Avzar Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Pana la 61 !? nici gand, nu se poate cu exp-ul dat pe questuri din Azeroth si exp necesar pentru lv up de la 60 la 61...nu ai cum :)Eu am facut 58 si dupa aia BF / Ramparts si pac 60 foarte repede.Spor la lv ! :D Quote
Zeal Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ieri am dat 58 pe priest, azi sunt in outland si deja am facut 60. cam 1h juma/lvl. nu se merita sa mai pierzi timpul in azeroth odata ce ai 58, daca ai si gear bunicel ... parerea mea, merge de vreo 2x mai bine treaba in outland. la 49 eu m-am dus in un-goro, am trecut apoi prin azshara (4-5 q), felwood, din nou ungoro. la 55 m-am dus in winterspring pana la 57,apoi silithius vreo 4 questuri si am facut 58. prin wpl si epl nici n-am trecut.btw, cam in cat timp ati ajuns voi de la 60-70, si cat ati jucat in perioada asta? vreau sa stiu ce sanse am sa fac 70 pana la wotlk. Quote
Potyike Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 daca imi amintesc bine primul care a facut lvl 70 l-a facut intr-o noapte, deci nu se pune problema, daca joci mult (si eficient) atunci faci lvl 70 pana la wotlk Quote
mmc Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 btw, cam in cat timp ati ajuns voi de la 60-70, si cat ati jucat in perioada asta? vreau sa stiu ce sanse am sa fac 70 pana la wotlk.Ajungi fara probleme la 70 pana la wotlk, mai e o luna.daca imi amintesc bine primul care a facut lvl 70 l-a facut intr-o noapte, deci nu se pune problema, daca joci mult (si eficient) atunci faci lvl 70 pana la wotlkA facut ajutat de guilda, nu singur. Quote
Potyike Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 A facut ajutat de guilda, nu singur.banuiesc ca si Zeal poate fii ajutat. :) Quote
WhiteWolf Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ieri am dat 58 pe priest, azi sunt in outland si deja am facut 60. cam 1h juma/lvl. nu se merita sa mai pierzi timpul in azeroth odata ce ai 58, daca ai si gear bunicel In primul rand, e mai bine sa te duci cat mai tarziu in Outland pentru ca asa iti raman cat mai multe questuri cand esti 70 => shitloads of gold. In al doilea rand, daca te duci imediat cum faci 58, faci Hellfire si ramani cu ochii in soare ca esti 59-60 si nu ai questuri in Zanga. Da, faci mai repede level de la 58 in Outlands, dar faci mai greu mai incolo. Quote
Mamut Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 stie careva cum se numeste addonu pt hunteri care sa arate auto-shot? ca un fel de swing timer Quote
Lasher_ro Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 btw, cam in cat timp ati ajuns voi de la 60-70, si cat ati jucat in perioada asta? vreau sa stiu ce sanse am sa fac 70 pana la wotlk.Daca joci constant ( adica nu azi joc, 2 zile nu joc, 3 zile joc, o saptamana nu mai joc ), de pe la 62 incolo poti face cam un level pe zi cu un play time decent. Ai destul timp sa ajungi 70 si sa te echipezi cat de cat.In primul rand, e mai bine sa te duci cat mai tarziu in Outland pentru ca asa iti raman cat mai multe questuri cand esti 70 => shitloads of gold. In al doilea rand, daca te duci imediat cum faci 58, faci Hellfire si ramani cu ochii in soare ca esti 59-60 si nu ai questuri in Zanga. Da, faci mai repede level de la 58 in Outlands, dar faci mai greu mai incolo.Erm ... fals.Din HFP, daca incepi de la 58, iesi cel putin level 61, posibil 62. Cat despre bani, exista dailies si sigur o sa-ti ramana si o gramada de questuri prin netherstorm si shadowmoon valley.NU se merita sa ramai in Azeroth dupa 58, orice motiv ati auzi. Quote
Shade Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 daca imi amintesc bine primul care a facut lvl 70 l-a facut intr-o noapte, deci nu se pune problema, daca joci mult (si eficient) atunci faci lvl 70 pana la wotlkprimul care a facut lvl 70 l-a facut intr-o noapte? Ce tot palavrageste tu pe-acolo?Primul care a facut lvl 70 in 24 de ore /played a folosit rested exp si un raid de oameni dupa el care-i omorau mobii in care dadea. Asta inseamna sa stii jocul si sa planifici totul. Nu e posibil de facut de catre un newbie.Cum zice si lasher, de la 60-70 e posibil sa faci un level/zi daca joci ca lumea. Daca nu, 1 lvl la 1-2 zile. Daca joci ca nebunul faci si mai repede, dar tre sa stii jocul.Eu am intrat in outland la 58 (parca, nu mai tin minte) si eram 63 cand am terminat HFP, cu tot cu vreo 2-3 instante. Quote
Loki Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cum zice si lasher, de la 60-70 e posibil sa faci un level/zi daca joci ca lumea. Daca nu, 1 lvl la 1-2 zile. Daca joci ca nebunul faci si mai repede, dar tre sa stii jocul.Eu am intrat in outland la 58 (parca, nu mai tin minte) si eram 63 cand am terminat HFP, cu tot cu vreo 2-3 instante. dupa cum mi-a raspuns cineva recent, nu se merita se "levelizezi" :P asa repede pt ca pierzi esenta jocului si sunt acum de acord cu astaiar faza cu silithus eu asa am facut (adica am dupa ce am terminat quest-urile acolo eram 61), apoi am mers in outland si mi-a fost mult mai usor sa fac primele quest-uri acolo ca lvl 61 cu gear-ul meu de kko :Pbtw, dupa 2 zile de AV mi-am luat super maciuca :P; urmeaza restul setului de merciless care sunt sigur ma va ajuta la lvling in wotlk Quote
