Phyxyon Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Felicitari! Mie insa imi place mai mult cum suna Champion of the Naaru decat Hand of A'dal, mai ales ca multa lume isi pune imediat cum il ia pe cel de MH si e si mai rar intalnit cel de ssc/tk Ambele is aiurea . Singurele titluri ce merita sa le tii ar fi Scarab Lord sau Warlord / High Warlord - din pacate nici unu nu mai merge luat . Quote
Shade Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ambele is aiurea . Singurele titluri ce merita sa le tii ar fi Scarab Lord sau Warlord / High Warlord - din pacate nici unu nu mai merge luat .din pacate n-am jucat pre-tbcMie insa imi place mai mult cum suna Champion of the Naaru decat Hand of A'dalMie-mi place hand of a'dal, plus ca e ceva mai mult /flex in el: mag si gruul poate sa-i faca oricine cu un pug zilele astea Quote
Loki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 am o rugaminte la cine are timp sa-mi dea un raspuns mai detaliat sau poate un link util unde pot afla ce ma doare :)problema mea este ca-s nul la pvp, am inceput de putin timp sa ma bag si eu in bg si am luat-o rau de tot, rusinos chiar; dupa cum se ved in semnatura sunt warrior (celelalte specificatii sunt tot acolo) si in 99% din cazuri nu apuc sa dau de 2 ori cu barda ca sunt omorat; ma rog, stunned, tranformat in orice animalut posibil, trimis la plimbare pentru ca in final sa ma omoare careva cu o singura lovitura (ma refer la magic damage pt ca alea fizice le mai suport :P ); ce sa fac? stiu ca sunt potiuni care imi dau rezistenta la toate clasele de magie, dar ceva de genul 20 pt 1 ora; daca stiti careva item-uri sau poate alte potiuni sau ceva sa ma faca imun (daca nu cer prea mult :P ), as fi recunoscator :) Quote
Mamut Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 din cate cred eu asta este armory tau.observ ca nu ai deloc mult hp(chiar extrem de putin pt un warrior). mai fa heroice si kara/gruul/mag pana faci si tu 9k hp fara buffs, attack power vro 1200(nush exact). nu se merita sa folosesti potiuni in PvP daca mori des, pt ca va trebui sa le bei din nou si din nou si o sa ti se termine toate + ca dai si o gramada de bani pe ele(presupun).si incearca sa nu mergi singur. daca e, vb cu un healer ceva din guilda pe care o ai, te imprietenesti cu el, si faceti bg'uri impreuna.inca o chestie. pune-ti talentele pe Arms. Arms -> PvP; Fury -> PvEgl & hf Quote
Laur3nTyu Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mie-mi place hand of a'dal, plus ca e ceva mai mult /flex in el: mag si gruul poate sa-i faca oricine cu un pug zilele astea pe sv meu se faci si MH every weekend pug kre il dai pe archy deci nu e asa de greu nici hand of a'dal ( eu ii zic maneta lu' a'dal) oricum.. erau frumoase amintirile cu "Scarab Lord" sau "Field Marshal" p.s: cum aratau gnomitzele magi cu setul de la marshal :X [ pink ftw ] Quote
Dr.Oetker Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 am o rugaminte la cine are timp sa-mi dea un raspuns mai detaliat sau poate un link util unde pot afla ce ma doare :)problema mea este ca-s nul la pvp, am inceput de putin timp sa ma bag si eu in bg si am luat-o rau de tot, rusinos chiar; dupa cum se ved in semnatura sunt warrior (celelalte specificatii sunt tot acolo) si in 99% din cazuri nu apuc sa dau de 2 ori cu barda ca sunt omorat; ma rog, stunned, tranformat in orice animalut posibil, trimis la plimbare pentru ca in final sa ma omoare careva cu o singura lovitura (ma refer la magic damage pt ca alea fizice le mai suport :P ); ce sa fac? stiu ca sunt potiuni care imi dau rezistenta la toate clasele de magie, dar ceva de genul 20 pt 1 ora; daca stiti careva item-uri sau poate alte potiuni sau ceva sa ma faca imun (daca nu cer prea mult :P ), as fi recunoscator :)Pai da warriorul este melle dps...Cum a spus si mamut fa-ti gear de pvp apoi intra in bg...Cu vreo 12k nebufat :D In rest nu prea ai ce sa faci...Trebuie sa primesti heal...Later edit:Karazhan/Grull sunt instante...Unde faci bossi iei iteme...Banuesc ca sti asta deja...Si in legatura cu bufurile...Sunt spellurile care iti dau in plus de exemplu in instante se bufeaza tankul cu spelluri cu +stamina/armor atc...Si potiunile sunt considerate bufuriFara buffuri/iteme nu poti sa iti faci mai mult HP... Quote
