel care il am acu l-am descarcat de pe dc++ direct instalat ca nu aveam cum sa fac altfel , la instalare imi zice " cannot update directx version , unknown .. . .. . " stie cineva vre-o solutie ?

si a 2-a , joaca de aici cineva pe Sylvanas ?

Posted

scuzati ca intrerup , am 2 intrebari .. stie cineva cum pot instala jocul pe Windows Vista ? as vrea sa il instalez dinou pt ca cel care il am acu l-am descarcat de pe dc++ direct instalat ca nu aveam cum sa fac altfel , la instalare imi zice " cannot update directx version , unknown .. . .. . " stie cineva vre-o solutie ?

si a 2-a , joaca de aici cineva pe Sylvanas ?

iti stergi complet wow vechi, si instalezi normal p-ala original care il ai, merge, eu am si xp si vista si pe ambele am instalat wow

p.s. o sa-ti ia cam o jumatate de zi sa-ti descarci toate patch-urile (sau te poti duce pe alte site-uri si sa le descarci manual - merge mai repede decat de pe blizz - si dupa ce-ai instalat si burning crusade incepi sa le instalezi); oricum ultimul 3.0.2 va trebui sa-l descarci prin blizz update

Posted

btw, nu v--ati dat cu parerea despre chestia daca merita ca warrior sa-ti faci specc-ul fury compet ca sa poti prinde ultima abilitate adica 2H in one hand

Din cate am auzit, titan's grip e imba pt leveling,deci probabil o sa fie bun cand o sa-ti iei wotlk. Pt PvP nu stiu ...

Posted

48 min mi`a luat ultima data pt patchuri , nu merge sa instalez pe vista , doar nu-s tampit acu sa zic fara sa vad nu ? :)

mie mi-a mers, am instalat chiar pe vista 64, dar ti-am zis ca tre sa stergi complet wow vechi sau mai bine dezinstaleaza-l cu your unninstaler (eu asta il folosesc) ca sa-ti scoata si intrarile din registri

cum e faza cu acheivements? de unde le pot obtine? si pe ce le pot utiliza?

@lasher_ro: pai la asta ma si refeream, nu neaparat la pvp, deocamdata acum ma axez sa fac bani pt un mount si sa fac reputatie, pvp mai astept cu el pana la wotlk