Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Ca si sugestii : in primul rand ia ceva anti-spyware si scaneaza-ti computerul sa fi sigur ca nu ai keyloggers, apoi schimba parola la cont eventual poti sa schimbi si mailul. In rest nu prea mai ai ce sa faci, eventual sa vorbesti cu cei de la Blizz sa le zici situatia si eventual iti vor spune ei ce ai mai putea face. Mai poti sa iti comanzi daca chiar vrei ASTA il atasezi la cont si nu o sa mai poata intra nimeni pe cont chiar daca iti postezi aici pe forum user name si parola.

asta merge si in romania ? acolo scrie US only

Posted

Mersi ptr sfaturi Speedy.

Ieri dupa ce am dat send la mail am contactat un GM in joc, mi-a zis ca mailul e un fake, am dau un scan cu antivirusul, am Nod32, am schimbat parola la cont si mailul. In seara asta am vb iar cu un GM mi-a spus sa schimb si intrebarea/raspunsul la intrebarea secreta.

Mda... cam rusinos sa pun chiar eu botul la asta...dar nah..mai trebuie si de astia ca mine! :))

Posted

omg . iar am primit un mai dintr-ala.. astias obsedati.. chiar nu inteleg k m-am prins :|

"The e-mail address you used to contact us is not registered to the World of Warcraft Account you are contacting us about. For privacy and security reasons, we are only able to discuss the Account through the registered email address. Furthermore, all Blizzard departments will only discuss the account with its registered user."

... something OT : ati intrat vreo 1 pe PTR ? eu unul da.. si mi se par misto talentele.. voi ce credeti ?

Posted

omg . iar am primit un mai dintr-ala.. astias obsedati.. chiar nu inteleg k m-am prins :|

"The e-mail address you used to contact us is not registered to the World of Warcraft Account you are contacting us about. For privacy and security reasons, we are only able to discuss the Account through the registered email address. Furthermore, all Blizzard departments will only discuss the account with its registered user."

... something OT : ati intrat vreo 1 pe PTR ? eu unul da.. si mi se par misto talentele.. voi ce credeti ?

Majoritatea talentelor se schimba de 3 ori pe saptamana, deci pana nu sunt finale, nu dau cu parerea.

Guest [Kazlac]Thunder
Posted

Baieti mam apucat de curand de WoW.....prima data cand jok cu un lock.....zicetimi si mie un spec bun de leveluit 10x a lot :cool2:

Posted

Thunder' date='Sep 25 2008, 19:09' post='3096059']

Baieti mam apucat de curand de WoW.....prima data cand jok cu un lock.....zicetimi si mie un spec bun de leveluit 10x a lot :cool2:

pt warlock poti sa te duci demonology sau affliction...parca se crestea pe afflication pana la 50 si dupa aia dadeai respec pe demo ca sa ai felguard.

Guest skillzor
Posted

vand game carduri wow perfect valabile ! cine vrea dati-mi un msg privat

Guest [Kazlac]Thunder
Posted

care dintre voie de e pe Jaenadar...am nevoie de un boots pt 3 questuri in Uldaman.....37 lock gnome

Posted

am o nelamurire, am vazut la ah iteme epice, vroiam sa cumpar unu am pus la friends pe ala ce vindea itemul ca nu puteam sa ii dau cat voia el, can intra vad lvl 1 human warrior...de ce, sau de ce nu la pus la vanzare cu mainul ca banuiesc ca nu ala era mainu, si am vazut multi la fel ce strategie au ei?

Posted

Nicio strategie, pur si simplu acel caracter de level 1 este banca. Tot ce gasesti trimiti bancii care pune la AH. Si eu fac la fel, nu ma complic sa tin mats, iteme pe main.

Posted

Salutare va rog datimi si voi cva srv pe care jucati cu xp asa mai mic:D

Si populat...nu neaparat roman:))