virus_ro Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 salut :D .. sunt nou aici, venind cu ganduri bune si ca sa am cu cine discuta :D.Sunt dezamagit de parerea unora despre magi pt PVE, toti crezand ca FIRE este cazanul cu DPS, inca odata demonstrand complet contrariul, cu un build propriu pe arcane frost ( build de pve ), am reusit sa intrec orice mag din guilda mea, si sa fiu pe locul 2 la damage in BT si MH. Sunt dezamagit deoarece nimeni nu vrea magi pe arcane in guilda lor, fiindca ei cred ca stiu mai bine :). As dorii sa stiu si opinia voastra. SuccesWelcome :) Teoretic si practic , fire este mai bun decat alte spec`uri pentru pve dps + buff raid ... Insa daca te gandesti doar la dps personal , exista specuri mai bune la anumite nivele de gear [ de ex , t4-level , 40/0/21 > 2/48/11 ]Tocmai m`am uitat pe armory si observ cateva chestii care personal pe mine ma deranjeaza si te`ar putea ajuta pe viitor sfaturile [ daca decizi sa le iei in seama ] :- Stacked SD fara hit capped. Se stie, si iti poti demonstra singur testand, ca dps`ul creste pe baza unei simple formule de gear , anume hit>sd/haste>crit .. Ce vreau eu sa spun e ca ar trebui sa incerci sa adaugi ceva hit inainte sa stackezi spell dmg. Modificarile care le poti face acum / pe viitor ar fi 15 hit pe gloves in loc de 20 spell dmg , gemuri de hit+sd sau iteme care au hit pe ele [ badge chest , pants , ringu vad ca`l ai deja .. craft belt of blasting etc ]- SD pe un singur school ca mag e o greseala pentru gearlvlul mic-mediu [ pana in SWP ]. In MH nu vei da numai cu frost ... nu prea vad eu magii dand channel blizzard la trash cand poti lua atatea intrerrupturi si dps`ul este mult mai mic fata de arcane explosion / CoC spam [ mai ai si Arcane Impact .. ] . Eu unu dau blizz doar cand nu ma tine mana [ daca a murit spriestu / n`am spriest / tocmai am luat ress etc ]. Iti sugerez sa schimbi pe urmatoarea arma soulfrost cu 40 spell dmg [ exceptie face tempest of chaos in cazul in care urmeaza sa treceti la SWP progress si nu vrei sa schimbi enchantul in cateva zile / o saptamana ]- Nu ocoli socket bonuses decat in cazul in care nu se merita ... cel mai bun exemplu sunt pants cu 3x yellow pe care poti pune spell hit/spell dmg gems si iei 5 dmg bonus. Ocoleste spell dmg bonuses doar in cazul in care e 1/2 sau 2/3 blue. Iti sugerez totusi sa iei bonusurile de stamina daca e gem yellow punand hit/sd gem sau, in caz ca ai hit capped , haste/sd [ sau crit daca tie iti place mai mult critul decat haste ]Sunt doar niste sfaturi / chestii care eu unu le`as schimba / face. Poti sa le iei in seama sau sa le ignori - tu decizi. A ... inca doua chestii : Ti`ar fi mai folositor 40/0/21 in pve decat 41/0/20 .. si ia necku de pvp cu haste [ sau crit , depinde ce`ti place tie ] , pune`i hit/sd pana faci hit capped sau haste/sd / crit/sd daca ai hit capped [ da , 3 sta bonus pt gem yellow ... o sa`ti fie folositoare stamina, daca n`ai deep frost spec, in MH/BT ]frost consuma mai putina mana si pe arcane la fel , din cate stiu , nu ?dar la arcane ramai oom f greuFrost in sine consuma putina mana in comparatie cu fire/arcane ... insa in cazul nostru [ 40/0/21 si derivate ] , frost spells se folosesc si din arcane sunt luate doar efectele , deci e tot frost-base dmg :)@Laurentiu - Nu vreau sa jignesc , insa daca un spriest intrece un mag la dps ... ori spriestu are gear mult mai bun , ori nu`si face treaba [ VT aswell ] , ori magu slackeaza Quote
Laur3nTyu Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 @Laurentiu - Nu vreau sa jignesc , insa daca un spriest intrece un mag la dps ... ori spriestu are gear mult mai bun , ori nu`si face treaba [ VT aswell ] , ori magu slackeazastai linistit nu jignesti pe nimeni , dar ceea ce am zis eu este ca .. arcane/frost mage cu 4xt6 set bonus face mai mult dmg decat un sp cu 4xt6 set bonus , amandoi au ~1300 spell dmg , si is activi in raid 98% din total time . in ceea ce ma priveste pot sa zic k amandoi au cam aceelasi skill. ideea era ca magul face mai mult dmg overall ca sp`u , dak ma intelegi :beer: Quote