Loki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 din cate cred eu asta este armory tau.observ ca nu ai deloc mult hp(chiar extrem de putin pt un warrior). mai fa heroice si kara/gruul/mag pana faci si tu 9k hp fara buffs, attack power vro 1200(nush exact). nu se merita sa folosesti potiuni in PvP daca mori des, pt ca va trebui sa le bei din nou si din nou si o sa ti se termine toate + ca dai si o gramada de bani pe ele(presupun).si incearca sa nu mergi singur. daca e, vb cu un healer ceva din guilda pe care o ai, te imprietenesti cu el, si faceti bg'uri impreuna.inca o chestie. pune-ti talentele pe Arms. Arms -> PvP; Fury -> PvEgl & hfms de raspunsul rapid :)dar din pacate m-ai luat cu limbi straine :P; ce inseamna buff? si kara/gruul/mag? si chiar daca sunt la 70, mai pot castiga hp (banuiesc ca te referi la health) asa, fara item-uri sau potiuni? n-ar fi vb de bani sau potiuni, bani am si potiunile mi le fac singur (ai vzt ca-s cu profesiile la maxim :) ); la mine in guilda pe un singur om ma pot baza, dar nu este healer din pacate, asa ca-s cam obligat sa lucrez soloLE.@ BrokenLord: o sugestie pt gear si talente de pvp daca nu cer prea mult? :) Quote
Laur3nTyu Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 LE.@ BrokenLord: o sugestie pt gear si talente de pvp daca nu cer prea mult? :)incearca asta si fa rost de un mace 2h :D btw.. si buff = battle shout / commanding shout.. pe care le are in warrior.. in rest.. sunt power word : fortitude kre o da priest , arcane briliance de la mage , si multe altele.LE : si incearca sa joci pvp sa iti cumperi itemele de la pvp kre le poti luat . iti vor da buff la hp( adica iti vor creste viata ) si bazeazate pe strenght / stamina knd iti iei un item si la sockets tot pe strenght stamina / AP [ attack power ( adica socketurile alea cu 4 strenght / 4 AP dak nu ma insel)] Quote
Loki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 incearca asta si fa rost de un mace 2h :D btw.. si buff = battle shout / commanding shout.. pe care le are in warrior.. in rest.. sunt power word : fortitude kre o da priest , arcane briliance de la mage , si multe altele.LE : si incearca sa joci pvp sa iti cumperi itemele de la pvp kre le poti luat . iti vor da buff la hp( adica iti vor creste viata ) si bazeazate pe strenght / stamina knd iti iei un item si la sockets tot pe strenght stamina / AP [ attack power ( adica socketurile alea cu 4 strenght / 4 AP dak nu ma insel)]k, ms de confugurator, e fain, asa o sa fac :) dar chiar trebuie mace 2 hands? e mai bun decat cele 2 arme pe care le am acum? Quote
Avzar Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Salutari, despre rogue ce se mai aude prin wotlk ?:PAre cineva o pagina ceva cu schimbari, pros, cons ? :PMs! Quote
