Lasher_ro Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Presupun ca dupa ce ajung la 70 si voi vrea sa schimb talent points .. pot sa le resetez contra x gold , nu ?Poti sa le resetezi oricand contra x gold. Quote
Stalk3r Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 okey :) .. ma ajuta cineva cu build`u ? :-\ Quote
Bulan69 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 build de leveling ?! daca da http://www.wowhead.com/?talent=0zZxGGsfroezioVxhz Quote
Stalk3r Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 msms , din pacate am bagat cateva pcte si la Mark of the wild upgrade Quote
ReneGade Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 msms , din pacate am bagat cateva pcte si la Mark of the wild upgradedaca ai lvl mai low , dai un respecc si baga cum a zis bulan , ai mare nevoie de furor cand te vei transforma imediat pentru energy / rage . Quote
Shuriken Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 din ce am inteles pe battlegroundul in care este Sylvanas cam domina alianta. Pe Burning Legion cum e?Burning Legion e in BloodLust,unde dimineata ally wins,dar seara horde castiga intruna.Daca doresti sa te faci horde si sa faci pvp iti recomand sa mergi pe orice realm din "Conviction" preferabil Magtheridon,is si multi romani acolo doar cas greu de gasit si in plus horde castiga orice BG la orice ora. Quote
Stalk3r Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 daca ai lvl mai low , dai un respecc si baga cum a zis bulan , ai mare nevoie de furor cand te vei transforma imediat pentru energy / rage . am numa ~10 gold , o sa cer de la un prieten sa vad :) Quote
Stalk3r Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 si cum creste ? 1 .2 . 3. 4 .. sau ... ? Quote
mmc Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 1, 5, 10, 15, 20, 25 .... pana la 50 cand e cap. Scade cu 5g o data la luna, daca nu dai respec. Quote
Stalk3r Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 noa super atunci , o sa dau acu cand merg acasa sa vedem ce iese , am level 20 sau 21-22 nu mai stiu exact , de 1 sapt jumate nu am apucat sa joc :"> Quote
Adrianussad Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Imi spune si mie cineva care este ce-a mai banoasa profesie...... Quote
ReneGade Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 cele de gathering (leatherworking [nu prea] , herba , mining) . si alchemy este destul de banoasa . Quote
Guest cany_bunny Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 farmezi primale sau minezi sau strangi ierburi...tot nab ai ramas kinezule Quote
Adrianussad Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 farmezi primale sau minezi sau strangi ierburi...tot nab ai ramas kinezule frate sti prea bine cum merge treaba si cat de dator imi esti asa ca abtinete...... cele de gathering (leatherworking [nu prea] , herba , mining) . si alchemy este destul de banoasa . poate ai dreptate dar daca nu gasesti asa de multe ierbuiri sau minereuri cf?....... Quote
Guest cany_bunny Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 frate 1000g nu e mult :whistle: orice ai face nu trimite spiridusii racheti dupa mine :bananadance2: Quote
Adrianussad Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 frate 1000g nu e mult :whistle: orice ai face nu trimite spiridusii racheti dupa mine :bananadance2:stai linistit pt tine ma deplasez personal si bang un deget.... Quote
Guest cany_bunny Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :nanana: can't catch me!..frate tu nici epic flying mount nu ai..cand o s ai undead flying horse mai vorbim :tiphat: Quote
Adrianussad Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :n :tiphat: anana: can't catch me!..frate tu nici epic flying mount nu ai..cand o s ai undead flying horse mai vorbimda asta m-a dat pe spate undead flying horse.....mda reflecta varsta ta puerila baiete.... Quote
Guest cany_bunny Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tu vorbesti mah ?iti ard un fier de calcat in cap de nu te vezi!nu m mai cert cu tine k vad k esti un pusti retardat cu mucii pe tricou! Quote
Adrianussad Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tu vorbesti mah ?iti ard un fier de calcat in cap de nu te vezi! nu m mai cert cu tine k vad k esti un pusti retardat cu mucii pe tricou! Cati ani ai frate ti-ai luat si tu buletinul si acum te dai mare as vrea sa te vad cu fierul ala de calcat daca esti instare sa il ridici..... si eu macar port mucii pe tricou nu ii mananc ca tine... Quote
Guest cany_bunny Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 asta cu mancatul mucilor e din propria ta experienta personala ??eu makr am fier de calcat sal pot ridik nu imi spal rufele in dambovita doar knd e soare afara! :kar: Quote
Adrianussad Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 asta cu mancatul mucilor e din propria ta experienta ta personala ??eu makr am fier de calcat sal pot ridik nu imi spal rufele in dambovita doar knd e soare afara! :kar:frate nu mai sta acasa in fata calculatorului sa joci cs ca nu ai fata de wow si mai dute pe la scoala sa mai inveti si tu sa scri intreaba omu ceva si te bagi ca musca in C### Cred ca esti cam nebatut..... Quote
Guest cany_bunny Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 aham si la tine la "facultati" iti spune k "scri" e corect...analfabetulema mir k ai curent in grota ta acolo k s joci wow...sau ai auzit si tu de el si t bagi aiurea in seama? Quote