Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Depinde probabil si de in ce zona esti, nu? Ma indoiesc ca ai vrea sa folosesti ground mount prin blade's edge, de exemplu.

Doar la q cu mana cells, dar aia este o exceptie.

Dar, de exemplu, nu o sa ma duc din temple of telhamat in honor hold pe flying de 60%, sau din shattrath in zang.

Posted

Dar, de exemplu, nu o sa ma duc din temple of telhamat in honor hold pe flying de 60%, sau din shattrath in zang.

Cum am zis, depinde de unde mergi pana unde, dar sunt destule zone in care cu groundul ocolesti multicel.

+ ca flying are anumite avantaje evidente pe un server PvP. :D

Posted

si daca ar fi scryer si ai vrea sa te duci din shat in nagrand ce-ai face, tren cu anchorites prin pestera?

Posted

Cu flying mount 60% speed eu zic ca au gresit Blizz, e ok ca are doar 60% flying speed dar trebuiau sa il lase la 100% speed cand il folosesti ca si ground mount. Nu stiu de cate ori mergeam ca melcu ca uitam sa ii dau summon la ground mount pe vreun alt dupa ce am folosit flying. Doar daca ai reusit sa iti iei flying mount deja ai riding skill pentru 100% si nu prea cred ca cineva nu are 100% ground mount la lvl 70.

Posted

si daca ar fi scryer si ai vrea sa te duci din shat in nagrand ce-ai face, tren cu anchorites prin pestera?

Din nou, o exceptie.

Dupa cum a fost discutia si pana acum, sunt cazuri si cazuri, overall prefer ground.

Anyway, pana am flying mount sunt de ceva vreme in nagrand ( gen de pe la 64 :P ) si am fp de acolo. Daca-s scryer, ma duc pe calea lunga.

@Phyxyon - sunt lucruri muuuuuuult mai folositoare pe care sa-mi cheltuiesc banii decat flying mount.

Posted

azure whelpling - imi puteti spune daca asat e pet de combat sau nu? si daca da, eu il pot folosi la asta fiind warrior si nu hunter? si daca nu, exista pet-uri de combat pe care sa le pot cumpara si folosi ca atare? :)

Posted

azure whelpling - imi puteti spune daca asat e pet de combat sau nu? si daca da, eu il pot folosi la asta fiind warrior si nu hunter? si daca nu, exista pet-uri de combat pe care sa le pot cumpara si folosi ca atare? :)

il poti folosi dar nu te ajuta la nimic...decat sa te dai mare ca il ai...si pet's de cumparat si folosit pt atac nu exista(asta nu e silkroad o_O)

Posted

eu zic ca thade sau te-ai uitat la charu lu Phyxyon

app: shade imi dai un link la armory sa ma holbez la charu tau?

Turage si Blacka, suntem toti in aceeasi guilda, ei au cel mai bun progres :)

Posted

naspa, ce regret ca nu mi-am luat un hunter de la inceput :(

thx de raspunsuri :)

lasa ma ca e misto warriorul, eu am si war si hunter si pot sa-ti zic ca-mi place mult mai mult warriorul (asta pe protection) ;)

Posted

Turage si Blacka, suntem toti in aceeasi guilda, ei au cel mai bun progres :)

GZ pentru KJ , sincer i-as felicita pe cei din Maat care , chiar si cu o ghilda de romani au facut treaba . Si lasati-va de replyurile de genul cu romanul nu faci treaba . Normal ca nu faci daca nu ai un gm si niste ofiteri buni care sa ii de-a afara imediat pe cei care is slabi si prosti . Si in Outcasts , ghilda in care am fost apr un an aveam destul slackeri si leechers si am ajuns pana la Brutallus cu toate ca din 5 raiduri pe saptm maxim 1 eram 25 , first kills in MH toate au cam fost cu oameni in - si mergea bine :))) . Faceam Archie in 20 mai bine ca in 25 .

steff , gearwise am ramas foarte in urma mare parte pentru ca nu m-am mai logat in WoW din iunie , nici nu mai am jocul in calc ... oricum cu bacu' anul asta sanse de wow nu prea si nu mai e wow ce a fost odata , cand am jucat prima oara . Acum e plictisitor cu atatea site-uri , ca si cum ai citi 20 de spoilere despre un film si apoi te-ai uita la el , nu mai are nici un farmec . E adevarat ca ma saturasem si de statul pana la 2 noaptea in raid si apoi ore la 7 dimineatza . Destul de obositor PVE si pentru cei care il joaca in stil profesionist si sunt seriosi jos palaria . :tiphat:

Oricum GL pentru cei care inca mai joaca , se merita sa-l joci , pana la un anumit punct .

Posted

Cum poate un resto drood sa bate ceva in 1v1 pvp?

S-a explicat si mai sus. Resto druid are foarte multe HoT'uri, care costa foarte putina mana. Isi da heal pana adversarul ramane fara mana si dupaia moonfire ftw. Vs rogues/warrs Hurricane ftw.

Posted

Intrebarea e "cum poate o clasa care nu are imba DPS sa bata un resto druid in pvp?"

Pentru ca am vazut resto druids care aveau 3 pe ei in BG-uri (inclusiv eu, fiind SL/SL) si nu mureau... am vazut druids in tree form cu un rogue dand in ei... dadea rogue-ul toata ziua ca nu putea sa-l omoare.

Deci cum poate un resto druid sa omoare ceva? Simplu... cu plictiseala.

Posted

bravo Shade ! foarte frumos warlockul !

uimitor ! :D

asa vreau sa ajunga si warlocku' meu :D

http://armory.wow-europe.com/character-she...nos&n=Phoxy

ceva pareri:D ?

daca nu imi faceam hunter de lvl 31 ~X( aveam warlocku la 40+ acum =))

http://armory.wow-europe.com/character-she...onos&n=Phox

ceva sfaturi pentru hunter si warlock :D ?

LE: inelu` e un cadou primit primit de la un prieten :)) la lvl 18 si am uitat de el , bine zis legacy ! thx :D

LE: porc .... dala de lvl 9 din dun morough oricum hunteru va intra in pauza. ... warlocku la putere :D o las' hunteru de o parte si o sa lvlez cu warlocku :D