tthdd Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Buff and Debuff spells are spells that, when cast, increase an ability of the player (or party members) or decrease an ability of enemy monsters or players.Fara suparare, e o mizerie specc-ul ala al tau, nu cred c-am vazut vreodata ceva mai urat si amuzant in acelasi timp, oricum hai ca te ajut eu putin...In primul rand, ai 3 specc-uri : Arms/Fury/Protection.1.Arms : este specc-ul unui warrior folosit in PvP (player vs player : arena, battleground). Pentru arms iti trebuie arma 2h (adica Mace-ul pt macestun), uite aici un specc facut de mine, cred ca e cel mai bun pt un ungeared warrior neexperimentat : http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...000000000000000 . So tre' sa intelegi ca nu e specc foarte bun pt warriorii experitmentati, dar spec-ul asta te va ajuta sa dai ceva mai mult damage, sa iei mai mult rage din hits + ceva survivability mai mare. spec-ul pe care ti l-a aratat Laur3nTyu este de MS PvE, nu prea bun pentru tine acum daca vrei sa iei ceva gear pur PvP.Fury : asta e pentru PvE, adica 2x 1 handed weapons (nu uita, tine arma cu viteza mai mica in main hand si arma cu viteza mai mare in offhand). Uite un specc bun http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 Prot : asta e pentru tankat, adica main hand weapon si scut, uite specc http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...033020103511351Legat de potiuni, uita-le atat timp cat faci PvP, oricum la ce gear ai in 2-3 hits esti mort de orice jucator care are Merciless pe el :P. Kara=Karazhan 10 man raid instanceGruul's Lair= 25man raid instanceMag=Maghteridon=25man raid instanceO alta chestie, nu te lua prea mult asa dupa ce-au spus BrokenLord si Laur3nTyu c-au facut greseli urate, in primul rand itemele mai bune iti da "increase status", nu buff-uri (vezi mai sus ce e ala buff si ce e ala debuff). Plus de asta nu numai hp-ul conteaza, in PvP trebuie sa ai si attack power si resilience destul de bune ca sa faci o diferenta, resilience iti reduce sansa de a luat critical strike, iar hp-ul nu se ia doar din buffuri si iteme, mai sunt si gemurile. Daca mai ai intrebari feel free to ask, http://www.wowwiki.com/Warrior_builds si citeste aici mai multe despre spec-ul warriorului...LE: lol Loki... omule, verde<albastru<mov<portocaliu la iteme (sper sa intelegi). Du-te fa 27k Honor (adica Alterac Valley pana-ti sare mustarul din tine..) si cumpara-ti Mace-ul Merciless, armele alea care le ai tu sunt la pamant, vinde-le la vendor cand iti iei mace-ul@Avzar : mmo-champion Quote
Loki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Buff and Debuff spells are spells that, when cast, increase an ability of the player (or party members) or decrease an ability of enemy monsters or players.Fara suparare, e o mizerie specc-ul ala al tau, nu cred c-am vazut vreodata ceva mai urat si amuzant in acelasi timp, oricum hai ca te ajut eu putin...In primul rand, ai 3 specc-uri : Arms/Fury/Protection.1.Arms : este specc-ul unui warrior folosit in PvP (player vs player : arena, battleground). Pentru arms iti trebuie arma 2h (adica Mace-ul pt macestun), uite aici un specc facut de mine, cred ca e cel mai bun pt un ungeared warrior neexperimentat : http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...000000000000000 . So tre' sa intelegi ca nu e specc foarte bun pt warriorii experitmentati, dar spec-ul asta te va ajuta sa dai ceva mai mult damage, sa iei mai mult rage din hits + ceva survivability mai mare. spec-ul pe care ti l-a aratat Laur3nTyu este de MS PvE, nu prea bun pentru tine acum daca vrei sa iei ceva gear pur PvP.Fury : asta e pentru PvE, adica 2x 1 handed weapons (nu uita, tine arma cu viteza mai mica in main hand si arma cu viteza mai mare in offhand). Uite un specc bun http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 Prot : asta e pentru tankat, adica main hand weapon si scut, uite specc http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...033020103511351Legat de potiuni, uita-le atat timp cat faci PvP, oricum la ce gear ai in 2-3 hits esti mort de orice jucator care are Merciless pe el :P. Kara=Karazhan 10 man raid instanceGruul's Lair= 25man raid instanceMag=Maghteridon=25man raid instanceO alta chestie, nu te lua prea mult asa dupa ce-au spus BrokenLord si Laur3nTyu c-au facut greseli urate, in primul