logikal Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ding lvl 39 new "gear" si ma gandeam ... sa fac bg merita la lvl asta sa strang medali si chesti sau sa lvlez ... ? :D Quote
WhiteWolf Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ding lvl 39 new "gear" si ma gandeam ... sa fac bg merita la lvl asta sa strang medali si chesti sau sa lvlez ... ? :D Nu se prea merita BG la 39. Go level! Quote
logikal Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 okey multumesc de sfaturi ding 40 lvl :D"Death Pac" :D Quote
zazone- Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 cea mai proasta combinatie posibila : clicknet + wow Quote
sp33d_man Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 cea mai proasta combinatie posibila : clicknet + wow cand ai fost in BG sau in vre'un raid? Quote
tthdd Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 pacat ca s-a terminet Brewfest si no Kodo pt mine, am luat prostia aia de Ram de parca nu-l mai aveam raman cu amintire http://img147.imageshack.us/img147/6035/wowscrnshot092008205645pm3.jpg :P Quote
virus_ro Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 stai linistit nu jignesti pe nimeni , dar ceea ce am zis eu este ca .. arcane/frost mage cu 4xt6 set bonus face mai mult dmg decat un sp cu 4xt6 set bonus , amandoi au ~1300 spell dmg , si is activi in raid 98% din total time . in ceea ce ma priveste pot sa zic k amandoi au cam aceelasi skill. ideea era ca magul face mai mult dmg overall ca sp`u , dak ma intelegi :beer:Mi se pare putin ciudat sa se tina spriestu cot la cot la dps cu un mag la fel imbracat ... stiu ca spriestii pot face dps urat rau , dar asta evitand VT , ceea ce nu e chiar bine pentru un spriest ... avand in vedere ca nu doar pt dps e luat , ci si pentru mana Quote
tthdd Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 vampiric touchsi virus stai calm, am vazut spriesti care fac si mai mult ca healing ca healerii Quote
Bulan69 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 vampiric touchsi virus stai calm, am vazut spriesti care fac si mai mult ca healing ca healeriii lol'ed. Quote
4Fun Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 exista vreo posibilitate k printr'un macro sau altceva :crazy: un shamy sa puna toate cele 4 toteme instant?? :dontknow: Quote
virus_ro Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 vampiric touchsi virus stai calm, am vazut spriesti care fac si mai mult ca healing ca healeriicu o afirmatie ca asta , nimeni n`ar sta linistit... poate doar daca a murit healeru la 80% sau mai sus ... insa mi`e greu sa cred ca pot sta in aceeasi guilda un healer si`un spriest in cazul in care spriestu face mai mult heal [ chiar si healingul total al spriestului comparat cu effective`ul healerului ]exista vreo posibilitate k printr'un macro sau altceva :crazy: un shamy sa puna toate cele 4 toteme instant?? :dontknow:Poti face un macro de castsequence si sa le puna pe toate 4 una dupa alta apasand repetat pe macro , insa nu se pot pune toate 4 deodata din cauza GCD`ului :) Iti dau 3 exemple sa intelegi cum functioneaza cast macros:1. Pui in acelasi macro si totem , si shock. Iti va casta primul cast din macro [ in cazul nostru , totemul ] si iti va da un error message de genul "Another action is in progress" ... In cazul in care apesi din nou pe pe macro , va recasta totemul dar niciodata nu va da shock`ul.2. Pui in macro cu castsequence 3 toteme .. str , agi , searing. Iti va casta str totem , dupa 1 sec cel de agi[ gcd la totems e de 1 sec , la casts de 1.5 ] , iar dupa inca 1 secunda , searing totem - terminand sequence`ul3. Luam 2 skills de la warrior pt exemplu asta pentru ca din cate stiu eu , nu sunt skills fara gcd pe shammy [ exceptand trinkets si itemele , dar vreau ceva legat de skills sa intelegi diferenta ]. Heroic Strike si Shield block sau viceversa ... iti va pune queue pe heroic strike [ next swing ] si in acelasi timp iti va activa si shield block`ul [ daca ai destul rage , desigur ]. Quote