ReneGade Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 dupa cum mi-a raspuns cineva recent, nu se merita se "levelizezi" :P asa repede pt ca pierzi esenta jocului si sunt acum de acord cu astaiar faza cu silithus eu asa am facut (adica am dupa ce am terminat quest-urile acolo eram 61), apoi am mers in outland si mi-a fost mult mai usor sa fac primele quest-uri acolo ca lvl 61 cu gear-ul meu de kko :Pbtw, dupa 2 zile de AV mi-am luat super maciuca :P; urmeaza restul setului de merciless care sunt sigur ma va ajuta la lvling in wotlkgz :beer: Quote
mmc Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 In primul rand, e mai bine sa te duci cat mai tarziu in Outland pentru ca asa iti raman cat mai multe questuri cand esti 70 => shitloads of gold. In al doilea rand, daca te duci imediat cum faci 58, faci Hellfire si ramani cu ochii in soare ca esti 59-60 si nu ai questuri in Zanga. Da, faci mai repede level de la 58 in Outlands, dar faci mai greu mai incolo.Cu toate charele pe care le-am crescut in tbc (3) am intrat la lvl 58 in Outland (mai mult pentru gearul pe care-l iei de la primele questuri si fast exp) iar la lvl 70 aveam doua zone ramase (Netherstorm si Shadomoon valley). Faci si instante intre timp si o sa fie ok. Chiar nu se mai merita sa stai in Azeroth unde questurile sunt aruncate aiurea pe harta, alergi o gramada si rewardurile nu sunt pe masura.primul care a facut lvl 70 l-a facut intr-o noapte? Ce tot palavrageste tu pe-acolo?Primul care a facut lvl 70 in 24 de ore /played a folosit rested exp si un raid de oameni dupa el care-i omorau mobii in care dadea. Asta inseamna sa stii jocul si sa planifici totul. Nu e posibil de facut de catre un newbie.Ce rested exp? Au fost 28 de ore real time:http://www.videogamer.com/news/17-01-2007-4522.htmldupa cum mi-a raspuns cineva recent, nu se merita se "levelizezi" :P asa repede pt ca pierzi esenta jocului si sunt acum de acord cu astaBa se merita, jocul incepe la level 70, pana acolo e apa de ploaie si boring pe deasupra. Quote
Lasher_ro Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Nu neaaparat ... daca te " chinui " putin, poate sa fie boring si la lvl 70 ^^ Plus ca sunt destule chestii interesante si cat timp faci level.@Loki - sa nu levelezi prea repede nu inseamna sa incerci sa cresti cat mai ineficient :P Inseamna sa faci mai faci si altceva : instante, un BG, dueluri daca ai cu cine, etc. Quote
WhiteWolf Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 La faza cu Outland nu am inclus si instante, doar quests. Si levelingul poate fi chiar fun, chiar si la al 2-lea char. Quote
virus_ro Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 stie careva cum se numeste addonu pt hunteri care sa arate auto-shot? ca un fel de swing timerquartz Quote
Zeal Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 cum sa ajungi la 59-60 fara q? eu din vreo 6 questuri am facut 59, din inca vreo 10 am facut 60. acum am mai facut juma' de lvl din maxim 7-8 questuri. mai raman vreo 40-50 si termin hfp.fara probleme iti ajung questurile. raman la parerea mea, daca vrei sa nu pierzi vremea, go outland!whitewolf, se vede ca nu ai trecut pe-acolo de vb asa de-aiurea. Quote
Mamut Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 quartznu e quartz...quartz e pt cast bar...http://img80.imageshack.us/my.php?image=astank7.png Quote
WhiteWolf Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 whitewolf, se vede ca nu ai trecut pe-acolo de vb asa de-aiurea.Stai linistit, sig-ul nu se updateaza, si nu e nici macar al 2-lea char. Quote
Lasher_ro Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 S-a luat dupa ce ai zis, nu dupa sig ... Quote
Life Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 cum se numeste addonu care il foloeste rogue din project lore ? Quote
tthdd Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 cleared Naxx 10man aseara, e chiar foarte usoara instanta dar si foarte lunga.ps;care ai cont pe beta si poti sa faci niste gemuri cu hit rating? Quote
Laur3nTyu Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 cleared Naxx 10man aseara, e chiar foarte usoara instanta dar si foarte lunga.ps;care ai cont pe beta si poti sa faci niste gemuri cu hit rating?m`am plic de naxx.. bine nu in 10 man.. dar oricum.. la lvl 70 e booring :D mai ales knd joci cu pro players :)am auzit bine sau miercurea asta se puna patchu ala baban ? cu talente and stuff :X ?? Quote
tthdd Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 eu ma refeream la Naxx de lvl 80 din WotLK :P Quote