rand itemele mai bune iti da "increase status", nu buff-uri (vezi mai sus ce e ala buff si ce e ala debuff). Plus de asta nu numai hp-ul conteaza, in PvP trebuie sa ai si attack power si resilience destul de bune ca sa faci o diferenta, resilience iti reduce sansa de a luat critical strike, iar hp-ul nu se ia doar din buffuri si iteme, mai sunt si gemurile. Daca mai ai intrebari feel free to ask, http://www.wowwiki.com/Warrior_builds si citeste aici mai multe despre spec-ul warriorului...LE: lol Loki... omule, verde<albastru<mov<portocaliu la iteme (sper sa intelegi). Du-te fa 27k Honor (adica Alterac Valley pana-ti sare mustarul din tine..) si cumpara-ti Mace-ul Merciless, armele alea care le ai tu sunt la pamant, vinde-le la vendor cand iti iei mace-ul@Avzar : mmo-championk, am pricipit, :) am bani sa-mi iau deocamdata de la ah un mace purple lvl 70, dar intrebarea mea este daca va fi la fel de util si in daily quest-uri , nu numai in pvp? :)si btw, strangeam bani pt mount 4, dar il las mai incolo, am inceput deja sa-mi schimb armura cu blue/purplesi guys, plz nu va certati de la discutia inc eputa de mine :); ms mult pt toate sfaturile si acum folosesc si link-urile oferite :) Quote
tthdd Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Omule, uite care-i faza, n-am zis nimic de cumparat mace de la AH, ci de facut HONOR si cumparat cu HONOR, ma refer la http://www.wowhead.com/?item=31959 plus citeste aici despre honor system : http://www.worldofwarcraft.com/pvp/honor-system-faq.htmldu-te in Stormwind in Hall of Champions si vezi acolo care-i treaba (si poate nu te uiti la itemele de lvl 60) Quote
Loki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Omule, uite care-i faza, n-am zis nimic de cumparat mace de la AH, ci de facut HONOR si cumparat cu HONOR, ma refer la http://www.wowhead.com/?item=31959 plus citeste aici despre honor system : http://www.worldofwarcraft.com/pvp/honor-system-faq.htmldu-te in Stormwind in Hall of Champions si vezi acolo care-i treaba (si poate nu te uiti la itemele de lvl 60)pai cum sa fac honor daca-s omorat mereu? d-aia am intrebat, ce sa schimb ca sa mai apuc sa omor si pe vreunul :Pdeci sa-mi pastrez dual-wield?si btw, is noob, dar nici chiar sa nu stiu de hall of champions si alte locuri de unde poti cumpara item-uri faine pe honor points si reputatie :) Quote
Aldguth Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pfoai cum ai ajuns tu la level 70? Dude stai duel wield si farmeaza AV pana faci destula onoare pentru mace-ul indicat de dudu de mai sus. Dupaia dai respec si te bagi pe Arms. Quote
Loki Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Pfoai cum ai ajuns tu la level 70? Dude stai duel wield si farmeaza AV pana faci destula onoare pentru mace-ul indicat de dudu de mai sus. Dupaia dai respec si te bagi pe Arms. n-a fost prea greu :P k, discutia incheiata, m-am lamurit ce si cum, ms mult de raspunsuri :tiphat: Quote
tthdd Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 nu te-ai lamurit cu ceva important : in AV conteaza prea putin cati omori, nu pe kills se bazeaza honorul... Quote
virus_ro Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ambele is aiurea . Singurele titluri ce merita sa le tii ar fi Scarab Lord sau Warlord / High Warlord - din pacate nici unu nu mai merge luat .Unul care inca merita si se poate lua ar fi Conqueror. Exalted cu toate cele 3 factiuni de pvp [ wsg/ab/av , fiecare factiune cu respectivele ei ]din pacate n-am jucat pre-tbcMie-mi place hand of a'dal, plus ca e ceva mai mult /flex in el: mag si gruul poate sa-i faca oricine cu un pug zilele asteaTocmai de`aia nu`l port , pentru ca prea multa lume face in 6/8 t6 vashj si kael asa cum si multi ratati de pe realmul meu [ si presupun ca nu doar la noi ] farmeaza t2/t3 si se dau jucatori