Stef Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 LOL pe freehostia au pus hostu...daca puneau si ei pe mail.com mai mergea Quote
user000 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ca si sugestii : in primul rand ia ceva anti-spyware si scaneaza-ti computerul sa fi sigur ca nu ai keyloggers, apoi schimba parola la cont eventual poti sa schimbi si mailul. In rest nu prea mai ai ce sa faci, eventual sa vorbesti cu cei de la Blizz sa le zici situatia si eventual iti vor spune ei ce ai mai putea face. Mai poti sa iti comanzi daca chiar vrei ASTA il atasezi la cont si nu o sa mai poata intra nimeni pe cont chiar daca iti postezi aici pe forum user name si parola.asta merge si in romania ? acolo scrie US only Quote
BlueEnergy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mersi ptr sfaturi Speedy. Ieri dupa ce am dat send la mail am contactat un GM in joc, mi-a zis ca mailul e un fake, am dau un scan cu antivirusul, am Nod32, am schimbat parola la cont si mailul. In seara asta am vb iar cu un GM mi-a spus sa schimb si intrebarea/raspunsul la intrebarea secreta. Mda... cam rusinos sa pun chiar eu botul la asta...dar nah..mai trebuie si de astia ca mine! Quote
Stalk3r Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 okey .. feral ftw :) ( asta pt intrebarea mea de acu's 2 pagini) Quote
Laur3nTyu Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 omg . iar am primit un mai dintr-ala.. astias obsedati.. chiar nu inteleg k m-am prins "The e-mail address you used to contact us is not registered to the World of Warcraft Account you are contacting us about. For privacy and security reasons, we are only able to discuss the Account through the registered email address. Furthermore, all Blizzard departments will only discuss the account with its registered user." ... something OT : ati intrat vreo 1 pe PTR ? eu unul da.. si mi se par misto talentele.. voi ce credeti ? Quote
WhiteWolf Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 omg . iar am primit un mai dintr-ala.. astias obsedati.. chiar nu inteleg k m-am prins "The e-mail address you used to contact us is not registered to the World of Warcraft Account you are contacting us about. For privacy and security reasons, we are only able to discuss the Account through the registered email address. Furthermore, all Blizzard departments will only discuss the account with its registered user." ... something OT : ati intrat vreo 1 pe PTR ? eu unul da.. si mi se par misto talentele.. voi ce credeti ? Majoritatea talentelor se schimba de 3 ori pe saptamana, deci pana nu sunt finale, nu dau cu parerea. Quote
Zeal Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 bai deci pana la urma se sterg toate honor points, la toate caracterele? sau doar la cele de 70? sa stiu daca sa le cheltui acum sau nu ... Quote
Guest [Kazlac]Thunder Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Baieti mam apucat de curand de WoW.....prima data cand jok cu un lock.....zicetimi si mie un spec bun de leveluit 10x a lot :cool2: Quote
Black Dragon Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 bai deci pana la urma se sterg toate honor points, la toate caracterele? sau doar la cele de 70? sa stiu daca sa le cheltui acum sau nu ...la toate Quote
Mamut Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Thunder' date='Sep 25 2008, 19:09' post='3096059']Baieti mam apucat de curand de WoW.....prima data cand jok cu un lock.....zicetimi si mie un spec bun de leveluit 10x a lot :cool2:pt warlock poti sa te duci demonology sau affliction...parca se crestea pe afflication pana la 50 si dupa aia dadeai respec pe demo ca sa ai felguard. Quote
morTy Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 un filmulet destul de reusit (WOTLK) :) Quote
Stef Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 un filmulet destul de reusit (WOTLK) :) :blink: frumos clipu, sa inspirat din warcraft3 Quote
Dr.Oetker Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 un filmulet destul de reusit (WOTLK) :) Intr-un cuvant fantasctic :X Foarte reusit filmul :) Poate se va face si o continuare cu Night Elfi si toate celelalte rase din WoW :) Quote
Stalk3r Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Sal lume care sunteti pe Sylvanas , ma poate ajuta careva cu un rush in Dead Mines ? :) (in game nick Narnya -druid level 15) mersi! Quote
Stef Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 scrie pe general "care ma ajuta in DM" e o posibilitate mare sa fii injurat (in romaneste) dar si o posibilitate sa te ajute cnv Quote
Stalk3r Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 pai stiu cat de civilizati is romanii .. , asta e motivu pt care am venit aici , ca mai cunosc unu altu poate are careva timp de mine Quote
Guest skillzor Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 vand game carduri wow perfect valabile ! cine vrea dati-mi un msg privat Quote
zetulescu Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Sal lume care sunteti pe Sylvanas , ma poate ajuta careva cu un rush in Dead Mines ? :) (in game nick Narnya -druid level 15) mersi!hoarda sau ally ? :) Quote
Guest [Kazlac]Thunder Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 care dintre voie de e pe Jaenadar...am nevoie de un boots pt 3 questuri in Uldaman.....37 lock gnome Quote
Denzel_Lsd Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 am facut lvl 34....si am cam ramas fara questuri....in ce zona/e sa ma duc sa mai gasesc si eu questuri.... Quote
Mamut Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 am facut lvl 34....si am cam ramas fara questuri....in ce zona/e sa ma duc sa mai gasesc si eu questuri....desolace/arathi highlands/stv/alterac mountains Quote
Stef Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 am o nelamurire, am vazut la ah iteme epice, vroiam sa cumpar unu am pus la friends pe ala ce vindea itemul ca nu puteam sa ii dau cat voia el, can intra vad lvl 1 human warrior...de ce, sau de ce nu la pus la vanzare cu mainul ca banuiesc ca nu ala era mainu, si am vazut multi la fel ce strategie au ei? Quote
mmc Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Nicio strategie, pur si simplu acel caracter de level 1 este banca. Tot ce gasesti trimiti bancii care pune la AH. Si eu fac la fel, nu ma complic sa tin mats, iteme pe main. Quote
Guest Wassup Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Salutare va rog datimi si voi cva srv pe care jucati cu xp asa mai mic:D Si populat...nu neaparat roman:)) Quote