Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

msms , din pacate am bagat cateva pcte si la Mark of the wild upgrade

daca ai lvl mai low , dai un respecc si baga cum a zis bulan , ai mare nevoie de furor cand te vei transforma imediat pentru energy / rage .

Posted

din ce am inteles pe battlegroundul in care este Sylvanas cam domina alianta. Pe Burning Legion cum e?

Burning Legion e in BloodLust,unde dimineata ally wins,dar seara horde castiga intruna.Daca doresti sa te faci horde si sa faci pvp iti recomand sa mergi pe orice realm din "Conviction" preferabil Magtheridon,is si multi romani acolo doar cas greu de gasit si in plus horde castiga orice BG la orice ora.

Posted

daca ai lvl mai low , dai un respecc si baga cum a zis bulan , ai mare nevoie de furor cand te vei transforma imediat pentru energy / rage .

am numa ~10 gold , o sa cer de la un prieten sa vad :)

Guest cany_bunny
Posted

farmezi primale sau minezi sau strangi ierburi...tot nab ai ramas kinezule =))=))=))

Posted

farmezi primale sau minezi sau strangi ierburi...tot nab ai ramas kinezule =))=))=))

frate sti prea bine cum merge treaba si cat de dator imi esti asa ca abtinete......

cele de gathering (leatherworking [nu prea] , herba , mining) . si alchemy este destul de banoasa .

poate ai dreptate dar daca nu gasesti asa de multe ierbuiri sau minereuri cf?.......

Guest cany_bunny
Posted

frate 1000g nu e mult :whistle:

orice ai face nu trimite spiridusii racheti dupa mine :bananadance2:

Guest cany_bunny
Posted

:nanana: can't catch me!..frate tu nici epic flying mount nu ai..cand o s ai undead flying horse mai vorbim

:tiphat:

Posted

:n :tiphat: anana: can't catch me!..frate tu nici epic flying mount nu ai..cand o s ai undead flying horse mai vorbim

da asta m-a dat pe spate undead flying horse.....mda

reflecta varsta ta puerila baiete....

Guest cany_bunny
Posted

tu vorbesti mah ?iti ard un fier de calcat in cap de nu te vezi!

nu m mai cert cu tine k vad k esti un pusti retardat cu mucii pe tricou!

Posted

tu vorbesti mah ?iti ard un fier de calcat in cap de nu te vezi!

nu m mai cert cu tine k vad k esti un pusti retardat cu mucii pe tricou!

Cati ani ai frate ti-ai luat si tu buletinul si acum te dai mare

as vrea sa te vad cu fierul ala de calcat daca esti instare sa il ridici.....

si eu macar port mucii pe tricou nu ii mananc ca tine...

:gun:

Guest cany_bunny
Posted

asta cu mancatul mucilor e din propria ta experienta personala ??eu makr am fier de calcat sal pot ridik nu imi spal rufele in dambovita doar knd e soare afara! :kar:

Posted

asta cu mancatul mucilor e din propria ta experienta ta personala ??eu makr am fier de calcat sal pot ridik nu imi spal rufele in dambovita doar knd e soare afara! :kar:

frate nu mai sta acasa in fata calculatorului sa joci cs ca nu ai fata de wow si mai dute pe la scoala sa mai inveti si tu sa scri

intreaba omu ceva si te bagi ca musca in C###

Cred ca esti cam nebatut.....

Guest cany_bunny
Posted

aham si la tine la "facultati" iti spune k "scri" e corect...analfabetule

ma mir k ai curent in grota ta acolo k s joci wow...sau ai auzit si tu de el si t bagi aiurea in seama?