pre-bc cu enchanturi de la scryers/aldors fara titluri pre-bc pvp. E mai rar intalnit Champion`ul si suna mai bine ca nume , nu ca semnificatie :)titluri astea pentru ce sunt ?:DShowoff. Daca te referi la cum sunt obtinute , ssc/tk attunement pentru Champion of the Naaru si MH [ si BT? sau doar MH ? ] attunement pentru Hand of A'dalam o rugaminte la cine are timp sa-mi dea un raspuns mai detaliat sau poate un link util unde pot afla ce ma doare :)problema mea este ca-s nul la pvp, am inceput de putin timp sa ma bag si eu in bg si am luat-o rau de tot, rusinos chiar; dupa cum se ved in semnatura sunt warrior (celelalte specificatii sunt tot acolo) si in 99% din cazuri nu apuc sa dau de 2 ori cu barda ca sunt omorat; ma rog, stunned, tranformat in orice animalut posibil, trimis la plimbare pentru ca in final sa ma omoare careva cu o singura lovitura (ma refer la magic damage pt ca alea fizice le mai suport :P ); ce sa fac? stiu ca sunt potiuni care imi dau rezistenta la toate clasele de magie, dar ceva de genul 20 pt 1 ora; daca stiti careva item-uri sau poate alte potiuni sau ceva sa ma faca imun (daca nu cer prea mult :P ), as fi recunoscator :)Imun nu poti fi ... si sa`ti faci resist gear doar pentru casteri nu e o solutie , plus ca e greu si cere ceva timp [ cu wotlk batand la usa, nici daca ar fi logic / la moda sa faci resist gear pt pvp nu ar merita ]Experienta si cunoasterea clasei - de asta e nevoie ca sa excelezi in pvp [ si putin creier , insa asta e logic ]. Uite`te pe skills, invata`le , cunoastele costurile si cd`urile , testeaza`le [ + duels , ca sa fie si ceva imprevizibil .. chestii care nu le poti testa pe mobs ] , iar dupa aia invata din greselile / experientele altora. http://www.arenajunkies.com/forums.php - Ai aici o gramada de discutii despre clase / setupuri si tactici , plus guides pentru diferite setupuri de arena. Nu o sa te ajute prea mult la categoria BGuri daca joci singur , insa sunt o gramada de macro`uri care te vor ajuta enorm daca nu le ai inca [ reflect , intervene etc ]Edit: Mda ... am dat quote inainte de raid si l`am scris in pauze , iesind ce`a iesit. Scuze pentru raspunsul tarziu LokiInca ceva , specul ... Laurentiu ti`a dat link de la un warr care are pve spec [ probabil avea pvp spec inainte , nu arunc aiurea cu noroi - doar ca e irelevant acum asa cum e ] , thade ti`a facut un spec care nu are nimic din ce a zis el [ nu tu survivability , nu tu extra rage ... 3% mai mult dmg pe 2h cand saracu baiat are 900 AP ... ] si fury / prot specs n`au treaba cu pvp`ul.Cat timp aduni gear , nu o sa ai cine stie ce AP / hp sa te poti baza pe un spec "normal" .. asa ca iti sugerez sa incerci asta : http://www.wowhead.com/?talent=LA0xdubqMhzioVZf0t0h - Endless rage sa te ajute sa compensezi la rage generation [ avand dmg mic ] si last stand pentru ceva mai multa survivabilitate.Specul de care se vorbeste pe`aici si este folosit de multi warrs in pvp e : http://www.wowhead.com/?talent=LV0xdGbqMbzbZE0zu0gRc si derivate [ 2 pct in comm presence in loc de imp slam / 3 pct in tactical mastery in loc de flurry pentru reflects la low rating etc ] Quote
tthdd Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 , thade ti`a facut un spec care nu are nimic din ce a zis el [ nu tu survivability , nu tu extra rage ... 