Shade Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Premades available pe beta :> cine-si mai face?Sfat: faceti-va cel putin un paladin... am murit de ras cand am bagat retri si am spart tot icecrown-ul in 2. Cate 3 mobi, unlimited mana & hp (judgement da 1500 mana + 0.25%/sec, instant flash of light), rupere totala. Si cica paladins aren't overpowered #-o si virus stai calm, am vazut spriesti care fac si mai mult ca healing ca healeriiAoleo. Daca pe la tine prin guild s-a ajuns la asa ceva e clar ca aveti crap healers. Quote
tthdd Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Aoleo. Daca pe la tine prin guild s-a ajuns la asa ceva e clar ca aveti crap healers.hmm am zis ceva de guilda in care sunt? pff, concluzii trase aiurea PS: fara crap healers aia de la noi probabil ca era KJ inca viu, dar saracu' e mort. Quote
Shade Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 hmm am zis ceva de guilda in care sunt? pff, concluzii trase aiurea n-am tras nici o concluzie, nu te mai ataca Quote
mmc Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Exista encountere, in Sunwell cu precadere, unde raidul ia mai mult damage decat un tank. Acum e logic ca healerul care e pus pe tank nu prea are ce sa healuie sau daca sunt doi pe un tank, idem. SP-ul normal sa faca un pic mai mult healing decat el, nu e o anomalie si nu inseamna ca healerii de sub el sunt varza. Nu intotdeauna healing metterul spune cine stie sa joace. Quote
tthdd Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 n-am tras nici o concluzie, nu te mai atacaCONCL?ZIE, concluzii, s.f. 1. Încheiere a unui şir de judecăţi; gândire dedusă dintr-o serie de argumente sau constatări.so let's take this way : ai constatat Quote
virus_ro Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Exista encountere, in Sunwell cu precadere, unde raidul ia mai mult damage decat un tank. Acum e logic ca healerul care e pus pe tank nu prea are ce sa healuie sau daca sunt doi pe un tank, idem. SP-ul normal sa faca un pic mai mult healing decat el, nu e o anomalie si nu inseamna ca healerii de sub el sunt varza. Nu intotdeauna healing metterul spune cine stie sa joace.n`am nimic cu eff healing , ci am zis si mai sus ca nu e normal ca spriestul sa faca healing mai mult decat healingul total al unui healer [ asta incluzand evident si overhealul ] Quote
Shade Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 CONCL?ZIE, concluzii, s.f. 1. Încheiere a unui şir de judecăţi; gândire dedusă dintr-o serie de argumente sau constatări.so let's take this way : ai constatatProbabil am constatat, dar nu ce crezi tu. N-am zis ca guildu tau n-are healeri ca lumea ci ca n-ar avea daca ati avea spriests mai buni ca ei la treaba lor. Se aplica pentru orice guild.Ah, o noapte frumoasa.http://armory.wow-europe.com/character-she...or&n=Xerses hand of a'dal at last. 1shot pe vashj fix dupa council. Quote
virus_ro Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://armory.wow-europe.com/character-she...or&n=Xerses hand of a'dal at last. 1shot pe vashj fix dupa council. Felicitari! Mie insa imi place mai mult cum suna Champion of the Naaru decat Hand of A'dal, mai ales ca multa lume isi pune imediat cum il ia pe cel de MH si e si mai rar intalnit cel de ssc/tk Quote