Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

bravo Shade ! foarte frumos warlockul !

uimitor ! :D

asa vreau sa ajunga si warlocku' meu :D

http://armory.wow-europe.com/character-she...nos&n=Phoxy

ceva pareri:D ?

daca nu imi faceam hunter de lvl 31 ~X( aveam warlocku la 40+ acum =))

http://armory.wow-europe.com/character-she...onos&n=Phox

ceva sfaturi pentru hunter si warlock :D ?

sabia nu e buna

inelele nu sunt bune (healing wtf?)

shoulder si back de asemnea.. nu ai nevoie de intellect si stamina

numai agility :D

PS: mergi pe BM pana la 70, ce pet ai ?

Posted

Dar tu ce hunter ai ma Legacy de spui ca "nu ai nevoie de intellect si stamina, numai agility"? In afara de inelul ala pt heal e totul relativ ok, ca doar nu-i putem spune unui level 33 "vai ce gear naspa ai", nu?

Posted

um... level to 70? Si schimba-ti talentele (du-te la trainer si da-ti unlearn) in affliction, ca te faci de ras cu demonology pana la 50. Ai foarte, foarte putine talente de damage pe-acolo, si tie asta-ti trebuie.

Posted

intrebare : de ce un survival hunter se bazeaza foarte mult pe critical strike?

Expose weakness si Thrill of the hunt. Survive e pentru a creste dps-ul raidului overall.

Posted

!!!!! stiam asta, era intrebarea pt Legacy, nu cred ca hunterul e al lui si voiam sa fiu sigur :P

PS: acum imi esti dator cu 500 gold, ii astept diseara :>

Posted

LE: inelu` e un cadou primit primit de la un prieten :)) la lvl 18 si am uitat de el , bine zis legacy ! thx :D

LE: porc .... dala de lvl 9 din dun morough oricum hunteru va intra in pauza. ... warlocku la putere :D o las' hunteru de o parte si o sa lvlez cu warlocku :D

Baga repede pe warlock repede affliction si fa si mai repede level sa iti iei dark pact . Oricum , nici demonology nu e rau , eu cu demo am crescut de la lvl 53 cand am luat felguard si charge . Faci un solo cu felguard si e si foarte amuzant . In BG stai blat prin vreun boschet trimiti baiatu pe ei si tu dai doar SB .

Eu oricum detestam arena dar iubeam BG . Cu locku cu SL/SL mergea in BG - get WSG sau Eots boboc . Dot Dot Dot si fugi iar dot cu felguardu iti faci macro pentru autodispell debuffs si eram printre primii la killuri si dmg in bg chiar daca aveam vreo 200 resil si restul PVE items .

E de urmarit ce vor face dev's cu warlockul in WLK . Cam toate buildurile merge in PVP mai ales acum full demonology cu felguardul ii dai empower si metamorphosis si esti tata .

Voi ce ziceti?? In special Shade el stiu sigur ca avea lock :P

Posted

defapt char-ul este al meu si al unui prieten , am facut share pe cand avea 66 ca ii era lene sa mai creasca la el.. si asa am crescut amandoi pe el, 3-4 luni am jucat cu hunter ala. contul e expirat pe primavara si tot atunci mi-am facut un cont al meu

nu am mai prelungit pe ala , ca nu prea mai ce sa faci pe el , doar arcul legendar mai trebuie

alte intrebari ?

Posted

am si eu o intrebare, momentan sunt pe frost, am crescut usor zic eu, imi puteti sugera un spec de lvl 50 pt mage?

tot frost :), am un prieten , in 10 zile a facut lvl 70 cu frost mage :D, de la 50 e fun cu elemental ;)

Posted

E de urmarit ce vor face dev's cu warlockul in WLK . Cam toate buildurile merge in PVP mai ales acum full demonology cu felguardul ii dai empower si metamorphosis si esti tata .

Voi ce ziceti?? In special Shade el stiu sigur ca avea lock :P

Affliction merge in pvp dar impotriva magilor e terminat, insa atm pare cel mai viabil build de pvp (cu Soul Link).

Demo poate sa faca ravagii cu Demon Form Immolate care e probabil inca OP dar daca ai un paladin sau warlock in grupul inamic ai dat de dracu. E de notat ca felguard poate sa ajunga la un AP incredibil cu anumite buffs si trinkets activate (eu l-am adus la 4k, asta e cam 600 dps doar pe white swings) insa nu scaleaza deci probabil o sa fie imba la inceput dar cand va evolua pvp-ul si seturile va fi din nou gimp.

Destro inca sufera de "turret syndrome" in sensul ca trebuie sa stai prea mult pe loc ca sa-ti castezi nukes si asta nu prea e bine. Se usureaza treaba cu backdraft si instant shadowfury dar nu prea mult. Nu stiu ce sa zic de destro in pvp, cert e ca o sa incerc un destro pvp build cand ajung 80 pe beta sa vad cum e.

Guest boggyb
Posted

salut :D .. sunt nou aici, venind cu ganduri bune si ca sa am cu cine discuta :D.

Sunt dezamagit de parerea unora despre magi pt PVE, toti crezand ca FIRE este cazanul cu DPS, inca odata demonstrand complet contrariul, cu un build propriu pe arcane frost ( build de pve ), am reusit sa intrec orice mag din guilda mea, si sa fiu pe locul 2 la damage in BT si MH. Sunt dezamagit deoarece nimeni nu vrea magi pe arcane in guilda lor, fiindca ei cred ca stiu mai bine :). As dorii sa stiu si opinia voastra. Succes

Posted

salut :D .. sunt nou aici, venind cu ganduri bune si ca sa am cu cine discuta :D.

Sunt dezamagit de parerea unora despre magi pt PVE, toti crezand ca FIRE este cazanul cu DPS, inca odata demonstrand complet contrariul, cu un build propriu pe arcane frost ( build de pve ), am reusit sa intrec orice mag din guilda mea, si sa fiu pe locul 2 la damage in BT si MH. Sunt dezamagit deoarece nimeni nu vrea magi pe arcane in guilda lor, fiindca ei cred ca stiu mai bine :). As dorii sa stiu si opinia voastra. Succes

Faptul ca tu esti mai bun in arcane nu demonstreaza ca Arcane e mai bun in dps ca fire. Generalizezi.

Guest boggyb
Posted

fire e mai bun la damage, nici nu se pune problema, dar la arcane ramai oom f greu

Posted

i think... nu pe bune.. fire e bun in pve , dai buff si la destro lock cu increased fire dmg .. etc.. dar.. si arcane frost nu e mai prejos.. cel putn.. in guilda in care am fost.. un arcane/frost lua orice SP cu aceelasi gear aproximativ. dar buildu tau e destul de bun pt pve (cum nu esti fire spec.)

edit : uitasem.. welcome to the forum :D