3% mai mult dmg pe 2h cand saracu baiat are 900 AP ... ] si fury / prot specs n`au treaba cu pvp`ul. vorbesti numai prostioare CY@ cate zile ai tu jucate pe war? i guess none CY@ aici majoritatea spun ceea ce VAD, well, draga viruse e diferenta mare in "te uita" si a juca CY@ i mean c'mon, sa-ti bati joc in halul asta de el sa-i dai un spec cu DEFIANCE ? adica, SIGUUUUUUUR o sa-i foloseasca expertise si 15% threat in PvP, cine stie, poate mai da si un taunt la vreun Tauren, aaaa, poate voiai sa-l ajuti si sa-i dai spec-ul ala pt MS off-tank folosit prin Kara, hm, but i doubt (ma refer la asta http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...030000100000000 ) So, atat timp cat vrei sa dai un sfat, da unul macar care sa mearga sau care sa fie bun de ceva, SAU unul care sa-l ajute pe viitor, sa invete ceva cat mai apropiat de spec-ul folosit de warriorii experimentati ( adica asta http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 ). In caz ca nu stiai, in jocul asta exista o rotatie pe care o folosesc toate clasele, cum hunterul foloseste steadyshot->arcaneshot->multishot, la fel si warriorul le are pe ale lui, presupun ca n-ai idee cum se calculeaza rage-ul dar nvm, tu cu warriorul tau folosesti threat increase in PvP, so ai tankat vreun tauren lately? share it with us <3 Quote
virus_ro Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 1.Arms : este specc-ul unui warrior folosit in PvP (player vs player : arena, battleground). Pentru arms iti trebuie arma 2h (adica Mace-ul pt macestun), uite aici un specc facut de mine, cred ca e cel mai bun pt un ungeared warrior neexperimentat : http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...000000000000000 . So tre' sa intelegi ca nu e specc foarte bun pt warriorii experitmentati, dar spec-ul asta te va ajuta sa dai Desi e 3 noaptea si am o lene in mine ... vreau totusi sa`ti arat cat de dobitoc esti. [ mersi anticipat de warn - wtb x2 de data asta ca am prins gustu` ] Arata`mi si mie cu ce il ajuta specu ala pe un warr undergeared si neexperimentat ? - Faptul ca are 5/5 imp 2h ? la 300 pe hit cat da el la ce AP are ... sigur conteaza 3% extra dmg ... - Faptul ca are 4% mai mult dmg pt 12 sec dupa crit [ ai observat ca are 17% crit .. ? cu s2 neghezi 10% ... ti se mai pare asa folositor talentul ala acum ? aaa , stai! Tu te bazai pe rend cand ai bagat talentul ala ... ma mir ca totusi n`ai bagat improved rend - ca la cat de idiot esti , te cred in stare ] Talentele alea se bagau lejer in Blood Craze si faceai o treaba ... la fel si 1 pct din imp 2h sau din imp hamstring - Te`au batut ai tai in cap sau asa esti tu !? ... 2/3 Tactical Mastery se baga .... nu 3/3 doamne fereste ... sa nu cumva sa poti sa dai reflect direct , intri in def stance si incepi sa dai melee pt rage sa poti da un reflect , ca asa se face treaba a la thade! El cel care le stie pe toate ... Daca as fi facut eu o greseala ca asta, n`as mai intra pe forum 2 sapt de rusine ... insa tu la cat de nesimtit esti [ sau prost si nu ti`ai dat seama de greseala ] , ai tupeul sa faci comentarii la Defiance cu taurenii tai zburatori ... vorbesti numai prostioare CY@ Observ o diferenta intre contra-argumentele mele si ale tale .. anume faptul ca eu dau argumente si exemple , iar tu doar comentezi aiurea fara nici un argument si cu arfe de copil nebatut. Asta una , doua ... cate zile ai tu jucate pe war? i guess none CY@- aici majoritatea spun ceea ce VAD, well, draga viruse e diferenta mare in "te uita" si a juca CY@ Presupui gresit, "CY@". Am warr si il am de mult ... culmea ... cel mai mult cu warru m`am axat pe pvp si stiu mult mai multe decat tine chiar si la tanking , fapt care ti l`am demonstrat acum 2-3 luni [ cand abia facusem 70 de cateva sapt ] printr`un alt contra-argument pe care l`ai pierdut lamentabil incepand sa ma insulti in momentul in care ti`am adus dovezi ca te inseli. [ culmea , tot asa cu presupuneri gresite venisei si atunci , crezand ca sunt vre`un fraier care daca vi cu 2 arfe si 2 insulte tace imediat - istoria se repeta ] i mean c'mon, sa-ti bati joc in halul asta de el sa-i dai un spec cu DEFIANCE ? adica, SIGUUUUUUUR o sa-i foloseasca expertise si 15% threat in PvP, cine stie, poate mai da si un taunt la vreun Tauren, aaaa, poate voiai sa-l ajuti si sa-i dai spec-ul ala pt MS off-tank folosit prin Kara, hm, but i doubt (ma refer la asta http://www.worldofwarcraft.com/info/classe...030000100000000 ) Esti amuzant ... Vad ca inca n`ai invatat ce`i aia warr. Daca pentru tine 1% dmg pe 2h la 900 AP si ... dracu stie cat crit avea el e mai bun decat un static 2 expertise , e clar ca n`ai o treaba ... Te legi insa de faptul ca in acelasi talent e inclus si threat si ti se pare amuzant sa subliniezi acest fapt printr`o alta tentativa esuata de a fi amuzant , negand expertise`ul pentru care am bagat de fapt acel talent. Ca sa iti demonstrez cat de patetic poti fi ... la fel cum te`ai luat de Defiance , te puteai lua la fel de lejer si de Tactical Mastery care are inclus [ pe langa 15 rage preserved ] , si acel increased threat pe MS. Inseamna ca eu si toti warrs care folosim Tactical Mastery suntem niste idioti si ne trebuie unul ca tine sa ne scrie talent name`ul cu caps si sa ne bage o povestioara cu taureni si gnomi sa ne deschida ochii - ca tare idioti suntem saracii ... Specul facut de tine - wannabe offtank spec ... Pai sa`mi dau palme ce mizerie e acolo ... Improved Charge, fara Imp. Thunder Clap , fara Anger Management [ dar CULMEA! , ai bagat 2/2 Imp. Overpower ] , Second Wind ... fara Cruelity [ 5/5 in Imp. 2h si 2/2 Second Wind , dar nu bagi Cruelity , e grav ... eu mi`as da 2 palme in locu tau ... de fapt , imi dau eu 2 palme sa ma opresc din ras , ca mor dracu` aici ] ceva cat mai apropiat de spec-ul folosit de warriorii experimentati ( adica asta http://www.wow-europe.com/en/info/basics/t...000000000000000 ). Da clar Unbridled Wrath cu 2h sa folosesti .... nu booming voice! Doamne fereste .. Ma mir ca ai bagat totusi SI Anger management , SI imp. overpower .... ti`o fi alunecat mana ... http://www.arenajunkies.com/rankings/2v2/Warrior/ Uite`te putin pe sezoane la top teams si ce specuri se foloseau , ce specuri au si o sa vezi cat de dobitoc poti fi cu 3/3 imp hamstring si 3/5 imp 2h , cand alea 2 puncte se duc in orice situatie cu specu ala in blood frenzy - dar tu ce sa sti ... arunci cu vorbe goale si crezi ca toata lumea casca gura la cacaturile tale. Iti dau doua sfaturi. 1. Nu mai manca atata cacat. Daca ai warr , nu inseamna ca si sti sa joci cu el - dovada o ai in oglinda 2. Vezi ca n`ai treaba cu jocu , macar taci din gura ... nu te face de ras pe forumuri. Ca nota de incheiere, o sa iau un warn urat rau de tot [ poate chiar suspend ] pentru ca am spus adevarul pe fata asa cum trebuie el spus ... sa se simta ca o palma rece peste fata , sa te trezeasca la realitate. Asta e ultimul reply la adresa ta, nu meriti timpul si atentia mea. Ca atare poti comenta ca o potaie din spate cand trec pe langa tine ca ma doare fix in ... mda , ma abtin. Daca iau suspend , HF si ne vedem in cateva zile/sapt/luni .. w/e. Edit: Loki , ti s`au dat exemple de spec`uri cu zecile si tot faci greseli idioate ... Ce mama dracu ai bagat Dual Wield Specialization cand tu te bazezi pe 2h ? Si de ce dracu` n`ai luat Improved Intercept ? Te iei dupa ratatu ala de Thade cu 5/5`u lui in 2h spec si nu`ti mai raman puncte de 2/2 Imp. Intercept ... ce zici tu ? Hai sa bag 1 pct in dual spec !! Intrebare cat se poate de serioasa. Cu cat se mai vand conturile full green zilele astea ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 @Loki - in primul rand nu prea mai are rost acuma sa famezi gear sa fi competitiv pentru ca in o luna ne apucam iar de lvl-up. Eventual ar fi bine sa iei ceva gear ca sa iti fie mai usor, sa nu vizitezi cimitirul prea des daca esti pe server pvp dar nu te chinui sa farmezi acuma tot gearul de pvp pentru ca o sa devina depasit pe cand o sa reusesti sa il ai sau poti sa farmezi honor si la lvl 80 sa iti iei un obiect sau mai multe de pvp de lvl 80.Cel mai simplu mod de a lua ceva gear cat de cat e sa iti ridici la honored reputatiile cu 5 factiuni si anume : cenarion expedition, honor hold, lower city, shat'ar, keepers of time si o sa poti sa iti cumperi un set de armura pentru warrior mai bun decat ce ai la momentul actual si anume asta.Intre timp farmezi si AV si iti iei S2 mace si ai un gear decent pentru lvl-up, daca vrei mai mult normal poti sa faci farming la honor in continuare si sa iti imbunatatesti si restul de gear (daca nu ai deja ai nevoie neaparata de pvp trinket, e doar vreo 8000 honor, plus fata de ce ai tu cam orice obiect poate fi imbunatatit doar din honor si tokens). Quote
Loki Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Edit: Loki , ti s`au dat exemple de spec`uri cu zecile si tot faci greseli idioate ... Ce mama dracu ai bagat Dual Wield Specialization cand tu te bazezi pe 2h ? Si de ce dracu` n`ai luat Improved Intercept ? Te iei dupa ratatu ala de Thade cu 5/5`u lui in 2h spec si nu`ti mai raman puncte de 2/2 Imp. Intercept ... ce zici tu ? Hai sa bag 1 pct in dual spec !! Intrebare cat se poate de serioasa. Cu cat se mai vand conturile full green zilele astea ? o intrebare pt tine virus, fara suparare si astept un raspuns cat mai sincer: la 2 luni dupa ce ai inceput wow stiai atatea cate imi spui mie aici? mai frate, eu joc wow de pura placere, nu-s ahtiat dupa rankuri sau jde mii de kill-uri; in plus, dupa cum am ai spus si tu mi s-au prezentat o gramada de spec-uri si un limbaj de specialitate :P din care nu am inteles prea multe si normal ca fac greseli idioate, banuiesc ca toti ati facut si ati invatat pe parcurs intreband pe ici pe colo cum am facut si eu ieri am incercat sa aplic sfaturile voastre, mi-am modificat specul de 3 ori, adica vreo 20g, mi-am luat armura si un mace (mace pt ca aveam 0 la skills mace 2h si daca te uiti acum o sa vezi ca-s aproape la maxim); ma rog, pe scurt am luat cat se poate de in serios ce mi-ati spus incat am cheltuit intr-o jumatate de ora aproape 600g pe gear :) si nu regret, am vzt cu ochii mei ca mi-am imbunatatit considerabil pozitia fata de inainte chestia cu intecept-ul e simpla, mi-e destul de greu in joc sa schimb instantele, de aceea folosesc doar battle stance (poate iar o sa radeti si o sa ma intrebati iar cum draq am ajuns lvl 70 asa :P ), dar asa mi-e mie mai usor in acest moment; apreciez ff mult link-ul catre site-ul cu macro-uri si clar o sa iau de acolo cateva (nu am stiut sa fac singur unul :) ) @speedy: crezi ca n-am incercat sa fac rost de tokens? nu am reusit sa omor nici un horde in halaa :P; dar ma rog, ma duc sa farmez AV, am vazut alaltaieri ca intr-o ora de bg am facut 1000 honor points si 5 medalii(sau insignii sau cum puii mei se cheama:P ) desi nu stiu daca am omorat pe careva deci in concluzie, ms mult pt sfaturi, am salvat toate link-urile pe care mi le-ati dat si o sa le folosesc si imi pare rau ca s-a ajuns la scandal din cauza mea peace :right: Quote
zetulescu Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Citesc pe forumul de wow si observ multe topicuri privind rogul..aud foarte multe pareri ca rogul o sa fie "useless" atat in pve cat si pvp...este adevarat?....sa-mi ridice cineva moralul va rog :D Quote
tthdd Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 @Loki : daca ai facut 5 AV marks inseamna c-ai pierdut 5 jocuri la rand :P iei 3 daca-l castigi si 1 daca pierzi. Nu e vorba de cati omori in AV, du-te si tu dupa turma si-o sa vezi ce trebuie sa fac, de la turnuri luate pana la omorat cei 2 bosi. Btw daca omori horde iei 2 honor/kill, ceva de genul, deci nu se merita la gearul tau actual ca n-ai cum sa farmez honor astfel.LE: d-aia ti-am facut spec-ul acela simplu Loki, sa nu te incurci cu Sweeping Strikes sau Piercing Howl, cred ca iti este greu si cu Hamstring acum :) Quote